Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Α.Ο.ΘΗΒΑ

Το Δ.Σ. του ΑΟ ΘΗΒΑ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας  με τον 22χρονο μεσο Κλάιντι Τόσκα.

Ο Κλάιντι έπαιζε στην Α Εθνική Αλβανίας με τα χρώματα της K.F. LACI. Ξεκίνησε την καριέρα του απο τον Νεο Θέρμιο Απόλλωνα ενω έχει φορέσει και τα χρώματα του Παναιτωλικού στις Κ17 και Κ20.

Καλωσορίζουμε τον Κλάιντι στην οικογένεια του ΑΟ ΘΗΒΑ και ευχόμαστε να επιτύχουμε του στόχους που βάλαμε από κοινού.

Διαβάστε Περισσότερα »

Πρόσβαση στην Εκπαίδευση-Ημερίδα στο Διοικητήριο Λιβαδειάς

Διαβάστε Περισσότερα »

Χωρίς φιλάθλους ο Ατρόμητος στη Λιβαδειά

Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με Απόφαση που εκδόθηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της ομάδας Π.Α.Ε. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς, κατά τη διεξαγωγή του αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – Π.Α.Ε. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ, την προσεχή Κυριακή (22-01-2017) και ώρα 17:15, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE, περιόδου 2016 – 2017, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης.

Διαβάστε Περισσότερα »

Συλλήψεις 21 ατόμων στη Στερεά για διάφορα αδικήματα


Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων σε περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, συνολικά είκοσι ένα (21) άτομα για διάφορα αδικήματα


Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι, στο πλαίσιο του ευρύτερου επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας.

Κατά τη διάρκεια αυτών των ελέγχων, οι οποίοι πραγματοποιήθηκαν με σκοπό την πρόληψη ληστειών, κλοπών και διαρρήξεων, την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και γενικότερα την αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς, συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο, είκοσι ένα (21) άτομα και συγκεκριμένα:

Δύο (2) αλλοδαποί στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, διότι με τη χρήση σωματικής βίας, απέσπασαν ένα κινητό τηλέφωνο από ανήλικο αλλοδαπό, το οποίο βρέθηκε στην κατοχή ενός εκ των δραστών και αποδόθηκε στο νόμιμο κάτοχό του.

Δύο (2) ημεδαποί στη Λαμία, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Φθιώτιδας, για κλοπή χρηματικού ποσού από κατάστημα της περιοχής, το οποίο βρέθηκε στην κατοχή τους και αποδόθηκε στο νόμιμο κάτοχό του.

Πέντε (5) ημεδαποί και ειδικότερα δύο σε περιοχές της Θήβας και ένας στη Λιβαδειά, από αστυνομικούς των Τμημάτων Ασφαλείας Θηβών και Λιβαδειάς αντίστοιχα, ένας στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, καθώς και ένας στην Αταλάντη Φθιώτιδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αταλάντης, κατηγορούμενοι για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Κατασχέθηκαν, κατά περίπτωση, μικροποσότητες ηρωίνες και ακατέργαστης κάνναβης, καθώς και δισκία φαρμακευτικών σκευασμάτων, για την αγορά των οποίων απαιτείται ιατρική συνταγή.

Επτά (7) αλλοδαποί και ειδικότερα πέντε σε περιοχές της Φθιώτιδας, από αστυνομικούς των Αστυνομικών Τμημάτων Δομοκού, Μακρακώμης, Στυλίδας και Υπάτης, καθώς και δύο σε περιοχές της Εύβοιας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας και του Αστυνομικού Τμήματος Νέας Αρτάκης, διότι στερούνταν των απαραίτητων εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα μας.

Τέλος, πέντε (5) άτομα και ειδικότερα ένας ημεδαπός και δύο αλλοδαποί σε περιοχές της Εύβοιας, από αστυνομικούς της Δ’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας και της Α’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας, ένας ημεδαπός στη Λαμία, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Λαμίας, καθώς και ένας ημεδαπός στον Ορχομενό Βοιωτίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ορχομενού, για  παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Οι συγκεκριμένοι έλεγχοι αποσκοπούν στην πρόληψη και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.
Διαβάστε Περισσότερα »

Συνελήφθη Πακιστανός στη Θήβα για κλοπές με λεία που ξεπερνά τις 11.000 ευρώ

Εξιχνιάσθηκαν συνολικά (4) κλοπές και (3) απόπειρες κλοπών από οικίες, σε διάφορες περιοχές της Θήβας 
Ταυτοποιήθηκε ως δράστης ένας αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, εξιχνιάσθηκαν συνολικά τέσσερις (4) κλοπές και τρεις (3) απόπειρες κλοπών από οικίες, οι οποίες διαπράχθηκαν το χρονικό διάστημα από 17-07 έως και 17-08-2016, σε διάφορες περιοχές της Θήβας.
Στο πλαίσιο της μεθοδικής αστυνομικής έρευνας, ταυτοποιήθηκε ως δράστης ένας 30χρονος υπήκοος Πακιστάν, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διάπραξη διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών.
Όπως προέκυψε, η λεία που αποκόμισε από την παράνομη δράση του, περιλαμβάνει κυρίως κοσμήματα και ηλεκτρονικές συσκευές, καθώς και άλλα προσωπικά είδη και αντικείμενα των παθόντων, η συνολική αξία των οποίων υπερβαίνει τις (11.500) ευρώ.
Σημειώνεται ότι ο 30χρονος, έχει απασχολήσει κατ’ επανάληψη τις Διωκτικές Αρχές για διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων, ενώ εξετάζεται η τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλες συναφείς αξιόποινες πράξεις.
Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.
Διαβάστε Περισσότερα »

Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του το Κ.Α.Π.Η. Θήβας


Με πολύ κέφι, τραγούδι και χορό πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του  ΚΑΠΗ Θήβας  του Δημοτικού Οργανισμού Δήμου Θηβαίων, την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017, με τα μέλη να ανταλλάσσουν ευχές με αισιοδοξία.
Την πίτα ευλόγησε ο πατήρ Νικόδημος. Στην εκδήλωση  παραβρέθηκαν η Αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας κα Φανή Παπαθωμά, ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Σπύρος Νικολάου, ο Αντιδήμαρχος Θηβαίων κ. Ανδρέας Χατζησταμάτης, o Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δ. Θ. κ. Αθανάσιος Κοκοντίνης, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΘ κ. Αλέκος Στάικος, ο Επικεφαλής της Ελάσσονος Μειοψηφίας Δ.Σ. Θηβαίων κ. Γιώργος Κατσέλης,  οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Ιουλία Κοντού, Κων/νος Τυρηνόπουλος, και Γρηγόρης Παπαβασιλείου, η Πρόεδρος της Τ.Κ. Ελεώνος κα Δέσποινα Κατσέλη, η Τοπική Σύμβουλος Θήβας κα Δώρα Προκοπίου, ο Δημοτικός Σύμβουλος Ορχομενού κ. Μαράντος Άγγελος , ο Αντιπρόεδρος του ΔΟΘ κ. Νότης Καλαμπάκας και εκπρόσωποι συλλόγων της περιοχής. 

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης  το χορευτικό τμήμα του ΚΑΠΗ παρουσίασε παραδοσιακούς χορούς.

Ο  Δήμαρχος Θηβαίων κ. Σπύρος Νικολάου  ευχήθηκε σε όλα τα μέλη του ΚΑΠΗ Χρόνια Πολλά με υγεία και να έχουν μία καλή και δημιουργική χρονιά.







Διαβάστε Περισσότερα »

Έναρξη για το πρόγραμμα το “Αρχαίο Δράμα σήμερα” στη Θήβα





Πραγματοποιήθηκε, την Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017, στο Συνεδριακό Κέντρο Θήβας, η έναρξη του διεθνούς εκπαιδευτικού και καλλιτεχνικού προγράμματος “Το αρχαίο δράμα σήμερα”, που υλοποιείται από το Κέντρο Δράματος και Θεάματος του Παντείου Πανεπιστημίου (ΚΕΔΡΑ) και το Ίδρυμα Μιχάλη Κακογιάννη (ΙΜΚ), σε συνεργασία με το Δήμο Θηβαίων, τη ΔΗΚΕΘ και την ενίσχυση της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που συμπεριλαμβάνει μία σειρά σεμιναρίων και εργαστηρίων αφιερωμένα στο αρχαίο δράμα και τις προεκτάσεις του στο σύγχρονο κόσμο. Ηθοποιοί, σκηνοθέτες, δραματουργοί, μουσικοί, χορογράφοι και άλλοι άνθρωποι του θεάτρου θα παρουσιάσουν επί δύο εξάμηνα εισηγήσεις και παραδειγματικές ερμηνείες και θα ανταλλάσσουν ιδέες και προτάσεις με νέους ηθοποιούς και ερευνητές, οι οποίοι θα λάβουν πιστοποίηση από το Πάντειο Πανεπιστήμιο, ενώ η συμμετοχή τους στο πρόγραμμα είναι δωρεάν. Τα σεμινάρια θα πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη εναλλάξ στη Θήβα και στο ΙΜΚ. Με την ολοκλήρωση του προγράμματος, θα πραγματοποιηθούν παραστάσεις για το κοινό σε αρχαίους χώρους και θέατρα της Περιφέρειας.
Το πρόγραμμα πραγματοποιείται με επιστημονικό και καλλιτεχνικό υπεύθυνο του ΚΕΔΡΑ τον ομότιμο καθηγητή και σκηνοθέτη κ. Γιάγκο Ανδρεάδη και υπεύθυνο του ΙΜΚ τον συγγραφέα και κριτικό θεάτρου κ. Ηρακλή Λογοθέτη.

Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Κώστας Μπακογιάννης, η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Βοιωτίας κα Φανή Παπαθωμά, ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Σπύρος Νικολάου και η Διευθύντρια του ΙΜΚ κα. Ξένια Καλδάρα.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωση παρουσιάστηκε αναλόγιο με αποσπάσματα από τις Φοίνισσες του Ευριπίδη.

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας μιλώντας για το πρωτότυπο αυτό εγχείρημα, τόνισε το σπουδαίο ρόλο που διαδραμάτισε η Θήβα στην αρχαία Ελλάδα και την τεράστια παρακαταθήκη που  έχει αφήσει.
«Έχουμε τη μεγάλη τύχη να βρίσκεται στην Περιφέρειά μας μία από της 7 αρχαιότερες πόλεις του κόσμου, με μακρά ιστορία, που χάνεται στα βάθη των χιλιετιών και σπουδαίο πολιτισμό. Από την Καρδιά του Ελλαδικού κόσμου, η Θήβα, αυτή η σπουδαία πόλη, πρωταγωνίστησε στην ιστορία και τη μυθολογία. Με το θηβαϊκό κύκλο να αποτελεί μία από τις σημαντικότερες πηγές έμπνευσης για τα μοναδικά αριστουργήματα των τραγικών ποιητών, το ελάχιστο δικό μας χρέος είναι να προστατέψουμε αυτά τα τεράστια πολιτιστικά αποθέματα, να τα διασώσουμε στο πέρασμα τον χρόνων και να τα αξιοποιήσουμε ως βάση για την οικονομική και τουριστική ανάπτυξη της περιοχής μας.  Σε αυτή την προσπάθεια έχουμε στο πλευρό μας τους καλύτερους συμμάχους, το Κέντρο Κλασικού Δράματος και Θεάματος του Παντείου Πανεπιστημίου και το  Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης»
Η Αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας είπε ότι :
“ Η περιφέρεια είναι παρούσα στα εύκολα και στα δύσκολα. Ήταν θέληση του Περιφερειάρχη να επιστρέψει το αρχαίο δράμα  στην κοιτίδα  του,  στην πόλη του Κάδμου και σήμερα όλοι μαζί,  θα προσπαθήσουμε,  να λάβει σάρκα και οστά το Αρχαίο Δράμα εδώ  στην πατρίδα του αρχαίου δράματος”.
Ο Δήμαρχος Θηβαίων ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας και την Αντιπεριφερειάρχη Βοιωτίας για τη στήριξη και τη συμβολή τους σ' αυτό το εγχείρημα και πρόσθεσε στην ομιλία του ότι :
«Mέσα από αυτό το πρόγραμμα η Θήβα και εν γένει η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας θα έχουν πολλαπλά οφέλη καθώς το έργο που θα παραχθεί, με τη συμβολή και των δύο αυτών μεγάλων φορέων πολιτισμού, θα παρουσιαστεί σε διάφορους αρχαίους χώρους και θέατρα, αναδεικνύοντας αφενός τα μεγαλύτερα αριστουργήματα αρχαίου δράματος εμπνευσμένα από το Θηβαϊκό Κύκλο, αφετέρου  προβάλλοντας τον πολιτισμό της ευρύτερης περιοχής».
Ακολουθεί το πρόγραμμα των εργαστηρίων : Πατήστε ΕΔΩ
Διαβάστε Περισσότερα »

ΚΑΛΕΙΔΟΣΚΟΠΙΟ 2017- ΧΕΙΜΕΡΙΝΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΓΝΩΣΗΣ & ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ

Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Λιβαδειάς  σε συνεργασία με το σύλλογο "Φίλοι της Βιβλιοθήκης Λιβαδειάς" πραγματοποιεί και φέτος μια σειρά από εκπαιδευτικές - βιωματικές δράσεις οι οποίες απευθύνονται σε μαθητές Νηπιαγωγείου και Δημοτικού με τον τίτλο Καλειδοσκόπιο 2017.

Στόχος των δράσεων αυτών είναι τόσο η "επαφή" και εξοικείωση των παιδιών με τη Βιβλιοθήκη, όσο και η διάχυση της Βιωματικής Παιδαγωγικής.

Η βιωματική μάθηση δίνει έμφαση στο σημαντικό ρόλο που παίζει η εμπειρία στη διαδικασία της μάθησης, προάγει την ενεργό συμμετοχή του παιδιού, την απελευθέρωση της δημιουργικότητάς του, την ανάληψη ευθύνης για την πορεία της μάθησής του, την ενίσχυση της κριτικής του σκέψης και της αυτογνωσίας του.

Έτσι, λοιπόν, μία εβδομάδα των χειμερινών μηνών από το Γενάρη μέχρι και τον Απρίλη, στη Βιβλιοθήκη μας θα είναι αφιερωμένη στους μικρούς μας φίλους.
Πού : Όλες οι δράσεις θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα εκδηλώσεων της Βιβλιοθήκης (3ος όροφος)
Πότε : Ιανουάριος, Φεβρουάριος , Μάρτιος, Απρίλιος (1 εβδομάδα του κάθε μήνα - δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα)
Εμψυχωτές

●      Καλοβρέκτης Κώστας (εκπαιδευτικός)

●      Γερούλιας Γιάννης (γελοιογράφος)

●      Διαμαντή Πετρούλα (παιδαγωγός)                 

Συντονισμός, επιμέλεια, εμψύχωση : Μιμίκου Ελένη (Βιβλιοθηκονόμος)
Αριθμός συμμετεχόντων παιδιών : Μέχρι 25 παιδιά.
Κόστος συμμετοχής : 1 € ανά παιδί (τα έσοδα θα διατεθούν για τα αναλώσιμα υλικά των δράσεων)
Δηλώσεις συμμετοχής : στα τηλ. 22610.89970 & 81340.

Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας. Κάθε σχολείο μπορεί να συμμετάσχει μέχρι και σε 2 δράσεις στο σύνολο του "Καλειδοσκοπίου", και όχι σε περισσότερες δράσεις από 1 ανά εβδομάδα. Για συμμετοχή σε περισσότερες δράσεις θα τηρηθεί λίστα αναμονής.

Δείτε εδώ το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΕΩΝ και δηλώστε συμμετοχή!
Διαβάστε Περισσότερα »

Με γλέντι η κοπή της πίτας του Συλλόγου Γυναικών Νεοχωρίου

Με παραδοσιακό γλέντι και κοπή πίτας θα καλωσορίσει τη νέα χρονιά ο Σύλλογος Γυναικών Νεοχωρίου οι "ΕΝΝΕΑ ΜΟΥΣΕΣ"το Σάββατο 21 Ιανουαρίου.
Στο γλέντι θα συμμετάσχει η  ορχήστρα του σπουδαίου κλαρινίστα Κώστα Ράπτη,τραγούδι  Μάκης Λειβαδίτης.
Ελάτε να διασκεδάσουμε στο ετήσιο γλέντι μας.
ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ


Διαβάστε Περισσότερα »

Συνεχίζεται η κακοκαιρία: Χιόνια και νέα πτώση της θερμοκρασίας

Χιονοπτώσεις στη Θράκη τις πρωινές ώρες και πρόσκαιρα στα ορεινά- ημιορεινά της υπόλοιπης ηπειρωτικής χώρας προβλέπει η ΕΜΥ για σήμερα Παρασκευή.

Τοπικές βροχές στα θαλάσσια και παραθαλάσσια τμήματα. Βαθμιαία τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα ανατολικά και τα νότια. Ανεμοι από βόρειες διευθύνσεις στο Αιγαίο 6, τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία σε μικρή πτώση.

Παγετός κατά τόπους στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες.

Αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ:

Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: Νεφώσεις με χιόνι ή χιονόνερο στη Θράκη τις πρωινές ώρες και πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα υπόλοιπα ορεινά. Τοπικές βροχές στις θαλάσσιες- παραθαλάσσιες περιοχές. Τα φαινόμενα σταδιακά από το απόγευμα θα σταματήσουν.
Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 6 τοπικά 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση.
Θερμοκρασια: από -04 έως 08 βαθμούς Κελσίου. Στη Δυτικη Μακεδονια κατά τόπους η μέγιστη 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος
Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές στο Ιόνιο και τις παραθαλάσσιες περιοχές. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ορεινά και σε ημιορεινές περιοχές της Ηπείρου και της Δυτικής Στερεάς. Τα φαινόμενα σταδιακά από το απόγευμα θα σταματήσουν.
Άνεμοι: ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 5 και στα Νότια πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 02 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο κατά τόπους 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος
Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές στις θαλάσσιες και παραθαλάσσιες περιοχές. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ορεινά και σε ημιορεινές περιοχές της Θεσσαλίας και της Κεντρικής Στερεάς. Τα φαινόμενα σταδιακά από το απόγευμα θα εξασθενήσουν.
Άνεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά και νότια 6 πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 0 εως 13 βαθμούς Κελσίου. Στη θεσσαλία κατά τόπους 2 με 4 βαθμους κελσιου χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη
Καιρός: νεφώσεις τοπικά αυξημένες με πρόσκαιρες βροχές. Λίγα χιόνια στα ορεινά της Κρήτης.
Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 08 εως 14 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Καιρός: νεφώσεις τοπικά αυξημένες.
Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 09 εως 15 Βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

Αττική
Καιρός: λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα βόρεια και ανατολικά.
Άνεμοι: νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 που βαθμιαία θα στραφούν σε βόρειους βορειοδυτικούς τοπικά μέχρι 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 5 εως 13 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια και ανατολικά 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Καιρός: νεφώσεις με πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα γύρω ορεινά και τοπικές βροχές στα θαλάσσια- παραθαλάσσια τμήματα. Τα φαινόμενα σταδιακά από το απόγευμα θα σταματήσουν.
Άνεμοι: μεταβλητοί πρόσκαιρα βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 0 εως 8 Βαθμούθς Κελσίου.


Διαβάστε Περισσότερα »

Πότε θα καταβληθούν οι συντάξεις Φεβρουαρίου



Aπό τις 30 Ιανουαρίου μέχρι τις 02 Φεβρουαρίου, θα καταβληθούν στους συνταξιούχους του ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, Δημοσίου, ΟΓΑ και ΝΑΤ οι συντάξεις του Φεβρουαρίου του 2017.
Το Δημόσιο θα καταβάλλει τις συντάξεις στις 30 Ιανουαρίου 2017.

Το ΙΚΑ θα καταβάλλει τις συντάξεις στις 30 Ιανουαρίου ενώ ο ΟΑΕΕ θα καταβάλλει τις συντάξεις την 1η Φεβρουαρίου 2017 ημέρα Τετάρτη.

Ο ΟΓΑ θα καταβάλλει τις συντάξεις την 1η Φεβρουαρίου 2017 ημέρα Τετάρτη και το Το ΝΑΤ και ΚΕΑΝ θα καταβάλλουν τις συντάξεις στις 31 Ιανουαρίου 2017 ημέρα Τρίτη.

Το ΕΤΕΑ θα καταβάλλει τις επικουρικές συντάξεις στις 2 Φεβρουαρίου 2017 ημέρα Πέμπτη ενώ τα υπόλοιπα Ταμεία του Υπουργείου Εργασίας θα καταβάλλουν τις συντάξεις στις 30 Ιανουαρίου 2017 ημέρα Δευτέρα.
Διαβάστε Περισσότερα »

Στη Θήβα ο Χ. Σωτηρακόπουλος, παρουσιάζει το νέο του βιβλίο

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Δημοτικός  Οργανισμός Θήβας και ο Α.Ο. ΘΗΒΑ σας προσκαλούν την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 18:30 στο Συνεδριακό Κέντρο Θήβας στην παρουσίαση του βιβλίου του δημοσιογράφου Χρήστου Σωτηρακόπουλου:
‘Ταξίδι  στα  αστέρια’

 Ο Πρόεδρος του Α.Ο.ΘΗΒΑ                    Ο Πρόεδρος του ΔΟΘ                  
                                                
 Αθανάσιος  Βυλλιώτης                     Ιωάννης  Β. Παπαδημητρίου
Διαβάστε Περισσότερα »

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ