Πέμπτη 20 Απριλίου 2017

Θρήνος στα Βάγια -Σκοτώθηκε 59χρονος


Τραγικό θάνατο βρήκε ένας άνδρας ηλικίας 59 ετών στο σταύλο του,σε αγροτική περιοχή των Βαγίων
Σύμφωνα με πληροφορίες του permisospress, ο άτυχος άνδρας, πριν λίγη ώρα βρέθηκε στο σταύλο που διατηρούσε, για εκτέλεση  εργασιών.
Ωστόσο, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, καταπλακώθηκε από το φορτηγό του.
Ο 59χρονος μεταφέρθηκε  στο νοσοκομείο Θηβών όπου άφησε την τελευταία του πνοή.
Ο  άτυχος Γιώργος Τσέλλος ήταν πολύ γνωστός και ιδιαίτερα αγαπητός στη  κοινωνία των Βαγίων,όσοι τον γνώριζαν προσωπικά, κάνουν λόγο για άνθρωπο που ήταν παράδειγμα ήθους και καλοσύνης.

Τα συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του.
Ρεπορτάζ Παντελής Μπατσούλης
Διαβάστε Περισσότερα »

Έτσι θα αμειφθούν οι εργαζόμενοι που θα δουλέψουν την Πρωτομαγιά

Ενημερωτική εγκύκλιο σχετικά με την εργασία την Πρωτομαγιά, απέστειλε προς τα μέλη της η Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας.

Υπενθυμίζεται ότι η 1η Μαΐου 2017 κηρύχθηκε αργία, με την υπ’ αριθμ. 16072/310/4-4-2017 απόφαση της υπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Έφης Αχτσιόγλου (ΦΕΚ Β΄ 1307/13.04.2017).

Κατά συνέπεια, η Δευτέρα, 1η Μαΐου 2017, εξομοιώνεται με Κυριακή και δεν επιτρέπεται η λειτουργία των καταστημάτων, βιομηχανιών, βιοτεχνικών επιχειρήσεων, εκμεταλλεύσεων και εργασιών γενικά, τα οποία αργούν κατά τις Κυριακές καθώς και η απασχόληση μισθωτών.

Στο πλαίσιο αυτό, όπως σημειώνει η Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας, ακόμα και όταν ένας εργαζόμενος επιθυμεί να εργαστεί και ο εργοδότης εφαρμόζει την παραπάνω Υπουργική Απόφαση και δεν δέχεται την παροχή της εργασίας, στον εργαζόμενο δεν οφείλεται καμία επιπλέον αμοιβή.

Εξαιρούνται της ως άνω απαγόρευσης όλες εκείνες οι επιχειρήσεις που νόμιμα λειτουργούν κατά τις Κυριακές και ημέρες αργίας. Στην περίπτωση αυτή, όσοι αμείβονται με ημερομίσθιο και απασχοληθούν θα λάβουν το συνήθως καταβαλλόμενο ημερομίσθιο. Οι μισθωτοί που θα απασχοληθούν κατά την ημέρα αυτή δικαιούνται να λάβουν, αν μεν αμείβονται με ημερομίσθιο το συνήθως καταβαλλόμενο ημερομίσθιο και προσαύξηση 75%, υπολογιζόμενη στο νόμιμο ωρομίσθιό τους, αν δε αμείβονται με μηναίο μισθό, μόνο προσαύξηση 75% υπολογιζόμενη στο νόμιμο ωρομίσθιό τους. Η ανωτέρω αμοιβή και στις δύο περιπτώσεις θα αντιστοιχεί σε όσες ώρες απασχοληθούν.

Διαβάστε Περισσότερα »

Χωρίς κόσμο στη Λιβαδειά η ΑΕΚ


Χωρίς την συμπαράσταση των φίλων της θα αγωνιστεί η ΑΕΚ στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό για την 29η αγωνιστική της Super League. Την απαγόρευση μετακίνησης των «κιτρινόμαυρων» οπαδών αποφάσισε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης.

«Απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ., κατά την διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 29ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE, αγωνιστικής περιόδου 2016-2017, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. Α.Π.Ο. ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ., ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 23-04-2017 και ώρα 19:00, στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς», αναφέρει η σχετική απόφαση.
Διαβάστε Περισσότερα »

Τις θερμές ευχαριστίες του εκφράζει ο Δήμος Λεβαδέων προς τους επαγγελματίες για την προσφορά τους στο Κοινωνικό Παντοπωλείο

Η Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Γιώτα Πούλου και η αρμόδια Αντιδήμαρχος της Δ/νσης Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας & Πολιτισμού κ. Κατερίνα Κοσκοβόλη ευχαριστούμε ιδιαίτερα όλους όσοι ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση για συγκέντρωση τροφίμων, που διανεμήθηκαν στους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου για τις εορτές του Πάσχα.
Αναλυτικότερα ευχαριστούμε για την ευγενική στήριξη τους:
α) τα αρτοποιεία: Σταυλιώτης Χρήστος & Υιοί Ο.Ε., Τσεσμεντζής Εμμανουήλ, Γουργιώτης Σπύρος, Δήμου Δημήτριος, Θεοδώρου Γ&Π, Καραβαγγέλη Ευμορφία, Πολυτάρχου Χρήστος, Γέρος Δημήτριος, Ράφα Ασημίνα, Καντάς Αναστάσιος για την προσφορά σε κουλούρια, τσουρέκια, ψωμί και άλλα πασχαλινά γλυκίσματα
β) τα κρεοπωλεία: Παπακωνσταντίνου Μονοπρόσωπη Ε.Π.Ε., Κοντοχρήστος (Κοτόπουλα Ναυπάκτου), Νταβανέλος Δημήτριος, Τζουνάρας Δημήτριος, Κυλάφης Ιωάννης και Αφοί Μίχα για την προσφορά σε κρεατικά, κοτόπουλα, κιμά κ.λ.π
γ) τον κ. Ψαρόμυαλο για την προσφορά αυγών και
δ) τις εταιρείες  Barilla για την προσφορά ζυμαρικών και το  Χρυσό Στάχυ για την προσφορά φύλλου ζαχαροπλαστικής. 
Τέτοιες ενέργειες καταξιώνουν τον επαγγελματικό κόσμο του Δήμου μας, γιατί αναδεικνύουν στις δύσκολες οικονομικά συνθήκες το κοινωνικό τους πρόσωπο καλλιεργώντας την αλληλεγγύη και τον ανθρωπισμό ως μέγιστες αξίες μιας κοινωνίας. 
Θερμά συγχαρητήρια!!
Διαβάστε Περισσότερα »

Έπιασαν τη συμμορία που είχε ρημάξει Αλίαρτο και Ορχομενό-Είχαν αδυναμία στα γεωργικά μηχανήματα ,φωτογραφίες

Εξιχνιάσθηκαν (7) κλοπές από αγροτικές αποθήκες, γεωργικά μηχανήματα και οχήματα, σε διάφορες περιοχές της Αλίαρτου και του Ορχομενού Βοιωτίας 
Στο πλαίσιο της έρευνας, ταυτοποιήθηκαν ως δράστες (2) αλλοδαποί, οι οποίοι είχαν συλληφθεί πρόσφατα, κατηγορούμενοι για κλοπή και κατά περίπτωση για παράβαση νομοθεσίας περί ναρκωτικών
Κατασχέθηκαν πληθώρα εργαλείων (ηλεκτρικών & χειρός), μηχανήματα και εξαρτήματα αυτών, διάφορα μεταλλικά αντικείμενα, ηλεκτρικές συσκευές κ.α.

Από το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, εξιχνιάσθηκαν συνολικά επτά (7) κλοπές από αγροτικές αποθήκες, γεωργικά μηχανήματα και οχήματα, σε διάφορες περιοχές της Αλίαρτου και του Ορχομενού Βοιωτίας.
Στο πλαίσιο της ενδελεχούς έρευνας, ταυτοποιήθηκαν ως δράστες δύο (2) υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 50 και 37 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.
Ειδικότερα, μεταμεσονύκτιες ώρες της 13-04-2017 σε περιοχή της Αλίαρτου,  αστυνομικοί της Α’ Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.), της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βοιωτίας, εντόπισαν του δράστες να κινούνται με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 50χρονου, έμφορτο με (21) πλαστικά δοχεία που περιείχαν ποσότητα πετρελαίου κίνησης, την κατοχή των οποίων δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν.
Τα ανωτέρω δοχεία με το περιεχόμενο τους, καθώς και το προαναφερόμενο όχημα κατασχέθηκαν από τους αστυνομικούς, όπως επίσης και (20) ναρκωτικά δισκία που βρέθηκαν στην κατοχή του 50χρονου.
Από την έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, προέκυψε ότι οι δράστες, τουλάχιστον από τον Αύγουστο του 2016, είχαν διαπράξει (7) κλοπές από αγροτικές αποθήκες, γεωργικά μηχανήματα και οχήματα και συγκεκριμένα είχαν εισέλθει σε αγροτεμάχια και σε επιχείρηση οικοδομικών υλικών των ανωτέρω περιοχών, όπου αφαίρεσαν:
  Από αποθήκες και τον προαύλιο χώρο αυτών, πληθώρα εργαλείων (ηλεκτρικών και χειρός), μηχανήματα και εξαρτήματα αυτών (μοτέρ, γεννήτριες, αντλίες κ.λ.π.), διάφορα μεταλλικά αντικείμενα, ηλεκτρικές συσκευές, ενδύματα κ.α.
•    Από γεωργικά μηχανήματα και οχήματα (γεωργικούς ελκυστήρες, Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητα, κ.λ.π.), ποσότητα πετρελαίου κίνησης, συνολικού βάρους (1.900) λίτρων, μπαταρίες και διάφορα άλλα εξαρτήματά τους.
Η λεία που  αποκόμισαν από την παράνομη δράσης τους, ανέρχεται περίπου στις (10.000) ευρώ.
Σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του 50χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα προαναφερόμενα προϊόντα κλοπών, μέρος των οποίων έχει ήδη αποδοθεί στους νόμιμους κατόχους τους.
Η έρευνα συνεχίζεται προκειμένου να διακριβωθεί η τυχόν εμπλοκή των δραστών και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.
Την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς.











Διαβάστε Περισσότερα »

Στη Λιβαδειά ο Υφυπουργός Αθλητισμού για τον τελικό αγώνα Χάντμπολ

 Ο Δήμος Λεβαδέων ενημερώνει ότι αύριο Παρασκευή 21 Απριλίου 2017 θα επισκεφθούν τη Λιβαδειά ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Γεώργιος Βασιλειάδης και υπηρεσιακοί παράγοντες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. 
Θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη Τύπου στο Παλιό Δημαρχείο, ώρα 13:00 και στη συνέχεια θα μεταβούν στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Λιβαδειάς, όπου θα παρακολουθήσουν τον τελικό αγώνα για την ανάδειξη του Πανελλήνιου Πρωταθλητή Εφήβων Χειροσφαιρίσεως.

Σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε τον τελικό αγώνα  Χειροσφαίρισης για την ανάδειξη του Πανελλήνιου Πρωταθλητή Εφήβων που θα διεξαχθεί την Παρασκευή 21 Απριλίου 2017 και ώρα 14:30 στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Λιβαδειάς.
Τον αγώνα θα παρακολουθήσουν ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Γεώργιος Βασιλειάδης και υπηρεσιακοί παράγοντες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

                                Η Δήμαρχος Λεβαδέων
                                     Γιώτα Πούλου
Διαβάστε Περισσότερα »

Την Κυριακή του Θωμά οι παραδοσιακοί χοροί στη Λιβαδειά

Πάσχα στη Λιβαδειά 2017 – Πραγματοποίηση εκδήλωσης παραδοσιακών χορών

Ο Δήμος Λεβαδέων ενημερώνει ότι η εκδήλωση παραδοσιακών χορών που αναβλήθηκε λόγω κακοκαιρίας τη Δευτέρα του Πάσχα θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή του Θωμά 23 Απριλίου 2017 και ώρα 19:00 στην Κεντρική Πλατεία Λιβαδειάς.
Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν παραδοσιακοί χοροί από διάφορα μέρη της Ελλάδας με τη συμμετοχή των χορευτικών ομάδων των Συλλόγων: Πνευματικό Κέντρο Σταυρού Δήμου Λαμιέων, Λαογραφικό & Πολιτιστικό Σύλλογο Λιβαδειάς “ΤΟ ΓΑΪΤΑΝΑΚΙ”, Σαρακατσαναίων Βοιωτίας, Γυναικών Αγίου Νικολάου Λιβαδειάς, Αθλητικό Πολιτιστικό Σύλλογο Γυναικών Λιβαδειάς, Πελοποννησίων Βοιωτίας, Εργαστήρι Παραδοσιακών Χορών Λιβαδειάς και Ποντίων “Ο ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ”.
Επίσης, την ίδια μέρα θα πραγματοποιηθεί η βράβευση των μαθητών για τις ζωγραφιές του Πάσχα, η βράβευση του καλύτερου λάκκου καθώς και η βράβευση  του διαγωνισμού φωτογραφίας.



Διαβάστε Περισσότερα »

Ματωμένο Πάσχα στους δρόμους -26 νεκροί, 17 σοβαρά τραυματίες

Μακρύς ήταν και πάλι ο κατάλογος των θυμάτων σε τροχαία δυστυχήματα και φέτος το Πάσχα.

Παρά το ότι νέοι, σύγχρονοι εθνικοί δρόμοι δόθηκαν στην κυκλοφορία, τα ποσοστά των τροχαίων, όπως δείχνουν τα στοιχεία του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ., παρέμειναν υψηλά. Μπορεί συγκριτικά με το αντίστοιχο περσινό χρονικό διάστημα να ήταν μειωμένα, ωστόσο, όπως λένε χαρακτηριστικά αστυνομικοί, δεν μειώθηκαν όσο υπολόγιζαν. Για άλλη μια χρονιά, το μεγαλύτερο ποσοστό των θανατηφόρων τροχαίων, περίπου 75%-80%, σημειώθηκε σε μεγάλα αστικά κέντρα, περιαστικούς και επαρχιακούς δρόμους.

Τι δείχνουν τα στοιχεία
Μέσα σε ένα δεκαήμερο, από τις 7 Απριλίου έως και τη Δευτέρα του Πάσχα 17 Απριλίου σημειώθηκαν 333 τροχαία ατυχήματα. Από αυτά τα 26 ήταν θανατηφόρα, τα 17 σοβαρά και τα 290 ελαφρά. Την περσινή χρονιά είχαν σημειωθεί 20 περισσότερα τροχαία, εκ των οποίων τα 28 ήταν θανατηφόρα, 35 σοβαρά και 290 ελαφρά (ίδιος αριθμός με φέτος).

Τις ημέρες του Πάσχα 443 άνθρωποι ενεπλάκησαν σε τροχαία. Από αυτούς 26 τραυματίστηκαν θανάσιμα, 18 τραυματίστηκαν βαριά και 399 ελαφρότερα.
Το 2016 είχαν καταγραφεί 461 παθόντες από τροχαία ατυχήματα, από τους οποίους 31 είχαν ανασυρθεί νεκροί, 40 βαριά τραυματισμένοι και 390 ελαφρά.

Οι αιτίες των δυστυχημάτων
Το μόνο που δεν αλλάζει, όπως λένε οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ είναι οι αιτίες των δυστυχημάτων. Αυτές ήταν και παραμένουν: η υπερβολική ταχύτητα, η μη χρήση κράνους, η μη χρήση ζώνης ασφαλείας, η μέθη, η χρήση κινητού τηλεφώνου, η παραβίαση ερυθρού σηματοδότη, η κίνηση στο αντίθετο ρεύμα, το αντικανονικό προσπέρασμα, οι αντικανονικοί ελιγμοί, η παραβίαση προτεραιότητας, η μη χρήση παιδικού καθίσματος και τα φθαρμένα ελαστικά.


Διαβάστε Περισσότερα »

Γιορτάζει ο Άγιος Γεώργιος Λιβαδειάς-Εορταστικές Εκδηλώσεις



Διαβάστε Περισσότερα »

OAEΔ: Ο χάρτης της ανεργίας ανά περιφέρεια -Πρωταθλήτριες & “ουραγοί” (πίνακες)

Στην Αττική και την Κεντρική Μακεδονία, τις δύο μεγαλυτερες εμφανίζονται τα μεγαλύτερα ποσοστά ανεργίας τον Μάρτιο του 2017 σύμφωνα με τα στοιχεία του ΟΑΕΔ. Συγκεκριμένα, η Αττική εμφανίζει το 316.962 34,52%, ενώ η Κεντρική Μακεδονία 185.823, ποσοστό 20,24%. Από την άλλη οι περιφέρειες με τη μικρότερη ανεργία είναι τα Ιόνια Νησιά (13.907 ή 1,51%), το Βόρειο (14.613 ή 1,59%) και το Νότιο Αιγαίο (20.964 ή 2,28%)

Αναλυτικά:

ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗ 51.431 5,60%

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 185.823 20,24%

ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 29.892 3,26%

ΗΠΕΙΡΟΣ 28.619 3,12%

ΘΕΣΣΑΛΙΑ 66.926 7,29%

ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ 13.907 1,51%

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ 70.592 7,69%

ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ 42.412 4,62%

ΑΤΤΙΚΗ 316.962 34,52%

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 37.413 4,07%

ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ 14.613 1,59%

ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ 20.964 2,28%

ΚΡΗΤΗ 38.627 4,21%

Πού αυξήθηκε και πού μειώθηκε η ανεργία

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν και τα στοιχεία σχετικά με το ποιες περιφέρειες μείωσαν και ποιες αύξησαν την ανεργία τόσο σε σχέση με τον Φεβρουάριο 2017 όσο και με τον περσινό Μάρτιο.

Σε σχέση με τον Φεβρουάριο:

Η μεγαλύτερη ποσοστιαία μείωση μεταξύ των Περιφερειών στους ανέργους αναζητούντες εργασία από τον προηγούμενο μήνα εμφανίζεται στην Περιφέρεια Ιόνιων Νήσων (-12,47%).

Σε σχέση με τον Μάρτιο του 2016:

-Η μεγαλύτερη ποσοστιαία αύξηση μεταξύ των Περιφερειών στους ανέργους αναζητούντες εργασία από τον αντίστοιχο μήνα του προηγούμενου έτους εμφανίζεται στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου (26,91%).

-Από τις Περιφέρειες που εμφανίζουν ποσοστιαία μείωση η Περιφέρεια Κρήτης εμφανίζει την μεγαλύτερη με ποσοστιαία μεταβολή (-12,84%)

Διαβάστε Περισσότερα »

Πότε θα καταβληθούν οι συντάξεις του Μαΐου

Αρχίζει την επόμενη εβδομάδα η καταβολή των συντάξεων του Μαΐου και η διαδικασία θα ολοκληρωθεί ως τις 3 του μήνα.

Τα 2 εκατομμύρια των συνταξιούχων θα λάβουν τις συντάξεις τους στις εξής ημερομηνίες:

Οι συντάξεις του Δημοσίου θα καταβληθούν στις 27 Απριλίου. Την ίδια ημέρα θα δοθούν και οι συντάξεις του ΙΚΑ και του ΝΑΤ.

Ο ΟΑΕΕ και ο ΟΓΑ θα πληρώσουν τους συνταξιούχους τους στις 2 Μαΐου, ενώ το ΕΤΕΑΕΠ θα καταβάλει τις επικουρικές συντάξεις στις 3 Μαΐου.

Διαβάστε Περισσότερα »

Στις κάλπες η ΟΝΝΕΔ για τις τοπικές και νομαρχιακές οργανώσεις

Με την από 27/6/2016 απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, ξεκίνησε η διαδικασία επανίδρυσης της ΟΝΝΕΔ, η οποία ολοκληρώθηκε με το Συνέδριο Επανίδρυσης της Οργάνωσης στις 21-23/10/2016.
Με σκοπό την εναρμόνιση των οργανωτικών μονάδων όλων των βαθμίδων προς το νέο οργανωτικό πλαίσιο της ΟΝΝΕΔ  προκηρύσσονται πανελλαδικά, εκ νέου έναν χρόνο σχεδόν μετά, εκλογές για την ανάδειξη Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων (ΔΗΜΤΟ), Προέδρων Νομαρχιακών Οργανώσεων και Οργανώσεων Εξωτερικού, οι οποίες θα λάβουν χώρα την 30η Απριλίου 2017.
Δικαίωμα ψήφου έχουν τα μέλη της ΟΝΝΕΔ, είτε που εγγραφήκαν ηλεκτρονικά για πρώτη φορά είτε που πιστοποιήθηκε η εγγραφή τους μέσα από την σελίδα της οργάνωσης https://members.onned.gr το προηγούμενο διάστημα ενώ η  κατάθεση υποψηφιοτήτων θα γίνει από τις 22 έως 23 Απριλίου 2017.
Σε επίπεδο νομού θεωρείται βέβαιη η εκ νέου υποψηφιότητα, του μέχρι πρότινος προέδρου Νομαρχιακής Επιτροπής ΟΝΝΕΔ Βοιωτίας, Θοδωρή Καλοπήτα ενώ το ίδιο ισχύει για την εκ νέου υποψηφιότητα για την θέση του προέδρου της ΔΗΜΤΟ ΟΝΝΕΔ Θήβας, Λευτέρη Τσέλλου.
Διαβάστε Περισσότερα »

Αλλαγή ώρας στον αγώνα Π.Α.Ο. ΒΑΡΔΑΣ-ΑΟ ΘΗΒΑ

Σας ενημερώνουμε ότι το παιχνίδι της 26ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ Εθνικής μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ο. ΒΑΡΔΑΣ-ΑΟ ΘΗΒΑ που θα γίνει την Κυριακή 23 Απριλίου 2017 θα ξεκινήσει στις 14:30 αντί για 16:30. Στις 14:30 θα  ξεκινήσουν και τα υπόλοιπα παιχνίδια του ομίλου.

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ.
Διαβάστε Περισσότερα »

Ήλιος, τοπικές βροχές και πτώση της θερμοκρασίας

Σήμερα Πέμπτη ο καιρός θα παρουσιάσει εναλλαγές. Θα υπάρχουν διαστήματα ηλιοφάνειας, ενώ θα σημειωθούν και βροχές, κυρίως όμως τοπικές. Σημαντική πτώση θερμοκρασίας.

Αναλυτικά:

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: Στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Στα υπόλοιπα παροδικές νεφώσεις με πιθανότητα τοπικών βροχών. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ορεινά της δυτικής Μακεδονίας. Βελτίωση από το βράδυ.
Άνεμοι: Στα δυτικά βορειοδυτικοί 3 με 5 και το βράδυ πρόσκαιρα τοπικά έως 6 μποφόρ. Στα ανατολικά νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 και πρόσκαιρα στα ανατολικά έως 7, που σταδιακά θα στραφούν σε βόρειους 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 7 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία κατά τόπους 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα βόρεια με τοπικές βροχές κυρίως στα ορεινά. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ορεινά της Ηπείρου. Βελτίωση από το βράδυ.
Άνεμοι: Βορειοδυτικοί 4 με 5 και σταδιακά στο Ιόνιο μέχρι 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 10 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια τοπικά 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών μέχρι το βράδυ στα ορεινά κυρίως της Θεσσαλίας. Βελτίωση από το βράδυ.
Άνεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 και στα ανατολικά και νότια τοπικά 6 μποφόρ που γρήγορα από τα βόρεια θα στραφούν σε βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: Από 11 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών.
Άνεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 15 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Στη βόρεια Κρήτη η μέγιστη έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: Λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αρχικά στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και σταδιακά στα Δωδεκάνησα. Βαθμιαία βελτίωση από το απόγευμα στα βόρεια.
Άνεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 5 με 7 που από το μεσημέρι στα βόρεια θα στραφούν σε βόρειους βορειοδυτικούς 4 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 16 έως 23 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Αττική

Καιρός: Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες.
Άνεμοι: Νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ που βαθμιαία από το μεσημέρι θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: Από 11 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Καιρός: Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες μέχρι το βράδυ οπότε είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικές βροχές κυρίως στα γύρω ορεινά.
Άνεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και το βράδυ πρόσκαιρα τοπικά έως 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Διαβάστε Περισσότερα »

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ