Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016

Το ψηφοδέλτιο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΝΩΤΙΚΩΝ ΚΙΝΗΣΕΩΝ για το ΠΥΣΔΕ Βοιωτίας


ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΕΝΩΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ
ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ Δ.Ε. ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Συνδυασμός  για το  ΠΥΣΔΕ  Βοιωτίας
               
  1.    ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ    ΠΕ11    ΓΕΛ ΑΣΠΡΩΝ ΣΠΙΤΙΩΝ
  2.    ΒΕΛΟΥΔΙΟΣ    ΙΩΑΝΝΗΣ    ΠΕ11    1ο ΓΕΛ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ
  3.    ΓΙΑΝΝΑΚΙΤΣΑΣ    ΙΩΑΝΝΗΣ    ΠΕ03    ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΔΑΥΛΕΙΑΣ
  4.    ΔΑΜΙΑΝΙΔΗΣ    ΧΡΗΣΤΟΣ    ΠΕ11    ΓΕΛ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ
  5.    ΔΟΜΒΡΕΝΑΙΟΣ    ΙΩΑΝΝΗΣ    ΠΕ11    ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΘΕΣΠΙΩΝ
  6.    ΖΑΧΑΡΗ    ΕΛΕΝΗ    ΠΕ01    ΓΕΛ ΑΣΠΡΩΝ ΣΠΙΤΙΩΝ
  7.    ΘΕΙΑΚΟΥΛΗΣ    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ    ΠΕ19    2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ
  8.    ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ    ΠΕ11    ΓΕΛ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ
  9.    ΚΙΑΦΑΣ    ΓΕΩΡΓΙΟΣ    ΠΕ18.12    1ο ΕΠΑΛ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ
10.    ΚΥΛΑΦΗ    ΝΑΝΣΥ    ΠΕ19    4ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΘΗΒΑΣ
11.    ΚΩΤΣΑΛΑΣ    ΙΩΑΝΝΗΣ    ΠΕ11    2ο ΓΕΛ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ
12.    ΛΑΜΠΙΔΗ    ΕΥΤΥΧΙΑ    ΠΕ17.02    1ο ΕΠΑΛ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ
13.    ΜΑΡΚΟΣ    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ    ΠΕ19    2ο  ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ
14.    ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗΣ    ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ    ΠΕ01    ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΔΑΥΛΕΙΑΣ
15.    ΜΠΟΥΛΙΟΣ    ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ    ΠΕ11    5ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΘΗΒΑΣ
16.    ΝΟΤΗ    ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ    ΠΕ02    ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΟΙΝΟΦΥΤΩΝ
17.    ΠΑΝΤΟΣ    ΣΩΚΡΑΤΗΣ    ΠΕ11    ΕΣΠ. ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΘΗΒΑΣ
18.    ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ    ΕΛΕΝΗ    ΠΕ09    1ο ΕΠΑΛ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ
19.    ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ    ΓΕΩΡΓΙΟΣ    ΠΕ19    1ο ΕΠΑΛ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ
20.    ΡΩΣΣΗΣ    ΧΡΗΣΤΟΣ    ΠΕ13    ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΥΛΗΣ
21.    ΣΙΝΤΟΣ    ΓΕΩΡΓΙΟΣ    ΠΕ02    ΓΕΛ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ
22.    ΣΠΥΡΟΥ    ΕΥΘΥΜΙΟΣ    ΠΕ01    ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΠΑΡΕΛΛΙΟΥ
23.    ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ    ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ    ΠΕ01    ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΔΙΣΤΟΜΟΥ
24.    ΤΣΙΛΟΜΗΤΡΟΣ    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ    ΠΕ17.03    1ο  ΕΠΑΛ ΘΗΒΑΣ



Στηρίζουμε  Αξίες

Ψηφίζουμε  Αδέσμευτα

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΕΝΩΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ


Συνδυασμός  για το  ΑΠΥΣΔΕ  Στερεάς Ελλάδας


  ΑΡΜΥΡΙΩΤΗΣ  ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ         ΦΘΙΩΤΙΔΑ
  ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ            ΦΘΙΩΤΙΔΑ
  ΓΚΙΖΙΛΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ                 ΒΟΙΩΤΙΑ
  ΓΚΙΟΛΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ                 ΦΘΙΩΤΙΔΑ
  ΓΚΟΥΡΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ                 ΦΘΙΩΤΙΔΑ
  ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ                    ΦΘΙΩΤΙΔΑ
  ΖΑΧΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ                     ΦΘΙΩΤΙΔΑ
  ΜΗΤΡΑΤΖΟΥΛΗ  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ        ΒΟΙΩΤΙΑ
  ΤΣΑΛΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ                 ΕΥΒΟΙΑ       
                        
Διαβάστε Περισσότερα »

Συζήτηση για τα προβλήματα της Αλυκής


Με πρωτοβουλία του ΑΡΚ Θήβας την Κυριακή 9/10/2016 πραγματοποιήθηκε στην Αλυκή συνάντηση με μεγάλη συμμετοχή των κατοίκων του οικισμού.
Έγινε ενημέρωση εκατέρωθεν και ακολούθησε εποικοδομητική συζήτηση με τους κατοίκους παρουσία και του Πρόεδρου του Τ.Σ. της Ξηρονομής Κου Στάθη Κεφαλά για τα προβλήματα του οικισμού όπως το θέμα της υδροδότησης, της ποιότητας του νερού και την άδικη και εκβιαστική οικονομική επιβάρυνση των κατοίκων με την επιβολή από την Δημοτική Αρχή «ανταποδοτικού τέλους» χωρίς καμιά νομιμότητα καθώς και το θέμα της ολοκληρωμένης χωροθέτησης του οικισμού ώστε να καλύπτει τις ήδη δομημένες εκτάσεις του στα πλαίσια της νέας νομοθετικής ρύθμισης.
Στην συνάντηση παρεβρέθει και έκανε παρέμβαση ο Βουλευτής Βοιωτίας Νίκος Θηβαίος.
Στα πλαίσια αυτής της συζήτησης αναλήφθηκαν από κοινού δράσεις και παρεμβάσεις με στόχο την οριστική και τελεσίδικη λύση αυτών των προβλημάτων καθώς και την ανάδειξη των μεγάλων πλεονεκτημάτων της περιοχής.

Διαβάστε Περισσότερα »

Σπείρα πλαστογράφων εξάρθρωσε η αστυνομία στη Θήβα


Συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί σε περιοχή της Θήβας, οι οποίοι κατηγορούνται ότι χορηγούσαν σε αλλοδαπούς που διέμεναν παράνομα στη Χώρα μας, πλαστά έγγραφα παραμονής, έναντι προσυμφωνημένης χρηματικής αμοιβής

Κατασχέθηκαν πλήθος εγγράφων, όπως βεβαιώσεις καταθέσεων αιτημάτων αλλοδαπών για έκδοση αδειών διαμονής, υπεύθυνες δηλώσεις με θεώρηση γνησίου υπογραφής Δημόσιας Υπηρεσίας,  βεβαιώσεις στοιχείων Α.Μ.Κ.Α. & Α.Φ.Μ. αλλοδαπών κ.α.

Επιπλέον, μεταξύ άλλων, κατασχέθηκαν φωτογραφίες, φωτοαντίγραφα διαβατηρίων και ιδιόχειρες σημειώσεις με στοιχεία αλλοδαπών, (6) κινητά τηλέφωνα και χρηματικό ποσό

Στο πλαίσιο της έρευνας, προέκυψε ότι οι συλληφθέντες, εφοδίαζαν αλλοδαπούς με πλαστές βεβαιώσεις περί νομίμου διαμονής τους, τουλάχιστον από το Σεπτέμβριο του 2015


Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, στο πλαίσιο ενδελεχούς και εμπεριστατωμένης έρευνας, συνελήφθησαν χθες (09-10-2016) το πρωί σε περιοχή της Θήβας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 43 & 20 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι κατηγορούνται ότι χορηγούσαν σε αλλοδαπούς που διέμεναν παράνομα στη Χώρα μας, πλαστά έγγραφα παραμονής, έναντι προσυμφωνημένης χρηματικής αμοιβής.

Η σύλληψή τους είναι αποτέλεσμα κατάλληλης αξιολόγησης – αξιοποίησης στοιχείων και οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης, στο πλαίσιο της οποίας συνελήφθη επιπλέον ένας 37χρονος υπήκοος Πακιστάν, κατηγορούμενος για παράβαση νομοθεσίας περί αλλοδαπών, ο οποίος λίγο νωρίτερα τους είχε προσεγγίσει προκειμένου να τον εφοδιάσουν με πλαστή άδεια διαμονής.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν, τόσο σε σακίδιο που είχαν στην κατοχή τους ο 43χρονος & ο 20χρονος, όσο και στην οικία του 43χρονου, βρέθηκαν μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν:

•    πλήθος εγγράφων, όπως βεβαιώσεις καταθέσεων αιτημάτων αλλοδαπών για έκδοση αδειών διαμονής, υπεύθυνες δηλώσεις με θεώρηση γνησίου υπογραφής Δημόσιας Υπηρεσίας,  βεβαιώσεις στοιχείων Α.Μ.Κ.Α. & Α.Φ.Μ. αλλοδαπών κ.α.
•    φωτογραφίες, φωτοαντίγραφα διαβατηρίων και ιδιόχειρες σημειώσεις με στοιχεία αλλοδαπών,
•    (6) κινητά τηλέφωνα και
•    το χρηματικό ποσό των (200) ευρώ.

Από την πρόοδο της έρευνας, προέκυψε ότι οι κατηγορούμενοι προέβαιναν συστηματικά στον εφοδιασμό αλλοδαπών με πλαστές βεβαιώσεις, περί νομίμου διαμονής τους, τουλάχιστον από το Σεπτέμβριο του 2015.

Ειδικότερα, όσον αφορά στο τρόπο δράσης τους, έρχονταν αρχικά σε τηλεφωνική επικοινωνία με αλλοδαπούς και τους έπειθαν ότι έχουν τον τρόπο να τους εφοδιάζουν με τα απαραίτητα έγγραφα νόμιμης διαμονής τους.

Ακολούθως, αφού ελάμβαναν από αυτούς φωτογραφίες και διάφορα άλλα προσωπικά τους στοιχεία, στη συνέχεια τους εφοδίαζαν με τα ανωτέρω πλαστά έγγραφα, έναντι προσυμφωνημένου χρηματικού ποσού, που κυμαινόταν από (400) έως και (700) ευρώ.

Η έρευνα από το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών βρίσκεται σε εξέλιξη, προκειμένου να διερευνηθεί πλήρως η εγκληματική τους δραστηριότητα.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.
Διαβάστε Περισσότερα »

Κίνδυνος έκρηξης από τα e-τσιγάρα, προειδοποιούν χειρουργοί


Όσοι χρησιμοποιούν ηλεκτρονικά τσιγάρα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί στην αγορά τους διότι υπάρχει κίνδυνος έκρηξης, κυρίως με φθηνά ή εισαγόμενα προϊόντα, προειδοποιούν βρετανοί χειρουργοί.

Η έκκλησή τους απηχεί εκείνη ειδικών στις προδιαγραφές των προϊόντων, οι οποίοιεφιστούν την προσοχή των καταναλωτών κατά την προμήθεια των τσιγάρων.

Οι πλαστικοί χειρουργοί από το Ουαλικό Κέντρο Εγκαυμάτων & Πλαστικής Χειρουργικής του Νοσοκομείου Morriston, στο Σουόνσι, λένε ότι έως στιγμής έχουν περιθάλψει πέντε ασθενείς με εγκαύματα από έκρηξη της μπαταρίας των e-τσιγάρων.

«Τα προηγούμενα χρόνια δεν είχαμε τέτοιου είδους τραυματισμούς, αλλά εφέτος έχουμε πέντε, γεγονός που αντανακλά την αύξηση στην χρήση τους», δήλωσε η δρ Ντάιο Νγκουέν.

Τρεις από τους ασθενείς είχαν τις συσκευές στην τσέπη του παντελονιού όταν εξερράγησαν. Δύο από αυτούς -ένας 25χρονος που έπαιζε πέιντμπολ την ώρα της έκρηξης και ένας εργάτης σε εργοστάσιο- υπέστησαν τραύματα στο μηρό και στη βουβωνική χώρα ενώ ο ένας έπαθε εγκαύματα και στο χέρι καθώς το παντελόνι του έπιασε φωτιά και προσπάθησε να το σβήσει.

Οι χειρουργοί ανησύχησαν τόσο πολύ ώστε ενημέρωσαν τις Αρχές για να διερευνηθεί το θέμα, ζητώντας αυστηρότερους ελέγχους και συστάσεις προς το κοινό.

«Δεν συμβαίνει μόνο στο δικό μας νοσοκομείο. Και σε άλλες μονάδες εγκαυμάτων παρατηρούνται ολοένα περισσότερα ανάλογα περιστατικά και νομίζω ότι προς το παρόν βλέπουμε την κορυφή του παγόβουνου», είπε η δρ Νγκουέν.

Ευτυχώς οι πέντε ασθενείς της δρος Νγκουέν είχαν επιφανειακά τραύματα και ανάρρωσαν πλήρως, αλλά «γνωρίζω άλλες περιπτώσεις που χρειάσθηκαν μεταμοσχεύσεις δέρματος και χειρουργικές επεμβάσεις», πρόσθεσε.

«Υπάρχουν επίσης αναφορές για ηλεκτρονικά τσιγάρα που εξερράγησαν στο στόμα του χρήση με συνέπεια καταστροφικούς τραυματισμούς».

Και στις ΗΠΑ

Ανάλογες προειδοποιήσεις απευθύνουν και γιατροί από τις ΗΠΑ, οι οποίοι ανέφεραν την περασμένη Πέμπτη στην «Ιατρική Επιθεώρηση της Νέας Αγγλίας» (NEJM), ότι μεταξύ Οκτωβρίου 2015 και Ιουνίου 2016 περιέθαλψαν 15 τραυματίες από εκρήξεις των μπαταριών λιθίου των ηλεκτρονικών τσιγάρων.

Οι γιατροί σημειώνουν στο άρθρο τους όταν τα κρούσματα αυτά από ένα και μόνο κέντρο είναι πάρα πολλά, αν αναλογιστεί κανείς ότι σε όλη την αμερικανική επικράτεια είχαν αναφερθεί μόλις 25 περιστατικά μεταξύ 2009 και 2014.

Όπως δήλωσε στην εφημερίδα Los Angeles Times η επικεφαλής της ιατρικής ομάδας δρ Ελίσα Μπράουνσον, το πρώτο περιστατικό που έφτασε στο Κέντρο Εγκαυμάτων του Πανεπιστημίου της Ουάσινγκτον, στο Σηάτλ, ήταν ένας νεαρός άνδρας που χρειάστηκε νοσηλεία στην εντατική όταν έσκασε το ηλεκτρονικό τσιγάρο στο στόμα του.

Δυστυχώς σύντομα ακολούθησαν και άλλοι ασθενείς και πλέον η δρ Μπράουνσον με τους συναδέλφους τους βλέπουν κατά μέσον όρο δύο τον μήνα.

Αν και οι μπαταρίες λιθίου γενικώς θεωρούνται ασφαλείς, υπάρχει περίπτωση να υπερθερμανθούν και να εκραγούν, είπε.

Αυτό συνέβη στους 15 ασθενείς, οι 12 εκ των οποίων (το 80%) υπέστησαν εγκαύματα από φωτιά που χρειάσθηκαν εντατική φροντίδα ή και μεταμόσχευση δέρματος από υγιές σημείο του σώματος για να επουλωθούν.

Πέντε ασθενείς (το 33%) υπέστησαν χημικά εγκαύματα από το αλκαλικό περιεχόμενο της μπαταρίας, ενώ τέσσερις (το 27%) τραυματισμούς από το ωστικό κύμα της έκρηξης. Οι τραυματισμοί αυτοί ήταν απώλεια των δοντιών και εκτεταμένη απώλεια μαλακών μορίων, η οποία σε κάποιες περιπτώσεις χρειάσθηκε χειρουργική επέμβαση για να αντιμετωπιστεί.

Η πιο συνηθισμένη θέση των τραυμάτων ήταν η βουβωνική χώρα ή ο μηρός (53% των περιστατικών), τα χέρια (33% των ασθενών) και το πρόσωπο (20%).

Σε μερικές περιπτώσεις η έκρηξη προκάλεσε μόνιμη παραμόρφωση και σε άλλες επηρέασε τη λειτουργικότητα του πληγέντος σημείου του σώματος. Κάποιοι ασθενείς απέμειναν επίσης με «τραυματικό τατουάζ». Αυτό προκαλείται όταν εισέλθουν κάτω από την επιφάνεια του δέρματος μόρια υλικών, αλλάζοντας την χροιά του δέρματος σαν να έχει γίνει τατουάζ.

Μετά από αυτή την εμπειρία, οι ασθενείς θέλησαν να ενημερώσουν το κοινό για τους κινδύνους και έτσι έδωσαν άδεια στους γιατρούς να δημοσιοποιήσουν τις φωτογραφίες τους, οι οποίες συνοδεύουν τη σχετική δημοσίευση στο NEJM.

Τι να κάνετε

Τι μπορούν όμως να κάνουν οι χρήστες των τσιγάρων για να προστατευθούν; Ο κ. Ντέιβιντ Πίκεν, υπεύθυνος εμπορικών προτύπων στο δημοτικό συμβούλιο του Σουόνσι δήλωσε στον βρετανικό Τύπο ότι οι καταναλωτές δεν πρέπει να παρασύρονται από τα φθηνά εισαγόμενα e-τσιγάρα και ότι πρέπει να προσέχουν από που τα προμηθεύονται διότι υπάρχει κίνδυνος να βρεθούν με προϊόντα-μαϊμού.

Ιδιαίτερα προσεκτικοί, είπε, πρέπει να είναι όσοι αγοράζουν e-τσιγάρα από το Ίντερνετ. «Σκεφθείτε καλά, αν το φθηνότερο είναι το καλύτερο, ιδίως όταν τα τσιγάρα πρόκειται να έρθουν απ’ ευθείας σε εσάς από επιχείρηση εκτός Βρετανίας και Ευρωπαϊκής Ένωσης» συνέστησε.

Και πρόσθεσε πως οι καταναλωτές πρέπει να βεβαιώνονται ότι τα ηλεκτρονικά τσιγάρα έχουν σωστή επισήμανση (πρέπει οπωσδήποτε να φέρουν το CE) και να ρωτούν τα καταστήματα αν προέρχονται από αξιόπιστη πηγή.
tanea.gr
Διαβάστε Περισσότερα »

Πάνω απο 650 συλλήψεις τον Σεπτέμβριο στη Στερεά

Μηνιαία δραστηριότητα Αστυνομικών Υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας


Κατά τη διάρκεια του μηνός Σεπτεμβρίου του έτους 2016, από τις Αστυνομικές Υπηρεσίες των Νομών Βοιωτίας, Ευβοίας, Ευρυτανίας, Φθιώτιδας και Φωκίδας της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας: 

α. Συνελήφθησαν συνολικά εξακόσια πενήντα ένα (651) άτομα και ειδικότερα:

•    Δεκαπέντε (15) άτομα, για συμμετοχή σε εγκληματικές ομάδες και διάπραξη, κατά περίπτωση, διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών, απατών, καθώς και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.
•    Πέντε (5) άτομα, για διάπραξη ληστειών.
•    Είκοσι πέντε (25) άτομα, για διάπραξη κλοπών, κλοπών – διαρρήξεων.
•    Ογδόντα πέντε (85) άτομα, για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών.
•    Εκατόν δεκαεπτά (117) αλλοδαποί, για παράνομη είσοδο και παραμονή στη χώρα (παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών).
•    Τριάντα (30) άτομα, για καταδιωκτικά έγγραφα (εντάλματα σύλληψης, αποφάσεις δικαστηρίων κ.λ.π.).
•    Εκατόν εβδομήντα ένα (171) άτομα, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ.).
•    Δεκαοκτώ (18) άτομα, για παραβάσεις του νόμου περί όπλων.
•    Έξι (6) άτομα, για παράβαση νομοθεσίας περί προστασίας αρχαιοτήτων και εν γένει της πολιτιστικής κληρονομιάς.
•    Οκτώ (8) άτομα, για απόπειρες κλοπών.
•    Δώδεκα (12) άτομα, για παράβαση νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα.
•    Είκοσι τρία (23) άτομα, για παραεμπόριο.
•    Ένα (1) άτομο, για απάτη.
•    Πενήντα έξι (56) άτομα, για λοιπά αυτεπαγγέλτως διωκόμενα αδικήματα (Υγειονομικές παραβάσεις, παραβάσεις του Οικοδομικού Κανονισμού (ΓΟΚ), παραβάσεις νομοθεσίας περί προστασίας πνευματικών δικαιωμάτων κ.λ.π.).
•    Δύο (2) άτομα, για απειλή.
•    Πέντε (5) άτομα, για πρόκληση σωματικών βλαβών.
•    Επτά (7) άτομα, για ενδοοικογενειακή βία.
•    Τέσσερα (4) άτομα, για φθορά ξένης ιδιοκτησίας.
•    Ένα (1) άτομο, για παραβίαση περιορισμών διαμονής.
•    Δύο (2) άτομα, για διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών.
•    Τρία (3) άτομα, για αρπαγή ανηλίκων.
•    Ένα (1) άτομο, για υπεξαίρεση.
•    Ένα (1) άτομο, για πλαστογραφία.
•    Ένα (1) άτομο, για αντίσταση.
•    Τρία (3) άτομα, για εξύβριση.
•    Ένα (1) άτομο, για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας.
•    Ένα (1) άτομο, για απασχόληση παράνομου αλλοδαπού.
•    Ένα (1) άτομο, για απείθεια.
•    Ένα (1) άτομο, για ψευδή καταμήνυση.
•    Ένα (1) άτομο, για συκοφαντική δυσφήμιση.
•    Τρία (3) άτομα, για παραβίαση δικαστικής απόφασης.
•    Τέσσερα (4) άτομα, για παράβαση νομοθεσίας περί δημόσιας υγείας.
•    Ένα (1) άτομο, για παραβίαση της υποχρέωσης για διατροφή.
•    Τριάντα έξι (36) άτομα, για επαιτεία.


β. Εξιχνιάσθηκαν ενδεικτικά:

•    Τρεις (3) υποθέσεις ληστειών.
•    Τριάντα επτά (37) κλοπές, κλοπές – διαρρήξεις.
•    Εξήντα οκτώ (68) υποθέσεις ναρκωτικών.
•    Είκοσι τρεις (23) υποθέσεις του νόμου περί όπλων.
•    Πέντε (5) απόπειρες κλοπών.
•    Έξι (6) υποθέσεις κυκλοφορίας παραχαραγμένων νομισμάτων.
•    Δύο (2) υποθέσεις απάτης.
•    Δεκαοκτώ (18) υποθέσεις απόπειρας απάτης.
•    Μία (1) υπόθεση πλαστογραφίας.
•    Μία (1) υπόθεση υπεξαίρεσης.
•    Εννέα (9) υποθέσεις παράβασης νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα.
•    Μία (1) υπόθεση αρπαγής ανηλίκου.


γ. Εξαρθρώθηκαν:

•    Συνελήφθησαν δύο (2) υπήκοοι Βουλγαρίας στη Λιβαδειά, μέλη οργανωμένης εγκληματικής ομάδας, σκοπός της οποίας ήταν η συστηματική και εξακολουθητική εξαπάτηση πολιτών (σχετικό το από 07-09-2016 Δελτίο Τύπου).

•    Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας ενέχονται στη διάπραξη ληστείας και σωρείας κλοπών και αποπειρών κλοπών (κυρίως από οικίες), σε διάφορες περιοχές της Βοιωτίας και της Εύβοιας (σχετικό το από 12-09-2016 Δελτίο Τύπου).

•    Εξαρθρώθηκε σπείρα, τα μέλη της οποίας ενέχονται στη διάπραξη σωρείας κλοπών Ι.Χ.Φ. αυτοκινήτων, αλλά και κλοπών – διαρρήξεων σε οικίες, κυρίως σε περιοχές της Λαμίας, καθώς και της Αττικής (σχετικό το από 19-09-2016 Δελτίο Τύπου).


δ. Κατασχέθηκαν ενδεικτικά:

•    Κάνναβη: (322) κιλά & (862,59) γραμμάρια
•    Ηρωίνη: (22,92) γραμμάρια
•    Κοκαΐνη: (43,8) γραμμάρια
•    Δενδρύλλια κάνναβης: 2.492
•    Ναρκωτικά δισκία: 314
•    Ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας: 3
•    Τρίφτες κάνναβης: 1
•    Κυνηγετικά όπλα: 13
•    Πιστόλια: 4
•    Φυσίγγια: 307
•    Μαχαίρια – σουγιάδες - σπαθιά: 18
•    Γκλοπ:1
•    Ηλεκτρονικοί ανιχνευτές μετάλλων: 1
•    Αδασμολόγητος καπνός: (5) κιλά & (911,4) γραμμάρια
•    Λαθραία πακέτα τσιγάρων: 2.372
•    Πλαστά χαρτονομίσματα: 380€
•    Χρηματικό ποσό: 2.908,80€
•    Οχήματα: 8
•    Διαρρηκτικά εργαλεία
•    Διάφορα είδη παραεμπορίου

Επιπλέον στην Περιφέρεια των προαναφερόμενων Αστυνομικών Υπηρεσιών, βρέθηκαν συνολικά δεκαέξι (16) κλεμμένα οχήματα.
Διαβάστε Περισσότερα »

ΚΑΛΕΣΜΑ Ε.Κ.Λιβαδειάς για το Συλλαλητήριο της Αθήνας

ΚΑΛΕΣΜΑ
ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ 17 ΚΑΙ 18 ΟΚΤΩΒΡΗ 2016

Συνάδελφοι, Συναδέλφισσες
 Όλες οι οργανώσεις που μέχρι τώρα ξεπερνούν τις 400, σωματεία από κάθε κλάδο σε όλη τη χώρα, δεκάδες Ομοσπονδίες και Εργατικά Κέντρα συντονιζόμαστε, διεκδικούμε με ανυποχώρητο αγώνα την κατάργηση των αντεργατικών νόμων των τελευταίων ετών, την υπογραφή Εθνικής Γενικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας και κλαδικών συμβάσεων εργασίας. Απαιτούμε την επαναφορά και υπογραφή των κλαδικών συμβάσεων εργασίας, την αναπλήρωση των απωλειών μας! Κανένας εργαζόμενος κάτω από 751 ευρώ! Ανάμεσα τους το Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς , τα Σωματεία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Λιβαδειάς, Εργαζομένων στο Αλουμίνιο «Ένωση», Οικοδόμων, ΔΕΥΑΛ, ΚΤΕΛ, το Σωματείο Εργαζόμενων στο Νοσοκομείο Λιβαδειάς και τα Συνταξιουχικά Σωματεία ΙΚΑ, ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΟΑΕΕ.
Υπογράψαμε πρόταση νόμου που θα κατατεθεί στην Βουλή σε όλα τα κόμματα πλην την ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής όπου καταργούνται όλες οι αντεργατικές διατάξεις που περιέχονται στους νόμους που ψηφίστηκαν από τις προηγούμενες και τη σημερινή κυβέρνηση τα τελευταία χρόνια με τα τρία μνημόνια. Διασφαλίζονται πλήρως οι συλλογικές διαπραγματεύσεις και οι συλλογικές συμβάσεις εργασίας. Αποκαθίσταται ο κατώτερος μισθός στα 751 ευρώ. Καταργείται η απαράδεκτη διάκριση για τα νέα παιδιά που μπαίνουν στη δουλειά. Αποκαθίστανται τα δώρα και τα επιδόματα σε εργαζόμενους και συνταξιούχους. Ο κόπος μας, ο ιδρώτας μας δεν είναι για μας περασμένα ξεχασμένα. Οι όροι των κλαδικών συμβάσεων επανέρχονται στα επίπεδα πριν το 2012 ως βάση για τις συλλογικές διαπραγματεύσεις. Καταργούνται οι ελαστικές μορφές απασχόλησης κ.ά.
Είναι γνωστό σε όλους ότι όλα τα προηγούμενα χρόνια της κρίσης είχαμε τεράστιες απώλειες. Αν συνυπολογίσουμε όλους τους παράγοντες μπορούμε να πούμε πως οι συνολικές απώλειες στο βιοτικό μας επίπεδο φθάνουν ή προσεγγίζουν το 50%.
Οι χώροι δουλειάς έχουν μετατραπεί σε εργασιακή ζούγκλα που το μεγαλύτερο μέρος των εργαζόμενων δουλεύει χωρίς Συλλογικές Συμβάσεις, με ελαστικές μορφές απασχόλησης, μισθούς πείνας, ενώ υπολογίζονται κοντά στο ένα εκατομμύριο οι εργαζόμενοι που δουλεύουν με καθυστερήσεις πληρωμών για πάνω από δύο μήνες.
Απευθυνόμαστε πλατιά, σε όλους τους εργαζόμενους για να στηρίξουν αυτή την πρωτοβουλία και να παλέψουμε από κοινού για να διαμορφώσουμε τους όρους αντεπίθεσης του εργατικού κινήματος, ενιαία, κατά κλάδο, σε όλη τη χώρα. Να δώσουμε αποφασιστικά τη μάχη ώστε κανένας εργαζόμενος να μην εργάζεται χωρίς ΣΣΕ, χωρίς συγκροτημένα δικαιώματα. Να ακυρώσουμε τη νέα επίθεση που είναι έτοιμοι να εξαπολύσουν σε ό,τι έχει απομείνει κυβέρνηση, ΣΕΒ με την ΕΕ και το ΔΝΤ. Να απαντήσουμε με γενική απεργία μεγάλων διαστάσεων. Κανένας εφησυχασμός από τους ελιγμούς και τις απάτες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους, άνεργους, συνταξιούχους ,να συμμετέχουν  :
Την Δευτέρα 17 Οκτώβρη στο Συλλαλητήριο στο Σύνταγμα όπου θα κατατεθεί η πρόταση νόμου.
Την Τρίτη 18 Οκτώβρη 7.00 το απόγευμα, στο Συλλαλητήριο στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης στην Λιβαδειά.
Για την μετάβαση στην Αθήνα , λεωφορείο θα ξεκινήσει από το Ε.Κ.Λ.
Τηλέφωνο Επικοινωνίας για συμμετοχές 2261028344

                        Η Οργανωτική  Επιτροπή
Διαβάστε Περισσότερα »

Ληστής "μπούκαρε" πυροβολώντας στα διόδια της Τραγάνας


Τον απόλυτο τρόμο έζησαν χθες βράδυ δυο γυναίκες υπάλληλοι στα διόδια της Τραγάνας...
Σύμφωνα με το Lamiareport, λίγο μετά τις 9:00΄ το βράδυ εμφανίζεται ξαφνικά ένας κουκουλοφόρος με το πιστόλι στα χέρια στον σταθμό διοδίων της Τραγάνας, στο ρεύμα προς Αθήνα.

Εκείνη την ώρα ήταν μέσα στις ανοιχτές θυρίδες δυο γυναίκες υπάλληλοι. Ο ληστής άρχισε να πυροβολεί στον αέρα και απειλώντας με το όπλο μπήκε στις δυο θυρίδες και πήρε ότι χρήματα βρήκε.

Στη συνέχεια έφυγε πεζός όπως ήρθε, ενώ λίγο πιο πέρα του έπεσαν κάποια από τα χρήματα και ένα συρτάρι που είχε πάρει μαζί με τα ψιλά.

Την υπόθεση έχει αναλάβει η Ασφάλεια Λαμίας.


Διαβάστε Περισσότερα »

Πάει για κλείσιμο το Δημόσιο ΚΤΕΟ Αλιάρτου



Σε αναστολή της λειτουργίας του προχώρησε από τα μέσα του περασμένου Σεπτεμβρίου το μοναδικό δημόσιο ΚΤΕΟ της Βοιωτίας, κοντά στην  Αλίαρτο.

Αίτια η καθυστέρηση της έγκρισης, από την περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, της δαπάνης για τη συντήρηση του λογισμικού και των αυτόματων μηχανημάτων του, που ανέρχεται περίπου στις 10.000 ευρώ.

Το συγκεκριμένο ΚΤΕΟ ελέγχει εκτός από τα επιβατικά οχήματα και φορτηγά με μικρότερο κόστος από τα ιδιωτικά.
siriosfm.gr
Διαβάστε Περισσότερα »

Εκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού: Καταιγίδες, χαλάζι και ισχυροί άνεμοι

«Μεταβολή του καιρού από τη Δευτέρα   10/10/2016 με κατά περιόδους ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις, ισχυρούς ανέμους (6-7 Μποφόρ) και πτώση της θερμοκρασίας.

Σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε χθές Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2016 από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), μεταβολή του και-ρού από τις απογευματινές ώρες της Δευτέρας και από τα δυτικά με κατά περιόδους ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις, ισχυ-ρούς ανέμους (6-7 Μποφόρ) και πτώση της θερμοκρασίας
Πιο αναλυτικά θα επηρεαστούν:
1. Από νωρίς το πρωί της Δευτέρας (10-10-16) το Ιόνιο, η Ήπειρος, η Δυτική Στερεά, η Δυτική Πελοπόννησος και σταδιακά η Μακεδονία, η Θεσσαλία και πιθανόν πρόσκαιρα και οι υπόλοιπες Ηπειρωτικές περιοχές.
2. Την  Τρίτη (11-10-16) κατά  περιόδους  το  Ιόνιο, τα Ηπειρωτικά,  οι Σποράδες, η  Εύ-βοια, τα  νησιά του Βορείου και  Ανατολικοί  Αιγαίου  και  πιθανόν  πρόσκαιρα  και  οι Κυκλάδες.
3.  Παρά την εξασθένηση των φαινομένων την Τετάρτη (12-10-16) είναι πιθανόν κατά περιόδους να επηρεαστούν (μέχρι το μεσημέρι) οι Βορειοδυτικές περιοχές της Χώρας.
Παράλληλα, το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας, συνιστά Ειδικότερα :
1.     Να ασφαλίσουν αντικείμενα τα οποία αν παρασυρθούν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα ενδέχεται να προκαλέσουν καταστροφές ή τραυματισμούς.
2.    Να βεβαιωθούν ότι τα λούκια και οι υδρορροές των κατοικιών δεν είναι φραγμένα και λειτουργούν κανονικά.
3.    Να αποφεύγουν να διασχίζουν χειμάρρους και ρέματα, πεζή ή με όχημα, κατά τη διάρκεια καταιγίδων και βροχοπτώσεων, αλλά και για αρκετές ώρες μετά το τέλος της εκδήλωσής τους 
4.    Να αποφεύγουν τις εργασίες υπαίθρου και δραστηριότητες σε θαλάσσιες και παράκτιες πε-ριοχές κατά τη διάρκεια εκδήλωσης των έντονων καιρικών φαινομένων.
5.    Να προφυλαχτούν αμέσως κατά τη διάρκεια μιας χαλαζόπτωσης. Να καταφύγουν σε κτίριο ή σε αυτοκίνητο και να μην εγκαταλείπουν τον ασφαλή χώρο, παρά μόνο όταν βεβαιωθούν ότι η καταιγίδα πέρασε. Η χαλαζόπτωση μπορεί να είναι πολύ επικίνδυνη και για τα ζώα.
6.    Να αποφύγουν τη διέλευση κάτω από μεγάλα δέντρα, κάτω από αναρτημένες πινακίδες και γενικά από περιοχές, όπου ελαφρά αντικείμενα (π.χ. γλάστρες, σπασμένα τζάμια κλπ.) μπορεί να αποκολληθούν και να πέσουν στο έδαφος (π.χ. κάτω από μπαλκόνια).
7.    Να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες των κατά τόπους αρμοδίων φορέων, όπως Τροχαία κλπ.
Για περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες αυτοπροστασίας από τους κινδύνους των δασικών πυρκαγιών, οι πολίτες μπορούν να αποταθούν στο Τηλέφωνο Εκτάκτων Αναγκών (22610-29036 24ωρου  λειτουργίας), του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας καθώς και στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.civilprotection.gr.



Η ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ



       ΦΑΝΗ ΠΑΠΑΘΩΜΑ

Διαβάστε Περισσότερα »

Καταδίωξη και συλλήψεις με πυροβολισμούς και ξύλο στην Αταλάντη

Σκηνές από κινηματογραφική ταινία εκτυλίχθηκαν το βράδυ το Σαββάτου στην Αταλάντη - Δυο νεαροί συνελήφθησαν, ενώ ο τρίτος της παρέας διέφυγε - Χτυπήθηκε ένας αστυνομικός - «Πυροβόλησε και με χτύπησε με το όπλο..», υποστηρίζει ο ένας από τους συλληφθέντες.

Όλα έγιναν νωρίς το βράδυ του Σαββάτου, λίγο μετά τις 8:00΄, μέσα στην πόλη της Αταλάντης, όταν ένας αστυνομικός σταμάτησε για έλεγχο κοντά στο Α.Τ. Αταλάντης, ένα αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τρεις νεαροί.

Όταν τους ζήτησε να κατέβουν και να τον ακολουθήσουν στο τμήμα για έλεγχο, ο οδηγός πάτησε γκάζι και έφυγε, ενώ ο ένας από αυτούς κάτι πέταξε από το παράθυρο. Ο αστυνομικός πήρε το περιπολικό και τους καταδίωξε. Στο δρόμο προς Σκάλα κατάφερε να τους ακινητοποιήσει. Εκεί έγινε και η συμπλοκή.

Η αστυνομία δεν έχει κάνει ακόμη κάποια επίσημη ανακοίνωση, αλλά σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας οι δυο από τους νεαρούς επιτέθηκαν στον αστυνομικό τραυματίζοντάς τον. Τελικά ο αστυνομικός κατάφερε να συλλάβει τον έναν επί τόπου, ενώ οι άλλοι δυο μπήκαν στο αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν. Λίγες ώρες αργότερα αστυνομικοί της Α΄ ΟΠΚΕ Φθιώτιδας κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον οδηγό του αυτοκινήτου, ενώ ο τρίτος της παρέας αναζητείται.

Ο αστυνομικός, που είχε χτυπηθεί στο πρόσωπο, αρχικά πήγε στο Κ.Υ. Αταλάντης και στη συνέχεια στο νοσοκομείο Λαμίας, όπου αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες αποχώρησε.

Στο νοσοκομείο της Λαμίας διακομίστηκε και ένας από τους συλληφθέντες νεαρούς, για να κάνει ράμματα στο κεφάλι, ο οποίος όμως δίνει εντελώς διαφορετική εκδοχή για το επεισόδιο.

Ο ίδιος υποστήριξε ότι όταν βγήκε από το αυτοκίνητο ο αστυνομικός πυροβόλησε δυο φορές, μια στον αέρα και μια προς το μέρος του, ενώ όταν έπεσε κάτω ο αστυνομικός άρχισε να τον χτυπάει με το πίσω μέρος του όπλου στο κεφάλι. Ο νεαρός για να αμυνθεί χτύπησε με τον αγκώνα τον αστυνομικό στο πρόσωπο. Μάλιστα υποστηρίζει ότι υπάρχουν και μάρτυρες που άκουσαν τους πυροβολισμούς, κάτι που μέχρι στιγμής δεν επιβεβαιώνεται από την αστυνομία.

Οι δυο νεαροί που συνελήφθησαν οδηγήθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας, ο οποίος διέταξε την κράτησή τους και όρισε αύριο δικάσιμο με την αυτόφωρη διαδικασία.

Σύμφωνα με πληροφορίες κάποιος νεαρός από το αυτοκίνητο πέταξε μικροποσότητα χασίς, ενώ οι δυο νεαροί είπαν στον Εισαγγελέα ότι θέλησαν να αποφύγουν το έλεγχο επειδή κάποιος από την παρέα είχε μαζί του "τσιγαριλίκι".
lamiareport.gr
Διαβάστε Περισσότερα »

Πρεμιέρα η Β' Κατηγορία Βοιωτίας- Αποτελέσματα και στους δυο ομίλους




Πρεμιερα στη Β' Κατηγορια Βοιωτιας
την αυλαια ανοιξαν χθες ΑΕΣ Ελεωνας και Δοξα Μουρικοιυ
και εμειναν στο ισοπαλο 1-1
Σημερα Κυριακη 9 Οκτωβριου τα Αποτελεσματα και στους δυο ομιλους

Β' Κατηγορια Βοιωτιας 1ος Ομιλος
Αποτελεσματα 1ης Αγωνιστικης
ΑΟ Υψηλαντης - Παναλιαρτος                              0-0
Πανδαυλειακος - ΑΟ Θεσπιακος                          6-0
Πηγασος Αγιας Αννας - ΑΟ Παυλο                      2-0
Ρηξη Λιβαδειας  - Νικη Λαφυστιου                      0-8
Κυπαρισσος Αντικυρας - ΑΟ Ασκρης                  3-0
Ρεπο ... Πανγεωργικος

Β' Κατηγορια Βοιωτιας 1ος Ομιλος
η Βαθμολογια σε 1 Αγωνα
1. Νικη Λαφυστιου                             3
2. Πανδαυλειακος                              3
3. Κυπαρισσος Αντικυρας                3
4. Πηγασος Αγιας Αννας                  3
5. ΑΟ Υψηλαντης                               1
6. Παναλιαρτος                                  1
7. ΑΟ Παυλο                                       0
8. ΑΟ Ασκρης                                     0
9. ΑΟ Θεσπιακος                               0
10.Ρηξη Λιβαδειας                            0
11. Πανγεωργικος                              0*

*** ο Πανγεωργικος ειχε  ρεπο την 1η Αγωνιστικη

Β' Κατηγορια Βοιωτιας 1ος Ομιλος
2η Αγωνιστικη
ΑΟ Παυλο - ΑΟ Υψηλαντης
Πανγεωργικος - Πηγασος Αγιας Αννας
Παναλιαρτος - Ρηξη Λιβαδειας
ΑΟ Θεσπιακος - Κυπαρισσος Αντικυρας
ΑΟ Ασκρης - Νικη Λαφυστιου
Ρεπο ... Πανδαυλειακος


Β' Κατηγορια Βοιωτιας 2ος Ομιλος
ΑΕΣ Ελεωνα - Δοξα Μουρικιου.                             1-1
Ιωνικος Αστερας Θηβας - ΠΑΟΚ Κοκκινου        0-4
Κεραυνος Αγιου Θωμα - Ηρακλης Ασωπιας       0-1
Πελοπιδας Θηβας - Ελλοπιακος                            1-2
Α.Σ Λεονταριου - Α.Σ Χωστιων                             0-0
Ρεπο ... Ελικωνας Δομβραινας

Β' Κατηγορια Βοιωτιας 2ος Ομιλος
1. ΠΑΟΚ Κοκκινου                    3
2. Ελλοπιακος                            3
3. Ηρακλης Ασωπιας                3
4. Δοξα Μουρικιου                    1
5. ΑΕΣ Ελεωνας                         1
6. Α.Σ Χωστιων                          1
7. Α.Σ Λεονταριου                     1
8. Πελοπιδας Θηβας                0
9. Κεραυνος Αγιου Θωμα       0
10. Ιωνικος Αστερας Θηβας   0
11. Ελικωνας Δομβριανας       0*

*** ο Ελικωνας Δομβραινας ειχε Ρεπο  την 1η Αγωνιστικη

Β' Κατηγορια Βοιωτιας 2ος Ομιλος
2η Αγωνιστικη
Ελλοπιακος - Α.Σ Λεονταριου
Δοξα Μουρικιου - ΑΣ Χωστιων
Ηρακλης Ασωπιας - Πελοπιδας Θηβας
ΠΑΟΚ Κοκκινου - ΑΕΣ Ελεωνας
Ελικωνας Δομβραινας - Κεραυνος Αγιου Θωμα
Ρεπο ... Ιωνικος Αστερας Θηβας
thivaspor1.blogspot.gr
Διαβάστε Περισσότερα »

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ