Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

Ευχαριστήρια επιστολή του Δημάρχου Αλιάρτου Θεσπιέων προς τους χορηγούς του Κοινωνικού Παντοπωλείου

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ για τους χορηγούς του Κοινωνικού Παντοπωλείου
Δήμου Αλιάρτου - Θεσπιέων


Σχεδόν πριν τέσσερα χρόνια ξεκίνησε στο Δήμο Αλιάρτου – Θεσπιέων να λειτουργεί  «Κοινωνικό Παντοπωλείο» και η συμβολή του στην τοπική κοινωνία υπήρξε τεράστια. Συνολικά ωφελήθηκαν από αυτό περισσότερες από 120 οικογένειες ενώ παράλληλα υποστηρίζονται έκτακτα, άτομα ή οικογένειες, που βρίσκονται σε ανάγκη και σε οικονομικό και πολλές φορές και σε κοινωνικό αδιέξοδο.
Δεν θα μπορούσε να ευοδωθεί αυτή η πρωτοβουλία χωρίς την έμπρακτη στήριξη των συμπολιτών μας. Από την πρώτη στιγμή ο θεσμός του «Κοινωνικού Παντοπωλείου» βρήκε αποδέκτες και αρωγούς ευαισθητοποιημένους δημότες, επιχειρήσεις από τον τόπο μας, εκκλησία, εταιρείες, σχολεία και συλλόγους.
Η άμεση ανταπόκριση όλων των φορέων, απέδειξε την αγάπη για τον συνάνθρωπο που βρίσκεται σε οικονομική δυσχέρεια και αντιμετωπίζει προβλήματα επιβίωσης στη δύσκολη εποχή που διανύουμε αποδεικνύοντας πως ενώνοντας τις δυνάμεις μας, μπορούμε να πετύχουμε πολλά.
Για το λόγο αυτό, ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς για τις γενναιόδωρες προσφορές τους,  για την ενίσχυση και στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Αλιάρτου - Θεσπιέων, ανακουφίζοντας συνανθρώπους μας, που βρίσκονται σε ανάγκη. Αλλά και όλους τους πολίτες που ανώνυμα προσέφεραν είδη πρώτης ανάγκης (τρόφιμα, ρούχα, παιχνίδια).
Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους εθελοντές δημότες που εργάζονται και προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, με συνέπεια και διάθεση για προσφορά, καταφέρνοντας να διατηρήσουν το θεσμό σε πολύ υψηλά επίπεδα.
Ευελπιστούμε να αποτελέσουν παράδειγμα προς μίμηση, αυτές οι ενέργειες και οι πρωτοβουλίες, οι οποίες απομακρύνουν έστω και προσωρινά τη μιζέρια από τη ζωή μας, μας γεμίζουν αισιοδοξία και βεβαιότητα πως όλες τις δυσκολίες μπορούμε να τις ξεπεράσουμε με συλλογικές προσπάθειες και πολύ καλή διάθεση.
 Μπορείτε και εσείς να ενισχύσετε το Κοινωνικό Παντοπωλείο με είδη πρώτης ανάγκης (είδη διατροφής, είδη ατομικής υγιεινής, οικιακά είδη καθαρισμού). Το Κοινωνικό Παντοπωλείο λειτουργεί καθημερινά από τις 10:00 έως τις 13:00 στις εγκαταστάσεις του (κεντρική πλατεία Αλιάρτου).
Ας προσπαθήσουμε λοιπόν όλοι μαζί να γεμίσουμε το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι για όλους, προσφέροντας τρόφιμα μακράς διάρκειας στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αλιάρτου - Θεσπιέων.


     Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ                                        ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
ΑΛΙΑΡΤΟΥ - ΘΕΣΠΙΩΝ                                                του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ                                                                                                ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ 
  
ΝΤΑΣΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ                                               ΔΗΜΟΥ ΑΛΙΑΡΤΟΥ                                                                                  ΘΕΣΠΙΕΩΝ





Διαβάστε Περισσότερα »

Γιορτάζουμε τα Χριστούγεννα και παρτάρουμε στο Cafe Rainbow



Διαβάστε Περισσότερα »

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για τα παιδιά στον χώρο της Νεροτριβής

Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Λεβαδέων, που υλοποιεί το πρόγραμμα “Accommodation of Asylum Seekers and Relocation Candidates in Livadia”, και η Δημοτική Κοινότητα Λιβαδειάς διοργανώνουν Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για τους μικρούς μας φίλους  την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016 στις 18:30 μμ το απόγευμα στον χώρο της Νεροτριβής.

Παιχνίδια, εκπλήξεις και κεράσματα περιμένουν μικρούς και μεγάλους.

Δώρα θα δοθούν στους μικρούς ωφελούμενους του προγράμματος από τον Ερυθρό Σταυρό του Περιφερειακού Τμήματος Λιβαδειάς και εθελοντές.

Τα κεράσματα θα δοθούν με την ευγενική χορηγία του Εργαστηρίου Κρουασάν «Πέτρου» και του "Express Market "- Αριστείδης Κουρεντής.





Διαβάστε Περισσότερα »

Ευχές απο την Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Αλιάρτου Θεσπιέων

Η Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Αλιάρτου Θεσπιέων εύχεται ολόψυχα σε όλους τους δημότες Καλά Χριστούγεννα και η Νέα Χρονιά 2017 να είναι ευτυχισμένη και αισιόδοξη γεμάτη ελπίδα, υγεία και δημιουργική διάθεση.
Για την Λαϊκή Συσπείρωση
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΣΑΓΑΝΑΣ
Διαβάστε Περισσότερα »

Στάση Εργασίας για την εργασιακή ….ανασφάλεια από τον Σύλλογο Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Λιβαδειάς

Ο Σύλλογος Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Επαρχίας Λιβαδειάς καλεί τα μέλη του να συμμετέχουν μαζικά και ενωτικά στην  Πανελλαδική Στάση Εργασίας όλων των εργαζομένων  στην Τοπική Αυτοδιοίκηση που προκήρυξε η ΠΟΕ - ΟΤΑ για Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016 , από τις 7:00 το πρωί εώς τις 12:00 το μεσημέρ
Απαιτούμε κανένας συνάδελφος εργαζόμενος να μην μείνει απλήρωτος , να μην οδηγηθεί στην απόλυση μέσα από το «ντόμινο» μη παράτασης συμβάσεων πέρα των 24 μηνών και να μπει ένα τέλος στην ομηρία των συμβασιούχων στην καθαριότητα.
Απαιτούμε λύσεις ουσιαστικές και βιώσιμες. Ο εμπαιγμός και η κοροϊδία δεν θα περάσουν!!

ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΣΗ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ – «ΠΑΡΑΤΑΣΙΟΥΧΩΝ»


                                              ΓΙΑ ΤΟ  Δ.Σ

        Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                     Η Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

     ΜΠΟΥΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ                             ΚΑΡΑΛΗ ΓΙΟΥΛΗ
ι.
Διαβάστε Περισσότερα »

Eυχές απο το Εργατικό κέντρο Λιβαδειάς


Διαβάστε Περισσότερα »

Τα....είπαν στην Δήμαρχο Λεβαδέων


Μαθητές του 7ου Δημοτικού Σχολείου Λιβαδειάς τραγούδησαν τα κάλαντα σήμερα  στη Δήμαρχο Λεβαδέων και αντάλλαξαν ευχές για καλές γιορτές και ευτυχισμένη νέα χρονιά.
Η Δήμαρχος και η Δημοτική Αρχή θα δεχθεί ευχές και κάλαντα αύριο παραμονή Χριστουγέννων στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο Παλιό Δημαρχείο, 11:00 12:00 από τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Λεβαδέων, από σχολεία, φορείς και δημότες.



Διαβάστε Περισσότερα »

Κίνηση ανθρωπιάς από τις Αστυνομικές Διευθύνσεις της Στερεάς Ελλάδας


Οι Διευθύνσεις Αστυνομίας Βοιωτίας, Ευβοίας, Ευρυτανίας Φθιώτιδας και Φωκίδας προσέφεραν τρόφιμα, είδη ένδυσης και άλλα αγαθά που συγκέντρωσαν οι αστυνομικοί των Υπηρεσιών τους
Τα προαναφερόμενα αγαθά προσφέρθηκαν σε φιλανθρωπικά Ιδρύματα, Συλλόγους και Φορείς των ανωτέρω Νομών, στελέχη και εκπρόσωποι των οποίων εξέφρασαν τις θερμές τους ευχαριστίες και ευχές
Η Ελληνική Αστυνομία, καθ’ όλη την διάρκεια της εορταστικής περιόδου, θα βρίσκεται στο πλευρό των συμπολιτών μας, με σκοπό την προστασία του κοινωνικού συνόλου

Η Ελληνική Αστυνομία, εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους, διοργάνωσε πανελλήνια εθελοντική συγκέντρωση ειδών (τρόφιμα, είδη ένδυσης και καθαριότητας, φάρμακα, παιχνίδια, σχολικά είδη κ.λ.π.), με σκοπό την ενίσχυση φιλανθρωπικών Ιδρυμάτων σε όλη την χώρα.

Στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, οι Διευθύνσεις Αστυνομίας Βοιωτίας, Ευβοίας, Ευρυτανίας, Φθιώτιδας και Φωκίδας, προσέφεραν τις προηγούμενες ημέρες τρόφιμα, είδη ένδυσης και άλλα αγαθά, η συγκέντρωση των οποίων πραγματοποιήθηκε από το υστέρημα του αστυνομικού προσωπικού, ως μία συμβολική χειρονομία αλληλεγγύης, συμπαράστασης και αγάπης προς τους συνανθρώπους μας, οι οποίοι μας έχουν ανάγκη.

Συγκεκριμένα, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ευβοίας, Ταξίαρχος Νικόλαος Γεωργακόπουλος, προσέφερε τρόφιμα, είδη ένδυσης, παιχνίδια και παιδικά βιβλία, σε εκπρόσωπο του Συλλόγου «το Χαμόγελο του Παιδιού», που εδρεύει στη Χαλκίδα.
 
Ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας, Ταξίαρχος Μιχαήλ Πάππος, προσέφερε τρόφιμα και είδη ένδυσης, στο Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Φθιώτιδας, στη Λαμία.


Ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βοιωτίας, Αστυνομικός Διευθυντής Μιχαήλ Τσάτσης, προσέφερε τρόφιμα, παιχνίδια και είδη γενικής χρήσης, στο Ορφανοτροφείο Λιβαδειάς «Αγία Ταβιθά» και στο Κέντρο Φροντίδας Ηλικιωμένων «Άγιος Βλάσιος».

Ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ευρυτανίας, Αστυνομικός Υποδιευθυντής Ιωάννης Νικοπολίδης, προσέφερε τρόφιμα, είδη ένδυσης και παιχνίδια, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίας Τριάδας, στο Καρπενήσι, προκειμένου αυτά να διατεθούν σε άπορες οικογένειες.

Τέλος, ο βοηθός Αστυνομικού Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φωκίδας, Αστυνομικός Υποδιευθυντής Αθανάσιος Χολέβας, προσέφερε τρόφιμα και είδη ένδυσης, στο φιλανθρωπικό Ίδρυμα «Εστία Άγιος Νικόλαος», στο Γαλαξίδι Φωκίδας.

Στελέχη και εκπρόσωποι των ανωτέρω φιλανθρωπικών Ιδρυμάτων, Συλλόγων και Φορέων, εξέφρασαν τις θερμές τους ευχαριστίες και ευχήθηκαν καλές γιορτές στις γυναίκες και τους άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας.

Η Ελληνική Αστυνομία, καθ’ όλη την διάρκεια της εορταστικής περιόδου, θα βρίσκεται στο πλευρό των συμπολιτών μας με σκοπό, όπως πάντα, να επιτελέσει την αποστολή της, που δεν είναι άλλη, από την προστασία του κοινωνικού συνόλου, από την διαφύλαξη της σωματικής του ακεραιότητας και της περιουσίας του.

Αυτές οι Άγιες Ημέρες της Γεννήσεως του Θεανθρώπου, αναδεικνύουν πάνω από όλα την ελπίδα, την αγάπη και την αλληλεγγύη για τον συνάνθρωπό μας. Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας, εύχεται σε όλους καλά Χριστούγεννα, ευτυχισμένη και δημιουργική η Νέα Χρονιά, με ατομική και οικογενειακή υγεία και ευτυχία. 
Διαβάστε Περισσότερα »

Καλές Γιορτές απο τον Πολιτιστικό-Περιβαλλοντικό Σύλλογο Αγίου Θωμά Τανάγρας



Διαβάστε Περισσότερα »

Ανοίγει το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού


Έναρξη της νέας χιονοδρομικής περιόδου
Επιτέλους έφθασε η ώρα που όλοι περιμέναμε! Από την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού ξεκινάει τη λειτουργία του. Παρά την πρόσφατη χιονόπτωση, οι πίστες δεν γέμισαν με χιόνι αλλά οι φίλοι επισκέπτες θα μπορούν να απολαύσουν τη βόλτα με τους αναβατήρες Αφροδίτη, Βάκχο , Ερμή και Ηνίοχο.  Ο νέος τιμοκατάλογος  έχει απλοποιηθεί, παρέχει επιπλέον κίνητρο στον χιονοδρόμο και θα αναρτηθεί αύριο στην ιστοσελίδα μας.  Παράλληλα, η Εταιρία Ακινήτων Δημοσίου ΑΕ προσφέρει μια σημαντική έκπτωση για όσους επιθυμούν να προμηθευτούν το πολυήμερο εισιτήριο των 80 μονάδων στην κατηγορία των ενηλίκων. Η τιμή, για αυτή την κατηγορία , ονομαστικής αξίας 400 €, διαμορφώνεται στα 300 €, για αγορές μέχρι την 15η Ιανουαρίου 2017.
parnassos-ski.gr
Σας προσκαλούμε και σας ευχόμαστε μια πολύ καλή χιονοδρομική χρονιά!
Παντελής Μπατσούλης
Διαβάστε Περισσότερα »

Χιόνι και στην Αττική -Αναλυτικά η πρόγνωση καιρού για σήμερα

Εκλεισε πριν λίγα λεπτά η περιφερειακή οδός Πεντέλης -Νέας Μάκρης λόγω της χιονόπτωσης που σημειώνεται στην περιοχή.

Σύμφωνα με την τροχαία ο δρόμος είναι κλειστός από την οδό Πανός ως τον Άγιο Πέτρο.

Ο καιρός σήμερα

Η ΕΜΥ προβλέπει για σήμερα βροχές στα ανατολικά, σε Κυκλάδες Κρήτη και  Δωδεκάνησα. Μάλιστα στα νοτιοανατολικά προβλέπονται καταιγίδες και στα ορεινά και ημιορεινά της Κρήτης χιόνι.

Στην Ανατολική Στερεά και στην Εύβοια θα επικρατήσουν νεφώσεις οι οποίες θα δίνουν κατά περιόδους χιονόνερο στα πεδινά και παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά, με έμφαση στην Εύβοια.

Στην υπόλοιπη χώρα θα επικρατήσουν καλές καιρικές συνθήκες. Τις πρωινές και βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά θα εκδηλωθεί παγετός, που στα κεντρικά και βόρεια θα είναι ισχυρός.

Επιλέξτε την πόλη που θέλετε στην παρακάτω μετεωρολογική εφαρμογή, για να δείτε τον καιρό που θα κάνει εκεί τις επόμενες 4 ημέρες:

Αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ:

Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: Γενικά αίθριος. Λίγες νεφώσεις στα ανατολικά. Ανεμοι: Βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά 6 με 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από -03 (μείον 3) έως 10 βαθμούς Κελσίου. Στη Δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ηπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος
Καιρός: Γενικά αίθριος.
Aνεμοι: Ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 4 και στο νότιο Ιόνιο τοπικά 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 03 έως 13 βαθμούς Κελσίου. Στην Hπειρο 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Καιρός: Στη Θεσσαλία λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα ανατολικά. Στα υπόλοιπα νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές ή χιονόνερο. Παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά-ημιορεινά με βαθμιαία εξασθένιση. Ανεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 6 και στα ανατολικά και νότια 7, πρόσκαιρα το πρωί 8 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 02 έως 10 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη
Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές ή χιονόνερο και στα ορεινά και ημιορεινά της Κρήτης παροδικές χιονοπτώσεις. Στα νότια πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων στις Θαλάσσιες και παραθαλάσσιες περιοχές.
Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και στα Δυτικά 7, και τοπικά 8 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 08 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου και Δωδεκάνησα
Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές και στα Δωδεκάνησα πιθανότητα μεμονομένων καταιγίδων.
Ανεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 6 με 7 μποφόρ, στα νότια 5 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 07 έως 13 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Αττική
Καιρός: Νεφώσεις με ασθενείς τοπικές βροχές ή χιονόνερο κυρίως στα βόρεια και τα ανατολικά, με παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά, και βαθμιαία βελτίωση του καιρού. Ανεμοι: Βόρειοι 4 με 6, και στα ανατολικά 7, πρόσκαιρα το πρωί μέχρι 8 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 03 έως 09 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη:
Καιρός: Γενικά αίθριος.
Aνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από -02 (μείον 2) έως 10 βαθμούς Κελσίου.

Διαβάστε Περισσότερα »

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΝΕΩΝ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΘΗΒΩΝ & ΛΕΒΑΔΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΘΗΒΩΝ


Διαβάστε Περισσότερα »

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ