Τετάρτη 16 Αυγούστου 2017

Τραγωδία στην Κρήτη: Αυτοί είναι οι γονείς που πνίγηκαν για να σώσουν τα παιδιά τους

Ανείπωτη θλίψη για τις οικογένειες του 35χρονου Βενιζέλου Στρατάκη από τη Ροδιά και της Κατερίνας Καναβάκη από τις Αρχάνες - Σοκαρισμένα τα παιδιά τους δε μπορούν να πιστέψουν ότι οι γονείς τους από τη μια στιγμή στην άλλη χάθηκαν μπροστά στα μάτια τους
Ανείπωτη θλίψη για τις οικογένειες των δύο γονιών που πνίγηκαν το βράδυ της Τρίτης στην προσπάθεια τους να σώσουν τα παιδιά τους στην παραλία Γεροποτάμου στο Ρέθυμνο.

Οι καλοκαιρινές διακοπές του ζευγαριού από το Ηράκλειο της  Κρήτης  που είχε κατασκηνώσει στην παραλία κατέληξαν σε τραγωδία.

Γύρω στις 9 το βράδυ αντιλήφθηκαν ότι δύο από τα τέσσερα παιδιά τους, ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι, κινδύνευαν και φώναζαν βοήθεια μέσα στη θάλασσα. Το ζευγάρι μπήκε στη θάλασσα, αλλά με δυσκολία κρατήθηκαν και οι δύο στην επιφάνεια.

Ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας που βρίσκεται στην παραλία κατάφερε να βγάλει το αγοράκι στην ακτή, ενώ λουόμενοι βοήθησαν το μικρό κοριτσάκι.

Αντρες του λιμενικού που έφτασαν στην παραλία ζήτησαν έως και τη συνδρομή ενός πλοίου που περνούσε από την περιοχή, προερχόμενο από τη Σαντορίνη στις 10 παρά το βράδυ.

Ο 35χρονος Βενιζέλος Στρατάκης από τη Ροδιά και η 35χρονη Κατερίνα Καναβάκη από τις Αρχάνες ανασύρθηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους μέσα από τη θάλασσα και παρά τις προσπάθειες των γιατρών του νοσοκομείου Ρεθύμνου, δεν τα κατάφεραν και τελικά κατέληξαν.

Σοκαρισμένα τα παιδιά τους, ηλικίας από 7 μέχρι και 14 ετών, δε μπορούν να πιστέψουν ότι οι γονείς τους από τη μια στιγμή στην άλλη χάθηκαν μπροστά στα μάτια τους.

Η νέα τραγωδία που εκτυλίχθηκε σε παραλία της Κρήτης έχει συγκλονίσει ολόκληρο το νησί, καθώς δύο νέοι άνθρωποι στην προσπάθεια τους να σώσουν τα παιδιά τους, που κινδύνευαν μέσα στη θάλασσα, έχασαν τη ζωή τους με αυτόν τον τρόπο.

Στο μεταξύ, κατά τη διάρκεια της ημέρας άλλα τέσσερα άτομα κινδύνευσαν να πνιγούν, με δύο από αυτούς να νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου. Πρόκειται για δύο άνδρες, έναν Άγγλο 47 ετών και έναν Νορβηγό 44 ετών από τη Νορβηγία, τους οποίους διέσωσαν οι ναυαγοσώστες.

 Σύμφωνα με πληροφορίες, η συγκεκριμένη παραλία είναι αρκετά επικίνδυνη αφού τα νερά της είναι βαθιά και έχουν πολλά ρεύματα. Σήμερα μάλιστα ο κόσμος που κολυμπούσε εκεί ήταν λιγοστός, αφού η θάλασσα ήταν φουρτουνιασμένη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ