Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017

Εορτή του Οσίου και Θεοφόρου Λουκά του εν Στειρίῳ-ΦΩΤΟ

«Σταυρὸν ἐκ νεότητος ἀναλαβόμενος, πορείαν διήνυσας, στενὴν καὶ ἐπίπονον, οἰκήσας ἐν ὄρεσιν· ὅθεν αὐλιζόμενος εἰς εὐρύχωρον πλάτος, δόξης καί βασιλείας, τοῦ Θεοῦ καὶ Σωτῆρος, Λουκᾶ θεομακάριστε, ὑπὲρ ἡμῶν ἀεὶ ἱκέτευε».

Την 7η Φεβρουαρίου η Εκκλησία μας εορτάζει τη μνήμη ενός εκ των αναμορφωτών του μοναχικού βίου στον ελλαδικό χώρο τον 10ο αιώνα, του Οσίου Λουκά του εν τῶ Στειρίῳ ασκήσαντος, όστις εστί «τῶν μοναζόντων τό κλέος» και «τῆς Ἑλλάδος τό καύχημα», τον
οποίο η κατά Βοιωτίαν Εκκλησία τιμά και γεραίρει στην Ιερά Βυζαντινή Μονή Του στο Στείρι.

Το εσπέρας της 6ης Φεβρουαρίου ε.έ. τελέστηκε Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός, με την σεπτή παρουσία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου.

Στον πανηγυρικό Εσπερινό χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ, συγχοροστατούντων των Σεβασμιωτάτων  Μητροπολιτών Πειραιώς κ. Σεραφείμ, Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσοστόμου, Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ, Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεωργίου και συμπροσευχομένων από του Ιερού Βήματος του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου, του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλεξάνδρου, του Πρωτοσυγκέλλου της Αρχιεπισκοπής Αθηνών πανοσ. Αρχιμανδρίτου κ. Συμεών Βολιώτη και του Καθηγουμένου της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου πανοσ. Αρχιμανδρίτου κ.
Εφραίμ.Περισσότερα ΕΔΩ










Διαβάστε Περισσότερα »

Ερχεται δριμύ ψύχος από το Σάββατο, σύμφωνα με τους μετεωρολόγους

Ο Γιάννης Καλλιάνος γράφει για ψυχρές αέριες μάζες από Ρωσία που θα ρίξουν κατακόρυφα τον υδράργυρο
Νέο κύμα ψύχους αναμένεται να σαρώσει τη χώρα σύμφωνα με τις προβλέψεις των μετεωρολόγων. Συγκεκριμένα όπως γράφει στη σελίδα του στο Facebook ο Γιάννης Καλλιάνος η κακοκαιρία θα χτυπήσει από το Σάββατο. Πρόκειται για «ψυχρές αέριες μάζες από τη Ρωσία που θα ρίξουν κατακόρυφα τον υδράργυρο». Διαβάστε αναλυτικά το άρθρο του κ. Καλλιάνου:

Αντί Αλκυονίδων έρχεται «ψυχρολουσία»

Σύμφωνα με τα νεότερα προγνωστικά στοιχεία, ο καιρός θα διατηρηθεί άστατος κατά διαστήματα μέχρι και την Παρασκευή κυρίως στα ανατολικά και βορειοανατολικά ηπειρωτικά τμήματα αλλά και σε περιοχές του Αιγαίου. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μία μικρή περαιτέρω πτώση.

Αυτό που όμως έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι το γεγονός ότι από το Σάββατο και στη συνέχεια, ψυχρές αέριες μάζες από τη Ρωσία θα μας επισκεφτούν -κατά πάσα πιθανότητα- με αποτέλεσμα να ρίξουν κατακόρυφα τον υδράργυρο και να καταστούν οι μέρες τότε καθαρά χειμωνιάτικες.

Παρόλο που μέχρι εχθές δεν υπήρχε σύγκλιση μεταξύ των καιρικών μοντέλων, από σήμερα φαίνεται να "κλειδώνει" σιγά σιγά η έλευση αυτού του ψύχους που θα είναι αρκετά έντονο για την εποχή.

Μέχρι στιγμής δεν έχει ξεκαθαρίσει η διάρκεια αυτής της ψυχρής εισβολής καθώς και αν θα είναι κατάλληλες οι συνθήκες και για εκδήλωση χιονοπτώσεων. Για να γίνω πιο σαφής, δεν μπορεί κανένας να γνωρίζει αυτή την ώρα, αν θα επικρατήσει ξεροβόρι και ξαστεριά ή αν θα υπάρχουν νεφώσεις εμπλουτισμένες με μεγάλα ποσά υγρασίας ώστε να εκδηλωθούν χιονοπτώσεις. Αυτό θα αρχίζει να φαίνεται από την Πέμπτη και έπειτα.

Πάντως θεωρώ πως η συγκεκριμένη καιρική εξέλιξη ίσως "κρύβει" και εκπλήξεις, υπό την έννοια ότι αν τελικά επαληθευτούν τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία ως προς την έλευση του ψύχους και αν τελικά υπάρχει αρκετή υγρασία στα ανώτερα στρώματα της ατμόσφαιρας ώστε να σημειωθούν και χιονοπτώσεις, αυτές θα απασχολήσουν πολύ χαμηλά υψόμετρα λόγω της διαφαινόμενης σημαντικής πτώσης της θερμοκρασίας.

Όπως και να χει όμως, από σήμερα και στη συνέχεια θα σας ενημερώνω καθημερινά για την εξέλιξη του καιρού, που επαναλαμβάνω θα αλλάξει άρδην -κατά πάσα πιθανότητα- από το προσεχές Σάββατο και στη συνέχεια προς την καθαρά χειμωνιάτικη μορφή.

Ο χειμώνας δεν τελείωσε φίλοι μου!


Γιάννης Καλλιάνος
Μαθηματικός (Παν/μιο Πατρών)
M.sc Μετεωρολογίας
Διαβάστε Περισσότερα »

Στις 8 και 9 Φεβρουαρίου οι πιστώσεις στις κάρτες σίτισης

Από το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης ανακοινώθηκε ότι από το απόγευμα της Τετάρτης 8 μέχρι και την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017 θα πιστώνονται οι κάρτες σίτισης στους δικαιούχους του Προγράμματος για την «Αντιμετώπιση της Ανθρωπιστικής Κρίσης».

Το ποσό που θα πιστωθεί ανέρχεται σε 13.491.800 ευρώ και αφορά σε 120.097 δικαιούχους του προγράμματος. Πρόκειται για την τελευταία ενεργοποίηση της κάρτας μετά την παράταση του προγράμματος έως 31 Ιανουαρίου 2017.

Διαβάστε Περισσότερα »

Πέθανε ο 77χρονος απο την Αλίαρτο μετά απο παράσυρση απο τρένο



Τραγική κατάληξη είχε ο σοβαρός τραυματισμός του 77χρονου χθες το απόγευμα στη σιδηροδρομική γραμμή έξω απο την Αλίαρτο.(Δείτε ΕΔΩ)
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του permisospress. ο άτυχος άνδρας υπέκυψε πριν λίγη ώρα  στα τραύματά του παρά τις προσπάθειες που κατέβαλαν οι γιατροί σε Νοσοκομείο των Αθηνών, όπου μεταφέρθηκε. Φως στα ακριβή αίτια του θανάτου του αναμένεται να ρίξει η νεκροψία - νεκροτομή.
Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια.
Παντελής Μπατσούλης
Διαβάστε Περισσότερα »

Επίσκεψη στην Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε.Β. του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Δ/ντή Στερεάς Ελλάδας


            Την Αντιπεριφερειάρχη Π. Ε. Βοιωτίας , κα Φανή Παπαθωμά, επισκέφτηκε ο     
Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Στερεάς Ελλάδας κος
Γεωργακόπουλος Νίκος.

Η Αντιπεριφερειάρχης τόνισε :

« Ήταν μια συνάντηση  εθιμοτυπικού χαρακτήρα αλλά και συνάντηση ουσίας
    για τη δρομολόγηση λύσεων στα προβλήματα ασφάλειας του Νομού μας.

Κατά τη διάρκεια της θητείας του ως Αστυνομικός Διευθυντής  Βοιωτίας είχαμε
            μια άψογη συνεργασία σε θέματα εγκληματικότητας του Νομού αλλά και σε
θέματα που απαιτούσαν συντονισμό σε περιόδους κρίσης.

         Συζητήθηκε το ζήτημα της διέλευσης βαρέων οχημάτων από το Εθνικό   
Επαρχιακό Οδικό Δίκτυο της Βοιωτίας , ως ένα από τα μεγαλύτερα αιτήματα
των Βοιωτών πολιτών, γιατί άπτεται της οδικής ασφάλειας αλλά και της
καλύτερης δυνατής εξυπηρέτησης των οδηγών – πολιτών καθώς και της
πρόκλησης φθορών και καταστροφών στο οδόστρωμα του εθνικού και
επαρχιακού δικτύου».
Διαβάστε Περισσότερα »

Για απαξίωση των θεσμών κατηγορεί τους δασκάλους Λιβαδειάς η Δήμαρχος Λεβαδέων



Τοποθέτηση Δημάρχου Λεβαδέων σχετικά με τη στάση του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Α'βαθμιας Εκπαίδευσης
Κατά την εκδήλωση της κοπής της πίτας του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Α'βάθμιας Εκπαίδευσης νομού Βοιωτίας που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017, προσκλήθηκαν και παρευρέθηκαν από πλευράς της Δημάρχου, ο αναπληρωτής της, Αντιδήμαρχος κ. Χρήστος Κυπραίος και η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ελίζα Γεωργαντά που εκπροσωπεί το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λεβαδέων.
Ωστόσο, οι εκπαιδευτικοί δεν έδωσαν τον λόγο σε κανέναν από τους δύο εκπροσώπους του Δήμου για να εκφράσουν τις ευχές τους προς τους παρευρισκόμενους.
Η συμπεριφορά αυτή αποτελεί καταφανή απαξίωση των θεσμών από τους εκπαιδευτικούς, ως ιδιαίτερο κλάδο επιφορτισμένο με την εκπαίδευση και διαπαιδαγώγηση των παιδιών μας.  Το γεγονός αυτό μας ανησυχεί ιδιαίτερα γιατί το να απαξιώνεις τους θεσμούς μιας κοινωνίας συντελεί στην ταχύτερη παρακμή της και ελλοχεύει κινδύνους για την δημοκρατία.





Διαβάστε Περισσότερα »

Ποιοτικό νερό από τη νέα γεώτρηση στο Μάζι Αλιάρτου

Σε χρόνο ρεκόρ και με όλες τις δυνάμεις του Δήμου σε πλήρη διαθεσιμότητα διανοίχτηκε η νέα γεώτρηση ύδρευσης του Μαζίου και από σήμερα ο οικισμός υδροδοτείται από αυτή.
       Θυμίζουμε πως το πρόβλημα διαπιστώθηκε πριν από τρεις εβδομάδες, όταν επιχειρήθηκε ανέλκυση της πομόνας για επισκευή και διαπιστώθηκε η κατάρρευση της γεώτρησης.
      Με ταχύτατες διαδικασίες, λόγω του κατεπείγοντος, διανοίχτηκε και δόθηκε σε χρήση σήμερα η νέα γεώτρηση. Από σήμερα ο οικισμός υδροδοτείται με άφθονο και καθαρό νερό.
       Ευχαριστώ όλους όσους  εργάστηκαν σκληρά σε αυτό το εγχείρημα ,καθώς και τους κατοίκους του Μαζίου για την κατανόηση.


Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ Π.ΝΤΑΣΙΩΤΗΣ



Διαβάστε Περισσότερα »

Στη Δήμαρχο Λεβαδέων ο Νίκος Γεωργακόπουλος

Την Δήμαρχο Λεβαδέων κ. Γιώτα Πούλου επισκέφθηκε σήμερα στο Δημαρχείο Λιβαδειάς ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Στερεάς Ελλάδας στρατηγός κ. Νικόλαος Γεωργακόπουλος, κατά την οποία επικαιροποίησαν για μια ακόμη φορά την άριστη συνεργασία τους.
Η Δήμαρχος ευχήθηκε καλή επιτυχία, δύναμη και υγεία στον νέο Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Στερεάς Ελλάδας ώστε να ανταποκριθεί  με επιτυχία στα νέα του καθήκοντα και εξέφρασε την πεποίθησή της ότι  η κοινωνία βαδίζει  μπροστά όταν άνθρωποι τέτοιου ήθους και κύρους βρίσκονται σε θέσεις ευθύνης.
Από την πλευρά του ο στρατηγός κ. Νικόλαος Γεωργακόπουλος ευχαρίστησε τη Δήμαρχο Λεβαδέων, με την οποία τον συνδέει μακροχρόνια φιλία όπως ανέφερε, υπογραμμίζοντας ότι η καλή συνεργασία θεωρείται δεδομένη.
Διαβάστε Περισσότερα »

Συλλυπητήρια Δημάρχου Λεβαδέων για το θάνατο του οδηγού Ι.Χ. από το τροχαίο ατύχημα στον Περιφερειακό Λιβαδειάς

Η Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Γιώτα Πούλου και η Δημοτική Αρχή εκφράζουν τα πιο θερμά τους συλλυπητήρια προς την οικογένεια και τους οικείους του οδηγού του επιβατικού οχήματος που είχε τραυματιστεί κατά το τροχαίο ατύχημα που συνέβη στις 31 Ιανουαρίου 2017 στον Περιφερειακό Λιβαδειάς και ο οποίος υπέκυψε στα τραύματα του σε Νοσοκομείο των Αθηνών.

Διαβάστε Περισσότερα »

Αδειοδοτήθηκε η Εγκατάσταση Επεξεργασίας Λυμάτων της Θήβας- Ανοίγει ο δρόμος για τη μεταφορά λυμάτων Βαγίων


Αδειοδοτήθηκε η Εγκατάσταση Επεξεργασίας Λυμάτων της Θήβας.
 Ανοίγει ο δρόμος για τη μεταφορά  σε αυτή των λυμάτων του οικισμού Βαγίων
για επεξεργασία και διάθεση.

Με την έκδοση της Απόφασης της Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Βοιωτίας, κας Φανής Παπαθωμά, περί καθορισμού επιφανειακού υδάτινου αποδέκτη ως εναλλακτικού τρόπου διάθεσης των επεξεργασμένων εκροών της Εγκατάστασης Επεξεργασίας Λυμάτων (Ε.Ε.Λ.)Θήβας , ολοκληρώθηκε  ο κύκλος των απαιτούμενων αδειοδοτήσεων -σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία- για τη λειτουργία της Ε.Ε.Λ. Θήβας και τη μεταφορά σε αυτή των λυμάτων του οικισμού Βαγίων για επεξεργασία και διάθεση. 

Με την απόφαση αυτή η κυρία Αντιπεριφερειάρχης συνέβαλε στην επίλυση ενός πολυετούς θέματος που αφορούσε την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών του Δήμου Θηβαίων και του Περιβάλλοντος.

Η Δημοτική Αρχή του Δήμου Θηβαίων από τις αρχές του 2011 ανέλαβε συνειδητά την ευθύνη επίλυσης καίριων τοπικών προβλημάτων προστασίας του περιβάλλοντος και της δημόσια υγείας. Ένα από αυτά ήταν η ολοκλήρωση έκδοσης των απαιτούμενων αδειοδοτήσεων που εκκρεμούσαν για την λειτουργία της υφιστάμενης Ε.Ε.Λ. Θήβας, η οποία από το 2001 λειτουργούσε μόνο με τους περιβαλλοντικούς όρους, που είχαν εκδοθεί με Κοινή Απόφαση των συναρμόδιων υπουργείων ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε.-Εσωτερικών-Υγείας και Πρόνοιας (Α.Π.οικ.100331/16-01-2001).

Από την άλλη μεριά, κλήθηκε και συνεργάστηκε στενά με την Δ.Ε.Υ.Α. Θήβας προκειμένου να επιλύσει με ορθολογικό τρόπο τη διαχείριση των λυμάτων της Δ.Ε. Βαγίων, της οποίας η Ε.Ε.Λ. βρισκόταν και βρίσκεται σε αδράνεια,  διερευνώντας και προωθώντας τρόπους διαχείρισης και διάθεσης των λυμάτων του οικισμού Βαγίων, οικονομικά αποδοτικούς και ασφαλείς για την υγεία και το περιβάλλον.

Λαμβάνοντας υπόψη ως δεδομένα, την άρτια λειτουργία και απόδοση της Ε.Ε.Λ. Θήβας και την εκπονηθείσα Προμελέτη από τον Δήμο Θηβαίων το έτος 2011, για τον έλεγχο επάρκειας των έργων μεταφοράς και επεξεργασίας λυμάτων Θήβας, για τη δυνατότητα υποδοχής των λυμάτων των Βαγίων στην ήδη λειτουργούσα εγκατάσταση (Ε.Ε.Λ. Θήβας), ο Δήμος Θηβαίων σε συνεργασία με την Δ.Ε.Υ.Α.Θ. προέβη άμεσα στην υποβολή πρότασης ένταξης της Πράξης με τίτλο: «Ολοκλήρωση δικτύου αποχέτευσης Οικισμού Βαγίων και προσαγωγή των λυμάτων στην Ε.Ε.Λ. Θήβας» για χρηματοδότηση στο Ε.Π.ΠΕΡ.Α.Α.. H πρόταση αξιολογήθηκε θετικά και εντάχθηκε στο Ε.Π. «Περιβάλλον - Αειφόρος Ανάπτυξη 2007-2013» στον άξονα προτεραιότητας ″02-Προστασία και Διαχείριση υδατικών πόρων″, με φορέα υλοποίησης την Δ.Ε.Υ.Α.Θ..

Παράλληλα προώθησε και πραγματοποίησε μια σειρά επαφών με τους εμπλεκόμενους φορείς και τα συναρμόδια Υπουργεία για την επικαιροποίηση της υπ’ αριθ. Α5/2280/83 Υγειονομικής Διάταξης. Αποτέλεσμα της προσπάθειας αυτής ήταν η  εξασφάλιση της νόμιμης λειτουργίας των δημόσιων εγκαταστάσεων που υφίστανται και λειτουργούν εντός της λεκάνης απορροής της λίμνης Υλίκης.

Έκτοτε η Δημοτική Επιχείρηση (ΔΕΥΑΘ), με βασικό γνώμονα την πιστή εφαρμογή της σύγχρονης εθνικής και κοινοτικής περιβαλλοντικής νομοθεσίας και απώτερο στόχο την διασφάλιση της δημόσιας υγείας, την προστασία του περιβάλλοντος και την προάσπιση του δημοσίου συμφέροντος, με επιμελή τρόπο συντόνισε τις απαραίτητες διαδικασίες μέσω της εκπόνησης των απαραίτητων μελετών (Μελέτη Έργων Μεταφοράς  Αστικών Λυμάτων Οικισμού Βαγίων στην Ε.Ε.Λ. Θήβας, Μελέτη Επαναχρησιμοποίησης υγρών αποβλήτων της Ε.Ε.Λ. Θήβας για άρδευση καλλιεργειών και έμμεσο εμπλουτισμό υπόγειου υδροφορέα, Ειδική υδρογεωλογική μελέτη καθώς και Μελέτη διάθεσης των επεξεργασμένων υγρών αποβλήτων της Ε.Ε.Λ. Θήβας σε επιφανειακό υδάτινο αποδέκτη) για την έκδοση των προβλεπόμενων αδειοδοτήσεων- σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία -για την υλοποίηση των σχετικών υποέργων στο πλαίσιο της της προαναφερόμενης Πράξης.

Αποτέλεσμα των παραπάνω ενεργειών ήταν η έγκριση τροποποίησης των περιβαλλοντικών όρων της Ε.Ε.Λ. Θήβας για την υποδοχή και επεξεργασία των αστικών λυμάτων του οικισμού Βαγίων και η περιβαλλοντική αδειοδότηση του έργου με τίτλο: «Δίκτυο προσαγωγής λυμάτων του οικισμού Βαγίων στην Ε.Ε.Λ. Θήβας», με την έκδοση της σχετικής Απόφασης από την Γενική Διευθύντρια Χωροταξικής και Περιβαλλοντικής Πολιτικής της Απ.Δ.Θ.Στ.Ε. (ΑΔΑ: ΩΧΟ4ΟΠ10-3ΑΔ).

Σημειώνεται ότι η εν λόγω Α.Ε.Π.Ο. που έχει εκδοθεί, επέχει θέση οριστικής άδειας διάθεσης των επεξεργασμένων λυμάτων της Ε.Ε.Λ. Θήβας ενώ ταυτόχρονα επέχει και θέση άδειας επαναχρησιμοποίησης σύμφωνα με τις διατάξεις της Κ.Υ.Α. με αριθ. οικ.  145116/2011 (ΦΕΚ Β΄354).

Ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Σπύρος Νικολάου και ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΘ κ. Αλέκος Στάικος με κοινή δήλωσή τους ευχαριστούν  θερμά :
“Την Περιφερειακή Διοίκηση Στερεάς Ελλάδας που στάθηκαν αρωγοί στην προσπάθειά μας και ιδιαίτερα την Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Βοιωτίας, κα. Φανή Παπαθωμά, που με αποτελεσματικό συντονισμό, αποφασιστικότητα και γνώμονα το δημόσιο συμφέρον ολοκλήρωσε την απαιτούμενη αδειοδότηση καθώς και τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, κ. Κώστα Μπακογιάννη, για την αμέριστη στήριξή του στην προσπάθειά μας.
Ευχαριστούμε επίσης τα στελέχη της Δ.Ε.Υ.Α.Θ., όλες τις γνωμοδοτούσες υπηρεσίες (ΕΥΔΑΠ, Δ/νση Υδάτων Στ.Ε. κ.α.) για την έκφραση των θετικών τους απόψεων επί των Μελετών που εκπονήθηκαν από την Δ.Ε.Υ.Α.Θ. και ιδιαίτερα την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας Στερεάς Ελλάδας για την άρτια ολοκλήρωση της περιβαλλοντικής αδειοδότησης.
Σήμερα, δεσμευόμαστε να συμβάλλουμε με κάθε τρόπο έτσι ώστε η Δ.Ε.Υ.Α.Θ. να ολοκληρώσει το απαιτούμενο έργο με τίτλο: «Δίκτυο προσαγωγής λυμάτων του οικισμού Βαγίων στην Ε.Ε.Λ. Θήβας» στη νέα Προγραμματική Περίοδο του ΕΣΠΑ 2014-2020, το οποίο θα επιλύσει τα χρονίζοντα προβλήματα της αποχέτευσης του οικισμού Βαγίων του Δήμου Θηβαίων και θα εξασφαλίσει την τήρηση της εθνικής και ενωσιακής νομοθεσίας για την προστασία του περιβάλλοντος”.

Η κα. Παπαθωμά δήλωσε : “Ήταν μία πολύ σημαντική απόφαση που υπηρετεί τη δημόσια υγεία, σέβεται το περιβάλλον και λύνει οριστικά το θέμα της διαχείρισης και διάθεσης των αστικών αποβλήτων του Δήμου Θηβαίων και ειδικότερα της Δ.Ε. Βαγίων. Με γνώμονα την αποφασιστικότητα του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Κώστα Μπακογιάννη, για επίλυση σοβαρών περιβαλλοντικών ζητημάτων, προχωράμε και σε άλλα έργα ουσίας που αφορούν στην ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας και διασφαλίζουν τη δημόσια υγεία”.
Διαβάστε Περισσότερα »

Στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Μπακογιάννης,Περγάλιας για το πρόβλημα του Ασωπού



Από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο έγιναν δεκτοί χθες ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης, ο Δήμαρχος Τανάγρας, Βασίλης Περγάλιας, ο εκπρόσωπος του Ινστιτούτου «Αθανάσιος Παντελόγλου» πατήρ Ιωάννης Οικονομίδης, ο Πρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, Δημήτρης Χριστόπουλος και οι νομικοί Γιάννης Κτιστάκης και Λευτέρης Κτιστάκης.

Ο Πρόεδρος ενημερώθηκε για τις λεπτομέρειες του σχεδίου εξυγίανσης και αποκατάστασης του Ασωπού που εκπονήθηκε για πρώτη φορά από την Περιφέρεια, τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση και ήδη υλοποιείται.

Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο σχέδιο που αναπτύσσεται σε τρεις άξονες: δημόσια υγεία, περιβάλλον και επιχειρηματικότητα και είναι το αποτέλεσμα ευρείας διαβούλευσης και συλλογικής προσπάθειας, που έχει αγκαλιάσει η τοπική κοινωνία, με πρωτοβουλία της αυτοδιοίκησης.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας εξέφρασε την συμπαράσταση του, κατανοώντας τη σημασία του προβλήματος, και την ηθική του στήριξη στην μεγάλη προσπάθεια που λαμβάνει χώρα για την αντιμετώπισή του.

Από την πλευρά του, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, μετά τη συνάντηση, δήλωσε:
«Επισκεφθήκαμε σήμερα τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, με σκοπό να τον ενημερώσουμε για όλες τις κινήσεις που κάνουμε σε σχέση με την εξυγίανση και ανάπτυξη του Ασωπού. Μας άκουσε με προσοχή και είναι ιδιαίτερη τιμή που μας εξέφρασε την συμπαράστασή του. Για πρώτη φορά γίνεται ουσιαστική προσπάθεια να λυθεί ένα πρόβλημα που δεν απασχολεί μόνο την Στερεά αλλά ολόκληρη την Ελλάδα. Συμφωνήσαμε όλοι μαζί, πολίτες, φορείς και επιστήμονες ότι θα κάνουμε ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό όχι μόνο για να λύσουμε το πρόβλημα του Ασωπού, αλλά και για να προχωρήσουμε στην ανάδειξη ολόκληρης της περιοχής».

Διαβάστε Περισσότερα »

Τι απαντά στον Δήμαρχο Θηβαίων ο Σταμάτης Χαλβατζής


«ΔΗΜΟΣ ΘΗΒΑΙΩΝ - ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ»

“Κανένας ποτέ δεν έγινε κατήγορος του εαυτού του”
ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ

    Η απάντηση του Δημάρχου στην καταγγελία μας για όσα αφορούν την κοινωφελή εργασία, δικαιώνει όλους όσους ανέκαθεν υποστήριζαν, ότι όλα γίνονται υπό την ανοχή ή και την έγκριση του επικεφαλής της Δημοτικής Αρχής.
    Τα αναφερόμενα στην προσχηματική αναζήτηση τεκμηρίων, για την δήθεν διερεύνηση των υπευθύνων για τον “εμπαιγμό” ανενημέρωτων συμπολιτών μας και την “άγρα ψήφων” που καταγγείλαμε, μόνο θυμηδία μπορούν να προκαλέσουν, αφού όλοι γνωρίζουμε ότι ενώ και τα δύο είναι κοινωνικά, πολιτικά και ηθικά κατακριτέες πράξεις, δεν κατατάσσονται νομικά στα ποινικά αδικήματα.
    Οι συνδημότες μας βιώνουν οι ίδιοι και είναι αυτοί που μας καταγγέλλουν παραλείψεις, λάθη και κοινωνικές αδικίες της Δημοτικής Αρχής, ζητώντας από μας πολιτική παρέμβαση, όπως οι κανόνες τις Δημοκρατίας επιτάσσουν. Εάν οι ίδιοι επιλέξουν για κάποιες περιπτώσεις το δρόμο της δικαιοσύνης, είναι δική τους απόφαση και όχι δική μας.
    Έτσι κι αλλιώς όμως η ευαισθησία και η ευθιξία της Δημοτικής Αρχής και του Δημάρχου δοκιμάζονται από αντιδράσεις τέτοιου τύπου.
   
Δημοτική Παράταξη  « Δήμος Θηβαίων – Ώρα Ευθύνης »
Διαβάστε Περισσότερα »

Συνελήφθη στη Θήβα 57χρονη διακινητής

Συνελήφθη ημεδαπή στη Θήβα, σε βάρος της οποίας εκκρεμούσε καταδικαστική Απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πειραιώς

Συνελήφθη, χθες (06-02-2017) τις πρώτες πρωινές ώρες στη Θήβα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, 57χρονη ημεδαπή, σε βάρος της οποίας εκκρεμούσε η από 21-12-2016 Απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πειραιώς.
Σύμφωνα με την ανωτέρω Απόφαση, η 57χρονη καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης (5) ετών και (2) μηνών, για σύσταση και συμμορία, παράνομη προώθηση αλλοδαπών κατ’ εξακολούθηση, καθώς και παράβαση νομοθεσίας περί νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα.
Η συλληφθείσα οδηγήθηκε αρμοδίως και διατάχθηκε η φυλάκισή της σε Κατάστημα Κράτησης της χώρας.

Διαβάστε Περισσότερα »

Πέθανε ο Λουκιανός Κηλαηδόνης, σε ηλικία 74 ετών

Eφυγε από τη ζωή ο Λουκιανός Κηλαηδόνης. Την είδηση έκανε γνωστή η σύζυγός του Άννα Βαγενά.

«Ο Λουκιανός έφυγε σήμερα, 7 Φεβρουαρίου 2017, τα ξημερώματα από κοντά μας.

Ευχαριστούμε πολύ όλους τους γιατρούς, τις νοσηλεύτριες και τους νοσηλευτές που τον φρόντισαν σε όλες του τις νοσηλείες.

Ευχαριστούμε όλους εσάς που τον αγαπήσατε και ξέρουμε ότι θα τον αγαπάτε για πάντα.

Η τελετή θα γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Στη μνήμη του Λουκιανού όσοι θέλετε μπορείτε να καταθέσετε χρήματα στον λογαριασμό GR8501101130000011395450502 της Εθνικής Τράπεζας βοηθώντας μία αγαπημένη μας οικογένεια που το έχει ανάγκη».

Νοσηλευότανε σε μονάδα εντατικής θεραπείας

«Ο Λουκιανός Κηλαηδόνης απεβίωσε τα ξημερώματα μετά από βραχεία νοσηλεία στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ, λόγω προχωρημένου σταδίου καρδιακής ανεπάρκειας» αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν.

Εμπνευσμένος τραγουδοποιός, συνθέτης, στιχουργός και ερμηνευτής.

Ο Λουκιανός Κηλαηδόνης γεννήθηκε στις 15 Ιουλίου του 1943.
Σπούδασε στο Λεόντειο Λύκειο Πατησίων και κατόπιν Αρχιτεκτονική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, καθώς και στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (Αθήνας), χωρίς ποτέ να ασκήσει αυτό το επάγγελμα.
Η καλλιτεχνική καριέρα του Λουκιανού Κηλαηδόνη ξεκινά στις αρχές της δεκαετίας του '70, όταν γράφει τη μουσική για τη θεατρική παράσταση του έργου της Κωστούλας Μητροπούλου Η Πόλη μας.
Τα τραγούδια, στον ομότιτλο δίσκο που κυκλοφόρησε, ερμηνεύουν η Βίκυ Μοσχολιού και ο Μανώλης Μητσιάς. Συνεχίζει παραγωγικότατος με πολλά τραγούδια και περισσότερη μουσική (προσωπικοί δίσκοι, συμμετοχές και συνεργασίες, μουσική ή/και στίχους για θεατρικές και κινηματογραφικές παραστάσεις, για τηλεοπτικές εκπομπές, κ.α.).

Πολλά από τα τραγούδια του αγαπήθηκαν και τραγουδήθηκαν πολύ («Είμαι ένας φτωχός και μόνος κάουμποϋ», «Μια μέρα μιας Μαίρης», «Ο ύμνος των μαύρων σκυλιών», "Ντίσκο", κ.α.).


Διαβάστε Περισσότερα »

Αυξήθηκαν οι νεκροί στην άσφαλτο τον Ιανουάριο στη Στερεά

Περισσότερα, συγκριτικά με το αντίστοιχο διάστημα πέρυσι, καταγράφονται για τον Ιανουάριο 2017  τα τροχαία δυστυχήματα που σημειώθηκαν στη Στερεά Ελλάδα
Μηνιαίος απολογισμός σε θέματα Οδικής Ασφάλειας
Συνολικά βεβαιώθηκαν (2.935) παραβάσεις, μεταξύ των οποίων (444) για υπερβολική ταχύτητα, (100) για μη χρήση ζώνης ασφαλείας και προστατευτικού κράνους, καθώς και (54) για οδήγηση υπό την επίδραση οινοπνεύματος

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας, με στόχο τη διαρκή ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών σε θέματα Οδικής Ασφάλειας, δημοσιεύει συγκεντρωτικά - συγκριτικά στοιχεία που αφορούν τροχαία ατυχήματα και παραβάσεις για το μήνα Ιανουάριο του 2017, σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο. 

α. Τροχαία Ατυχήματα   
Στην εδαφική αρμοδιότητα των Νομών Φθιώτιδας, Βοιωτίας, Ευβοίας, Φωκίδας και Ευρυτανίας, σημειώθηκαν (28) τροχαία ατυχήματα (έναντι 23 το 2016). Ειδικότερα σημειώθηκαν:

•    5 θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα (έναντι 3 το 2016)
•    2 τροχαία ατυχήματα με σοβαρό τραυματισμό (έναντι 3 το 2016)
•    21 τροχαία ατυχήματα με ελαφρύ τραυματισμό (έναντι 17 το 2016)
Από τα τροχαία ατυχήματα - δυστυχήματα που συνέβησαν σε αστικές και αγροτικές περιοχές των ανωτέρω Νομών, καταγράφηκαν συνολικά (41) παθόντες (έναντι 31 το 2016).  Ειδικότερα καταγράφηκαν:
•    6 νεκροί (έναντι 3 το 2016)
•    5 σοβαρά τραυματίες (έναντι 3 το 2016)
•    30 ελαφρά τραυματίες (έναντι 25 το 2016)

Τα κυριότερα αίτια των τροχαίων ατυχημάτων – δυστυχημάτων, όπως προέκυψε από την αστυνομική τροχονομική έρευνα, ήταν:

•    Η απόσπαση προσοχής του οδηγού
•    H παραβίαση προτεραιότητας
•    Η μη τήρηση απόστασης ασφαλείας
•    Η υπερβολική ταχύτητα
•    Η οδήγηση υπό επήρεια οινοπνεύματος (μέθη)
•    Η παραβίαση της σήμανσης

β. Δράσεις Τροχονομικής αστυνόμευσης
Οι Υπηρεσίες Τροχαίας της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας βρίσκονται σε διαρκή ετοιμότητα, εφαρμόζοντας συγκεκριμένο σχεδιασμό που προβλέπει μέτρα οδικής ασφάλειας και τροχονομικής αστυνόμευσης για την ασφαλή κυκλοφορία των οχημάτων και των πολιτών, καθώς και για την πρόληψη και αποτροπή ατυχημάτων και δυστυχημάτων σε όλο το οδικό δίκτυο.   
Στο πλαίσιο των τροχονομικών δράσεων, τον μήνα Ιανουάριο του 2017 βεβαιώθηκαν συνολικά (2.935) παραβάσεις ως ακολούθως:

    444  για υπερβολική ταχύτητα
         54  για οδήγηση υπό την επήρεια οινοπνεύματος (μέθη)
         42  για κίνηση στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας
           38  για μη χρήση ζώνης ασφαλείας κατά την οδήγηση
          62  για μη χρήση προστατευτικού κράνους κατά την οδήγηση
          46  για παραβίαση ερυθρού σηματοδότη
          10  για αντικανονικό προσπέρασμα
           22  για χρήση κινητού τηλεφώνου κατά την οδήγηση
           2   για παραβίαση προτεραιότητας
            3  για αντικανονικούς ελιγμούς
       106  για παραβάσεις επαγγελματικών οχημάτων
         29  για παραβάσεις Κ.Τ.Ε.Ο.
         15  για φθαρμένα ελαστικά
        847  για παράνομες σταθμεύσεις
     1.215  λοιπές παραβάσεις
γ. Συμβουλές Οδικής Ασφάλειας

Η Ελληνική Αστυνομία ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη στα θέματα της ασφαλούς οδήγησης και της οδικής ασφάλειας με σκοπό να συμβάλλει στη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων και δυστυχημάτων υπενθυμίζει σε όλους τους οδηγούς και τους χρήστες του οδικού δικτύου ότι η οδική ασφάλεια είναι υπόθεση όλων μας.

Στο πλαίσιο αυτό οι οδηγοί οφείλουν να εφαρμόζουν τις διατάξεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, να οδηγούν με σύνεση και προσοχή και να ακολουθούν τις υποδείξεις και τις συμβουλές του προσωπικού της Τροχαίας.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οδηγώ με ασφάλεια σημαίνει:
•    Μαθαίνω και εφαρμόζω τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας
•    Έχω διαρκώς τεταμένη την προσοχή μου στην οδήγηση και τον έλεγχο του οχήματος
•    Όταν οδηγώ δεν έχω καταναλώσει οινοπνευματώδη ποτά
•    Δεν παραβιάζω τα όρια ταχύτητας
•    Φορώ πάντα ζώνη ασφαλείας
•    Τοποθετώ τα παιδιά σε παιδικό κάθισμα στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου και τους φορώ ζώνη ασφαλείας
•    Σε περίπτωση που οδηγώ ή είμαι συνεπιβάτης σε μοτοσικλέτα φορώ πάντα κράνος
•    Δεν κάνω αντικανονικά προσπεράσματα
•    Δεν παραβιάζω τον κόκκινο σηματοδότη
•    Σταματώ στο STOP και δίνω προτεραιότητα
•    Δεν μιλώ στο κινητό όταν οδηγώ
•    Δίνω προτεραιότητα στους πεζούς
•    Σέβομαι τα σήματα και τις υποδείξεις των τροχονόμων.
Οι παραπάνω συμβουλές θα επαναλαμβάνονται διαρκώς με σκοπό να συμβάλλουν στην εμπέδωση της κυκλοφοριακής και οδικής παιδείας.
Διαβάστε Περισσότερα »

Στο Κλειστό Αλιάρτου κόβει την πίτα του ο Γ.Σ. Αλιάρτου



Διαβάστε Περισσότερα »

Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: 9 χρόνια στο τιμόνι της Εκκλησίας-ΒΙΝΤΕΟ


Σαν σήμερα το 2008 ο Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας Ιερώνυμος εκλέγεται νέος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος.
Εντύπωση είχε προκαλέσει η πρώτη του «επαναστατική» δήλωση με την οποία χαρακτήρισε την Εκκλησία «έναν πνευματικό εκρηκτικό μηχανισμό» .

Την Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2008 συνεδρίασε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Αθηνών υπό την προεδρία του Σεβ. Μητροπολίτου Καρυστίας και παρουσία του Υπουργού Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Ευριπίδου Στυλιανίδη, εξελέγη ο από Θηβών και Λεβαδείας νέος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος (Λιάπης), λαμβάνοντας την απόλυτη πλειοψηφία από τον δεύτερο κιόλας γύρο. Επί συνόλου 74 Αρχιερέων ο νέος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών έλαβε 45 ψήφους έναντι 27 του Σεβ. Μητροπολίτου Σπάρτης κ. Ευσταθίου, ενώ στη κάλπη βρέθηκαν και δύο λευκά.

Ο νέος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών γεννήθηκε το έτος 1938 στα Οινόφυτα Βοιωτίας. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Αρχαιολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής και της Θεολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και διετέλεσε υπότροφος του Ι.Κ.Υ. (1ος σε πανελλαδική κλίμακα) στις Βυζαντινές σπουδές.

Μεταπτυχιακές σπουδές έκανε στην Αυστρίας και στο Μόναχο της Γερμανίας. Εργάσθηκε ως πανεπιστημιακός βοηθός στην Αρχαιολογική Εταιρεία στην Αθήνα και δίδαξε ως φιλόλογος στη Λεόντειο Σχολή και σε Γυμνάσια των Αθηνών και της Βοιωτίας. Το 1967 χειροτονήθηκε Διάκονος και Πρεσβύτερος και εγκατέλειψε την πανεπιστημιακή καριέρα του. Υπηρέτησε ως Ηγούμενος των Ιερών Μονών Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Σαγματά (1971-1977) και του Οσίου Λουκά (1977-1981), Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Θηβών και Λεβαδείας από το 1967 έως το 1978 και Αρχιεγραμματεύς της Ιεράς Συνόδου από το 1978 έως το 1981, οπότε εξελέγη παμψηφεί Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας.

Συμμετείχε στις Επιτροπές Εκκλησιαστικής Εκπαιδεύσεως, Εκκλησιαστικής Περιουσίας, Σχέσεων Εκκλησίας-Πολιτείας και Υποτροφιών, και εργάσθηκε ως αντιπρόεδρος του Ραδιοφωνικού Σταθμού της Εκκλησίας της Ελλάδος. Υπήρξε μέλος μικτών Επιτροπών Πολιτείας και Εκκλησίας για τη μελέτη θεμάτων για τη μοναστηριακή περιουσία (1986-1998) και την εκκλησιαστική εκπαίδευση (1986-1998) και Πρόεδρος της Επιτροπής Διαλόγου Κοινωνίας-Εκκλησίας (2005-2007).
Διαβάστε Περισσότερα »

Ο ΑΟ ΘΗΒΑ ευχαριστεί την ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Όπως είχαμε προαναγγείλει στο πλευρό του Λεβαδειακού βρέθηκαν οι ποδοσφαιριστές, οι προπονητές και το Δ.Σ. του ΑΟ ΘΗΒΑ και ενίσχυσαν τις προσπάθειες των παιχτών του Λεβαδειακού, μπορεί το αποτέλεσμα να μην ήταν θετικό αλλά χάθηκε μια μάχη και όχι ο πόλεμος και πιστεύουμε ότι στο τέλος ο Λεβαδειακός θα τα καταφέρει.
Το Δ.Σ. οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές του ΑΟ ΘΗΒΑ ευχαριστούν θερμά την ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ για την φιλοξενία προς τον σύλλογο μας στις κερκίδες του Δημοτικού σταδίου Λιβαδειάς και τους υποσχόμαστε ότι θα είμαστε αρωγοί στην προσπάθεια τους.

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ.

Διαβάστε Περισσότερα »

Η ΟΝΝΕΔ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΠΑΛΑΦΑ ΣΤΗΝ ΒΟΙΩΤΙΑ

« Η ΟΝΝΕΔ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΠΑΛΑΦΑ ΣΤΗΝ ΒΟΙΩΤΙΑ ΓΙΑ ΤΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΡΙΖΑ»

Η επιλογή του κ. Μπαλάφα, για να εκπροσωπήσει τη κυβέρνηση στη Βοιωτία με αφορμή την συμπλήρωση των δυο χρόνων από το "εθνικό ατύχημα" που λέγεται Σύριζα, κρίνεται ως απόλυτα  επιτυχημένη. Ο υφυπουργός (της ανύπαρκτης) μεταναστευτικής πολιτικής, μετά και από το γνωστό πλέον περιστατικό με έναν αγανακτισμένο πολίτη στην Σάμο,  συμβολίζει το πραγματικό πρόσωπο της αριστεράς, η οποία πριν καταλάβει την εξουσία επαναστατεί με τον λαό και θεωρεί τους πολίτες αγωνιστές. Όταν βέβαια εξασφαλίσει τις κυβερνητικές καρέκλες, με υπεροπτικό ύφος, παραδίδει μαθήματα δημοκρατικής πολιτικής συμπεριφοράς, θεωρώντας τους διαμαρτυρόμενους πολίτες τραμπούκους , λέγοντας τους επιδεικτικά : "Άντε πάγαινε".

Το ‘’Άντε πάγαινε’’ κ. Μπαλάφα και λοιποί κύριοι και κυρίες, της πιο καταστροφικής κυβέρνησης, θα σας το πει τελεσίδικα ο Ελληνικός λαός και ειδικότερα εμείς οι νέοι, αφού στην Ελλάδα που ονειρευόμαστε και σχεδιάζουμε δεν έχετε καμία θέση.

ΟΝΝΕΔ ΒΟΙΩΤΙΑΣ
Διαβάστε Περισσότερα »

ΕΠΙΣΤΗΜOΝΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Ο ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Σε συνεργασία με την
                 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΣΤΟΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ
Οργανώνει Ημερίδα με θέμα
       «Επίκαιρη προσέγγιση Στοματολογικών και στοματοπροσωπικών χειρουργικών προβλημάτων »

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017
Ώρα 09.45 - 14.00
ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΧΡ. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ, ΝΕΡΟΜΥΛΟΣ, ΚΡΥΑ
Είσοδος ελεύθερη
Η ημερίδα μοριοδοτείται σύμφωνα με το σύστημα μοριοδότησης της
Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας
 
Διαβάστε Περισσότερα »

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ