Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016

'Επιασαν τους ληστές με το μαύρο Peugeot

Αίσιο τέλος είχε η αναζήτηση των ληστών με το μαύρο Peugeot.

Δεν χρειάστηκαν παρά λίγες μόνο ημέρες για τις αρμόδιες αρχές,ώστε να βρουν τα ίχνη των κλεφτών που είχαν ανοίξει σπίτια σε Αλίαρτο και Θεσπιές.(Δείτε ΕΔΩ και ΕΔΩ)
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Permisospress, η Αστυνομική Διεύθυνση Ευβοίας εντόπισε σήμερα το πρωί στη Χαλκίδα  το μαύρο Peugeot με τους τέσσερις νεαρούς αθίγγανους,  τους συνέλαβε και σε συνεργασία με την Αστυνομική  Διεύθυνση Βοιωτίας μεταφέρθηκαν στην Ασφάλεια Θηβών όπου διενεργείται προανάκριση.
Ρεπορτάζ Παντελής Μπατσούλης
Διαβάστε Περισσότερα »

Η Αλίαρτος έστειλε μήνυμα αγάπης και ανθρωπιάς

Με επιτυχία στέφθηκε η εκδήλωση ενίσχυσης του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Αλιάρτου Θεσπιέων η οποία πραγματοποιήθηκε  την Παρασκευή στον χώρο του Δημαρχείου.
Δεκάδες συμπολίτες μας συμμετείχαν   σε μια βραδιά γεμάτη μουσική και χορό που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Δήμου Αλιάρτου Θεσπιέων,με σκοπό την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου.
Χαιρετισμό στην όλη εκδήλωση απηύθυναν ο Δήμαρχος Αλιάρτου Θεσπιέων κ.Ντασιώτης,ο Πρόεδρος του Κοινωνικού Παντοπωλείου κ.Ιωάννου,ο αντιπρόεδρος της ΔΗΚΕΑΛ κ.Γιαννακόπουλος,οι οποίοι, πέραν των ευχαριστιών τους, μίλησαν για τη λειτουργία του Πα­ντοπωλείου, ανα­φέρθηκαν στα κριτήρια ένταξης όσων το επιθυμούν στο πρόγραμμα βοή­θειας και κάλεσαν τους δημότες  να αγκαλιά­σουν τον καλό αυτό σκοπό.
Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αλιάρτου Θεσπιέων.










Διαβάστε Περισσότερα »

Επαναλειτουργεί η ποδοσφαιρική ομάδα των Χωστίων


Μετά απο 10 χρόνια απουσίας απο τα γήπεδα, η ποδοσφαιρική ομάδα των Χωστίων με νέα διοίκηση, επιστρέφει  στα πρωταθλήματα της Βοιωτίας. Το νέο Δ.Σ. του Α.Σ. Χωστίων κατάφερε και ενέταξε στο δυναμικό της παίκτες   με καταγωγή απο Σαράντι και Χώστια με ποδοσφαιρική εμπειρία και αθλητική παιδεία, που εγγυώνται την καλή  πορεία της ομάδας,στον β' όμιλο στη Β' κατηγορία ποδοσφαίρου Βοιωτίας.
ΤΟΥΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ  ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ  ΧΡΟΝΙΑ
Διαβάστε Περισσότερα »

Έτοιμα τα σχολεία του Δήμου Αλιάρτου Θεσπιέων στην έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

Απολύτως έτοιμες είναι όλες οι σχολικές εγκαταστάσεις Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης του Δήμου Αλιάρτου- Θεσπιέων να υποδεχτούν τους Μαθητές και τους Εκπαιδευτικούς για την έναρξη της νέας Σχολικής χρονιάς.
Όλες τις προηγούμενες ημέρες με εντατικούς ρυθμούς ολοκληρώθηκε η ανακαίνιση των χώρων υγιεινής του 1ου  δημοτικού σχολείου Αλιάρτου και του Δημοτικού Σχολείου Μαυρομματίου, η συντήρηση και επισκευή των εγκαταστάσεων όλων των σχολικών μονάδων, ο καθαρισμός και εξωραϊσμός των κτηρίων και των  αυλών, η κατασκευή –επισκευή των αθλητικών εγκαταστάσεών τους, καθώς και η απολύμανση και απεντόμωση σε όλες τις σχολικές μονάδες.
Οι μαθητές και εκπαιδευτικοί  των σχολείων του Δήμου Αλιάρτου-Θεσπιέων, θα βρουν το χώρο τους ασφαλή, καθαρό  και όμορφο ώστε να ασχοληθούν απερίσπαστοι με το έργο τους
Τους ευχόμαστε υγεία και καλή σχολική χρονιά .
Ο Δήμαρχος
Γεώργιος Π.Ντασιώτης
Διαβάστε Περισσότερα »

Έκθεση Φωτογραφίας της Φωτογραφικής Λέσχης Λιβαδειάς


 Η Φωτογραφική Λέσχη Λιβαδειάς πραγματοποιεί, στα πλαίσια των εκδηλώσεων του Δήμου Λεβαδέων «ΤΡΟΦΩΝΙΑ 2016», έκθεση φωτογραφίας των μελών της. Η έκθεση θα αναρτηθεί στην αίθουσα της Νεροτριβής στις Πηγές Κρύας στη Λιβαδειά, από τις 12 μέχρι τις 18 Σεπτεμβρίου 2016. Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 19:00 – 21:30
Συμμετέχουν:
Αθανασοπούλου Μαρία-Χριστίνα, Αλογοσκούφης Χρήστος, Αναστασίου Ελένη, Βαρελά Λίλα, Βόγγλη Δήμητρα, Βόγγλη Μαρία, Καλομοίρη Αγάθη, Καραδήμα Γιάννα, Καραδήμα Γιώτα, Καστρίτης Στάθης, Κοβάνη Νεκταρία, Κοτσώνας Κώστας, Κρίκος Γιώργος, Λεμονής Γιάννης, Λιάκος Μπάμπης, Μίχου Μαίρη, Μπακολουκάς Λουκάς, Μπουζάς Γιώργος, Νίκαινας Θανάσης, Ντελίκου Ιωάννα, Παναγιωτοπούλου Ανθή, Πασβαντίδης Μπάμπης, Πλιακοστάμου Νινέττα, Πολυτάρχου Σπύρος, Στάμου Μαρία, Σφυρικάκης Διαμάντης, Τζίμα Βίκυ, Τσαρκάτογλου Λευτέρης, Τσαβδαρίδης Κώστας.

Οργάνωση :
Φωτογραφική Λέσχη Λιβαδειάς
Διαβάστε Περισσότερα »

Εθελοντική Αιμοδοσία απο τη Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Αλιάρτου Θεσπιέων


Διαβάστε Περισσότερα »

Φιλανθρωπική Βραδιά με τη Θεοδοσία Στίγκα στη Λίμνη Μουσών


Σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα με την επωνυμία Μαμά πάρε με αγκαλίτσα με έδρα τον δήμο Αλιάρτου –Θεσπιέων.

Σκοποί του Συλλόγου είναι:
•    Η κατοχύρωση, προστασία, περίθαλψη και προώθηση των δικαιωμάτων και συμφερόντων των ανήλικων παιδιών που διαμένουν εντός του Ελλαδικού χώρου ανεξαρτήτως υπηκοότητας.
•    Η παροχή κάθε δυνατής βοήθειας και υποστήριξης, ηθικής, υλικής, στα άπορα παιδιά και συγκεκριμένα η λειτουργία χώρου ειδών πρώτης ανάγκης (τροφίμων, ειδών ένδυσης και υπόδησης κ.λπ.) για παιδιά που έχουν άμεση ανάγκη βοήθειας.
•     Ιατρική παροχή δωρεάν θα παρέχεται σε άπορα ανήλικα παιδιά εντός και εκτός του Ελλαδικού χώρου.
•    Η λειτουργία Κοινωνικής Υπηρεσίας στελεχωμένης από έμπειρους επαγγελματίες ψυχικής υγείας όπως  Ψυχίατρος, Ψυχολόγος, Κοινωνικούς Λειτουργούς  για την ενασχόληση με οποιοδήποτε θέμα που αφορά παιδιά που προστατεύει και στηρίζει το κέντρο.
•    Η δημιουργία εργαστηρίου(work-shop),τα έσοδα των οποίων θα διατίθενται δια την επίτευξη των σκοπών του συλλόγου.

ΔΣ.του Μαμά πάρε με αγκαλίτσα
Πρόεδρος: κ.Κολλιας Νικος.
Αντιπρόεδρος –Διευθύνουσα Σύμβουλος: κ.Λουκοπούλου -Γατή Ευαγγελία.
Ταμίας: Καράμπελα Άννα
Βοηθός Ταμία:κ.Τσιγαρίδας Ιωάννης.
Γραμματέας: κ.Χαμπίμπης Κωσταντίνος.
Μέλος: Πατήρ Δαδανός Παναγιώτης.Μέλος : κ.Ιωάννου Ιωαννης.


Αντιπρόεδρος-Διευθύνων –Σύμβουλος
Ευαγγελία Λουκοπούλου-Γατή.

Πρόεδρος Dr.Νίκος Κόλλιας.

Διαβάστε Περισσότερα »

Γραμματέας της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Βοιωτίας ο Κ.Βενιζέλος

Την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016 συγκροτήθηκε σε σώμα
η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ Βοιωτίας.

Σε κλίμα αισιοδοξίας,ενότητας και συστράτευσης αξίζει να σημειωθεί
πως οι αποφάσεις κατά τη διάρκεια των αρχαιρεσιών πάρθηκαν όμοφωνα
και τις νέες θέσεις αναλαμβάνουν οι εξής:

Γραμματέας της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Βοιωτίας: Βενιζέλος Κων/νος
Αναπλ.Γραμματέας-Υπευθ.Υγείας: Καράλη Παρασκευή (Βούλα)
Υπέυθ.Οργανωτικού: Βυλλιώτης Ιωάννης
Υπέυθ. Αγρ. Τομέα:Τασούλας Αλέξανδρος
Υπεύθ. Επικοινωνίας: Κα΄ίλης Νίκος
Υπεύθ. Αυτοδιοίκησης: Παπαϊωάννου Λουκάς
Υπεύθ. Μαζ.Κινημάτων/Εθελοντισμού/Πολ.Προστασίας: Τσουλής Μίλτος
Υπεύθ.Γυναικών: Μπελιά Βενετία
Υπεύθ. Εργασίας κ Κοιν.Ασφαλίσεων: Κοτρόγιαννος Δημήτριος

Μαζι ξανά ΜΠΟΡΟΥΜΕ!

Διαβάστε Περισσότερα »

Αποτελέσματα Κυπέλλου Βοιωτίας

ΚΥΠΕΛΛΟ ΒΟΙΩΤΙΑΣ Β' ΦΑΣΗ
ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ





ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΚΡΑΙΦΝΙΟΥ - ΑΜΒΡΥΣΣΕΑΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ.   Τελικο.  0-2
ΔΟΞΑ ΜΟΥΡΙΚΙΟΥ -ΑΟ.ΥΠΑΤΟ.                                            Τελικο   0-4
ΠΑΜΒΑΓΙΑΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΟΙΝΟΦΥΤΩΝ.                  Τελικο   1-2 [παρατ.]   κ.α 1-1
ΠΑΝΑΛΙΑΡΤΟΣ - ΑΡΜΑΤΗΛΑΤΗΣ.                                       Τελικο.  1-3
ΔΑΦΝΗ ΕΡΥΘΡΩΝ - ΚΙΘΑΙΡΩΝΑΣ ΚΑΠΑΡΕΛΛΙΟΥ.       Τελικο    1-3

ΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
Γηπεδο Διστομου    16.30 μ.μ   ΚΥΠΑΡΙΣΣΟΣ ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ - ΑΝΑΓΕΝ.  ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ
Γηπεδο Δαυλειας    16.30 μ.μ   ΠΑΝΔΑΥΛΕΙΑΚΟΣ - ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ ΑΡΑΧΩΒΑΣ
Γηπεδο Αγιου Θωμα 16.30 μ.μ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ - ΑΟ ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΙΟΥ
thivaspor1.blogspot.gr
Διαβάστε Περισσότερα »

Η Παναγία που σταμάτησε τα τανκς των Ναζί στον Ορχομενό



Tο όραμα του Γερμανού αξιωματικού που έσωσε τους κατοίκους από ολοκαύτωμα.
H μοναδική εικόνα της Παναγίας που εικονίζεται με τανκς και Γερμανούς βρίσκεται στη Σκριπού της Βοιωτίας και κρύβει μια παράξενη ιστορία. Στις 8 Σεπτεμβρίου 1943 οι Ιταλοί συνθηκολόγησαν και αποχώρησαν από το συνασπισμό του Άξονα.
Ο ιταλικός στρατός μέσα στην πόλη της Λιβαδειάς ξεπερνούσε τους 2.000, γιατί εκεί ήταν η βάση ανεφοδιασμού των κατοχικών δυνάμεων και οι αποθήκες ήταν γεμάτες με πολεμικό υλικό.
Η συνθηκολόγηση βρήκε διχασμένες τις ιταλικές κατοχικές δυνάμεις στην Ελλάδα. Όσοι αξιωματικοί ήταν φασίστες επεδίωξαν την παράδοσή τους στους Γερμανούς, ενώ οι πολέμιοι του Χίτλερ, όχι μόνο δεν παραδόθηκαν, αλλά προσχώρησαν στις δυνάμεις του ΕΑΜ και του ΕΛΑΣ, μαζί με τον οπλισμό τους. Γερμανική δύναμη παρέμεινε στην πόλη για να αποτρέψει μια τέτοια εξέλιξη.
Με την άρνηση των Ιταλών να παραδώσουν τον οπλισμό τους, η περιφερειακή οργάνωση του Ε.Α.Μ. Ορχομενού θεώρησε ότι μπορούσε να επωφεληθεί. Γι’ αυτό παρακίνησε τους Ελληνες να κινηθούν προς τη Λειβαδιά, όπου υπήρχε ο οπλισμός της ιταλικής φρουράς. Οι Γερμανοί, όταν έμαθαν τις προθέσεις των πατριωτών, κύκλωσαν και αφόπλισαν τους Ιταλούς με ένα απόσπασμα τεθωρακισμένων.Λιτανεία της εικόνας στον Ορχομενό.
  Η γερμανική έφοδος Οι άντρες της Βέρμαχτ κατέλαβαν όλα τα νευραλγικά σημεία και έστησαν κανόνια. Οι πατριώτες απο τον Ορχομενό που είχαν φτάσει στο μεταξύ στο σταυροδρόμι του Άγιου Ανδρέα, ανέτοιμοι και αδιοργάνωτοι καθώς ήταν, σκόρπισαν στη γύρω περιοχή.
Οι Γερμανοί όμως συνέχισαν την καταδίωξη με σκοπό να επιβάλλουν αντίποινα, όπως ήταν η συνηθισμένη τακτική τους. Έτσι, οι γερμανικές περίπολοι προχώρησαν σε συλλήψεις και σε εν ψυχρώ εκτελέσεις σε όλη την πόλη. Την ίδια νύχτα, ξημερώνοντας Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 1943, ένα γερμανικό απόσπασμα βρέθηκε κοντά στην εκκλησία της Παναγίας της Σκριπούς. Τότε τα γερμανικά τανκς ακινητοποιήθηκαν χωρίς να υπάρχει κανείς φανερός λόγος.
Ο αξιωματικός της Βέρμαχτ και το όραμα της Παναγίας Όπως εξιστόρησε ο επικεφαλής του γερμανικού αποσπάσματος Όφμαν, που ηγήθηκε της εκκαθαριστικής επιχείρησης, είδε μπροστά του την Παναγία να εμποδίζει με το σώμα της την πορεία των τανκς. Η μορφή της Παναγίας κάλυπτε όλο τον ουρανό σε σημείο που ο ίδιος πάγωσε. Ο Γερμανός υποστήριξε ότι αυτό το όραμα εμπόδισε τα γερμανικά στρατεύματα να φτάσουν στη Μονή.
 Όταν αργότερα αντίκρυσε την εικόνα της Παναγίας είπε: «Αυτή η γυναίκα σας έσωσε. Να την τιμάτε και να τη δοξάζετε». Ο κατακτητής που έγινε προσκυνητής Όταν τελείωσε ο πόλεμος γύρισε προσκυνητής στην Παναγία της Σκριπούς, χαρίζοντας στο ναό μια εικόνα που είχε ο ίδιος ζητήσει να φιλοτεχνηθεί με την αναπαράσταση του οράματός του. Είναι η εικόνα της Παναγίας που μπαίνει μπροστά και σταματάει τα τανκς και το γερμανικό απόσπασμα. Της ίδιας περιόδου είναι και τα λάβαρα – κειμήλια, το ένα αφιερωμένο στη Κοίμηση της Θεοτόκου και το άλλο με το Θαύμα της Μεγαλόχαρης.
 Κάθε χρόνο στις 10 Σεπτεμβρίου ο Γερμανός αξιωματικός ερχόταν προσκυνητής στο Ναό μαζί με την οικογένειά του και ακολουθούσε την περιφορά της εικόνας μέχρι το σημείο που ο ίδιος υπέδειξε ότι εμφανίστηκε η Παναγία.
Γι αυτό το λόγο η Παναγία της Σκριπούς, εκτός απ όλες τις άλλες ημερομηνίες εορτής της Παναγίας, γιορτάζει και στις 10 Σεπτεμβρίου στον τόπο που ακινητοποιήθηκαν τα τανκς. Η εορτή καθιερώθηκε το 1944 ως τοπική επίσημη εορτή. Σήμερα στο σημείο που ο Γερμανός είδε το όραμα υπάρχει προσκηνητάρι....

Διαβάστε Περισσότερα »

Σε ποια σχολεία της Βοιωτίας θα μοιραστούν τα φυλλάδια της Αστυνομίας για την οδική ασφάλεια


Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής περιόδου, στις 12 Σεπτεμβρίου, θα διανεμηθούν από ένστολο προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας, σε Δημοτικά Σχολεία της Βοιωτίας, ενημερωτικά φυλλάδια με συμβουλές οδικής ασφάλειας και κυκλοφοριακής αγωγής, για μαθητές και γονείς.




1.    4ο  Δημοτικό  Σχολείο Λιβαδειάς    Οδός Χαιρωνείας άνευ αριθμού
2.    8ο  Δημοτικό  Σχολείο Λιβαδειάς    Οδός Φειδιππίδου άνευ αριθμού
3.    2ο  Δημοτικό Σχολείο Θηβών    Περιφερειακή οδός Αγίας Τριάδος
4.    1ο  Δημοτικό Σχολείο Σχηματαρίου    Οδός Τριών Ιεραρχών άνευ αριθμού
5.    1ο  Δημοτικό Σχολείο Βαγίων    Κεντρική Οδός Βαγίων
6.    2ο  Δημοτικό Σχολείο Βαγίων    Περιφερειακή Οδός Βαγίων

Διαβάστε Περισσότερα »

Ο Κομπότης έστελνε… φιλάκια στη Λιβαδειά!-ΦΩΤΟ



Σε ένα… ρομαντικό στιγμιότυπο συνελήφθη ο Γιάννης Κομπότης. Ο φακός τον έπιασε κατά τη διάρκεια του Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός να στέλνει φιλάκια από την εξέδρα. Πρωταγωνιστής ενός ασυνήθιστου στιγμιότυπου έγινε ο Γιάννης Κομπότης.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, ο πρώην πρόεδρος του Λεβαδειακού εντοπίστηκε να κάνει χειρονομίες -χωρίς να διευκρινίζεται ο αποδέκτης τους.

Πάντως το περιεχόμενό τους δεν ήταν υβριστικό, καθώς ο Κομπότης απλά… έστελνε φιλάκια.sport-fm.gr
Διαβάστε Περισσότερα »

Μήνυμα Φανής Παπαθωμά για τη νέα σχολική χρονιά




Για τη νέα σχολική χρονιά που ξεκινάει σήμερα με όνειρα και ελπίδες, εύχομαι στους μαθητές κάθε βαθμίδας και σε όλη την Εκπαιδευτική οικογένεια, υγεία, πρόοδο και επιτυχίες σε όλα τα επίπεδα.

«Αγαπητά παιδιά, μαθήτριες και μαθητές,

Στον καινούργιο κύκλο της σχολικής ζωής που ανοίγει σήμερα, θα πρέπει να εκμεταλλευθείτε  κάθε ευκαιρία που σας παρέχεται για μάθηση και δημιουργία γιατί όλοι γνωρίζουμε ότι η επένδυση στη γνώση είναι επένδυση στο μέλλον.

Αποκτήστε γνώσεις, αρχές και αξίες που θα σας βοηθήσουν να ανταποκριθείτε στις ανάγκες της δύσκολης σύγχρονης κοινωνίας.

Αφοσιωθείτε στην μελέτη και τους στόχους σας και γίνεται καλύτεροι από εμάς.

Καλή Δύναμη και Καλή Πρόοδο σε όλους»
Διαβάστε Περισσότερα »

Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Λεβαδέων

Με την παρούσα σας προσκαλούμε σε συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που θα πραγματοποιηθεί την 14η  Σεπτεμβρίου  2016, ημέρα  Τετάρτη  και ώρα  13.00   στο Δημοτικό Κατάστημα.

Τα θέματα   της ημερήσιας διάταξης είναι τα εξής:

1.΄Ασκηση ή μη αίτησης λήψης ασφαλιστικών μέτρων ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Λιβαδειάς , κατά τη; Βασιλικής Γιατζιτζόγλου , κατοίκου Λιβαδειάς.

2.Αποδοχή δωρεάς της εταιρείας Γεώργιος Ζηλιαναίος & Σία Ο.Ε.

3.Καθορισμός διδάκτρων στα νέα τμήματα του Δημοτικού Ωδείου.

4.Έγκριση δαπάνης και διάθεση εγγεγραμμένης πίστωσης ποσού 600,00€ για αμοιβή εμπειρογνώμονα για εκτίμηση αξίας απαλλοτριωμένων ακινήτων για διάνοιξη τμήματος της οδού Κυριακίου.

5.Έγκριση δαπάνης και διάθεση εγγεγραμμένης πίστωσης ποσού 2.500,00€ για Συντήρηση και επισκευή κοντέινερς απορριμάτων.

6. Έγκριση δαπάνης και διάθεση εγγεγραμμένης πίστωσης ποσού 600,00€ για προμήθεια ειδών σημαιοστολισμού.

7. Έγκριση δαπάνης και διάθεση εγγεγραμμένης πίστωσης ποσού 1500,00€ για προμήθεια ειδών κιγκαλερίας.

8.Έγκριση δαπάνης και διάθεση εγγεγραμμένης πίστωσης ποσού 2100,00€ για προμήθεια διαφόρων εργαλείων.

9.Έγκριση δαπάνης και διάθεση εγγεγραμμένης πίστωσης ποσού 1400,00€ για εργασίες βιβλιοδέτησης  των βιβλίων Δημοτολογίου και Μ. Αρρένων των Δ.Ε. του Δήμου Λιβαδειάς.


                                                          Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
                                                                  ΠΟΥΛΟΥ ΓΙΩΤΑ 
                                                        
                                                            ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ
Διαβάστε Περισσότερα »

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ