Τρίτη 13 Ιουνίου 2017

Με πυροτεχνήματα τα εγκαίνια της Εμποροπανήγυρης Αλιάρτου-ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Τα βεγγαλικά είναι σήμα κατατεθέν, των Εμποροπανηγύρεων Αλιάρτου και συμβολίζουν είτε την έναρξη – λήξη αυτών, δίνοντας την αίσθηση του μεγαλοπρεπούς, χαρίζοντας στα μάτια του κόσμου αισιοδοξία, για ένα καλύτερο αύριο.
Εγκαινιάστηκε την Δευτέρα το βράδυ, η εμποροπανήγυρη της Αλιάρτου, η οποία θα διαρκέσει μέχρι 18 Ιουνίου,  με πολλούς κλάδους εμπορευμάτων και πολλές συμμετοχές εμπόρων.
Τον αγιασμό τέλεσε ο π.Κωνσταντίνος και στη συνέχεια μίλησε ο πρόεδρος και η ψυχή του παζαριού κ.Αδάμου,χαιρετισμό απηύθυνε ο πρόεδρος της Δ.Ε. Αλιάρτου κ.Δαραμάρας.



Την τελετή των εγκαινίων εκτός του Δημάρχου Αλιάρτου Θεσπιέων κ.Ντασιώτη, του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ.Γιαννακόπουλου, αντιδημάρχων παρακολούθησαν πολλά μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου,προέδρων τοπικών κοινοτήτων της περιοχής   και πλήθος κόσμου.
Ήδη από όταν ξεκίνησε η εμποροπανήγυρη συγκέντρωσε το ενδιαφέρον των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής, καθώς εκεί μπορεί να βρει κανείς τα πάντα σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές.
Οπότε σας περιμένουμε όλους στην Αλίαρτο να ψωνίσετε και να διασκεδάσετε γενικότερα.
Καλά παζάρια που λέμε.........





 
 
Φυσικά την ίδια ώρα εκατοντάδες πολίτες πραγματοποιούσαν την περιήγησή και τις αγορές τους στους χώρους του παζαριού,ανάμεσα στους επισκέπτες διακρίναμε και τον αρχηγό της αντιπολίτευσης του Δήμου κ.Σαγάνα





Περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

2 σχόλια:

  1. Μονο το λουνα παρκ μας ελειπε α ελπιζω του χρονου να ειναι για να πλημμυρίσει η αλιαρτος απο κοσμο Γιατι το λουνα παρκ καθετε παραπανω απο οτι το παζαρι θα ειθελα να παρακαλεσω τον Κ.Δημαρχω να μας το φερι φετος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. File den eine to louna park pou fetos den eixe kai toso kosmo eine i akrivia den exon lefta o kosmos

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ