Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016

Ελάτε να ανάψουμε το Δέντρο του Nεοχωρίου το Σάββατο 3-12, στις 5 μ.μ.


Τα Χριστούγεννα.... ήρθαν στο Νεοχώρι του Δήμου Αλιάρτου Θεσπιέων
Με μουσική και κάλαντα,  πολλές  λιχουδιές και πολλά δώρα για τους μικρούς μας φίλους,ο Σύλλογος Γυναικών Νεοχωρίου "ΕΝΝΕΑ ΜΟΥΣΕΣ" μας προσκαλεί στο άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στη πλατεία του χωριού.
Μικροί και μεγάλοι η εκδήλωση  ξεκινάει το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου στις 5 το απόγευμα, θα ακούσουμε Χριστουγεννιάτικα τραγούδια,ο Άη Βασίλης,η νεράιδα θα είναι εκεί για να φωτογραφηθούμε μαζί . Για τους μικρούς μας φίλους,ο Σύλλογος Γυναικών  έχει προσκαλέσει τους Αμπάρτζαλους  για να δώσουν μια διαφορετική νότα την Χριστουγεννιάτικη  βραδιά.
Σας περιμένουμε όλους και όλες στην στολισμένη πλατεία του χωριού μας.

Μη την χάσετε!


Διαβάστε Περισσότερα »

Διπλή συνεδρίαση του Δ. Σ. Δήμου Αλιάρτου Θεσπιέων για την ψήφιση του προϋπολογισμού

 Δύο συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Αλιάρτου Θεσπιέων θα γίνουν την Τρίτη 29 Νοεμβρίου. Στις 18:00, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου θα συζητηθεί η Ψήφιση Προϋπολογισμού  Οικονομικού έτους 2017 


Δείτε την Πρόσκληση για την 15η Τακτική Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου, στις 29 Νοεμβρίου 2016

Στις 19:00 θα συζητηθούν τα θέματα δείτε ΕΔΩ: 16η Τακτική Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου, στις 29 Νοεμβρίου 2016


Διαβάστε Περισσότερα »

Νέο Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Έρχονται χιόνια και παγωνιά μέχρι την Πέμπτη

 Νέο Εκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, σε συνέχεια εκείνου που είχε εκδοθεί την περασμένη Παρασκευή 25 Νομβρίου.

Ειδικότερα προβλέπει:


Για αύριο Τρίτη (29/11/2016):

1. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν σε όλα τα ορεινά καθώς και σε περιοχές:

    της Μακεδονίας, της Θράκης και της Θεσσαλίας με χαμηλό υψόμετρο (κάτω από 300 μέτρα)
    ημιορεινές περιοχές της Ηπείρου, της Στερεάς και της Εύβοιας (ενδεικτικό υψόμετρο 300 έως 500 μέτρα). Στην Αττική θα χιονίσει στα ορεινά κυρίως της νύχτα προς Τετάρτη, οπότε είναι πιθανό να χιονίσει και στα βόρεια προάστια (από τα 500 μέτρα).

2. Ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν στο Ιόνιο (εκτός της Κέρκυρας), την Πελοπόννησο, τα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

4. Θυελλώδεις βορειοανατολικοί άνεμου 8 και 9 μποφόρ θα επικρατήσουν στο Αιγαίο

4. Η θερμοκρασία θα σημειώσει κατακόρυφη πτώση (8 με 10 βαθμούς κατά τόπους)

Την Τετάρτη (30/11/2016):

Οι χιονοπτώσεις θα συνεχιστούν:

    στα πεδινά της Μακεδονίας, της Θράκης της Θεσσαλίας και στα νησιά του βόρειου Αιγαίου (κάτω από 200 μέτρα υψόμετρο)
    σε ορεινές περιοχές της υπόλοιπης ηπειρωτικής χώρας και την Κρήτη καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της Ηπείρου, της Στερεάς, της Εύβοιας, των Σποράδων, της Πελοποννήσου, και τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου (από 400 έως 600 μέτρα υψόμετρο)

2. Ισχυρές καταιγίδες θα σημειωθούν στα νοτιοανατολικά το πρωί

3. Βορειοανατολικοί άνεμοι που θα φτάνουν στο Αιγαίο τα 8 με 9 μποφόρ

4. Πολύ χαμηλές θερμοκρασίες σε όλη τη χώρα με παγετό τη νύχτα προς Πέμπτη (1/12/2016) σχεδόν σε όλη την ηπειρωτική χώρα.

Πάντως τα φαινόμενα θα σταματήσουν στη δυτική και βόρεια χώρα και σταδιακά ως το βράδυ θα περιοριστούν στις ανατολικές και νότιες περιοχές και θα εξασθενήσουν.

  Για περισσότερες πληροφορίες, για τη λήψη μέτρων αυτοπροστασίας από κινδύνους που προέρχονται από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων οι πολίτες μπορούν να αποταθούν στο Τηλέφωνο Εκτάκτων Αναγκών (22610-29036 24ωρου  λειτουργίας), του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής  Ενότητας  Βοιωτίας                                             (pprost@votia.gr), καθώς  και στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας στην ηλεκτρονική διεύθυνση (www.civilprotection.gr του Υπουργείου Εσωτερικών.
   Οι πολίτες μπορούν να ενημερώνονται καθημερινά για την εξέλιξη των έκτακτων καιρικών φαινο-μένων στα τακτικά δελτία καιρού της ΕΜΥ και στην ιστοσελίδα της ΕΜΥ στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.emy.gr.
Διαβάστε Περισσότερα »

Σύσκεψη στην Π.Ε. Βοιωτίας για τα παλιά χρέη των αγροτών στον Οργανισμό Κωπαίδας-ΒΙΝΤΕΟ


Ομόφωνα 1ος και 2ος βαθμός αυτοδιοίκησης τάσσονται υπέρ της ρύθμισης αποπληρωμής των παλιών χρεών των αγροτών στον Οργανισμό Κωπαίδας.
Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην περιφερειακή ενότητα Βοιωτίας Δήμαρχοι και Αντιπεριφερειάρχες συμφώνησαν στο πλαίσιο διεκδίκησης προς το υπουργείο Οικονομικών προκειμένου να κλείσει άπαξ το μείζον ζήτημα των οφειλών στον παλιό οργανισμό.

Σύσκεψη στην Π.Ε. Βοιωτίας για τα χρέη των... από LAMIASTARGR
Διαβάστε Περισσότερα »

Η Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Αλιάρτου Θεσπιέων καταγγέλλει την Δημοτική Αρχή για την διεξαγωγή των Δημοτικών συμβουλίων

Η Λαϊκή Συσπείρωση καταγγέλλει ως μεθόδευση και εσκεμμένη ενέργεια την διεξαγωγή των Δημοτικών συμβουλίων στην αρχή της εβδομάδας (Δευτέρα η Τρίτη) με αποτέλεσμα να μεσολαβούν δυο αργίες! Σάββατο-Κυριακή:
Αυτό μας δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα στην άσκηση των καθηκόντων μας γιατί δεν έχουμε τον χρόνο να αντλήσουμε τις πληροφορίες   που χρειαζόμαστε από τις υπηρεσίες προκειμένου να γνωρίζουμε πως θα αποφύγουμε τις παγίδες που ενδεχομένως υπάρχουν  για να ψηφίσουμε σωστά.
Πόσο μάλλον όταν υπάρχουν σοβαρά θέματα όπως ο προϋπολογισμός, διάθεση πιστώσεων έργα κλπ.
Παρά τις έντονες διαμαρτυρίες μας και την αποχώρησή μας  ακόμα και από το Δημοτικό Συμβούλιο.
Για τον λόγο αυτόν η κατάσταση δεν βελτιώθηκε.                                                                                                           
Για παράδειγμα: Με αφορμή το ΔΣ για το οποίο έχει εκδοθεί πρόσκληση προς τους δημοτικούς συμβούλους και αφορά την 15η ειδική συνεδρίαση και τον προϋπολογισμό καθώς και την 16η που αφορά πολλά και σοβαρά θέματα και διεξάγονται την τρίτη 29/11/2016 μας έστειλαν τις προσκλήσεις περίπου στις 13:30 την παρασκευή, επίσης με πήραν τηλέφωνο στις 14:30 περίπου να προσέλθω  στο δημοτικό κατάστημα να παραλάβω τον φάκελο με τις εισηγήσεις πράγμα που μου ήταν αδύνατον γιατί ούτε γνώριζα για το πότε θα διεξαχθεί ΔΣ αλλά και για τον λόγο ότι ήμουν εκτός Αλιάρτου αλλά και να μπορούσα από που θα ενημερωνόμουν αφού οι υπηρεσίες κλείνουν στις 15:00 και πάμε σε Σαββατοκύριακο; Εύλογα λοιπόν αναρωτιέται κάνεις; Απλή σύμπτωση; Η εσκεμμένη ενέργεια ; Τι φοβάστε Κύριοι;
Για την Λ.Σ.  Σαγάνας  Φίλιππος.

Διαβάστε Περισσότερα »

Με επιτυχία παρά την βροχή η πρώτη ποδηλατοβόλτα στη Λιβαδειά

Πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή 27 Νοεμβρίου με απόλυτη επιτυχία, παρά την συνεχόμενη βροχή, η πρώτη ποδηλατόβολτα εντός και εκτός της πόλης, που διοργάνωσε ο Δήμος Λεβαδέων σε συνεργασία με φορείς και ιδιώτες του τόπου. Η συμμετοχή ήταν πολύ καλή, δεδομένων και των καιρικών συνθηκών.
Στόχος  είναι, την τελευταία Κυριακή κάθε μήνα, να καθιερωθεί η ποδηλατόβολτα στα όρια του Δήμου μας. Η πρωτοβουλία αυτή, εντάσσεται στην γενικότερη προσπάθεια που καταβάλλεται από πλευράς του Δήμου, για την προώθηση της χρήσης του ποδηλάτου και την ευαισθητοποίηση των πολιτών για μετακινήσεις με φιλικά προς το περιβάλλον μέσα.

Διαβάστε Περισσότερα »

Mουσικοχορευτική Βραδιά του 1ου Νηπιαγωγείου Αλιάρτου


Διαβάστε Περισσότερα »

Λατρευτικές και Φιλανθρωπικές Εκδηλώσεις στον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου του Νέου Θηβών

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΚΑΙ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ


      Την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016 στις 3.00 μ. η Ενορία μας διοργανώνει  Απογευματινό  Προσκύνημα στο Σιμωνοπετρίτικο Μετόχι της Αναλήψεως στον Βύρωνα και στις 7.00 μ.μ  θα παρακολουθήσουμε  την θεατρική παράσταση «Ελευθέριος Βενιζέλος» η οποία παρουσιάζει την πορεία και την δράση της ιστορικής αυτής προσωπικότητας που σημάδεψε την νεότερη ιστορία μας.
ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟΣ ΑΓΟΡΑ

      Την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου στις 5.00 μ.μ το ΕΝΟΡΙΑΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ διοργανώνει Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση με σκοπό την ενίσχυση της Ι.Καλύβης του Αγίου Χαραλάμπουυς Καυσοκαλυβίων Αγίου Όρους, αλλά και του Φιλανθρωπικού έργου που επιτελείται στην Ενορία μας. Κατά την διάρκεια της θα πραγματοποιηθεί ομιλία με θέμα: «Το Μυστήριο της Μετανοίας ως μέσο προετοιμασίας για τα Χριστούγεννα» και θα ακολουθήσει Κλήρωση Λαχειοφόρου Αγοράς με δώρα δύο Τηλεοράσεις προσφορά Ενορίτου μας.


Εκ του Ι.Ναού
Διαβάστε Περισσότερα »

Έως 23 Δεκεμβρίου οι αιτήσεις για Νέους Γεωργούς



Παράταση των αιτήσεων για το πρόγραµµα των Νέων Γεωργών µέχρι την Παρασκευή 23 ∆εκεµβρίου πριν τα Χριστούγεννα αποφάσισε το υπουργείο, λόγω του αυξηµένου όγκου των αιτήσεων και στόχο να διευκολυνθούν οι υποψήφιοι προς ένταξη στο πρόγραµµα. Υπενθυµίζεται ότι η σχετική προθεσµία έληγε στις 30 Νοεµβρίου, ενώ για την ώρα δεν έχει ακόµα υπογραφεί η σχετική απόφαση, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Agrenda.
Για πρώτη φορά στη νέα προκήρυξη το εισόδημα δεν συνιστά κριτήριο επιλεξιμότητας, σύμφωνα με διευκρινιστική εγκύκλιο

Σε αντίθεση µε παλαιότερες προκηρύξεις, το εισόδηµα δεν είναι πλέον κριτήριο επιλεξιµότητας, δηλαδή υποψήφιος δεν δύναται να αποκλειστεί λόγω ατοµικού ή οικογενειακού εισοδήµατος,  όπως διευκρινίζεται στην τελευταία εγκύκλιο του γενικού γραµµατέα του υπουργείου Χαράλαµπου Κασίµη, σχετικά µε το Υποµέτρο 6.1 «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών» του ΠΑΑ 2014-2020 για το έτος 2016..
Όπως αναφέρεται στη διευκρινιστική εγκύκλιο, κατά τον προσδιορισµό του ατοµικού ετήσιου εισοδήµατος και του συνολικού οικογενειακού ετήσιου εισοδήµατος του έτους υποβολής της αίτησης ενίσχυσης (εξεταζόµενο έτος - 2016), λαµβάνεται υπόψη το «Συνολικό δηλωθέν εισόδηµα» του πίνακα Γ1 του εκκαθαριστικού σηµειώµατος του φόρου εισοδήµατος για το οικονοµικό έτος 2016 και κάθε σύζυγο.
Επισηµαίνεται ότι για τον υπολογισµό του συνολικού οικογενειακού εισοδήµατος λαµβάνονται υπόψη τα εισοδήµατα για κάθε σύζυγο, ανεξάρτητα από τα έτη γάµου, δηλαδή τα εισοδήµατα του συζύγου και της συζύγου του προηγούµενου του γάµου έτους θα συµπεριληφθούν στο συνολικό οικογενειακό εισόδηµα.

Επιπλέον, διευκρινίζεται ότι:
α) Υπολογίζονται όλα τα εισοδήµατα που συµπεριλαµβάνονται στο συνολικό δηλωθέν εισόδηµα, ανεξάρτητα αν έχουν διακοπεί ή όχι και συνεπώς,
β) δεν υπολογίζονται τα τεκµαρτά εισοδήµατα.

Παύση εξωγεωργικής δραστηριότητας πριν την ένταξη στο Μέτρο
Επιπλέον, σύµφωνα µε την εγκύκλιο Κασίµη, ο υποψήφιος πρέπει πριν την έκδοση της απόφασης ένταξής του στο µέτρο να διακόψει οποιαδήποτε µόνιµη εξωγεωργική απασχόληση. Τα δικαιολογητικά που αποδεικνύουν τη διακοπή, ο χρόνος προσκόµισής τους και τα δικαιολογητικά που αποδεικνύουν ότι µία απασχόληση δεν είναι µόνιµη αναφέρονται στην παράγραφο 3.12 του άρθρου 14 της ΥΑ. Η διακοπή µη µόνιµης εξαρτηµένης εργασίας δεν είναι απαραίτητη υπό την προϋπόθεση ότι δεν παραβιάζονται οι προϋποθέσεις υπό τις οποίες ο υποψήφιος κρίθηκε από το ΜΑΑΕ ως νεοεισερχόµενος επαγγελµατίας αγρότης.
Υπενθυµίζεται ότι εντός δύο ετών από την ηµεροµηνία απόκτησης της ιδιότητας του νεοεισερχοµένου οι δικαιούχοι επανακρίνονται από το ΜΑΑΕ προκειµένου να διαπιστωθεί ότι είναι πλέον επαγγελµατίες αγρότες. Στο πλαίσιο αυτού του ελέγχου θα διασταυρωθεί και το κατά πόσον έχουν τηρηθεί οι υποχρεώσεις του δικαιούχου ως προς την απασχόληση καθ’ όλη την περίοδο των δύο ετών. Η ιδιότητα του επαγγελµατία αγρότη πρέπει να διατηρηθεί µέχρι την ορθή ολοκλήρωση του επιχειρηµατικού σχεδίου.
Όπου στο κείµενο της αρ. 8585/10-10-2016 ΥΑ αναφέρεται η διακοπή της εξωγεωργικής απασχόλησης νοείται ότι πρόκειται για τη διακοπή της εξωγεωργικής µόνιµης εξαρτηµένης ή µη εξαρτηµένης απασχόλησης.

Διαβάστε Περισσότερα »

Εκδήλωση της ΧΕΝ Θήβας για τα 50 χρόνια παρουσίας και προσφοράς

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016, στην αίθουσα ΑΡΜΟΝΙΑ του Συνεδριακού Κέντρου της ΔΗΚΕΘ, η εκδήλωση της ΧΕΝ για τα 50 χρόνια παρουσίας και προσφοράς της στην τοπική κοινωνία, με τίτλο «ΦΩΝΕΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ».
Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Θήβας κ. Σπύρο Νικολάου που μας τίμησε με την παρουσία του και για τα καλά του λόγια.
Αναφερθήκαμε στα καινοτόμα προγράμματα που πραγματοποίησε η ΧΕΝ τα 50 χρόνια που πέρασαν και τιμήσαμε τις πρωτοπόρες εκείνες γυναίκες που ίδρυσαν την ΧΕΝ στη Θήβα, το μακρινό πλέον 1966.

 ‘’Φωνάξαμε δυνατά’’, μερικά από τα προβλήματα της εποχής μας, που επηρεάζουν όλους μας και ιδιαίτερα τις γυναίκες.
Προβλήματα όπως, η οικονομική κρίση και η ανεργία των γυναικών, η γυναικεία ηγεσία και ισότητα των φύλων, η βία κατά των γυναικών, η ακραία φτώχεια, ο σεβασμός στη διαφορετικότητα, η νεότητα και η παιδεία, η προσφυγιά.
Διαβάστηκε η επιστολή που έστειλε η Πρόεδρος της ΧΕΝ Ελλάδος κα Άρτεμις Καλαβάνου και αναφερθήκαμε στο έργο της ΧΕΝ Ελλάδος σχετικά με την συνεργασία της στο ευρωπαϊκό πρόγραμμά ΝΟΣΤΟΣ για την ακραία φτώχεια και την στέγαση άπορων φοιτητριών στο κτίριό της ‘’ΑΘΗΝΑ’’.

Μιλήσαμε για τον εθελοντισμό που είναι για την ΧΕΝ το ‘’συστατικό’’ που …κάνει την διαφορά!
Για το εθελοντικό έργο της ΧΕΝ Θήβας μίλησαν ο κ. Κλήμης Πυρουνάκης (για το πρόγραμμά μας στις φυλακές Ελεώνα και τους πρόσφυγες), η κα Αθηνά Ράικου (για το πρόγραμμά μας για τα άτομα με ειδικές ανάγκες), επιστολή έστειλε το ΚΕΘΕΑ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ και διαβάστηκε μαρτυρία έγκλειστης γυναίκας της κοινότητας ΚΕΘΕΑ μέσα στις φυλακές Ελεώνα που παρακολουθεί το τμήμα ελληνομάθειας. Τους ευχαριστούμε όλους θερμά!

Τέλος ξαναθυμηθήκαμε τι είναι ΧΕΝ, ποιο το όραμα και η αποστολή της και υποσχεθήκαμε να συνεχίσουμε με ελπίδα και αισιοδοξία για το μέλλον με καινούργια προγράμματα και δράσεις, προσαρμοσμένα στις ανάγκες των καιρών.
Ευχαριστούμε θερμά όλες τις φίλες και φίλους που μας τίμησαν με την παρουσία τους!
Για το Δ.Σ. της ΧΕΝ Θήβας
Η Πρόεδρος
Ιωάννα Τούσσα



Διαβάστε Περισσότερα »

Συγκέντρωση τροφίμων στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Λιβαδειάς

Διαβάστε Περισσότερα »

Κύμα κακοκαιρίας σαρώνει τη χώρα: Χιόνια, καταιγίδες και μποφόρ μέχρι την Τρίτη

Η κακοκαιρία που ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη, αναμένεται να συνεχιστεί σε ολόκληρη τη χώρα, τουλάχιστον έως και τις βραδινές ώρες της Τρίτης 29/11.

Πιο αναλυτικά: Εως και τις βραδινές ώρες της Δευτέρας 28/11 θα εκδηλωθούν διαδοχικά κύματα ισχυρών βροχών και καταιγίδων στις περισσότερες περιοχές της χώρας.

Τα εντονότερα φαινόμενα θα εντοπίζονται κυρίως στο Νότιο Ιόνιο, στην Πελοπόννησο, στη Στερεά (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής) και στο Αιγαίο. Μάλιστα τη Δευτέρα τα φαινόμενα στο Ανατολικό Αιγαίο θα είναι πολύ ισχυρά.
Το διήμερο Τρίτη 29/11 και Τετάρτη 30/11 τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού θα είναι η κατακόρυφη πτώση της θερμοκρασίας της τάξης των 10 τουλάχιστον βαθμών, οι βροχές και οι καταιγίδες που σταδιακά θα περιοριστούν στα ανατολικά και νότια ηπειρωτικά και στο Αιγαίο (με έμφαση στην Κρήτη), καθώς και οι χιονοπτώσεις. Την Τρίτη χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν σε όλα τα ορεινά, σε περιοχές της Κεντρικής και Βόρειας Ελλάδας με χαμηλό υψόμετρο, καθώς και σε πεδινές περιοχές της Βόρειας Ελλάδας. Την Τετάρτη παροδικές χιονοπτώσεις αναμένονται στα ορεινά της Στερεάς, της Πελοποννήσου και της Κρήτης, αλλά και σε περιοχές της Στερεάς, της Εύβοιας και της Ανατολικής Θεσσαλίας με χαμηλό υψόμετρο. Παράλληλα, οι βόρειοι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν με εντάσεις 8 έως 9 μποφόρ και πιθανόν πρόσκαιρα τοπικά 10 μποφόρ.


Στα πελάγη θα επικρατήσουν νότιοι άνεμοι με τις εντάσεις τους στο Αιγαίο να φτάνουν τα 7 μποφόρ, αλλά από το βράδυ της Δευτέρας και από τα βόρεια θα στραφούν σε βόρειους έως βορειοανατολικούς και θα ενισχυθούν σημαντικά.

Η θερμοκρασία σε βαθμιαία πτώση στα κεντρικά και βόρεια.


ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΕΣ ΩΡΕΣ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ Η ΟΜΙΧΕΣ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ. ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΟΠΙΚΕΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 ΜΕ 4 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΒΟΡΕΙΟΙ 4 ΜΕ 6 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΟΠΙΚΑ 7 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 02 ΕΩΣ 13 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΕ ΠΤΩΣΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ME ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΣΤΙΣ ΝΟΤΙΟΤΕΡΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΥ ΙΟΝΙΟΥ, ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΙΣΧΥΡΕΣ. ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΗ ΤΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΝΟΤΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 3 ΜΕ 5 ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΑ ΣΤΟ ΝΟΤΙΟ ΙΟΝΙΟ 6 ΜΠΟΦΟΡ ΚΑΙ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 ΜΕ 5 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 11 ΕΩΣ 18 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ 2 ΜΕ 3 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΤΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΠΙΚΑ ΙΣΧΥΡΕΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΝΟΤΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 5 ME 6 ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ ΕΩΣ 7 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 11 ΕΩΣ 19 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ 2 ΜΕ 3 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΠΙΘΑΝΟΝ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΙΣΧΥΡΕΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΝΟΤΙΟI 5 ME 6 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 15 ΕΩΣ 20 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΤΟΠΙΚA ΙΣΧΥΡΕΣ. ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΗ ΤΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΝΟΤΙΟI 5 ΕΩΣ ΜΕ 7 ΜΠΟΦΟΡ. ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 6 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 15 ΕΩΣ 21 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ 2 ΜΕ 3 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.

ΑΤΤΙΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΠΙΘΑΝΟΝ ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΙΣΧΥΡΕΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΝΟΤΙΟI ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 ΜΕ 6 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 13 ΕΩΣ 18 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΕΣ ΩΡΕΣ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ Η ΟΜΙΧΛΗ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 ΜΠΟΦΟΡ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΒΟΡΕΙΟΙ 6 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 08 ΕΩΣ 13 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΕ ΠΤΩΣΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.

Διαβάστε Περισσότερα »

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ