Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

Δωρεά Αγάπης απο τον Εμπορικό Σύλλογο Αλιάρτου στο Κέντρο Υγείας Αλιάρτου-ΒΙΝΤΕΟ

Κίνηση αλληλεγγύης και αγάπης έγινε προς το Κέντρο Υγείας Αλιάρτου απο τον Εμπορικό Σύλλογο Αλιάρτου Θεσπιέων.
Ελλείψεις του Κέντρου Υγείας,έρχεται να καλύψει η δωρεά φαρμακευτικών  υλικών,αξίας 3.000 ευρώ,απο τον Εμπορικό  Σύλλογο  Αλιάρτου-Θεσπιέων.
Το φαρμακευτικό υλικό παρέδωσε σήμερα το μεσημέρι ο Πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου  κ.Κολοβός και Θεοδωρογιάννης,στην  προισταμένη του Κέντρου Υγείας κ.α. Σφήκα,η οποία  ευχαρίστησε θερμά τον Σύλλογο για τη συνολική προσφορά του, στο Κέντρο Υγείας.

Η ευχή η κίνηση του Εμπορικού Συλλόγου «να βρει μιμητές» κυριάρχησε μάλιστα σήμερα το  μεσημέρι στην παράδοση της βοήθειας αυτής στο Κέντρο Υγείας.
Η  προσφορά  προέρχεται απο επιχείρηση της περιοχής,  δείχνοντας με αυτή την κίνηση την έμπρακτη στήριξή της  στο Κέντρο Υγείας Αλιάρτου.


Eνα μεγάλο  μπράβο αξίζει στον Εμπορικό Σύλλογο και στην  επιχείρηση.






Διαβάστε Περισσότερα »

"Το Θείο Πάθος μέσα απο τους Ψαλμούς το Λόγο και τη Μουσική" στα Βάγια


Διαβάστε Περισσότερα »

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ:ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΘΕΡΜΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ



Για την Επιχειρηματική Ανακάλυψη στον Κλάδο του Τουρισμού


Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας στο πλαίσιο της Στρατηγικής Έξυπνης Εξειδίκευσης σας προσκαλεί σε ημερίδα με θέμα:
«Η εμπειρία της επιχειρηματικής ανακάλυψης στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας-
Η δημιουργία Θερμαλιστικού Πάρκου»
την Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017 και ώρα 10:00 π.μ., στο ξενοδοχείο Galini Wellness Spa & Resort (Γ. Βασιλειάδη 5, ΤΚ 35008, Καμένα Βούρλα)
Επιδίωξη της ημερίδας είναι η διαβούλευση και η ανάπτυξη συνεργειών μεταξύ φορέων και  επιχειρήσεων του τουριστικού κλάδου,
για τη δημιουργία «Θερμαλιστικού Πάρκου Στερεάς Ελλάδας»,
με στόχο την αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος της Περιφέρειας.

Η παρουσία σας θα συμβάλλει θετικά στη διεξαγωγή της ημερίδας.

Κώστας Μπακογιάννης

Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας



Διαβάστε Περισσότερα »

Τα πρόσωπα της τραγωδίας στον Εύοσμο και το προφητικό μήνυμα: «Αν μια μέρα η ταχύτητα με σκοτώσει...»



Δεν χωράει ο ανθρώπινος νους την τραγωδία που εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης (8/03) στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης. Μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα η έξοδος πέντε νέων ανθρώπων... βάφτηκε με αίμα.

Από τα ξημερώματα ο Εύοσμος θρηνεί τέσσερα νέα παιδιά, τέσσερις νέους ανθρώπους γεμάτους όνειρα για ζωή.

Η ανείπωτη τραγωδία εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης (28/03) στις 3.30 όταν το αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν τα νεαρά παιδιά, έπεσε σε τσιμεντένιο τοίχο τη συμβολή των οδών Αναγεννήσεως και προέκτασης Σμύρνης, πάνω από την περιφερειακή οδό της Θεσσαλονίκης.

Ο τραγικός απολογισμός του τροχαίου ήταν τέσσερα παιδιά νεκρά, τρεις 17χρονοι, όλοι μαθητές ΕΠΑΛ, μεταξύ αυτών και ο οδηγός και ένας 19χρονος.

Στο μεταξύ, σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του πανεπιστημιακού νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης, ο πέμπτος επιβάτης του αυτοκινήτου. Ο 17χρονος φέρει πολλαπλές κακώσεις, κατάγματα και αιμάτωμα στο θώρακα, ενώ βρίσκεται διασωληνωμένος και σε καταστολή. «Εκείνο που επιθυμούν οι θεράποντες γιατροί είναι να σταθεροποιηθεί η κατάστασή του» τόνισε σε δηλώσεις του ο διοικητής του ΑΧΕΠΑ Αναστάσιος Σπανός.
Το προφητικό post στο Facebook που προκαλεί ανατριχίλα

Την ώρα που οι ειδικοί ερευνούν τα αίτια της τραγωδίας, έρχονται στο «φως» αναρτήσεις των παιδιών στο Facebook, που προκαλούν ανατριχίλα.

Ο 19χρονος, το νήμα της ζωής του οποίου κόπηκε στο πολύνεκρο τροχαίο, είχε ανεβάσει στο Facebook μία φωτογραφία του, στην οποία οδηγούσε ένα αυτοκίνητο και έγραφε: «Αν μια μέρα η ταχύτητα με σκοτώσει, εσύ μην κλάψεις, διότι εγώ εκείνη την ώρα γελούσα». Δυστυχώς, βγήκε αληθινός...


Ανάμεσα στα θύματα, ήταν και ο 17χρονος οδηγός, ο οποίος σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία, δεν είχε δίπλωμα οδήγησης.

Τεχνική πραγματογνωμοσύνη για να διερευνηθούν οι συνθήκες του πολύνεκρου τροχαίου διέταξε η εισαγγελέας ποινικής δίωξης Ευαγγελία Καρανίκα. Στο πλαίσιο αυτό, η ίδια έδωσε εντολή να οριστεί πραγματογνώμονας που θα διενεργήσει τεχνικό έλεγχο στο μοιραίο αυτοκίνητο, ώστε το πόρισμα που θα συνταχθεί, σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα της προανάκρισης την οποία διεξάγει το Α' Τμήμα Τροχαίας Θεσσαλονίκης, να προσκομιστούν στις δικαστικές αρχές.


Διαβάστε Περισσότερα »

Στον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο ο Μπακογιάννης


Δεκτός από τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο έγινε σήμερα ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης, στην έδρα του Οικουμενικού Πατριαρχείου στην Κωνσταντινούπολη. Τον Περιφερειάρχη συνόδευε ο Αντιπεριφερειάρχης Χωροταξίας και Περιβάλλοντος, Γιάννης Ταγκαλέγκας.

Ο κ. Μπακογιάννης συζήτησε με τον Οικουμενικό Πατριάρχη για τις προσπάθειες που καταβάλλει η Περιφέρεια για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης και την στήριξη των κοινωνικών ομάδων που έχουν ανάγκη, τις νέες δομές που δημιουργούνται για τον λόγο αυτό, αλλά και για τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνονται για την τουριστική προβολή της Στερεάς Ελλάδας για την ενίσχυση της οικονομίας.

Στο πλαίσιο αυτό, ο κ. Μπακογιάννης ανέπτυξε τα σημεία του σχεδιασμού που γίνεται για την ενίσχυση και του θρησκευτικού τουρισμού με βάση τα έργα, που ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη, για την ανάδειξη των θρησκευτικών μνημείων σε ολόκληρη την περιφέρεια.

Το ενδιαφέρον του Οικουμενικού Πατριάρχη προκάλεσαν οι δράσεις και οι πρωτοβουλίες που αναπτύσσει η Περιφέρεια για την προστασία του περιβάλλοντος. Κατά τη συνάντηση, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, τόνισε ότι τα θέματα περιβάλλοντος αποτελούν όχι μόνο προτεραιότητα για την διατήρηση της ισορροπίας σε ολόκληρη την περιοχή και τη χώρα, αλλά και εργαλεία ήπιας και υγιούς ανάπτυξης.

Αμέσως μετά την συνάντηση, ο κ. Μπακογιάννης δήλωσε:
«Ευχαριστώ θερμά τον Παναγιώτατο που άκουσε με προσοχή τόσο τα προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα η Στερεά Ελλάδα όσο και τις προσπάθειες που κάνουμε για να τα αντιμετωπίσουμε. Είχα την ευκαιρία να μιλήσω μαζί του για όλα εκείνα που κάνουμε στην περιφέρειά μας για την διατήρηση και την ανάδειξη των θρησκευτικών μας μνημείων και την στήριξη του θρησκευτικού τουρισμού στην περιοχή μας, αλλά και να συζητήσουμε για τις ενέργειές μας για το περιβάλλον, θέμα που απασχολεί ιδιαιτέρως και τον ίδιο τον Οικουμενικό Πατριάρχη».

Διαβάστε Περισσότερα »

Συνάντηση Παπαθωμά για την ανάδειξη και προβολή τουριστικών προορισμών της Στερεάς Ελλάδας

Συνάντηση εργασίας για τον τουρισμό


Συνάντηση εργασίας πραγματοποίησε η Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας, Φανή Παπαθωμά, με τον Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού, Ιωάννη Κοτζιά, μαζί με εξειδικευμένους επαγγελματίες του τουριστικού χώρου.

Η συνάντηση αφορούσε το συντονισμό ενεργειών και δράσεων της Π. Ε. Βοιωτίας με το γενικότερο πρόγραμμα τουριστικής προβολής της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

«Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας δημιουργεί συνθήκες ανάπτυξης και προόδου των τόπων της.
Δουλεύουμε όλοι μαζί για να πετύχουμε τους στόχους μας, προωθώντας το τουριστικό προϊόν μας.

Η Βοιωτία έχει δυναμικά πεδία τουρισμού τα οποία επιχειρούμε να αναδείξουμε.

Προχωράμε και συνεχίζουμε έχοντας στραμμένα τα μάτια μας στην τουριστική προβολή  της Περιφερειακής μας Ενότητας, σε άριστη συνεργασία και συνέργεια με τον αρμόδιο Αντιπεριφερειάρχη, Κοτζιά Ιωάννη», τόνισε η Αντιπεριφερειάρχης, Φανή Παπαθωμά.
Διαβάστε Περισσότερα »

3ο Περπάτημα Αγάπης" στη Λιβαδειά με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αυτισμό

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αυτισμό που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 2 Απριλίου, ο Δήμος Λεβαδέων σε συνεργασία με τη Δ/νση Α’βαθμιας και Β’βαθμιας Εκπαίδευσης Βοιωτίας, το Ε.ΚΕ.Ψ.Υ.Ε., την Ε.Π.Α.Ψ.Υ. και το ΚΕΔΔΥ  θα πραγματοποιήσουν την Δευτέρα 3 Απριλίου 2017 και ώρα 10:00 π.μ. εκδήλωση με γενικό τίτλο ¨3o ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΑΓΑΠΗΣ¨.
Η πρωτοβουλία αυτή, έχει σκοπό την ευαισθητοποίηση του κοινού, ιδιαιτέρως των μαθητών και μαθητριών, για τις ανάγκες των αυτιστικών ατόμων, συμβάλλοντας στην αποδοχή και ενσωμάτωσή τους στην κοινωνία.
Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει Περπάτημα Αγάπης από την Κεντρική Πλατεία Λιβαδειάς, πεζόδρομος Μπουφίδου, Γεωργαντά, Καλλιαγκάκη, Κεντρική Πλατεία Λιβαδειάς.
Σας περιμένουμε όλους φορώντας κάτι μπλε που έχει καθιερωθεί ως χρώμα του αυτισμού.


Διαβάστε Περισσότερα »

Πανελλήνιοι αγώνες Αντιπτέρισης Γενικών Λυκείων και ΕΠΑ.Λ. στη Λιβαδειά


«Πρόσκληση για τους Πανελληνίους Σχολικούς Αγώνες  Αντιπτέρισης  ΓΕ. Λυκείων και ΕΠΑ.Λ  σχολικού έτους 2016-2017»

Το  Υπουργείο Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων, ανέθεσε για 4η συνεχόμενη χρονιά στην Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων του νομού Βοιωτίας, την διεξαγωγή του  Πανελληνίου Σχολικού Πρωταθλήματος Αντιπτέρισης Γενικών Λυκείων και ΕΠΑΛ σχολικού  Έτους 2016-17.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν την Δευτέρα 3 Απριλίου 2017 στο κλειστό Γυμναστήριο Λιβαδειάς.
   
    Οι αγώνες του ατομικού απλού θα ξεκινήσουν στις 09:30 π.μ . και των διπλών στις 12:00.
   
    Οι απονομές θα πραγματοποιηθούν στο τέλος όλων των αγωνισμάτων.

Σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε τις προσπάθειες των μαθητών και μαθητριών  .

                            Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Σ.Α.Δ
                                                   ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ Δ.Δ.Ε
                                   ΒΟΙΩΤΙΑΣ

                            ΚΑΡΚΑΝΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
Διαβάστε Περισσότερα »

Ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου στη Θήβα-Φωτογραφίες



Με κάθε επισημότητα και με σύμμαχο τον καλό καιρό πραγματοποιήθηκε στη Θήβα ο εορτασμός της εθνικής επετείου της “25ης  Μαρτίου του 1821”.

Το πρωί του Σαββάτου τελέστηκε δοξολογία στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου παρουσία αρχών και πλήθους κόσμου και εκφωνήθηκε ο πανηγυρικός της ημέρας. Στη συνέχεια εψάλη επιμνημόσυνη δέηση στο χώρο του Ηρώου και πραγματοποιήθηκε η κατάθεση των στεφάνων, με τη συμμετοχή στρατιωτικού αγήματος από το Κέντρο Εκπαιδεύσεως Πυροβολικού Θήβας και τη Φιλαρμονική του Δήμου Θηβαίων. 

Στις εκδηλώσεις μνήμης και τιμής εκ μέρους της Κυβέρνησης συμμετείχε η Γενική Γραμματέας Τουρισμού, κα Ευρυδίκη Κουρνέτα και εκ μέρους της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας ο  Αντιπεριφερειάρχης Χωροταξίας και Περιβάλλοντος , κ. Ιωάννης Ταγκαλέγκας.

Ακολούθησε η καθιερωμένη παρέλαση στην οδό Πινδάρου τμημάτων μαθητών, συλλόγων, του Στρατού και της Αεροπορίας.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, στο Συνεδριακό Κέντρο Θήβας,  η επετειακή εκδήλωση του Δήμου Θηβαίων και του Συνδέσμου Αποστράτων και Εφέδρων Αξιωματικών Θήβας “ Ο Ιερός Λόχος”, με τη συμμετοχή και του 5ου Δημοτικού Σχολείου Θήβας.

Ομιλητής ήταν ο Θηβαίος δικηγόρος Σωτήρης Καραμαγκιώλης, που μίλησε για τη δίκη  των Δικαστών Τσερτσέτη και Πολυζωϊδη ( Δείτε εδώ:
https://tisthivastakamomata.blogspot.gr/2017/03/blog-post.html  την ομιλία με θέμα «Η Δίκη των Δικαστών Τσερτσέτη-Πολυζωϊδη, Διδάγματα Αλλοτινά & Σύγχρονα»)

Στη συνέχεια οι μαθητές της ΣΤ τάξης του 5ου Δημοτικού Σχολείου Θήβας συγκίνησαν τους παρευρισκόμενους, παρουσιάζοντας τη θεατρική παράσταση «Το μεγάλο χρέος» σε σκηνοθεσία της δασκάλας κας Ειρ. Σταυρίδου. Η παράσταση περιελάμβανε και επίκαιρα τραγούδια από τη χορωδία του σχολείου σε μουσική διδασκαλία της μουσικού κας Αμ. Σκαρλάτου.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Σπύρος Νικολάου συνεχάρη θερμά όλους τους συμμετέχοντες στις εκδηλώσεις μνήμης και τιμής  και ευχήθηκε, με αφορμή και τον εορτασμό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου μας, χρόνια πολλά με υγεία και ευτυχία.


Δείτε φωτογραφικό υλικό από τις εκδηλώσεις εδώ :
http://fotoarxeiothivas.blogspot.gr/2017/03/25_27.html
Διαβάστε Περισσότερα »

Συγχαρητήρια απο την ΟΝΝΕΔ Βοιωτίας στους νέους και νέες της Βοιωτίας για τις επιτυχίες τους




Στην Ελλάδα του 2017 που η αριστεία χαρακτηρίστηκε από επίσημα κυβερνητικά χείλη ως ρετσινιά, μόνο χαρούμενοι μπορούμε να νιώθουμε για τους νέους από όλη την Βοιωτία, που τον τελευταίο καιρό μας κάνουν διαρκώς υπερήφανους.

Συγκεκριμένα, συγχαίρουμε την Εθνική ομάδα Aντιπτέρισης  U-19  για το χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησε στο Βαλκανικό πρωτάθλημα που διεξήχθη  στην Αδριανούπολη της Τουρκίας και ιδιαίτερα τους Μάριο Μπουλιο, Τσιώλη Γεώργιο, Δήμητρα Κρουστάλη από τον Φ.Ε.Ο.ΘΗΒΑΣ,  και την Παντελία Μπάρτζου από την  ΑΝΑΓΓΕΝΗΣΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ.
Επίσης, συγχαίρουμε τις  αθλήτριες του ΓΑΣ Λιβαδειάς, την «χάλκινη» Νάση Αποστολία και την Γκαλαμέλου Ιωάννα για τις θέσεις που κατέλαβαν, στο 3ο Διεθνές τουρνουά ρυθμικής γυμναστικής που διοργανώθηκε στο Κλειστό Παλαιού Φαλήρου ‘TAE KWON DO’, με τη συμμετοχή 265 αθλητριών από 23 χώρες.
Οι παραπάνω επιτυχίες προστίθεται στην  σημαντική διάκριση των μαθητών Γρηγόρη Κουτουλάκη, Στράτου Κουτουλάκη, Ασημίνας Μήτση, Βασιλικής Γλύκα και Αλέξανδρου Σοϊλεμεζίδη, και του καθοδηγητή τους, εκπαιδευτικού,  Νικολάου Αδάμ του 2ου Λυκείου Θήβας,  στον 1ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής, με θέμα «Πράσινη ενέργεια και επιχειρηματικότητα» που διοργάνωσε ο WRO Hellas με το 2ο ΓΕΛ Θήβας να κατακτά την τρίτη θέση.
Τέλος, συγχαίρουμε και ευχαριστούμε για το μάθημα ζωής που προσφέρει σε όλους μας  η  ομάδα των Special Olympics Βοιωτίας του ΑΚΟΛ, η οποία επέστρεψε με τρία μετάλλια στις αποσκευές της από τους Παγκόσμιους Χειμερινούς Αγώνες που πραγματοποιήθηκαν στην Αυστρία, με  τους «χρυσούς» Μαρία Λαμπίρη και Λάμπρο Κόντο.

Ως νέοι απαιτούμε καλύτερες υποδομές και κατάλληλη τεχνική υποστήριξη, προκειμένου οι επιτυχίες στον αθλητισμό και γενικότερα οι διακρίσεις σε διαγωνισμούς, να προκύπτουν από συντεταγμένο “σχέδιο επένδυσης” στην Παιδεία και στους νέους και όχι να πηγάζουν αποκλειστικά από το υστέρημα των γονιών και το φιλότιμο των εκπαιδευτικών τους.

Εκ μέρους της ΟΝΝΕΔ Βοιωτίας
Ο πρόεδρος, Θοδωρής Καλοπήτας
Διαβάστε Περισσότερα »

Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης: Σήμερα οι πληρωμή των δικαιούχων – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν

Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης
 Σήμερα Τρίτη, (28/03/2017) θα πραγματοποιηθεί η πρώτη πληρωμή των δικαιούχων του πανελλαδικού προγράμματος ΚΕΑ (Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης), οι οποίοι υπέβαλαν αίτηση και εγκρίθηκαν εντός Φεβρουαρίου 2017, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Το ποσό των 31.014.459,76 ευρώ θα καταβληθεί σε 142.087 δικαιούχους και αφορά συνολικά 328.220 άτομα. Η συγκεκριμένη πρώτη πληρωμή του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) κατ`εξαίρεση θα πραγματοποιηθεί με πίστωση όλου του ποσού που τους αναλογεί στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους οποίους έχουν δηλώσει και όχι εξ ημισείας στο λογαριασμό και στην προπληρωμένη κάρτα αγορών.

Το υπουργείο διευκρινίζει, ότι οι δικαιούχοι του ΚΕΑ πρέπει να απευθύνονται στην τράπεζα με την οποία συνεργάζονται και μόνο σε αυτήν για θέματα που σχετίζονται με τον τραπεζικό λογαριασμό τους ή την προπληρωμένη κάρτα αγορών.

Υπενθυμίζεται ότι η ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΚΕΑ παραμένει ανοιχτή, ώστε οι ενδιαφερόμενοι να την επισκέπτονται και να υποβάλουν τις αιτήσεις τους.

Διαβάστε Περισσότερα »

Επιστολή του προέδρου της ΔΗ.Κ.Ε. Θήβας σχετικά με την ανάληψη καθηκόντων του νέου Δ.Σ.


Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Θηβαίων με το διακριτικό τίτλο ΔΗ.Κ.Ε.Θ. πρόεκυψε μετά τη Συγχώνευση των Κοινωφελών Επιχειρήσεων των Δήμων Θηβαίων, Πλαταιών, Βαγίων και Θίσβης οι όποιοι συνενώθηκαν με το νόμο Ν. 3852/2010 Πρόγραμμα Καλλικράτης.

Η ΔΗ.Κ.Ε.Θ.  σύμφωνα με το καταστατικό της δραστηριοποιείται σε δυο βασικούς πυλώνες.

 Τον Τομέα Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης στον οποίο περιλαμβάνονται:

1. Κέντρο Προληπτικής Ιατρικής & Δημόσιας Υγείας  μέσω του οποίου πραγματοποιούνται  εξετάσεις  ψηφιακής  μαστογραφίας για  γυναίκες  40-69 , για άπορες ανασφάλιστες,  χαμηλού εισοδήματος, εξετάσεις  μέτρησης οστικής  πυκνότητας σε γυναίκες  45-75 ετών, εξετάσεις test pap για την πρόληψη καρκίνου μήτρας - ωοθηκών  κλπ. με εκατοντάδες ωφελουμένους πολίτες.
2. Υπηρεσίες Στήριξης & κοινωνικοοικονομικής ένταξης Ρομά και ευπαθών Ομάδων με στόχο την κοινωνική ενσωμάτωση τους  στον κοινωνικό κορμό της πόλης.
3.  Πέντε μονάδες του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι»  σε όλες τις δημοτικές ενότητες, οι οποίες εξασφαλίζουν κυρίως τη βοήθεια, την περίθαλψη κατ΄ οίκον και εν γένει την υποστήριξη ηλικιωμένων, και ΑμεΑ, των οποίων το οικογενειακό περιβάλλον εργάζεται ή δεν μπορεί να ανταποκριθεί, για οποιονδήποτε λόγο, στη φροντίδα τους.

Και τον Τομέας παιδείας, Πολιτισμού στον οποίο περιλαμβάνονται:

 1. Η Λειτουργία του Δημοτικού Ωδείου με περισσότερους από 200 μαθητές
2. Η Λειτουργία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας  η οποία  λειτουργεί με σκοπό την κάλυψη των πολιτιστικών εκδηλώσεων που λαμβάνουν χώρα στο Δήμο Θηβαίων.
3. Η Λειτουργία του Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής το οποίο βρίσκεται στη κοινότητα Νεοχωρακίου και απευθύνεται σε νέους και παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας έχοντας ως σκοπό να τους μάθει το σωστό τρόπο συμπεριφοράς τόσο σαν μέλλοντες οδηγούς αυτοκινήτων όσο και ως πεζούς ενώ δέχεται κάθε χρόνο περισσότερους από 500 μαθητές – επισκέπτες.
4. Η Λειτουργία του Δημοτικού Θεάτρου  «Μελίνα Μερκούρη» με στόχο, ως επί το πλείστον την ενίσχυση της πειραματικής και ερασιτεχνικής δημιουργίας, καθώς την εν γένει προώθηση της θεατρικής τέχνης.
5.Η Λειτουργία του Δημοτικού Συνεδριακού Κέντρου στο οποίο διοργανώνονται και πραγματοποιούνται εκδηλώσεις, συναντήσεις, ημερίδες, εκθέσεις, θεατρικές παραστάσεις κ.λπ.
6. Το Κέντρο Εικονικής Πραγματικότητας με την  εικονική ψηφιακή αναπαράσταση του Μυκηναϊκού Ανακτόρου της Θήβας και τη λειτουργία Ψηφιακής  Βοιωτικής  Πολιτιστικής  Εγκυκλοπαίδειας  μέσω των οποίων επιδιώκεται η Ανάδειξη της ιστορικής, αρχαιολογικής και πολιτισμικής κληρονομιάς της Βοιωτίας
7. Το Εργαστήριο Αρχαίου Δράματος  σε συνεργασία με το Κέντρο Κλασικού Δράματος και Θεάματος (ΚΕΔΡΑ, Τμήμα ΕΜΕΠ, Πάντειο Πανεπιστήμιο) και το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, και
8. Η Λειτουργία του δημοτικού χειμερινού κινηματογράφου και του Θερινού Κινηματογράφου «ΣΟΝΙΑ»

Αγαπητοί συνεργάτες στην τοπική αυτοδιοίκηση , αγαπητοί φίλοι,

Νιώθω την  ανάγκη να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Θηβαίων κο Σπυρίδωνα Νικολάου για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε  προτείνοντας με στη θέση του προέδρου της ΔΗ.Κ.Ε.Θ. αλλά και όλο το Δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Θηβαίων για την ομόφωνη αποδοχή μου.

Επίσης θέλω να τονίσω τη σημαντική δουλειά των Ηλία Πέτραινα, Σωτήρη Δρένιου, Τάσου Νικολάου αλλά και του προκατόχου μου, Τάσου Καμούτση  του οποίου η παρουσία στη ΔΗΚΕΘ έδωσε αέρα ανανέωσης και  προετοίμασε το έδαφος για τη δημιουργία του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ), την αγορά της νέας ψηφιακής μηχανής προβολής κινηματογραφικών ταινιών , την επαναλειτουργία του Θερινού Κινηματογράφου «ΣΟΝΙΑ», αλλά και την ανανέωση  της  Φιλαρμονικής Ορχήστρας η οποία στο μέλλον είναι σίγουρο πως θα μας εκπλήξει ευχάριστα.

Η ΔΗ.Κ.Ε.Θ. όπως και κάθε Δημοτική Επιχείρηση έχει παρελθόν , παρόν και μέλλον.

Αυτοί που μοχθούν και πασχίζουν με κάθε θυσία για την βιωσιμότητα της επιχείρησης είναι κυρίως οι εργαζόμενοι .
Όλοι όσοι κατέχουμε θέσεις στα διοικητικά συμβούλια είμαστε περαστικοί.  Έχουμε υποχρέωση να στηρίξουμε τα όνειρά τους.
Έχω την πεποίθηση, πως το νέο  Δ.Σ. που αποτελείται από ομολογουμένως, εξαιρετικούς συναδέλφους αιρετούς αλλά και πολίτες με όραμα και εμπειρία ,  σε συνεργασία με τους εργαζόμενους της επιχείρησης, θα φέρουν στα επόμενα δυόμιση χρόνια τα επιθυμητά αποτελέσματα δίνοντας νέα προοπτική στην επιχείρηση.

Εύχομαι σε όλους καλή και δημιουργική θητεία.

Ο πρόεδρος του Δ.Σ. της ΔΗ.Κ.Ε.Θ.

Κωνσταντίνος Χαρ. Χαρέμης
Διαβάστε Περισσότερα »

Αυτό είναι το νέο χαρτονόμισμα των 50 ευρώ, κυκλοφορεί στις 4 Απριλίου-βίντεο

Από τις 4 Απριλίου θα αρχίσει να κυκλοφορεί το νέο χαρτονόμισμα των 50 ευρώ, το οποίο θα αντικαταστήσει το ήδη υπάρχον που έχει συμπληρώσει ήδη 15 χρόνια κυκλοφορίας.

Το νέο τραπεζογραμμάτιο παρουσιάστηκε επίσημα στην έδρα της ΕΚΤ τον περασμένο Ιούλιο.

Φυσικά θα υπάρχουν διαφορές μεταξύ του παλιού και του νέου χαρτονομίσματος των 50 ευρώ, όπως για παράδειγμα η αναγραφή της ονομαστικής αξίας, που θα είναι τυπωμένη σε χρώμα σμαραγδί.

Τα παλαιά χαρτονομίσματα παραμένουν σε ισχύ και θα ανταλλαχτούν σταδιακά από τις εθνικές τράπεζες των κρατών-μελών.

Τι ήταν εκείνο που ώθησε την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα να προχωρήσει σε αυτήν την απόφαση;

Βελτιωμένες προδιαγραφές ασφαλείας. Η παραχάραξη χαρτονομισμάτων είναι μια ιδιαίτερα προσοδοφόρα δραστηριότητα εγκληματιών.

Σε κάθε περίπτωση το χαρτονόμισμα των 50 ευρώ έχει πέσει περισσότερο από όλα τα άλλα «θύμα» παραχάραξης.

Άρα τα νέα πενηντάρικα θεωρούνται πιο ασφαλή από τα προηγούμενα. Όπως και αυτά των 5, 10 και 20 φέρουν ένα πορτρέτο της θεάς Ευρώπης με την τεχνική της υδατογράφησης.

Το καινούργιο στα πενηντάρικα είναι ότι στο ολόγραμμα έχει ενσωματωθεί ένα παράθυρο, όπου αν κρατήσει κανείς το χαρτονόμισμα στο φως θα δει το πορτρέτο της Ευρώπης.
Ένα άλλο χαρακτηριστικό που συναντάμε επίσης και στα μικρότερης αξίας χαρτονομίσματα είναι ότι έχουν μια επίστρωση λακ που τα κάνει πιο σκληρά και πιο ανθεκτικά.

Θα ακολουθήσει η ανανέωση των χαρτονομισμάτων των 100 και των 200 ευρώ, ενώ καταργείται εντελώς αυτό των 500 ευρώ, το οποίο και θα αποσυρθεί μέχρι το τέλος του 2018.
Διαβάστε Περισσότερα »

Συννεφιασμένος και βροχερός καιρός σε όλη την χώρα

Τοπικές νεφώσεις στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά προβλέπει για σήμερα Τρίτη η ΕΜΥ.

Τοπικά περιορισμένη ορατότητα το πρωί στα ηπειρωτικά. Τοπικός παγετός τις πρωινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά. Βόρειοι βορειοανατολικοί άνεμοι 5 με 7 μποφόρ στο Αιγαίο.

Αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ:

Μακεδονία, Θράκη 
Καιρός: Λίγες νεφώσεις οι οποίες πρόσκαιρα τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στη Δυτική και Κεντρική Μακεδονία θα αυξηθούν. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα το πρωί.
Ανεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 και πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες ως 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 4 ως 16 βαθμούς κελσίου. Στη Δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ηπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος
Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές κυρίως στη Δυτική Στερεά, τη Δυτική Πελοπόννησο και το Ιόνιο, όπου εκεί το πρωί ενδέχεται να σημειωθούν μεμονωμένες καταιγίδες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Βελτίωση του καιρού το βράδυ.
Ανεμοι: Από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 και στα νότια ως 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 8 ως 20 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος
Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά τις πρωινές ώρες αυξημένες.
Ανεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά και νότια ως 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 8 ως 18 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη 
Καιρός: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία το βράδυ στην Κρήτη θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες.
Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και τοπικά ως 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 9 ως 17 βαθμούς κελσίου.

Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Καιρός: Αίθριος. Βαθμιαία στα νότια θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και το βράδυ είναι πιθανόν στα Δωδεκάνησα να σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες.
Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα βόρεια ως 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 12 ως 19 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Αττική
Καιρο: Γενικά αίθριος και μόνο στα βόρεια και ανατολικά θα υπάρχουν τοπικές νεφώσεις.
Ανεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και πρόσκαιρα στα ανατολικά ως 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 10 ως 19 βαθμούς κελσίου. Στα ανατολικά και βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη 
Καιρός: Λίγες νεφώσεις.
Ανεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς.
Θερμοκρασία: Από 7 ως 17 βαθμούς κελσίου.

Διαβάστε Περισσότερα »

Προπώληση εισιτηρίων του αγώνα ΑΟ ΘΗΒΑ – ΑΟ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ


Απο σήμερα Τρίτη 28 Μαρτίου ως και την Κυριακή 2 Απριλιου στις 12:00 ξεκινά η προπώληση  εισιτηρίων του αγώνα ΑΟ ΘΗΒΑ-ΑΟ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ που θα γίνει την Κυριακή στις 2 Απριλίου στις 16:00 στο Δημοτικό σταδιο Θήβας
Σημεία προπώλησης: VETRO CAFE-BAR στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΘΗΒΑΣ και ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΟΥΤΣΙΚΟΣ Π. ΔΡΑΚΟΥ ΚΑΙ ΘΙΣΒΗΣ  πάνω από την Μητρόπολη Θηβών.
ΤΙΜΗ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ 5 ΕΥΡΩ!
ΤΙΜΗ ΓΗΠΕΔΟΥ 10 ΕΥΡΩ!
Διαβάστε Περισσότερα »

Σοκάρει το τροχαίο με τους 4 νεκρούς στη Θεσσαλονίκη -Ενός λεπτού σιγή στη Βουλή



Συγκλονισμένο είναι το πανελλήνιο από τον τραγικό θάνατο τεσσάρων νέων παιδιών, σε τροχαίο που σημειώθηκε στον Εύοσμο της Θεσσαλονίκης τα ξημερώματα της Τρίτης.

Όλα συνέβησαν όταν το όχημα το οποίο οδηγούσε ένας 17χρονος εξετράπη -κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες- της πορείας του και χτύπησε σε τσιμεντένιο τοιχίο και στη συνέχεια σε περίφραξη.

Από τα συντρίμμια του μοιραίου αυτοκινήτου ανασύρθηκαν νεκρά τέσσερα άτομα, ενώ ένα πέμπτο απεγκλωβίστηκε και μεταφέρθηκε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, νεκροί είναι ο 17χρονος οδηγός του αυτοκινήτου, ένας ακόμη 19χρονος, όπως επίσης δύο νεαρής ηλικίας άτομα.

Όσον αφορά στο θύμα που επιβίωσε της σύγκρουσης από το πρωί έχει επικρατήσει μία σύγχυση ως προς το φύλο με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι ήταν κοπέλα, και στη συνέχεια να διαψεύδονται αλλά και να επανέρχονται.
Θλίψη, στεναχώρια και πένθος στη Θεσσαλονίκη μετά την απίστευτη τραγωδία με το τροχαίο στον Εύοσμο, στο οποίο έχασαν τη ζωή τους τέσσερις νέοι ηλικίας 17-19 ετών, ενώ ένας 17χρονος δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι πέντε έφηβοι ήταν σχεδόν σε όλη τους τη ζωή μαζί. Ηταν φίλοι από το δημοτικό μέχρι και το Επαγγελματικό Λύκειο. Ωστόσο, η μοιραία χθεσινοβραδινή βόλτα τούς στοίχισε τη ζωή.

Ωστόσο η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. ξεδιάλυνε το τοπίο κάνοντας λόγο για 17χρονο τραυματία.

Η επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας:

Πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (28-03-2017), στην περιοχή του Ευόσμου, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 17χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του, προσκρούοντας  αρχικά σε τσιμεντένιο κράσπεδο και στη συνέχεια σε τσιμεντένιο τοίχο περίφραξης, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του ανωτέρω οδηγού και τριών (3) συνεπιβατών του (ημεδαποί ηλικίας 17,17 και 19 ετών), καθώς και τον σοβαρό τραυματισμό έτερου επιβάτη του οχήματος (17χρονος ημεδαπός).

Προανάκριση διενεργείται από το Α’ Τμήμα Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

Τα νέα στοιχεία

Όπως ανέφερε σε σημοσίευμα του του seleo.gr o τραυματίας ήταν ο συνοδηγός και την ώρα που έφτασε η Πυροσβεστική για να απεγκλωβίσει τους επιβαίνοντες, είχε ήδη μετακινηθεί μέσα στο ασθενοφόρο.

Παρουσιάζοντας νεότερα στοιχεία, το ίδιο δημοσίεμα αναφέρει ότι το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 17χρονος ήταν ένα Volvo σεντάν, μάλλον μοντέλο S40, ενώ τονίζει ότι, σύμφωνα με αποκλειστικές του πληροφορίες, κανένας από τους επιβαίνοντες δεν φορούσε ζώνη στο αυτοκίνητο.

Όπως ενημερώνει, επιχείρηση απεγκλωβισμού από τους πυροσβέστες χρειάστηκε μόνο για τον οδηγό και το άτομο που καθόταν ακριβώς από πίσω του.

Βουλή: Ενός λεπτού σιγή για τα τέσσερα παιδιά

Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των τεσσάρων παιδιών που έχασαν τη ζωή τους στο τροχαίο δυστύχημα στον Εύοσμο, και σε ένδειξη συμπαράστασης προς τις οικογένειές τους, κράτησε η Ολομέλεια της Βουλής.

Με αφορμή το τραγικό περιστατικό, ο υπουργός Παιδείας Κωνσταντίνος Γαβρόγλου ανέφερε ότι ήδη στα σχολεία, στο πλαίσιο της ευέλικτης ζώνης, υπάρχει το μάθημα της οδικής αγωγής, ενώ το υπουργείο ξεκινάει μια πιο συστηματική εκπαίδευση των παιδιών στα σχολεία.

Από την πλευρά του, ο δ' αντιπρόεδρος του Σώματος, Νικήτας Κακλαμάνης, τόνισε την ανάγκη η Μόνιμη Ειδική Επιτροπή Οδικής Ασφάλειας της Βουλής να ασχοληθεί πιο ενεργά με το θέμα της οδικής αγωγής.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί το σημείο που συνέβη το τροχαίο:




Οι πρώτες εικόνες από το δυστύχημα με τους 4... από Enikos_gr
Διαβάστε Περισσότερα »

Πρόσκληση σε ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση του Σ.Ε.Χ.Β. Βοιωτίας

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΧΗΜΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ               

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΣ: ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ
    Συνάδελφοι,

Το Δ.Σ. του Σωματείου μας, στη συνεδρίασή  του στις 10/3/2017, αποφάσισε τη σύγκλιση της ΕΤΗΣΙΑΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ των μελών.
Η Γ.Σ. θα πραγματοποιηθεί, την Κυριακή 2 Απριλίου 2017 και ώρα 10:30 στην αίθουσα ΑΡΜΟΝΙΑ του συνεδριακού κέντρου Θηβών στην οδό Λ. Μπέλλου αρ.1.
    ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ:

1.    ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016
2.    ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ (ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016 – ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017)
3.    ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΕΓΚΡΙΣΗ Ή ΜΗ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ
4.    ΔΙΑΦΟΡΑ


ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ:

10:15-10:30    ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ
10:30-10:40   ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ ΑΠΑΡΤΙΑΣ – ΕΚΛΟΓΗ  ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ
10:40-11:10   ΕΙΣΗΓΗΣΗ – ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ
11:10-11:20   ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ – ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
11:20-11:30   ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ
11:30-11:40  ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ – ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
11:40-12:50  ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ – ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ
12:50-13:00   ΚΛΕΙΣΙΜΟ
13:00             ΨΗΦΟΦΟΡΙΕΣ

                                                  ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο πρόεδρος    Ο γραμματέας

Γ. Καβάλος   Θ. Μήλιος


   
Διαβάστε Περισσότερα »

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ