Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

Επέστρεψαν νικητές οι Bοιωτοί αθλητές των special olympics

 Επέστρεψαν νικητές οι αθλητές των Special Olympics Βοιωτίας Ζένια Ζαννιά , Χρήστος Θηβαίος , Λάμπρος Κόντος και Μαρία Λαμπίρη.
Η φωτογραφια ειναι απο την υποδοχη της αποστολης των special olympics στο αεροδρομιο,παρουσια και του υφυπουργου Αθλητισμου Κου Βασιλειαδη! Ως αντιδημαρχος αθλητισμου της Λιβαδειας,θαθελα να συγχαρω τους αθλητεςκ αθλητριες της πολης μας,τους προπονητες,τον ΑΚΟΛ, αλλα κ ολους αυτους που με οποιονδηποτε τροπο βρισκονται διπλα τους και που μας εκαναν υπερηφανους με τις τεραστιες επιτυχιες τους στο παγκοσμιο χειμερινο πρωταθλημα που διεξηχθη στην Αυστρια και στο οποιο κατεκτησαν χρυσα μεταλλεια κ πολλες αλλες διακρισεις! Ναστε καλα παιδια και παντα τετοια!
Σωτήρης Καρβούνης
Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Δήμου Λεβαδέων

Διαβάστε Περισσότερα »

Αυτή την Κυριακή καθαρίζουμε την Αλυκή-Κάνε το καλό και βγάλτο απο το γυαλό !!!

Αυτή την Κυριακή 2 Απριλίου στην παραλία της Αλυκής Βοιωτίας, θα γίνει καθαρισμός της παραλίας και καθαρισμός βυθού. Τον καθαρισμό της παραλίας τον εχει αναλάβει η LETS DO IT GREECE. Τον καθαρισμό του βυθού θα αναλάβει το Thalassa Diving Center Xalkidas με έμπειρους δύτες. Οποιοσδήποτε αυτοδύτης ή ελεύθερος δύτης επιθυμεί να συνδράμει , είναι καλοδεχούμενος!!!
Κάνε το καλό και βγάλτο απο το γυαλό !!!


Διαβάστε Περισσότερα »

Παρέλαση Γυμνασίου-Λυκείου Βαγίων-ΒΙΝΤΕΟ

lykeiovagion.blogspot.gr
Διαβάστε Περισσότερα »

Στάθης Ψάλτης: Δίνει την πιο μεγάλη μάχη της ζωής του



Δύσκολες ώρες για τον Στάθη Ψάλτη, που όπως όλα δείχνουν δίνει την πιο μεγάλη μάχη της ζωής του.

Εδώ και περίπου δέκα ημέρες νοσηλεύεται σε δημόσιο νοσοκομείο νοσηλεύεται με άκρα μυστικότητα στο οποίο υποβάλλεται καθημερινά σε εξετάσεις, ενώ οι θεράποντες ιατροί του είναι πάνω από το κεφάλι του και κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για να μπορέσει να ξεπεράσει το πρόβλημα της υγείας που αντιμετωπίζει.

Ωστόσο, τον Στάθη Ψάλτη έχουν ήδη επισκεφθεί στο δωμάτιό του κάποιοι συνάδελφοί του - ανάμεσά τους ο Λάκης Λαζόπουλος και ο Κώστας Πρέκας- για να μάθουν πώς εξελίσσεται η κατάσταση της υγείας του και να του ευχηθούν περαστικά σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Εspresso.

Πάντως είναι αλήθεια πως ο περίγυρος του καλλιτέχνη δίνει με το σταγονόμετρο πληροφορίες για το τι ακριβώς συμβαίνει με την υγεία του, ενώ κάποιοι από τον στενό επαγγελματικό χώρο του- που τον πρώτο καιρό έκαναν πως δεν γνώριζαν τίποτα - τώρα μιλάνε για πολύ "σοβαρή κατάσταση", χωρίς όμως να θέλουν να δημοσιοποιηθεί το όνομά τους.

"Ο Στάθης δίνει μεγάλη μάχη και ευχόμαστε να βγει νικητής", περιγράφει πηγή από το οικογενειακό του περιβάλλον στην εφημερίδα και προσθέτει: "Βρίσκεται σε χέρια καλών γιατρών και σε δωμάτιο πρώτης θέσης. Στο πλευρό του είναι νύχτα μέρα η δεύτερη σύζυγός του Χριστίνα, αλλά και η πρώτη σύζυγος Κάτια με την κόρη τους Μαίρη, καθώς και ο αδελφός του, ο επίσης ηθοποιός Γιάννης Ρώτας."
gossip-tv.gr
Διαβάστε Περισσότερα »

"ΠΡΟΣ - ΦΥΓΕΣ στην ΠΟΙΗΣΗ" Εκδήλωση στο Συνεδριακό Κέντρο Λιβαδειάς

Ο Δήμος Λεβαδέων, η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Λεβαδείας, ο Σύλλογος Ελικωνίων, το 1ο Λύκειο Λιβαδειάς και το Δίκτυο Αλληλεγγύης Λιβαδειάς για τους πρόσφυγες, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης

διοργανώνουν εκδήλωση με τίτλο:
"ΠΡΟΣ - ΦΥΓΕΣ στην ΠΟΙΗΣΗ"

Θα διαβαστούν ποιήματα Ελλήνων και ξένων δημιουργών, αφιερωμένα στους ανθρώπους που ξεριζώνονται βίαια από τις πατρίδες τους. Αποδεικνύεται  ότι η Ποίηση  διαχρονικά, έχει τη δύναμη να συλλαμβάνει τα μηνύματα των καιρών,  να συνομιλεί με το σήμερα και με την κοινωνία, παραμένοντας η μαρτυρία και η διαμαρτυρία της εποχής της.

                                  Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί
                                την Τετάρτη, 29 Μαρτίου, στις 7 μ.μ.,
         στο Συνεδριακό Κέντρο Λιβαδειάς "ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ".
Διαβάστε Περισσότερα »

Προβολή ντοκιμαντέρ «This is not a coup» του Α. Χατζηστεφάνου, στη Λιβαδειά



                Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η
 Το  Εργατικό  Κέντρο  Λιβαδειάς , η ΕΛΜΕ Νομού Βοιωτίας και ο    
Σύλλογος Εκπαιδευτικών Α/Βάθμιας Εκπαίδευσης Περιφέρειας
Λιβαδειάς σας προσκαλούν στην προβολή του ντοκιμαντέρ
«This is not a coup – Αυτό δεν είναι Πραξικόπημα» του Άρη 
Χατζηστεφάνου, την Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017 και ώρα 6.00΄το  
απόγευμα στο Σινέ ΦΙΛΙΠΠΟΣ, στη Λιβαδειά.

Ομιλητές: Άρης Χατζηστεφάνου.
            Γιάννης   Αγγέλης

Είσοδος Ελεύθερη!


                                    Τα   Δ.Σ.
Διαβάστε Περισσότερα »

Γενική Συνέλευση του Κυνηγετικού Συλλόγου Θηβών

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ   

         Το Διοικητικό Συμβούλιο του Κυνηγετικού Συλλόγου Θηβών προσκαλεί όσα μέλη του θεώρησαν άδεια κυνηγίου την κυνηγετική περίοδο 2016-2017 να λάβουν μέρος στην Ετήσια Γενική Συνέλευση που θα γίνει την Κυριακή 30 Απριλίου 2017 και σε περίπτωση μη απαρτίας, την Κυριακή 7 Μαΐου 2017 στις 10.0π.μ. στην αίθουσα της  Ομοσπονδίας Επαγγελματιών-Βιοτεχνών Επ. Θήβας (Επιμελητήριο Βοιωτίας, Δίρκης 20, Θήβα), με θέματα Ημερήσιας Διάταξης:

1.    Εκθέσεις Ελεγκτικής Επιτροπής,  Δ΄ Κ.Ο.Σ.Ε. και Δασαρχείου Θηβών.
2.    Έγκριση Απολογισμού Έτους 2016 και Προϋπολογισμού Έτους 2017.
3.    Ανακοινώσεις – Λοιπά απρόβλεπτα θέματα.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο του Συλλόγου: 22620.23660.

Με Εντολή Διοικητικού Συμβουλίου

Ο Πρόεδρος

Κοκοντίνης Δημήτριος


Διαβάστε Περισσότερα »

Την Απελευθέρωσή της από τον Οθωμανικό ζυγό Γιορτάζει η Λιβαδειά

Ο Δήμος Λεβαδέων σε συνεργασία με το Μορφωτικό Σύλλογο Λιβαδειάς, το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ι.Ν. Αγίας Παρασκευής και τα Σχολεία της πόλης μας, σας προσκαλούν στην επετειακή εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί, την Παρασκευή 31η Μαρτίου 2017 και ώρα 10:00 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής για την ευλογία της σημαίας της επανάστασης για την απελευθέρωση της Λιβαδειάς την 1η Απριλίου 1821 από τον οθωμανικό ζυγό.
Στην εκδήλωση χαιρετισμό θα απευθύνει η Δήμαρχος Λεβαδέων κα Γιώτα Πούλου, ενώ η εκπαιδευτικός κα Ελπινίκη Κόφφα από το 7ο Δημοτικό Σχολείο Λιβαδειάς, θα αναγνώσει την επιστολή του Αθανασίου Διάκου που φυλάσσεται στην Μονή Λυκούρεση.
Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με κατάθεση στεφάνου στο μνημείο του Αθανασίου Διάκου με την παρουσία αντιπροσωπείας μαθητών (σημαίες) των σχολείων της πόλης.  Οι μαθητές των Δημοτικών Σχολείων : 3ο, 4ο, 7ο, 9ο και 10ο θα χορέψουν παραδοσιακούς χορούς, θα τραγουδήσουν και θα απαγγείλουν ποιήματα.


Διαβάστε Περισσότερα »

Συνάντηση Δημάρχων Βοιωτίας και Αμφίκλειας με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ για τον προαστιακό σιδηρόδρομο

Συνάντηση Δημάρχων Π.Ε. Βοιωτίας και Δήμου Αμφίκλειας - Ελάτειας με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ
Οι Δήμαρχοι Λεβαδέων κ. Γιώτα Πούλου, Θηβαίων κ. Σπύρος Νικολάου, Αλιάρτου - Θεσπιέων κ. Γεώργιος Ντασιώτης, Τανάγρας κ. Βασίλης Περγάλιας, Αμφίκλειας - Ελάτειας κ. Γεώργιος Γώγος και εκ μέρους του Δήμου Ορχομενού ο Αντιδήμαρχος κ. Ιωάννης Νταβαλούμης συναντήθηκαν, την Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017, με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ κ. Φίλιππο Τσαλίδη στα γραφεία του οργανισμού. 
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης  συζητήθηκαν οι τρόποι για τη στήριξη και ανάδειξη του δρομολογίου του προαστιακού σιδηροδρόμου “Αθήνα – Τιθορέα – Αθήνα” που ξεκίνησε τη λειτουργία του στις 20 Φεβρουαρίου 2017, καθώς και το σύνολο των προτάσεων που θα καταστήσουν το δρομολόγιο λειτουργικό και βιώσιμο.
Οι Δήμαρχοι και ο Διευθύνοντας Σύμβουλος συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου πριν το Πάσχα για την οριστικοποίηση των προτάσεων.  


Διαβάστε Περισσότερα »

Αγρυπνία για τον Ακάθιστο Ύμνο στον Ι.Ν Αγίου Νικολάου του Νέου Θηβών


Διαβάστε Περισσότερα »

Αποχωρεί απο τη Λιβαδειά η πρώτη οικογένεια προσφύγων


Με τις πρώτες οικογένειες προσφύγων που θα μετεγκατασταθούν σε Ευρωπαικές χώρες συναντήθηκε η Δήμαρχος Λεβαδέων, κ. Γιώτα Πούλου και ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΛ, κ. Θανάσης Αλεστάς.

Πρόκειται για ωφελούμενους του προγράμματος "Διαμονή Αιτούντων Άσυλο και Υποψήφιων Μετεγκατάστασης" που υλοποιεί η ΚΕΔΗΛ και διαμένουν σε ενοικιαζόμενα διαμερίσματα στη Λιβαδειά από τα τέλη Δεκεμβρίου.

Οι ωφελούμενοι ευχαρίστησαν την Δήμαρχο και τον πρόεδρο της ΚΕΔΗΛ για την ευκαιρία που τους έδωσαν να διαμείνουν το τελευταίο διάστημα σε διαμερίσματα και την ευκαιρία να ζήσουν υπό ανθρώπινες συνθήκες.
Ευχαρίστησαν όλους όσοι δουλεύουν για το πρόγραμμα και τους στήριξαν κατά την παραμονή τους στη πόλη.

Ανέφεραν ότι οι καλύτερες ημέρες τους στην Ελλάδα ήταν η διαμονή τους στη Λιβαδειά και εξέφρασαν την χαρά τους που μετά από καιρό θα έχουν την ευκαιρία να επανενωθούν με τις οικογένειες τους.

Μάλιστα, ωφελούμενος - καλλιτέχνης χάρισε ένα από τα έργα του στη Δήμαρχο ως ενθύμιο για την παραμονή τους στη πόλη. Πρόκειται για μια ζωγραφιά που απεικονίζει την εμπόλεμη κατάσταση στη Συρία και τους βομβαρδισμούς, περιγράφοντας τις άσχημες εικόνες που έχουν βιώσει πριν την φυγή τους.

Η Δήμαρχος και ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΛ τους ευχήθηκαν να πραγματοποιήσουν τα όνειρα τους.

Η πρώτη οικογένεια αποχωρεί για την Ελβετία στις 28 Μαρτίου 2017, ενώ στις 29 Μαρτίου 2017 θα αποχωρήσει και η δεύτερη οικογένεια για Γερμανία.



Διαβάστε Περισσότερα »

Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Λεβαδέων-Δείτε τα θέματα


Με την παρούσα σας προσκαλούμε σε συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που θα πραγματοποιηθεί την  29η   Μαρτίου   2017, ημέρα  Τετάρτη  και ώρα  13.00   στο Δημοτικό Κατάστημα.


Τα   θέματα   της ημερήσιας διάταξης είναι τα εξής:

1.    ΄Εγκριση πρακτικού  φανερής πλειοδοτικής δημοπρασίας  εκμίσθωσης ακινήτου για χρήση του ως κυλικείο και τμήμα ανθοπωλείου στο Δημοτικό Νεκροταφείο Αγίου Λαζάρου Δήμου Λεβαδέων.
2.    ΄Εγκριση πρακτικών φανερής δημοπρασίας δημοτικής έκτασης (καλλιεργήσιμης γης) που βρίσκεται στη θέση ‘’ ΜΠΑΪΡΙΑ΄΄ Σχολικού Κλήρου , της Τοπικής Κοινότητας Χαιρώνειας στην Δημοτική Ενότητα Χαιρώνειας Δήμου Λεβαδέων συνολικού εμβαδού 21,12 στρεμμάτων.
3.    ΄Εγκριση Διενέργειας Συνοπτικού Διαγωνισμού , Τεχνικών Προδιαγραφών και Τευχών της υπ΄αριθμόν 6/2017 Μελέτης με τίτλο : «Προμήθεια Οικοδομικών Υλικών».
4.    ΄Εγκριση δαπάνης ποσού 24.775,20 ευρώ και διάθεση πίστωσης για προμήθεια ασφαλτομίγματος και ψυχρής ασφάλτου.
5.    ΄Εγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης ποσού 16.199,93 ευρώ για σύστημα αντιεμπλοκής ABS στα οχήματα του Δήμου.
6.    ΄Εγκριση δαπάνης ποσού 19.999,96 ευρώ και διάθεση πίστωσης για προμήθεια σκυροδέματος.
7.    ΄Εγκριση δαπάνης ποσού 2.994,60 ευρώ και διάθεση πίστωσης για προμήθεια υαλοπινάκων – κουφωμάτων.
8.    ΄Εγκριση δαπάνης ποσού 4.996,58 ευρώ και διάθεση πίστωσης για προμήθεια ξυλείας.
9.    ΄Εγκριση δαπάνης ποσού 19.998,50 ευρώ και διάθεση πίστωσης για Προμήθεια αδρανών υλικών λατομείου για τις Δημοτικές και Τοπικές κοινότητες του Δήμου.




                                                       Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

                                                                ΠΟΥΛΟΥ ΓΙΩΤΑ      
                                                           ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ
Διαβάστε Περισσότερα »

Χαλάει ο καιρός: Μετά την καλοκαιρία, πάρτε ομπρέλα


Πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού με τοπικές βροχές, αρχικά στα ανατολικά ηπειρωτικά και σταδιακά στις υπόλοιπες ηπειρωτικές περιοχές, χιονοπτώσεις στα ορεινά και κατακόρυφη πτώση της θερμοκρασίας, περιμένουμε σήμερα, Δευτέρα.

Εξαίρεση αποτελούν η Ανατολική Μακεδονία και η Θράκη όπου η πιθανότητα για βροχή είναι μικρή. Τις πρωινές ώρες βροχές θα εκδηλωθούν στο Ανατολικό Αιγαίο, ενώ προς το βράδυ θα βρέξει στην Κρήτη.

Λίγες καταιγίδες ενδέχεται να εκδηλωθούν στην Ήπειρο και στο Ανατολικό Αιγαίο.

Αναλυτικά η πρόγνωση:

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: Στη δυτική Μακεδονία νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών η μεμονωμένων καταιγίδων κυρίως τις απογευματινές ώρες. Στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανόν πρόσκαιρα μεμονωμένες καταιγίδες που γρήγορα θα περιοριστούν στην κεντρική Μακεδονία. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ορεινά της Μακεδονίας. Βαθμιαία βελτίωση από το απόγευμα.
Άνεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Βαθμιαία από το απόγευμα και από τα δυτικά μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 5 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως από το απόγευμα στα ηπειρωτικά, με πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων στα βόρεια ορεινά. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις το βράδυ στα ορεινά της Ηπείρου. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες.
Άνεμοι: Στα βόρεια από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 στρεφόμενοι το βράδυ σε ανατολικούς έως 5 μποφόρ. Στα νότια ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 5 τοπικά έως 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 8 ως 22 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα βόρεια.
Άνεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 τοπικά το πρωί στα ανατολικά έως 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση στα βόρεια.
Θερμοκρασία: Από 8 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία στην Κρήτη θα αυξηθούν και το βράδυ θα σημειωθούν πρόσκαιρες τοπικές βροχές.
Άνεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ στρεφόμενοι σε βόρειους.
Θερμοκρασία: Από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα βόρεια, όπου ενδέχεται πρόσκαιρα να εκδηλωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες. Βαθμιαία βελτίωση από το απόγευμα.
Άνεμοι: Στα βόρεια βορειοανατολικοί 4 με 6 το πρωί τοπικά έως 7 μποφόρ. Στα νότια δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 πρόσκαιρα το πρωί νοτιοανατολικοί έως 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 12 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Αττική

Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών στα βόρεια.
Άνεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά και βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη

Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ανατολικά. Βαθμιαία βελτίωση από το απόγευμα.
Άνεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 και μέχρι τις πρωινές ώρες πρόσκαιρα 6 μποφόρ. Βαθμιαία από το απόγευμα μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 8 έως 15 βαθμούς Κελσίου.
Διαβάστε Περισσότερα »

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ