Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2016

CORNER in στη Θήβα- Μια άλλη εκδοχή του φάστφουντ -ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ



Εγκαινιάστηκε το ολοκαίνουριο και ανανεωμένο φάστφουντ CORNER in στη Θήβα. Σε αυτόν τον πανέμορφο χώρο στο κέντρο της Θήβας,  ξεκινάμε από το πρωί με burgers και επιλογές από διάφορες ελαφριές σαλάτες και μοντέρνες πινελιές από σνακ.
Το μπέργκερ όμως σε αποζημιώνει με το μεγάλο και ζουμερό μπιφτέκι του, οι πατάτες πραγματικά απολαυστικές,αλλά αν δοκιμάσετε και το κλαμπ σάντουιτς θα καταλάβετε ότι  είναι λόγος για να ξαναπάτε.

Επιπλέον, σήμα κατατεθέν του μαγαζιού, αποτελούν τα έγευστα πιάτα του, που απευθύνονται σε όλα τα γούστα των πελατών καθώς και οι προσιτές τιμές του.

To Corner in  στη Θήβας μας περιμένει με ανανεωμένη διάθεση !












Με την υπηρεσία delivery ..απολαμβάνετε τα προιόντα μας  και στον προσωπικό σας χώρο .

 OΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ
Διαβάστε Περισσότερα »

Η Δ. Ε. Θεσπιών ξαναπίνει νερό αποκαταστάθηκαν οι μεγάλες καταστροφές από το Δήμο

Κανονικά θα λειτουργήσουν αύριο Παρασκευή τα Σχολεία της Δ.Ε. Θεσπιέων

Παρά τις τεράστιες δυσκολίες και σε χρόνο ρεκόρ αποκαταστάθηκαν οι ζημιές που προκάλεσαν οι  "Κυνηγοί" χαλκού "στο αντλιοστάσιο στο Κεφαλάρι Μαυρομματίου(Δείτε ΕΔΩ),που το ρήμαξαν στην κυριολεξία και άφησαν πέντε χωριά χωρίς νερό.Τα Συγχαρητήριά μας στον Δήμο Αλιάρτου Θεσπιέων,στους εργαζόμενους που με  πολύ κόπο και ξενύχτι τα χωριά μας ξαναπίνουν νερό.

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΙΑΡΤΟΥ ΘΕΣΠΙΕΩΝ
ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΣΤΗ Δ.Ε. ΘΕΣΠΙΕΩΝ
Κανονικά θα λειτουργήσουν αύριο Παρασκευή τα Σχολεία της Δ.Ε. Θεσπιέων

Σε χρόνο ρεκόρ αποκαταστάθηκαν οι καταστροφικές ζημιές που υπέστη το κεντρικό αντλιοστάσιο και οι γεωτρήσεις της Δ.Ε. Θεσπιέων (που εξυπηρετούν τις Τ.Κ. Άσκρης, Θεσπιέων, Μαυρομματίου, Νεοχωρίου και Λεονταρίου) στο Κεφαλάρι, το βράδυ της Τρίτης.
Έχει ήδη αρχίσει η σταδιακή υδροδότηση των ανωτέρω οικισμών καθώς το σύστημα έχει τεθεί ξανά σε λειτουργία και το αργότερο μέχρι αύριο το πρωί θα έχει αποκατασταθεί πλήρως. Η καθυστέρηση αυτή οφείλεται στο γεγονός, ότι τόσο οι δεξαμενές όσο και τα δίκτυα ύδρευσης  είναι  εντελώς άδεια.
Ευχαριστώ το προσωπικό των υπηρεσιών, τους συνεργάτες του Δήμου, τον Δ/ντη και το προσωπικό της ΔΕΔΔΗΕ Θήβας, καθώς Αντιδημάρχους,  Δημοτικούς Συμβούλους και Προέδρους Τοπικών Κοινοτήτων, για τις προσπάθειες που κατέβαλαν όλες αυτές τις ώρες προκειμένου να έχουμε πάλι άμεσα, ομαλή υδροδότηση στις περιοχές αυτές και κυρίως ευχαριστώ τους δημότες της Δ.Ε. Θεσπιέων για την κατανόηση που έδειξαν και συνεχίζουν να δείχνουν μέχρι την πλήρη αποκατάσταση αυτής της σοβαρής βλάβης.
Τέλος, ενημερώνουμε τους γονείς και κηδεμόνες, το εκπαιδευτικό προσωπικό και τους μαθητές ότι αύριο θα λειτουργήσουν κανονικά όλα τα σχολεία της Δ.Ε. Θεσπιέων.

Ο Δήμαρχος

Γεώργιος Π.Ντασιώτης
Διαβάστε Περισσότερα »

Την Παρασκευή υπογράφεται η σύμβαση μεταξύ ΟΗΕ- ΚΕΔΗΛ Δήμου Λεβαδέων για τη φιλοξενία προσφύγων


Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η
Σας προσκαλούμε να παρευρεθείτε στην υπογραφή της σύμβασης ανάμεσα στην
Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Λεβαδέων – ΚΕΔΗΛ - και την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για
τη φιλοξενία οικογενειών προσφύγων στην Λιβαδειά, την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016 και
ώρα 15.30, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Παλιό Δημαρχείο,
Καραγιαννοπούλου 1).
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΕΔΗΛ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΑΛΕΣΤΑΣ ΓΙΩΤΑ ΠΟΥΛΟΥ

Διαβάστε Περισσότερα »

ΑΤΜ στη Δ.Ε.Πλαταιών προτείνει το ΑΡΚ Θήβας

 Το ΑΡΚ Θήβας προτείνει ο Δήμος να προβεί στις κατάλληλες ενέργειες για την τοποθέτηση ATM της Τράπεζας Πειραιώς στην περιοχή της πρώην Δημοτικής Ενότητας Πλαταιών (Καπαρέλλι, Μελισσοχώρι, Λεύκτρα, Λουτουφί, Πλαταιές) για τους παρακάτω λόγους :
1. Οι συνταξιούχοι είναι αναγκασμένοι να μεταβούν στην Θήβα για να πάρουν την σύνταξη τους.
2. Οι γεωργοί και οι πτηνοτρόφοι της περιοχής πρέπει να κάνουν το ίδιο δρομολόγιο για την εξυπηρέτηση τους.
3. Οι μικρές οικογενειακές επιχειρήσεις που υπάρχουν στην περιοχή, δεν διαθέτουν μηχανήματα για πληρωμή μέσω πιστωτικών καρτών με αποτέλεσμα οι καταναλωτές να κατευθύνονται στην Θήβα για ανάληψη μετρητών και ψώνια.
4. Τους καλοκαιρινούς μήνες η κίνηση στην περιοχή είναι αυξημένη, λόγω των παραλιών της, όπου επίσης δεν υπάρχουν ATM για την εξυπηρέτηση των λουόμενων.
Αποτέλεσμα είναι η συρρίκνωση της τοπικής οικονομίας. Θεωρούμε ότι η τοποθέτηση ΑΤΜ στην περιοχή θα αυξήσει την άμεση διαθέσιμη ρευστότητα δίνοντας ώθηση στην τοπική οικονομία και διευκολύνοντας τις καθημερινές συναλλαγές των κατοίκων, γεγονός που θα οδηγήσει αναμφισβήτητα στην βελτίωση του επιπέδου διαβίωσης του πληθυσμού της περιοχής (περίπου 4890 κάτοικοι, σύμφωνα με την απογραφή του 2011).
Προτείνουμε ως καταλληλότερη περιοχή για την τοποθέτηση του το Καπαρέλλι, διότι διαθέτει δημοτικό κατάστημα με πολλούς χώρους. Σημείο που βρίσκεται το ΚΕΠ και η γραμματεία του Δήμου.

Διαβάστε Περισσότερα »

Τρόμος για ηλικιωμένη στη Θήβα! Την χτύπησαν και την λήστεψαν

Εξιχνιάστηκε άμεσα υπόθεση ληστείας σε βάρος ηλικιωμένης στη Θήβα

Συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί, ένας άνδρας και μία γυναίκα, οι οποίοι κατηγορούνται για διάπραξη ληστείας κατά συναυτουργία


Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, εξιχνιάστηκε άμεσα υπόθεση ληστείας, η οποία διαπράχθηκε χθες (05-10-2016) το πρωί, σε βάρος 75χρονης ημεδαπής στη Θήβα.

Για την συγκεκριμένη υπόθεση, συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι στη Θήβα, δύο (2) ημεδαποί, ένας 27χρονος άνδρας και μία 23χρονη γυναίκα, οι οποίοι κατηγορούνται για διάπραξη ληστείας, κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα οι δύο συλληφθέντες, επιβαίνοντες σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο (ο 27χρονος ως οδηγός και η 23χρονη ως συνοδηγός), προσέγγισαν την ηλικιωμένη, η οποία βάδιζε σε περιοχή της Θήβας και η συνοδηγός του οχήματος, με την χρήση σωματικής βίας, απέσπασε από την παθούσα ένα πορτοφόλι που περιείχε μικρό χρηματικό ποσό και ένα κινητό τηλέφωνο. 

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και διενέργεια επιστάμενων ερευνών και αναζητήσεων, κατάφεραν να εντοπίσουν το προαναφερόμενο όχημα (ιδιοκτησίας του 27χρονου), το οποίο κατασχέθηκε, καθώς και να συλλάβουν τους δύο δράστες, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

Σημειώνεται ότι οι 27χρονος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις Διωκτικές Αρχές, για διάπραξη διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών.

Οι συλληφθέντες, με τη κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.

Διαβάστε Περισσότερα »

Στα Βιβλιοπωλεία του Νομού μας το Ιστορικό Λεύκωμα για την ΚΩΠΑΪΔΑ



Στις προσθήκες των βιβλιοπωλείων της Βοιωτίας βρίσκεται το Ιστορικό Φωτογραφικό Λεύκωμα  του Αντώνη Μαζαράκη «ΚΩΠΑΪΔΑ:Το σήμερα του παρελθόντος».
Την ιστορική και πολιτιστική κληρονομιά του κάμπου της Κωπαΐδας και την σημασία για την Βοιωτία, την ευρύτερη περιοχή αλλά και για την χώρα γενικότερα αναδεικνύει ο Αντώνης Μαζαράκης μέσα από το λεύκωμα «Κωπαΐδα.
Που μπορείτε να το προμηθευτείτε
Στο βιβλιοπωλείο Σολωμού Καλομοίρα στην Αλίαρτο τηλ.2268024077
Στο βιβλιοπωλείο Παπαιωάννου Χαράλαμπος στην Αλίαρτο τηλ.2268022237
Στη Λιβαδειά στο βιβλιοπωλείο Λαμπρόπουλος οδός Δημητρίου Ανδρεαδάκη 49 τηλ.2261023136
Στο Βιβλιοπωλείο ΑΚΤΙΝΙΟ Γεωργαντά 61 στη Λιβαδειά τηλ.2261029202
Στον Ορχομενό στο βιβλιοπωλείο Νικολάου Μόσχου τηλ.22610 33782
 Tηλέφωνο για παραγγελίες 6947447893 κ.Αντώνης Μαζαράκης

Δείτε ΕΔΩ την παρουσίαση του Λευκώματος
Διαβάστε Περισσότερα »

Αλληλέγγυοι στον αγώνα των εργαζομένων του Νοσοκομείου οι Συνταξιούχοι Λιβαδειάς

Συνάδελφοι, συναδέλφισσες

Την Πέμπτη 6 Οκτώβρη οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία σε όλη τη χώρα προχωρούν  σε κινητοποιήσεις.

Η κατάσταση στην υγεία - ιατροφαρμακευτική περίθαλψη είναι τραγική. Χιλιάδες άνθρωποι της Εργατικής-λαϊκής οικογένειας κινδυνεύουν, μένουν αβοήθητοι και πεθαίνουν από τις τραγικές ελλείψεις στην δημόσια υγεία.

Απαξιώνοντας - Υπονομεύοντας το δημόσιο τομέα Υγείας βάζουν πλάτη για τη γιγάντωση της ιδιωτικής επιχειρηματικής δράσης και στο χώρο αυτό.

Εμείς οι συνταξιούχοι, στεκόμαστε αλληλέγγυοι στον αγώνα των εργαζομένων του Νοσοκομείου μας και παλεύουμε μαζί τους για να καλυφθούν όλες οι Ανάγκες με μόνιμο και πλήρους απασχόλησης Ιατρικό και άλλο προσωπικό καθώς και οι άλλες ελλείψεις με επαρκή οικονομική κάλυψη απ' τον κρατικό προϋπολογισμό.

 Στο χέρι σου είναι, συνάδελφε, να αλλάξει η κατάσταση μια ώρα αρχύτερα! Όσο στερείς το μυαλό και τις δυνάμεις σου από τη συλλογική πάλη για όλα όσα δικαιούμαστε, για όλα όσα δικαιούνται τα παιδιά σου, δίνεις περιθώρια στον αντίπαλο να σου αφαιρεί κι άλλα. Η ευτυχία σου και αυτή των παιδιών σου δεν είναι στα χέρια της κυβέρνησης και των αφεντικών της, δεν είναι ούτε στον προσωπικό αγώνα για επιβίωση. Είναι στον κοινό συλλογικό αγώνα για να επιβάλουμε το δίκιο μας, εμείς οι πολλοί απέναντι στους λίγους που μας το στερούν βίαια.

Απαιτούμε τώρα και αγωνιζόμαστε για:

·         Δημόσιο, δωρεάν, καθολικό σύστημα υγείας – περίθαλψης.

·         Όχι στην ιδιωτικοποίηση.

·         Όχι στις περικοπές.

·         Όχι άλλα βάρη στις πλάτες μας.

·         Άμεση πρόσληψη γιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού.

·         Να πληρώσει το κράτος και η πλουτοκρατία.

 Για εμάς, για τα παιδιά μας, για τα εγγόνια μας.

Να υπερασπιστούμε την υγεία μας, την ίδια μας την ύπαρξη.

Να μην επιτρέψουμε να μας φέρονται σαν στημένες λεμονόκουπες, να θεωρούν την περίθαλψή μας κόστος.

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ

ΔΗΜΟΣΙΟΥ – ΙΚΑ – ΟΑΕΕ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ

Διαβάστε Περισσότερα »

Έγινε η πρώτη συγκομιδή βιομηχανικής κάνναβης στη Βοιωτία!!



Ο πρώτος σπόρος βιομηχανικής κάνναβης στην Ελλάδα, φυτεύτηκε στη Βοιωτία, μετά τη νομιμοποίηση της καλλιέργειας της, τον περασμένο Απρίλιο και χθες έφτασε η μεγάλη μέρα… Η πρώτη σοδειά μαζεύτηκε! Και ήταν μια γιορτή ανοιχτή για όλους τους φίλους του φυτού!

Ο Αργύρης Μουντζούρης, ιδιοκτήτης του Κannabishop της Αθήνας και μέλος της ομάδας «Καννάβι» μίλησε στο tvxs.gr για την εμπειρία της πρώτης καλλιέργειας βιομηχανικής κάνναβης στην Ελλάδα αλλά και τα επόμενα βήματα.

Ένας μεγάλος αγώνας για ένα φυτό με μεγάλες προοπτικές

Χρειάστηκε ένας μεγάλος αγώνας για το αυτονόητο. Να νομιμοποιηθεί δηλαδή η καλλιέργεια ενός φυτού, που μπορεί να αποδειχτεί οικολογική αλλά και οικονομική σωτηρία, μετά από 60 χρόνια μιας παράλογης και ανώφελης απαγόρευσης.

Τελικά τα νομικά κωλύματα σε μεγάλο βαθμό ξεπεράστηκαν και την περασμένη άνοιξη εκδόθηκε η πολυαναμενόμενη Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) που έδωσε το πράσινο φως, ώστε να πρασινίσουν με δεντράκια κάνναβης τα πρώτα στρέμματα σε Βοιωτία, Εύβοια και Κρήτη, υπό τους αυστηρούς όρους και την εποπτεία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης.

Οι πρώτες συγκομιδές έγιναν σε Εύβοια και Κρήτη την προηγούμενη εβδομάδα. Ο θερισμός 7 στρεμμάτων στα Ψαχνά Ευβοίας της Ιταλικής ποικιλίας FIBRANOVA και ενός στρέμματος στον Κουφό Χανίων της Γαλλικής ποικιλίας FEDORA 17 από την ΚΟΙΝΣΕΠ ΚΑΝΝΑΒΙΟ είχε ενθαρρυντικά σε ότι αφορά την ποσότητα και την ποιότητα της παραγόμενης πρώτης ύλης. Στόχος τώρα για το 2017 είναι η καλλιέργεια 250 πιστοποιημένων βιολογικών στρεμμάτων από μέλη του συνεταιρισμού και η παραγωγή μιας σειράς ποιοτικών βιολογικών προϊόντων διατροφής, ευεξίας- ενδυνάμωσης και προσωπικής φροντίδας. Παράλληλα η δημιουργία μιας συνεταιριστικής μονάδας επεξεργασίας, τυποποίησης και συσκευασίας στην Εύβοια.
TVXS
Και χθες έφτασε και η ώρα της Βοιωτίας.

Στις 27 Απριλίου το «Καννάβι», ένα σχήμα 7 Συνεργαζόμενων Επιχειρήσεων, με τη σπορά που έκανε σε πιστοποιημένο βιολογικό χωράφι 8 στρεμμάτων στο Ύπατο της Βοιωτίας, εγκαινίασε την επιστροφή της καλλιέργειας της ήμερης κάνναβης στην Ελλάδα. Τα μέλη του «Κανναβιού» είναι η Mystic Pizza, το Kannabishop, ο Πράσινος Πλανήτης, η    Real Far, η Apipharm, η Medi Oils και το κτήμα Κτήμα Σαγματά. «Ήταν ένα πρώτο αλλά πολύ ουσιαστικό και δυναμικό βήμα. Χθες, επιτέλους θερίσαμε. Φυσικά υπήρχε συγκίνηση, χαρά, ικανοποίηση. Πάνω από 15 χρόνια προσπαθειών δεν είναι και λίγα», λέει ο Αργύρης Ματζουράνης, που δεν έδωσε μόνο αγώνα με τη γραφειοκρατία αλλά και με τη δικαιοσύνη, καθώς ως ιδιοκτήτης του Κannabishop  της Αθήνας διώχθηκε πολλές φορές με κατηγορίες περί ναρκωτικών, επειδή το κατάστημα του πουλούσε ρούχα (!) από κάνναβη.

Διαβάστε Περισσότερα »

H Λαϊκή Συσπείρωση Θήβας για την υδροδότηση της Αλυκής

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΑΛΥΚΗΣ

Στο Δημοτικό Συμβούλιος της 5/10/2016 επανήλθε το ζήτημα του Δικτύου Ύδρευσης του Οικισμού της Αλυκής και μια σειρά σοβαρών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν σχετικά οι κάτοικοι του.
Η οικιστική ανάπτυξη της Αλυκής έγινε τις περασμένες δεκαετίες άναρχα, χωρίς κανένα σχεδιασμό, με βασική την ευθύνη των εκάστοτε Δημοτικών Αρχών. Αυτός είναι ο λόγος που βασίλεψε στην περιοχή ένα καθεστώς «ημετέρων», τη στιγμή που βασικά ζητήματα όπως η χωροθέτηση του οικισμού και η εγκατάσταση Δικτύων Κοινής Ωφέλειας παραμένουν άλυτα, δημιουργώντας καθημερινά προβλήματα στην πλειοψηφία των κατοίκων.
Στη βάση αυτή, η κεντρική θέση της Λαϊκής Συσπείρωσης είναι ότι πρέπει άμεσα με ευθύνη του Δήμου: 1) να χωροθετηθεί ο οικισμός και 2) να δημιουργηθεί επιτέλους Δίκτυο Ύδρευσης με συνολική καταγραφή των παροχών, χωρίς οικονομική επιβάρυνση των κατοίκων.
Ειδικά όσον αφορά το θέμα του Δικτύου Ύδρευσης:
•    Η αρχική πρωτοβουλία του Καποδιστριακού Δήμου Θίσβης, στην οποία είχαν συναινέσει και κάτοικοι, η κατασκευή του έργου της υδροδότησης να γίνει με τη λήψη ανταποδοτικού δανείου είναι απαράδεκτη. Η υδροδότηση οικισμών αποτελεί βασική υποχρέωση του κράτους και των Δήμων, είναι πλήρως αντιδραστικό να γίνεται «ανταποδοτικά».
•    Το ότι το έργο έγινε εξαρχής ανταποδοτικά δεν αποτελεί συγχωροχάρτι για τη σημερινή Δημοτική Αρχή. Αυτή έχει σοβαρές ευθύνες,  καθώς επί έξι χρόνια επιμένει να συντηρεί μια νοσηρή κατάσταση, απαιτώντας από ένα μόνο μέρος των δικαιούχων την αποπληρωμή του δανείου. Είναι χαρακτηριστικά τα εξής:
Καταρχήν ο φάκελλος του Έργου ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Παρά τα αιτήματα τόσο των κατοίκων όσο και δημοτικών συμβούλων να λάβουν γνώση του φακέλλου, η απάντηση είναι ότι ο φάκελλος «κάπου χάθηκε». Με άλλα λόγια, η παραλαβή του έργου είναι αμφίβολο εάν έχει γίνει.
Επίσης, προκύπτουν ζητήματα σχετικά με την οικονομική πορεία της υλοποίησης του έργου, δεδομένου ότι το τελικό του κόστος σχεδόν διπλασιάστηκε σε σχέση με τον προϋπολογισμό του.
Τρίτον, μέχρι σήμερα ο Δήμος δε γνωρίζει τον ακριβή αριθμό των παροχών. Ενώ οι δικαιούχοι είναι περίπου 800, υπάρχουν πιθανά εκατοντάδες άλλες συνδέσεις που δεν έχουν καταγραφεί.
Το αποτέλεσμα είναι ο Δήμος να ζητάει λεφτά από τους μισούς μόνο χρήστες του Δικτύου, τη στιγμή που το συνολικό ποσό αμφισβητείται. Ενώ στις αιτιάσεις των κατοίκων, η Δημοτική αρχή τους καλεί να της «καταδώσουν» τους υπόλοιπους.
Τέταρτο, το έργο κατασκευάστηκε τουλάχιστον πρόχειρα, αφού πρόσφατα προέκυψε σοβαρό πρόβλημα και απαιτήθηκαν εκ νέου εργασίες. Και πάλι όμως, τουλάχιστον οι μισές κατοικίες αντιμετωπίζουν περιοδικά προβλήματα διακοπών.
Πέμπτο, ενώ η Δημοτική Αρχή έχει λάβει περίοδο χάριτος από την Τράπεζα για την εξυπηρέτηση του Δανείου, η ίδια όχι μόνο δε δίνει περίοδο χάριτος στους κατοίκους, αλλά δεν τους χορηγεί Δημοτική Ενημερότητα, προκαλώντας τους σοβαρό πρόβλημα.
Είναι προφανές ότι η Δημοτική Αρχή κινείται σε μια λογική απλού διαχειριστή, λειτουργεί ως φοροεισπράκτορας, επιμένει να μην αντιμετωπίζει συνολικά το πρόβλημα και υποβάλλει τους κατοίκους σε καθημερινά προβλήματα.
Ως Λαϊκή Συσπείρωση ζητάμε με ευθύνη του Δήμου:
1. Να ολοκληρωθεί το Δίκτυο Ύδρευσης ώστε να καλύπτονται επαρκώς και καταγεγραμμένα όλες οι συνδέσεις του οικισμού.
2. Να ληφθούν μέτρα για τον έλεγχο και την εξασφάλιση της ποιότητας του νερού.
3. Να μην επιβαρυνθούν οι κάτοικοι με την αποπληρωμή του δανείου. Να παύσει η διαδικασία καταλογισμού οφειλών στους κατοίκους για την αποπληρωμή του δανείου και η μη χορήγηση δημοτικής ενημερότητας για το λόγο αυτό.
4. Να γίνει ολοκληρωμένη αποτίμηση του έργου, τεχνική και οικονομική, με απόδοση ευθυνών όπου υπάρχουν.
5. Να ολοκληρωθεί η χωροθέτηση του οικισμού καλύπτοντας τις ήδη δομημένες εκτάσεις του.

Διαβάστε Περισσότερα »

Ξεκίνησαν οι εργασίες ανασκαφής στο αρχαίο θέατρο Τανάγρας



 Με ανακοίνωση του ο Δήμος Τανάγρας μας γνωστοποιεί ότι από τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου, ξεκίνησαν οι εργασίες καθαρισμού του αρχαιολογικού χώρου στο αρχαίο θεάτρο Τανάγρας, στα πλαίσια της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου Τανάγρας και του Υπουργείου Πολιτισμού και Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Έναρξη εργασιών ανασκαφής στο αρχαίο θέατρο Τανάγρας

Την Δευτέρα 02/10/2016 ξεκίνησαν οι εργασίες καθαρισμού στον αρχαιολογικό χώρο του αρχαίου θεάτρου, σύμφωνα με την σχετική προγραμματική σύμβαση μεταξύ Δήμου Τανάγρας, Υπουργείου Πολιτισμού και Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, για το έργο με τίτλο: «Ανάδειξη αρχαίου Θεάτρου Τανάγρας και συναφών Δημοσίων Κτιρίων Αρχαίας Τανάγρας».

Η προγραμματική σύμβαση - προϋπολογισμού 50.000 € - χρηματοδοτείται από τον Δήμο μας. Σε περίπτωση παράτασης της διάρκειας της σύμβασης κατά δύο έτη, σύμφωνα με σχετικό άρθρο του κειμένου της σύμβασης, η χρηματοδότηση θα ανανεωθεί με το ποσό των 50.000 €.

Η ανάδειξη του αρχαιολογικού χώρου ξεκίνησε την 30η Ιουνίου 2016 με την υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης.

Ακολούθησε η συμβολική αναβίωση του αρχαίου θεάτρου με την παρουσίαση θεατρικής παράστασης εντός του αρχαιολογικού χώρου (“Βάκχες” του Ευριπίδη, καλλιτεχνική δημιουργία θεατρικών ομάδων της περιοχής) την 17η Σεπτεμβρίου.
Από την 2α Οκτωβρίου 2016 προετοιμάζεται η ανασκαφή του θεάτρου με εργασίες καθαρισμού και δοκιμαστικών τομών. Οι εργασίες επιβλέπονται από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Βοιωτίας.
anparatiritis.gr
Διαβάστε Περισσότερα »

Αλληλεγγύη στους πρόσφυγες από το Σύλλογο "ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ"

ΣΥΛΛΟΓΟΣ «ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ»

Με αφορμή την επικείμενη φιλοξενία προσφύγων στην πόλη της Λιβαδειάς, το Δ.Σ. του Συλλόγου ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ θεωρώντας πως η φιλοξενία και η αλληλεγγύη στους πρόσφυγες είναι θέμα πολιτισμού, ανθρωπιάς και κυρίως αυτοσεβασμού, και με δεδομένο το σεβασμό στην ανθρώπινη υπόσταση, εκφράζει την αλληλεγγύη και τη συμπαράστασή του στους άμεσα υφιστάμενους τις συνέπειες της προσφυγιάς αλλά και σε όλους αυτούς που αγωνίζονται για τη δημιουργία όσο το δυνατόν καλύτερων συνθηκών φιλοξενίας και διαβίωσης των προσφύγων στην περιοχή μας.

 Για το Δ.Σ.

     
              Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                      Η  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 

     Δαμιανός Μωραΐτης                                                   Εύη Μαρίνη




Διαβάστε Περισσότερα »

Το μετεωρολογικό φαινόμενο Rex Blocking στην Ελλάδα – Πως δημιουργείται

 Στη δίνη του... "Rex Blocking" μπαίνει η Ελλάδα

    Σπάνιο για την περιοχή μας φαινόμενο, αναμένεται να επισκεφτεί τη χώρα μας τις επόμενες ημέρες. Πρόκειται για το Rex Blocking, που αναμένεται να προκαλέσει αισθητή πτώση της θερμοκρασίας στην Ελλάδα, με τον υδράργυρο να πέφτει έως και 7 βαθμούς Κελσίου.

Όπως...αναφέρεται, συναντάται συνήθως στη Δυτική Ευρώπη.

Μιλώντας στο Έθνος, ο γνωστός μετεωρολόγος Θοδωρής Κολυδάς, αναφέρει:

"Όταν η ροή των αερίων μαζών στην ατμόσφαιρα είναι τέτοια που τα βαρομετρικά συστήματα εμποδίζονται να κινηθούν από τα δυτικά προς τα ανατολικά, λέμε ότι δημιουργείται εμποδισμός ή άλλιώς blocking.

Ένας τέτοιος εμποδισμός, ο οποίος καλείται Rex Blocking προς τιμήν του Αμερικανού μετεωρολόγου Daniel Rex, που μελέτησε το φαινόμενο το 1950, θα δημιουργηθεί από αύριο στα Βαλκάνια.

Το φαινόμενο αυτό, αν και είναι συχνότερο στη Δυτική Ευρώπη, εμφανίζεται και στην περιοχή μας. Είχε μελετηθεί εκτεταμένα κατά τη δεκαετία του 1950 στη Σχολή του Σικάγου, καθώς είχε διαπιστωθεί ότι σχηματιζόταν πάνω από τις ακτές των ΗΠΑ. Η Ελλάδα συνήθως επηρεάζεται από συστήματα Omega Blocking, που ονομάζονται έτσι από το σχήμα τους το οποίο προσομοιάζει στο ελληνικό γράμμα Ω»".

"Πρακτικά αυτό που θα γίνει είναι ότι θερμές αέριες μάζες της Βορειοδυτικής Ευρώπης θα κινηθούν βορειοανατολικά, ενώ ψυχρές αέριες μάζες από την Ουκρανία θα κινηθούν προς τα Βαλκάνια. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να μειωθεί αισθητά η θερμοκρασία στη χώρα μας.

Ετσι οι ελάχιστες τιμές θα πέσουν ακόμη και στους 5 βαθμούς Κελσίου στα ορεινά, ενώ στις υπόλοιπες περιοχές θα κινηθούν στους 10 βαθμούς Κελσίου.

Οι μέγιστες θερμοκρασίες θα διαμορφωθούν στη Βόρεια Ελλάδα στους 22 βαθμούς Κελσίου από 29 που είχαμε τις προηγούμενες ημέρες, στην Αθήνα στους 25 βαθμούς από 30-31 των προηγούμενων ημερών και στη Θεσσαλονίκη στους 20 βαθμούς Κελσίου.

Η ψύχρα αναμένεται να διαρκέσει τρεις έως τέσσερις ημέρες, ενώ στη συνέχεια η τάση δείχνει ότι η θερμοκρασία θα ανέβει και πάλι" προσθέτει.
Διαβάστε Περισσότερα »

19 συλλήψεις στη Στερεά για διάφορα αδικήματα

Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων σε περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, συνολικά δεκαεννέα (19) άτομα για διάφορα αδικήματα

Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι, στο πλαίσιο του ευρύτερου επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας.

Κατά τη διάρκεια αυτών των ελέγχων, οι οποίοι πραγματοποιήθηκαν με σκοπό την πρόληψη ληστειών, κλοπών και διαρρήξεων, την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, τον εντοπισμό φυγόποινων, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και γενικότερα την αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς, συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο, συνολικά δεκαεννέα (19) άτομα και συγκεκριμένα:

Αλλοδαπός στη Θήβα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, κατηγορούμενος για κλοπή τροχοφόρου, παράβαση νομοθεσίας περί ναρκωτικών, καθώς και για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Κατασχέθηκαν ένα δίκυκλο μοτοποδήλατο και μικροποσότητα κάνναβης.

Δύο (2) ημεδαποί στην Άμφισσα και στα Ψαχνά Ευβοίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άμφισσας και της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας αντίστοιχα, για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών. Στην πρώτη περίπτωση κατασχέθηκαν (22,3) γραμμάρια ηρωίνης, ενώ στην δεύτερη περίπτωση κατασχέθηκαν (10,2) γραμμάρια κάνναβης.

Τρία (3) άτομα για εκκρεμή καταδιωκτικά έγγραφα και ειδικότερα:

•    Ημεδαπός στη Λαμία, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε Ένταλμα σύλληψης του κ. Ανακριτή Τρίπολης, για κλοπή.
•    Ημεδαπός στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική Απόφαση, για παράβαση νομοθεσίας περί επιταγών.
•    Ημεδαπός στον Ορχομενό Βοιωτίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ορχομενού, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική Απόφαση, για παράβαση νομοθεσίας περί όπλων.

Δέκα (10) άτομα, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και ειδικότερα:

•    (2) ημεδαποί σε περιοχές της Χαλκίδας, από αστυνομικούς των Β’ & Γ’ Ομάδων ΔΙ.ΑΣ.  Ευβοίας αντίστοιχα.
•    Ημεδαπός στο Μαντούδι Ευβοίας, από αστυνομικούς της Γ’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας.
•    Ημεδαπός στη Νέα Αρτάκη Ευβοίας, από αστυνομικούς του  Αστυνομικού Τμήματος Νέας Αρτάκης.
•    (2) αλλοδαποί και (1) ημεδαπός σε περιοχές της Υπάτης Φθιώτιδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Υπάτης.
•    Ημεδαπός στα Καμένα Βούρλα Φθιώτιδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καμένων Βούρλων.
•    Ημεδαπός στον Ορχομενό Βοιωτίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ορχομενού.
•    Αλλοδαπός επί της εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας (93η χ/θ), από αστυνομικούς της Ο.Ε.Π.Τ.Α. και του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Βοιωτίας.

Δυο (2) αλλοδαποί στο Μαλανδρίνο Φωκίδας και στο Δομοκό Φθιώτιδας, από αστυνομικούς των Αστυνομικών Τμημάτων Λιδορικίου & Δομοκού αντίστοιχα, για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.

Τέλος, αλλοδαπός στην Άμφισσα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Άμφισσας, για παράβαση του Γενικού Οικοδομικού Κανονισμού (Γ.Ο.Κ.).

Οι συγκεκριμένοι έλεγχοι αποσκοπούν στην πρόληψη και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.
Διαβάστε Περισσότερα »

ΟΜΙΛΙΑ – ΕΚΔΗΛΩΣΗ- ΦΑΣΙΣMΟΣ – ΝΑΖΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΘΗΒΑΣ

ΟΜΙΛΙΑ – ΕΚΔΗΛΩΣΗ
«ΦΑΣΙΣMΟΣ – ΝΑΖΙΣΜΟΣ: Η ΣΙΔΕΡΕΝΙΑ ΓΡΟΘΙΑ
ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΟΜΙΛΩΝ
ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ»

ΔΕΥΤΕΡΑ 10 ΟΚΤΩΒΡΗ, 19:30 μμ,
ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΗΒΑΣ (αίθουσα ΑΡΜΟΝΙΑ)

Στα χρόνια της κρίσης, ο καπιταλισμός, η δικτατορία των επιχειρηματικών ομίλων, έδειξε και δείχνει το αποτρόπαιο πρόσωπό του.
Για τη διασφάλιση των κερδών ντόπιων και ξένων μονοπωλίων, οι ελληνικές κυβερνήσεις με τη βοήθεια της ΕΕ, του ΔΝΤ και της ΕΚΤ πετσοκόβουν κάθε κατάκτηση και δικαίωμα των εργαζομένων.
Η επίθεση σε βάρος των λαών, όπως και του ελληνικού λαού δεν είχε μόνο το καρότο των «αριστερών Κυβερνήσεων», της πολυπόθητης ανάπτυξης. Είχε και το μαστίγιο του φασισμού – ναζισμού, την τρομοκρατία σε όποιον πάει να σηκώσει κεφάλι.
Πρόσφατα συμπληρώθηκαν τρία χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι από τα Τάγματα Εφόδου της ναζιστικής Χρυσής Αυγής.
Σε μερικές εβδομάδες συμπληρώνεται ένας χρόνος από την επίθεση των μελών της συνοδείας του Χρυσαυγίτη βουλευτή Καρακώστα (από τους οποίους ο ένας είναι αστυνομικός και αδελφός του) σε βάρος Θηβαίου αγωνιστή.
Ποιον εξυπηρετεί η συστηματική καλλιέργεια μίσους ενάντια στους μετανάστες, τους ξεριζωμένους πρόσφυγες, η καλλιέργεια απέχθειας απέναντι στο οργανωμένο εργατικό – λαϊκό κίνημα; Ποιος κερδίζει από το δουλεμπόριο Ελλήνων εργατών στις βιομηχανίες της περιοχής για δουλειά με μεροκάματο 17 €; Ποιος καλλιεργεί τον τυφλό θρησκευτικό φανατισμό στην Ευρώπη αλλά και τη Μέση Ανατολή;
Ο φασισμός – ναζισμός δεν είναι μια «ακραία» ιδεολογία, όπως την εμφανίζουν οι «δημοκράτες» απολογητές του συστήματος. Είναι γέννημα του καπιταλισμού που σαπίζει, καταργεί κάθε κεκτημένο λαϊκό δικαίωμα, προκαλεί πολέμους για τα κέρδη επιχειρηματικών κολοσσών. Είναι το οπλισμένο χέρι του συστήματος ενάντια σε όποιον αντιστέκεται και σηκώνει κεφάλι. Ενάντια στην εργατική τάξη και το λαό.

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΘΗΒΑΣ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΧΗΜΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ Ν. ΒΟΙΩΤΙΑΣ «Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ»
ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΜΕΤΑΛΛΟΥ Ν. ΒΟΙΩΤΙΑΣ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΚΑ ΕΠ. ΘΗΒΑΣ
ΟΜΑΔΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΘΗΒΑΣ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

Διαβάστε Περισσότερα »

Μείωση δημοτικών τελών για ευπαθείς ομάδες στο Δήμο Λεβαδέων

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος  σε ευπαθείς ομάδες δημοτών , για μείωση -απαλλαγή δημοτικών τελών ¨Καθαριότητας - Ηλεκτροφωτισμού”.


Ο Δήμος Λεβαδέων στα πλαίσια της συμπαράστασης προσώπων που πλήττονται κοινωνικά, στηριζόμενος    στην φιλοσοφία της κοινωνικής αλληλεγγύης, της ισότιμης σχέσης και της αλληλοϋποστήριξης  και  εξακολουθώντας να παράσχει  υπηρεσίες υποστήριξης σε Ευπαθείς Κοινωνικές Ομάδες ,για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, δίνει τη δυνατότητα σε μεμονωμένα άτομα ή οικογένειες που αντιμετωπίζουν έντονο πρόβλημα επιβίωσης (άποροι), σε άτομα με αναπηρία καθώς και σε τρίτεκνους, πολύτεκνους και μακροχρόνια ανέργους, να υποβάλλουν αίτηση στο Δήμο Λεβαδέων, προκειμένου να ενταχθούν στο μέτρο της Μείωσης -Απαλλαγής δημοτικών τελών ¨Καθαριότητας - Ηλεκτροφωτισμού” .

Σημειώνεται ότι η χρέωση του μειωμένου τιμολογίου θα ισχύει μόνο για την παροχή της μονίμου κατοικίας και δεν αφορά επαγγελματικούς χώρους.

Διαβάστε Περισσότερα »

Υπογραφή πρωτοκόλλου συνεργασίας Περιφέρειας και «Δημόκριτου»



Το πρωτόκολλο συνεργασίας με το Κέντρο Ερευνών Φυσικών Επιστημών «Δημόκριτος» υπέγραψε σήμερα ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης. Η συνεργασία, που έχει ως στόχο την υποστήριξη υποτροφιών, μέσω του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, για νέους ερευνητές σε Βιομηχανίες της Στερεάς Ελλάδας, επικυρώθηκε σήμερα με την υπογραφή του πλαισίου δραστηριοτήτων και πρωτοβουλιών.

Το πρωτόκολλο προβλέπει:

1.    Τη συμβολή στη διάχυση της καινοτομίας στην Περιφερειακή Διοίκηση
2.    Την ενίσχυση του τομέα Έρευνας και Τεχνολογίας και προώθηση της καινοτομίας στη τοπική βιομηχανία
3.    Την ισχυροποίηση του ερευνητικού έργου και των ερευνητικών προϊόντων
4.    Την ανάπτυξη ευρύτερων τεχνολογικών και ερευνητικών ανταλλαγών
5.    Την ανάπτυξη και μεταφορά υψηλού επιπέδου τεχνογνωσίας προς τον Ιδιωτικό και Δημόσιο Τομέα.
6.    Την ενίσχυση της Περιφερειακής Στρατηγικής για την Έρευνα και τη Καινοτομία, μέσω της στήριξης της έξυπνης επιχειρηματικότητας
7.    Την δικτύωση του επιχειρηματικού οικοσυστήματος με καταξιωμένα κέντρα επιστημονικής αριστείας

Μετά την υπογραφή του πρωτοκόλλου, ο κ. Μπακογιάννης δήλωσε: «Η υπογραφή αυτής της συμφωνίας δεν κάνει τίποτε άλλο από το να επισημοποιεί την πρόθεση και το σχέδιό μας για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και της έρευνας, αλλά και τη στήριξη σε νέους ανθρώπους και νέες ιδέες. Είναι θετικό σε αυτή τη πορεία να βρίσκεις συμμάχους και ανθρώπους με την ίδια θέληση. Το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και ο «Δημόκριτος» έχουν αποδείξει, και συνεχίζουν να το κάνουν, ότι όταν στηρίζεις την δημιουργία και την πρόοδο, υπάρχει ελπίδα και πεδίο για να αλλάξουμε πράγματα».
Διαβάστε Περισσότερα »

Βιβλιοπαρουσίαση της Λιβαδείτισσας Αργυρώς Αγγελίνα-Ζωγράφου

Ο Σύλλογος ΦΙΛΟΙ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ και οι εκδόσεις ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ 
σας προκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου

"ΤΟ ΔΥΣΛΕΚΤΙΚΟ ΒΡΑΧΙΟΛΙ ΤΟΥ ΜΑΡΤΗ"

της Λιβαδείτισσας συγγραφέως Αργυρώς Αγγελίνα-Ζωγράφου.

Το Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016, στις 7 μμ.,

στην Αίθουσα ΚΟΡΤΕΣΗ της Εστίας Μητέρας Λιβαδειάς (Κορύνης & Ιερολοχιτών)

Την παρουσίαση θα κάνουν:

Γιώργος Χ. Θεοχάρης, ποιητής,

η Νικολίτσα Μπλούτη-Καράτζαλη, συγγραφέας,

ο Γιώργος Λουκάς, φιλόλογος –ειδικός παιδαγωγός,

η Ελευθερία(Έρη) Κεχαγιά, ψυχολόγος-συμβουλευτική ψυχοθεραπεύτρια,

και η συγγραφέας.

Η Χορωδία Λιβαδειάς «ΕΡΚΥΝΑ» θα ερμηνεύσει  τραγούδια επιλεγμένα από τη συγγραφέα.

Με την υποστήριξη

της ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ και

του ΔΗΜΟΥ ΛΕΒΑΔΕΩΝ
Διαβάστε Περισσότερα »

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ