Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017

Περιοδεία Νίκου Θηβαίου σε Άσπρα Σπίτια και Αντίκυρα

«Επίσκεψη - Συνάντηση του βουλευτή Ν. Θηβαίου στο ΠΕΔΥ Άσπρων Σπιτιών και στο Κοινοτικό Κατάστημα Αντίκυρας»

Επίσκεψη - συνάντηση πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 10 Ιουλίου μεταξύ του βουλευτή Βοιωτίας και των εργαζομένων (υπαλλήλων και ιατρών) στο ΠΕΔΥ Άσπρων Σπιτιών. Στη συνάντηση έγινε εκτενής αναφορά σε προβλήματα λειτουργίας της υπηρεσίας, στη βελτίωση που παρατηρείται σε θέματα καθημερινότητας από πλευράς ΥΠΕ, καθώς και στην αναγκαιότητα ενίσχυσης του αριθμού του ιατρικού προσωπικού (μικροβιολόγος και ορθοπεδικός), για τα οποία ο κ. Θηβαίος δεσμεύτηκε ότι θα τα μεταφέρει προς την ηγεσία του υπουργείου.
Στη συνέχεια, επισκέφτηκε τον πολιτιστικό χώρο Αλλοτροπία, στην Αντίκυρα Βοιωτίας, που δημιουργήθηκε με σκοπό την ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς της περιοχής. Οι υπεύθυνοι του χώρου ξενάγησαν τον κ. Θηβαίο στις εγκαταστάσεις της Αλλοτροπίας και εξέθεσαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σχετικά με τη λειτουργία του χώρου.
Τέλος, ο κ. Θηβαίος συναντήθηκε στο Κοινοτικό Κατάστημα Αντίκυρας, με τον Αντιδήμαρχο κ. Βαλαούρα, τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας κ. Ταμπίτσικα και το μέλος της Τοπικής Κοινότητας κα Σωτηρίου, καθώς και με τους εργαζόμενους. Συζητήθηκαν θέματα ανάπτυξης της πόλης αλλά και της ευρύτερης περιοχής με την υπόσχεση ότι θα είναι αρωγός σε θέματα που θα αναδειχτούν από την κοινότητα.

Από το γραφείο του βουλευτή Βοιωτίας,
Νίκου Θηβαίου





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ