Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016

Μάζευαν χόρτα και «έπιασαν» τον παπά να... ευλογεί νεαρή τσιγγάνα στους θάμνους!


Ένας παπάς ο οποίος υπηρετεί σε ενορία που βρίσκεται κοντά στη Βιομηχανική περιοχή, εντοπίσθηκε ανάμεσα σε συστάδα από χόρτα να θωπεύει μια νεαρή τσιγγάνα.Δεν πίστευε στα μάτια της μια παρέα γυναικών από την περιοχή των Βραχναιίκων η οποία τις απογευματινές ώρες της περασμένης Δευτέρας ώρες είχε βγει για να μαζέψει χόρτα σε αγροτική έκταση η οποία βρίσκεται ανάμεσα σε Βραχναίικα και Τσουκαλαίϊκα.

Οι γυναίκες αμέριμνες πραγματοποιούσαν το μάζεμα των χόρτων όταν ξαφνικά ήρθαν αντιμέτωπες με ένα απίστευτο θέαμα.

Ένας παπάς ο οποίος υπηρετεί σε ενορία που βρίσκεται κοντά στη Βιομηχανική περιοχή, εντοπίσθηκε ανάμεσα σε συστάδα από χόρτα να θωπεύει μια νεαρή τσιγγάνα.

Την αρχική σαστιμάρα διαδέχθηκαν οι αντιδράσεις με τις γυναίκες να του επιτίθενται φραστικά και να τον ρωτάνε με τι ψυχή θα κάνει μετά από τέτοιες πράξεις τη θεία λειτουργία και την Κυριακή θα κοινωνήσει κόσμο στην εκκλησία όπου ψέλνει.

Η νεαρή στην προσπάθειας να ξεφύγει από τα …αδιάκριτα βλέμματα των γυναικών, ξέχασε ένα από τα εσώρουχά της στο τόπο του… εγκλήματος, καθώς τράπηκε σε φυγή κακήν κακώς  . Όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια  – από τα όσα έλεγε ή για την ακρίβεια όσα προσπαθούσε να αρθρώσει , αλλά και τις …αναθυμιάσεις – ο κληρικός πρέπει να είχε καταναλώσει και μεγάλες ποσότητες οινοπνεύματος.
Να σημειωθεί πως ο εν λόγω ρασοφόρος δεν είναι η πρώτη φορά που συλλαμβάνεται να έχει ιδιαίτερες επιδόσεις στη θωπεία γυναικών ενώ παλαιότερα η περιοχή που υπηρετεί είχε βουίξει από τη φήμη πως είχε πιαστεί να θωπεύει μια 15χρονη τσιγγάνα, στην οποία προηγουμένως είχε καταβάλει χρηματικό ποσό.

Η συμπεριφορά του ιερέα πάντως για πολλούς και διάφορους λόγους δεν έχει περάσει απαρατήρητη από την εκκλησία της Πάτρας, με τα καμώματά του να έχουν προβληματίσει ιδιαίτερα τους υπεύθυνους της επισκοπής

 PATRASTIMES.GR
Διαβάστε Περισσότερα »

Συνάντηση Μπακογιάννη-Κουτσούμπα


Με τον  Γενικό Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα, στα γραφεία της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στη Λαμία, συναντήθηκε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κώστας Μπακογιάννης.

Ο κ. Μπακογιάννης ενημέρωσε τον Γενικό Γραμματέα κυρίως για τις προσπάθειες που γίνονται από την Περιφερειακή Αρχή ώστε να λυθεί το θέμα της υποχρηματοδότησης της Στερεάς Ελλάδας και για τις επαφές που είχε για το θέμα με τους Ευρωπαίους Επιτρόπους στο Στρασβούργο.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκε και το θέμα των ελλείψεων στις δομές υγείας. Ο Περιφερειάρχης ενημέρωσε τον κ. Κουτσούμπα, τόσο για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα νοσοκομεία όσο και για τις ενέργειες που γίνονται για να επιλυθούν.

Ο κ. Κουτσούμπας ενημερώθηκε και για τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη και αφορούν σε υποδομές, ενώ αναδείχθηκε και η ανάγκη θωράκισης της περιοχής σε ότι αφορά την αντιπλημμυρική και αντισεισμική προστασία.

Στις δηλώσεις του ο Κώστας Μπακογιάννης μίλησε με θερμά λόγια για τον Γενικό Γραμματέα του ΚΚΕ τονίζοντας ότι: «Με τον κ. Κουτσούμπα μπορεί να έχουμε ιδεολογικές διαφορές αλλά μας ενώνει η Λαμία και η Στερεά Ελλάδα. Είναι δικός μας άνθρωπος και χαίρομαι πολύ που συμφωνήσαμε σε αυτά που πρέπει να διεκδικήσουμε για τον τόπο μας».


Διαβάστε Περισσότερα »

«Το διαδίκτυο σήμερα - Πλοηγηθείτε με ασφάλεια» στη Θήβα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ημερίδα με θέμα «Το Διαδίκτυο σήμερα - Πλοηγηθείτε με ασφάλεια» στη Θήβα

Η διάλεξη πραγματοποιήθηκε στη Θήβα, μετά από πρόσκληση του Ιατρικού Συλλόγου Θήβας

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, ημερίδα με θέμα «Το Διαδίκτυο σήμερα – Πλοηγηθείτε με ασφάλεια» στη Θήβα.

Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε σήμερα (4 Νοεμβρίου 2016), στο Συνεδριακό Κέντρο Δήμου Θηβαίων μετά από πρόσκληση του Ιατρικού Συλλόγου Θήβας και στόχευε στην ενημέρωση μαθητών, γονέων και εκπαιδευτικών για την εξέλιξη, τις νέες μορφές και τη δίωξη του διαδικτυακού εγκλήματος.

Ομιλητές ήταν εξειδικευμένοι Αξιωματικοί της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ενώ οι θεματολογίες που αναπτύχθηκαν κατά τη διεξαγωγή των εισηγήσεων ήταν:

•    Η αποστολή της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.
•    Διαδικτυακές απειλές και μέτρα προστασίας.
•    Αδικήματα και τρόπος που αυτά διαπράττονται μέσω διαδικτύου.
•    Το φαινόμενο του διαδικτυακού εκφοβισμού, οι κίνδυνοι που ελλοχεύουν στις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης καθώς επίσης η πρόληψη και αντιμετώπιση των κινδύνων που σχετίζονται με τις νέες τεχνολογίες.

Στόχος της ημερίδας ήταν η ενημέρωση των μαθητών, γονέων και εκπαιδευτικών για τους τρόπους αντιμετώπισης των προκλήσεων του ψηφιακού κόσμου και την προσαρμογή τους στα νέα δεδομένα.

Υπενθυμίζεται ότι η ημερίδα υλοποιήθηκε στο πλαίσιο ειδικότερων -καινοτόμων δράσεων που αναπτύσσει η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών για την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο.



Διαβάστε Περισσότερα »

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΝΟΥΣΑΣ

                                                    
 

Έχουμε κατ' επανάληψη τοποθετηθεί υπέρ του αιτήματος της συντριπτικής πλειοψηφίας των κατοίκων της Τοπικής Κοινότητας Θίσβης, δηλαδή υπέρ της ελεύθερης πρόσβασης στην παραλία. Αυτή τη θέση έχουμε στηρίξει επανειλημμένα στο Δημοτικό Συμβούλιο Θήβας. Αυτή τη θέση πήρε και ο τοπικός σύμβουλος Ελλοπίας της Λαϊκής Συσπείρωσης, Λ. Κολιγιάννης.
Η θέση μας δεν είναι στείρα άρνηση, όπως προσπαθούν να την παρουσιάσουν οι τοπικοί παράγοντες που συντάσσονται ανοιχτά υπέρ των επιχειρηματικών ομίλων της ΒΙΠΕ.
Καταρχήν η πρόσβαση σε οποιοδήποτε δημόσιο χώρο, όπως και η επίμαχη παραλία, πρέπει να είναι ελεύθερη. Δεύτερο, οι οποίες βιομηχανικές επιχειρήσεις πρέπει να σέβονται τα δικαιώματα τόσο των εργαζομένων τους όσο και των κατοίκων της περιοχής.
Αποδεικνύεται όμως ότι η επιδίωξη του μεγαλύτερου δυνατού κέρδους είναι το μονο που απασχολεί τους βιομηχάνους. Οι λόγοι ασφαλείας που επικαλούνται είναι πρόσχημα, η ουσία είναι ότι θέλουν να μην εισέρχεται κανένας στη ΒΙΠΕ και το λιμάνι χωρίς την άδεια τους.
Διαφωνούμε με την ανακοίνωση της πλειοψηφίας των τοπικών παραγόντων, που αναπαράγει όλη την επιχειρηματολογία των βιομηχάνων. Δεν κερδίζει γενικά η περιοχή από τους βιομηχάνους, αυτοί κερδίζουν από τη δουλειά των εργαζομένων. Τα όσα δίνουν οι βιομήχανοι είναι ψίχουλα μπροστά στα κέρδη τους, είναι χάντρες για ινδιάνους.
Όσο για την πρόταση να δοθεί σε πρόσβαση η παραλία της Ντρασας, αυτή μπαίνει εκ του πονηρού, σε αντιπαράθεση με τη Νουσα. Τα ίδια ισχύουν και για την Απόφαση που λήφθηκε στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο περί «συμβιβαστικής επίλυσης». Ειλικρινές θα ήταν να γίνει το έργο της Ντρασας καί ταυτόχρονα να παραμείνει ελεύθερη η Νούσα.
Είναι πολύ σοβαρές οι ευθύνες της κυβέρνησης, που στηρίζει ανοιχτά τη θέση των βιομηχάνων. Οι απαντήσεις που έχουν δώσει οι αρμόδιοι υπουργοί αντιστοιχούν σε υπαλλήλους των επιχειρηματικών ομίλων. Αντίστοιχες ευθύνες έχει η Δημοτική Αρχή, η οποία έφτασε στο σημείο να μην εφαρμόζει την ίδια της την Απόφαση επί ένα χρόνο, μέχρι να διαμορφωθεί το έδαφος να την αλλάξει.
Δε λέμε ότι όλοι όσοι υποστηρίζουν τους βιομήχανους έχουν άμεσα ιδιωτικά οφέλη, αν και υπάρχουν και τέτοιες περιπτώσεις, που παίζουν δραστήριο ρόλο. Είναι όμως φανερή η προσπάθεια των επιχειρηματικών ομίλων να κάνουν πολιτική, με γνώμονα αποκλειστικά τα δικά τους οφέλη.
Η δίψα για το κέρδος αντικειμενικά ανοίγει την όρεξη στις επιχειρήσεις της ΒΙΠΕ να γίνουν κράτος εν κράτει. Όσο οι εργαζόμενοι και η πλειοψηφία των κατοίκων δε διεκδικούν τα συμφέροντα τους τόσο θα χειροτερεύει η θέση τους.
Η διέξοδος βρίσκεται στη συλλογική διεκδίκηση των δικαιωμάτων, ο κοινός αγώνας εργαζομένων και κατοίκων για τα συμφέροντά τους.
Λαϊκή Συσπείρωση Θήβας
            

Διαβάστε Περισσότερα »

Απόπειρα θυσίας στον Σατανά…

         
από δυο συμμαθητές, των παιδιών που αυτοκτόνησαν στην Ημαθία…

Δυο δεκαεξάχρονα παιδιά, ένα αγόρι και ένα κορίτσι, ανήγγειλαν μέσα από το Facebook ότι θα αυτοκτονήσουν, αλλά την τελευταία στιγμή τα πρόλαβε η Αστυνομία. Είναι συμμαθητές των δύο άλλων παιδιών που η αυτοκτονία τους συγκλόνισε το πανελλήνιο, στην Ημαθία.

Κι εδώ υπάρχει το φάσμα – που είναι υπό έρευνα – της…
θυσίας, στον Σατανά.

Θυμίζουμε, πως στις 28 Οκτωβρίου, η 17χρονη Εύα έβαλε τέλος στη ζωή της, πέφτοντας στις σιδηροδρομικές γραμμές, μεταξύ Αλεξάνδρειας - Παλαιοχωρίου, και διαμελίστηκε από διερχόμενο τρένο. Έναν μήνα νωρίτερα, στις 21 Σεπτεμβρίου, ο κολλητός φίλος της, ο Ιωακείμ, είχε αυτοκτονήσει με τον ίδιο τρόπο.

Κατά την διάρκεια της έρευνας παρουσιάστηκαν στοιχεία που δίνουν εντελώς άλλη τροπή στην υπόθεση, την οποία ερευνά το Τμήμα Ανηλίκων της Θεσσαλονίκης και φαίνεται να υπάρχουν ορισμένες σκιές σατανισμού.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας του Ιωακείμ, κ. Σωκράτη Δημητριάδη, υπάρχουν παγανιστικά στοιχεία που συνδέουν περισσότερους νέους μεταξύ τους…
 Nonews
Διαβάστε Περισσότερα »

Προς τελική έγκριση του Περιφερειακού Σχεδίου Διαχείρισης Αποβλήτων Στερεάς Ελλάδας

Περιφερειακός Σχεδιασμός Διαχείρισης Αποβλήτων

 Πραγματοποιήθηκε σήμερα στη Λαμία, η συνεδρίαση της Περιφερειακής Επιτροπής Διαβούλευσης με θέμα: “Έγκριση και κύρωση των Περιφερειακού Σχεδίου Διαχείρισης Αποβλήτων (ΠΕΣΔΑ) Στερεάς Ελλάδας” προεδρεύοντος του Περιφερειάρχη  κ. Κώστα Μπακογιάννη.
 Στη συνεδρίαση παρευρέθησαν τα μέλη της επιτροπής, Δήμαρχοι και εκπρόσωποι των Δήμων της Στερεάς Ελλάδας, εκπρόσωποι των επιμελητηρίων, όπως και εκπρόσωποι όλων των εμπλεκόμενων φορέων στην διαχείριση των αποβλήτων.
 Μετά από διαλογική συζήτηση και διατύπωση απόψεων και προτάσεων από τα μέλη, η επιτροπή γνωμοδότησε θετικά για τον περιφερειακό σχεδιασμό, ολοκληρώνοντας ένα ακόμα στάδιο πριν την εισαγωγή του στο Περιφερειακό Συμβούλιο και την τελική έγκρισή του, μετά και την ενσωμάτωση όλων των προτάσεων της διαβούλευσης.
 Ο Αντιπεριφερειάρχης Χωροταξίας και Περιβάλλοντος κ. Ιωάννης Ταγκαλέγκας έκανε την ακόλουθη δήλωση: “Ευχαριστώ τον Πρόεδρο και τα μέλη της επιτροπής για την θετική γνωμοδότηση του Περιφερειακού Σχεδίου Διαχείρισης Αποβλήτων. Ευχαριστώ τους Δημάρχους για την αγαστή συνεργασία τους, όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, την Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή, το μελετητικό γραφείο, τον Περιφερειακό ΦΟΔΣΑ Στερεάς Ελλάδας Α.Ε και της υπηρεσίες της Περιφέρειας για την συμβολή τους.
Το Περιφερειακό Σχέδιο Διαχείρισης Αποβλήτων αποτελεί το βασικό μας εργαλείο στην χάραξη της πολιτικής μας για την διαχείριση των αποβλήτων, υιοθετώντας πλήρως τους στόχους του Εθνικού Σχεδίου Διαχείρισης Αποβλήτων και τις δράσεις του Εθνικού  Στρατηγικού Σχεδίου Πρόληψης Δημιουργίας Αποβλήτων.
 Αποτελεί αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα για τον Κώστα Μπακογιάννη και την Περιφερειακή αρχή η δημόσια και εκτενής διαβούλευση, ώστε ο κάθε Συμπολίτης μας να έχει λόγο και να συμμετέχει στην χάραξη της πολιτικής μας.

Διαβάστε Περισσότερα »

Καταγγελία της ΕΛΜΕ Βοιωτίας για την μη έγκριση τμήματος του Γυμνασίου με Λ.Τ. Ακραιφνίου


        Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,
     Η κυβέρνηση εφαρμόζοντας τη μνημονιακή πολιτική των περικοπών στην εκπαίδευση συνεχίζει ακάθεκτη το κλείσιμο και τη συγχώνευση τμημάτων σε σχολεία σε όλη τη χώρα! Στη Βοιωτία, αφού δεν ενέκρινε τρεις από τους έξι τομείς στη Β΄ τάξη στο Εσπερινό ΕΠΑΛ Αλιάρτου, τώρα μετά από δύο μήνες λειτουργιάς των σχολείων δεν εγκρίνει στο Γυμνάσιο με Λ.Τ. Ακραιφνίου το  τμήμα προσανατολισμού ανθρωπιστικών σπουδών στη Β΄ τάξη.
     Αυτή η ανάλγητη στάση εκ μέρους του Υπουργείου Παιδείας βάζει τα θεμέλια για το μελλοντικό κλείσιμο του σχολείου, υπονομεύει τα μορφωτικά δικαιώματα των μαθητών της ευρύτερης περιοχής, βάζει σε δοκιμασίες τις οικογένειες των μαθητών υπονομεύει τα εργασιακά δικαιώματα των εκπαιδευτικών
  Είναι εμφανείς οι επιδιώξεις των κυβερνώντων αφού θα δοθούν πολύ περισσότερα χρήματα για την  μετακίνηση των μαθητών σε άλλα σχολεία. Στο τμήμα προσανατολισμού που δεν εγκρίνεται στο Ακραίφνιο το υποτιθέμενο «όφελος» είναι μείωση διδακτικού ωραρίου πέντε ωρών εβδομαδιαίως!
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ
ΤΗΣ Β’ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΜΕ Λ. Τ.  ΑΚΡΑΙΦΝΙΟΥ!
ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΓΧΩΝΕΥΤΕΙ –ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΤΜΗΜΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΕΙΟ!
ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ
ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑ!



                            Ο Πρόεδρος    Ο Γραμματέας
                     Δαμιανίδης Χρήστος  Κυριάκου Διομήδης
Διαβάστε Περισσότερα »

Εκδήλωση της ΤΕ Λιβαδειάς του ΚΚΕ για τους Αλύγιστους της Ταξικής Πάλης

Η ΤΕ Λιβαδειάς του ΚΚΕ, σας προσκαλεί στην εκδήλωση τιμής στους Αλύγιστους της Ταξικής Πάλης που πραγματοποιεί την Τετάρτη 9 Νοέμβρη στο Διοικητήριο Λιβαδειάς.

Διαβάστε Περισσότερα »

Αυτές είναι οι αργίες του 2017


Στην Ελλάδα υπάρχουν διάφορες θρησκευτικές ή εθνικές εορτές, οι οποίες τις περισσότερες φορές αποτελούν ημέρες αργίας για τους εργαζόμενους αλλά και τους μαθητές.

Κάποιες από αυτές είναι σταθερές ενώ κάποιες άλλες είναι κινητές και προσδιορίζονται από την ημερομηνία του Πάσχα για το κάθε έτος.


Δείτε αναλυτικά τις αργίες του έτους 2017:

Πρωτοχρονιά Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2017

Θεοφάνεια Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2017

Καθαρά Δευτέρα Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2017

Ευαγγελισμός της Θεοτόκου Σάββατο 25 Μαρτίου 2017

Μεγάλη Παρασκευή Παρασκευή 14 Απριλίου 2017

Μεγάλο Σάββατο Σάββατο 15 Απριλίου 2017

Κυριακή του Πάσχα Κυριακή 16 Απριλίου 2017

Δευτέρα του Πάσχα Δευτέρα 17 Απριλίου 2017

Εργατική Πρωτομαγιά Δευτέρα 1 Μαΐου 2017

Πεντηκοστή Κυριακή 4 Ιουνίου 2017

Αγίου Πνεύματος Δευτέρα 5 Ιουνίου 2017

Κοίμηση της Θεοτόκου Τρίτη 15 Αυγούστου 2017

Ημέρα του «Όχι» Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2017

Χριστούγεννα Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου 2017

Σύναξη της Θεοτόκου Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2017
Διαβάστε Περισσότερα »

To Ε. Κ. Λιβαδειάς συμμετέχει και στηρίζει την 24ωρη Πανελλαδική Απεργία στο Εμπόριο

ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛIΚΟ  ΚΕΝΤΡΟ  ΕΠΑΡΧΙΑΣ  ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ


       
               Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΝΟΕΜΒΡΗ 
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΜΕΡΑ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ
To Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς συμμετέχει και στηρίζει την 24ωρη Πανελλαδική Απεργία στο Εμπόριο, που προκήρυξε η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων, την Κυριακή 6 -11-2016, ημέρα προγραμματισμένης Κυριακάτικης λειτουργίας όλων των Καταστημάτων.
    
  Αυτός ο νόμος για άνοιγμα των Καταστημάτων  8 Κυριακές κάθε έτος
πρέπει να καταργηθεί από τους ίδιους τους εργαζομένους και τους πολίτες στην πράξη.
Το άνοιγμα των Καταστημάτων τις Κυριακές είναι ένα μέτρο που ενισχύει μόνο τις μεγάλες πολυεθνικές και πολυκαταστήματα. Καταστρέφει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, ευνοεί την απλήρωτη εργασία και αυξάνει τις ελαστικές μορφές απασχόλησης.
   Kαλούμε  όλους τους εργαζόμενους στο Εμπόριο να πάρουν μέρος στην απεργία και να διεκδικήσουν :
-    Κυριακή υποχρεωτική αργία για όλα τα καταστήματα για όλο το χρόνο
- Να καταργηθούν όλοι οι νόμοι και οι διατάξεις που απελευθερώνουν το ωράριο.
- Κατάργηση της μερικής απασχόλησης και του ωρομίσθιου, των συμβάσεων ορισμένου χρόνου και όλων των ελαστικών μορφών εργασίας και μετατροπής τους σε 8ωρες συμβάσεις αορίστου χρόνου.
-Μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους.
-Υπογραφή Συλλογικών Συμβάσεων με βάση τις ανάγκες των εργαζομένων.

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ   ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ  6 ΝΟΕΜΒΡΗ  10.00 το πρωί
ΣΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ
   

                                       Για       το       Δ.Σ.

            Ο       ΠΡΟΕΔΡΟΣ                      Ο      ΓΕΝ.  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


     ΣΤΑΘΑΣ    ΙΩΑΝΝΗΣ                      ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ   ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Διαβάστε Περισσότερα »

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ