Σάββατο 20 Μαΐου 2017

Απάντηση του Προέδρου της Τ.Κ. Θίσβης στους ξενόφερτους Δήθεν Σωτήρες της ΘΙΣΒΗΣ

Εδώ θέλετε να κάνετε μπάνιο στο νταμάρι και στην επικινδυνότητα των βράχων;;

Η απάντηση μου  στα  δημοσιεύματα  που  αφορούν  εμένα  και  τις  θέσεις μου  για την  περιοχή μου  και την ΔΙΑΒΙΠΕΘΙΒ Α.Ε, Θα  είναι  λιτή  και  περιεκτική.

Οι  πολίτες της Θίσβης  με  εξέλεξαν  με  ένα εκπληκτικό  ποσοστό  προ  περίπου  3 ετών

Μου   εμπιστεύτηκαν  την  τύχη  του χωριού και μου έδωσαν  την εντολή να πράξω  το  καλύτερο  για τον τόπο.

Η κομβική  θέση  της Θίσβης  έτσι  όπως εξελίχθηκε  η ανάπτυξή  της, μας  δίνει  τεράστιο  βάρος  ευθύνης,  και  οι  αποφάσεις  μας  επηρεάζουν  παρά  πολύ  κόσμο,λαμβάνοντας  υπ’όψιν  το  ευρύτερο  κοινωνικό  συμφέρον  και όχι  μόνο  εμάς  τους  λιγοστούς,.

Το μικρό  χωριό  της Θίσβης  έχει  βαθιές  χαρακιές  του  παρελθόντος  από τις  καταστροφές  των  κατακτητών  ,την φτώχεια  και την ανέχεια , που  οδήγησε  εκατοντάδες   Θίσβιους   στην  αγκαλιά   της  ξενιτιάς.
Στέκομαι  δίπλα  σε αυτούς  τους λιγοστούς  ανθρώπους  που  απομείναμε, κάθε  ώρα  και
κάθε  μέρα  όλο τον  χρόνο,  πιθανόν  με τα λάθη  τις  παραλείψεις  μου, αλλά  με  πραγματικό  ενδιαφέρον  και  καθημερινό  αγώνα  για  τον  συχωριανό  την  συχωριανή  και τον  τόπο μου.

Οι λιγοστοί  κάτοικοι  με τα  ροζιασμένα  χέρια  που έχουμε  απομείνει, δίνουμε  καθημερινά  μάχη  επιβίωσης, κρατάμε  πραγματικά  ΜΕΤΕΡΙΖΙΑ.  Ούτε  βαριά  πτυχία
έχουμε, ούτε  βαρύγδουπους  τίτλους [ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΛΟΓΟΥ Η ΝΟΜΙΚΟΥ]
ΔΕΝ  ΚΟΥΒΑΛΑΜΕ.                               Δεν  Ζούμε  Εκ  Του   Ασφαλούς .

Δεν  θα  απαντήσω  σε  επιθέσεις  ατόμων  που  πυροβολούν  από  μακριά   και  κρύβονται  πίσω  από  ανωνύμους   τίτλους  που δεν  υφίστανται . Έφτασε  το  καλοκαίρι,
αρχίζουν  τα  μπάνια, ήρθε  ο  καιρός  δηλαδή  να  σκεφτούν   επιτέλους   το  χωριό μας .
Όσο  για  τους  ανωνύμους  ας  βάλουν  τα  ονόματα τους     γιατί  κρύβονται  φοβούνται  κάτι ;;;

Η πολιτική  και όσοι  ασχολούμαστε με  αυτή  μικροί η μεγάλοι, πρέπει να είμαστε  ευέλικτοι και να αφουγκραζόμαστε  τις ανάγκες  και τις πεποιθήσεις  της κοινωνίας,
Να  αναγνωρίζουμε  λάθη  η  παραλείψεις  μας  και  να  πράττουμε προς το συμφέρον της.

Προσωπικά   αγαπητέ   φίλε  και  [γνωστέ ] αναγνωρίζω και σέβομαι την ιστορία και τους  αγώνες σου  και  τα  πολιτικά  σου  προσόντα. Όμως  θλίβομαι  ειλικρινά, γιατί με τις  συχνές    εναλλαγές  των  πεποιθήσεών  σου έχεις  απομονωθεί  και  συνεχίζεις  μόνος,   με  ελάχιστους   χειροκροτητές   από   την  Θίσβη.


Ο  κόσμος  σε  τίμησε, σε  εξέλεξε  δήμαρχο  μιας  Ιστορικής  πόλης , σε  εξέλεξε  βουλευτή , κοίταξε  γύρω σου, δεν  έμεινε  κανείς .  Να  κάνουν  όλοι  αυτοί  λάθος .

Είναι  δικαίωμά σου ,είναι  επιλογή  σου, εσύ  έχεις  την  ευθύνη  να  πιστεύεις   ότι  είσαι   ο  μόνος   δίκαιος , ο μόνος  ηθικός, ο  μόνος  αλάνθαστος, ο  μόνος  υπηρέτης   του  δημοσίου  συμφέροντος   σε  αυτό  τον  κόσμο.

                   ΔΥΣΤΥΧΩΣ   ΜΟΝΟΣ
Διαβάστε Περισσότερα »

Έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ: Καταιγίδες σε όλη τη χώρα από το πρωί της Κυριακής

Δείτε ποιες περιοχές θα πληγούν από ισχυρές βροχές, καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις
Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), προβλέποντας μεταβολή των καιρικών συνθηκών από τις πρωινές ώρες της Κυριακής και από τα βορειοδυτικά της χώρας, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, οι οποίες θα συνοδεύονται κατά τόπους από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ, από τα καιρικά φαινόμενα θα επηρεαστούν:

 - Πριν το μεσημέρι το Ιόνιο, η Ήπειρος, η Δυτική Στερεά , η Ανατολική Μακεδονία και η Θράκη.
 - Μετά το μεσημέρι τα υπόλοιπα ηπειρωτικά και βαθμιαία οι Σποράδες, τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και πιθανόν πρόσκαιρα τα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου,
 - Το βράδυ αργά η Εύβοια.

Κατά τη διάρκεια της νύχτας, στα δυτικά και βόρεια τα φαινόμενα σταδιακά θα εξασθενήσουν.

Για τη Δευτέρα, τα καιρικά φαινόμενα είναι πιθανόν να επηρεάσουν νωρίς το πρωί την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και τις Κυκλάδες.

Το απόγευμα, οι καταιγίδες θα περιοριστούν στην Κρήτη και πιθανώς, στα Δωδεκάνησα.
Διαβάστε Περισσότερα »

Εκοιμήθη η Καθηγουμένη της Ιεράς Μονής Ιερουσαλήμ Δαυλείας Γερόντισσα Χριστοδούλη


ΕΚΔΗΜΙΑ ΚΑΘΗΓΟΥΜΕΝΗΣ
Ἐκ τῆς Ἱερᾶς Μητροπόλεως Θηβῶν καί Λεβαδείας
ἀνακοινώνεται ὅτι ἡ ὁσιωτάτη Γερόντισσα Χριστοδούλη,
Καθηγουμένη τῆς Ἱερᾶς Μονῆς Ἱερουσαλήμ Δαυλείας ἐκοιμήθη ἐν
Κυρίῳ πλήρης ἡμερῶν καί ἀρετῶν καί ἡ Ἐξόδιος Ἀκολουθία θά
τελεσθεῖ στήν Ἱερά Μονή τήν Δευτέρα 22 Μαΐου 2017 καί ὥρα
3:00 μετά μεσημβρίαν.
Ἡ σορός τῆς μακαριστῆς Γερόντισσας θά εὐρίσκεται στήν Ἱερά
Μονή τήν πρωΐαν τῆς Δευτέρας, ὁπότε καί θά τελεσθεῖ Ὄρθρος καί
Θεία Λειτουργία ὑπέρ ἀναπαύσεως τῆς ψυχῆς της.
Εὐχόμεθα ὁ Κύριος τῆς ζωῆς καί τοῦ θανάτου νά ἀναπαύῃ τήν
ἐκλεκτήν ψυχήν τῆς μακαριστῆς Γερόντισσας ἐν σκηναῖς δικαίων
καί ἐν χώρᾳ ζώντων καί νά ἔχουμε ὅλοι τήν εὐχή της.
Ἐκ τῆς Ἱερᾶς Μητρόπολεως

Διαβάστε Περισσότερα »

Αγία Τριάδα Λιβαδειάς:Ένα πανέμορφο χωριό σκαρφαλωμένο στις πλαγιές του Ελικώνα-Βίντεο-Φωτογραφίες

Ένα φωτογραφικό οδοιπορικό του Permissospress σε ένα απο τα πιο όμορφα χωριά του Νομού Βοιωτίας
Σκαρφαλωμένη στις πλαγιές του Ελικώνα και σε υψόμετρο 400 μ. βρίσκεται η Αγία Τριάδα, ένα πανέμορφο και γραφικό το χωριό των 600 περίπου κατοίκων προσφέρει την πιο αυθεντική εμπειρία: εκλεκτά τοπικά κρασιά, φρέσκα φαγητά με ντόπια προϊόντα και ήσυχα, στενά δρομάκια γεμάτα με ιστορία και παραδόσεις.
Στην περιοχή σώζονται, επίσης, ερείπια ρωμαϊκής στοάς με ανάγλυφα και επιγραφές.

Μέχρι το 1955, ονομαζόταν Στεβενίκο και τα χρόνια της Τουρκοκρατίας Στεφάνι, λόγω του
αμφιθεατρικού και ημικυκλικού σχήματος. Εδώ στο Στεφάνι, μετά την μάχη της Πέτρας κλήθηκαν τα παληκάρια από τον Δημήτριο Υψηλάντη και "εστέφη η νίκη"... έτσι το χωριό ονομαστηκε "Στεβενίκο". Το 1955, μετονομάσθη σε Αγία Τριάδα από την ομώνυμη κεντρική εκκλησία του χωριού.
Στο διάστημα 1912-1998 υπήρξε έδρα ξεχωριστής κοινότητας. Με την εφαρμογή του προγράμματος Καποδίστριας, το 1999, εντάχθηκε στον δήμο Κορώνειας και από το 2011 με την εφαρμογή του προγράμματος Καλλικράτης, εντάχθηκε
στον δήμο Λεβαδέων. 


Στις πηγές της Πόντζα (αρχαίος ποταμός Φάλαρος), υπήρχε κατα την αρχαιότητα ο Ναός του Λαφυστίου Διός, το μέρος όπου επρόκειτο να θυσιάσει ο Αθάμας τον Φρίξο και την Έλλη. Στην ίδια θέση ή πολύ κοντά βρισκόταν το ιερό του Χάρωπα Ηρακλή, όπου κατα την Μυθολογία, βρίσκεται το στόμιο του κάτω κόσμου από το οποίο ανέβασε δεμένο τον Κέρβερο από τον Άδη.
 Η θέση του ιερού πιθανολογείται ότι βρίσκεται κοντά στο σημερινό εκκλησάκι των Ταξιαρχών, το οποίο είναι κτισμένο κυρίως από πέτρες με αναθηματικές επιγραφές από το ιερό. Πολλές επιγραφές του ιερού αναφέρονται στα υδραυλικά έργα, που πραγματοποιήθηκαν κατα την εποχή του αυτοκράτορα Ανδριανού, στην Κωπαΐδα.




Πανέμορφο και γραφικό με αρχαιολογικό και ιστορικό ενδιαφέρον, που δυστυχώς απουσιάζουν οι ξενώνες για τους επισκέπτες και γενικώς η τουριστική αίγλη γειτονικών χωριών.
Απολαύστε τον ήχο του ποταμιού το χάραμα, περπατήστε τα πλακόστρωτα δρομάκια του το απόγευμα περνώντας ανάμεσα στα πετρόκτιστα σπίτια, τις πεντακάθαρες αυλές, με τα ροζ, κίτρινα και πορτοκαλί παρτέρια. Φροντίστε να σας βρει το σούρουπο στον βράχο πάνω από την παλιοκκλήσα και τότε θα έχετε καταλάβει γιατί οι μούσες διάλεξαν τούτο τον τόπο για πατρίδα
Κύριοι αρχαιολογικοί χώροι το σπήλαιο της νύμφης Κορώνειας, αλλά και οι πηγές της Πόντζιας που ταυτίζονται
με "το στόμιο του κάτω κόσμου από όπου βγήκε ο Χάρωψ Ηρακλής, φέρνοντας μαζί του τον Κέρβερο" όπως λέει ο
Παυσανίας.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η "παλιοκκλησά", ναϊσκος με σημαντικές τοιχογραφίες που χρονολογούνται με βαση τις εκτιμήσεις περι τα μέσα του 18 αιώνα. Ο ναΐσκος, σκαρφαλωμένος στο βράχο είναι δισυπόστατος,αφιερωμένος στους Ταξιάρχες και στους Αγίους Αναργύρους.

Το χωριό γιορτάζει κάθε χρόνο ανήμερα του Αγίου Πνεύματος με σειρά πολιτιστικών εκδηλώσεων και το πανηγύρι του γίνεται πόλος έλξης επισκεπτών από όλο τον νομό.

Πνοή ζωής και δραστηριοτήτων για το χωριό αποτελεί ο μορφωτικός σύλλογος "Οι Εννέα Μούσες" με ενεργό πολιτιστική δράση.

Πληροφορίες απο .steveniko.gr και viotia.eu


Βίντεο απο  viotia.eu



Περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

Διαβάστε Περισσότερα »

Ο Μητροπολίτης Καρπενησίου κ. Γεώργιος στη Γιορτή των Πολιούχων της Αλιάρτου




Διαβάστε Περισσότερα »

Τετραήμερο 'λουκέτο' στους δήμους: 'Μην κατεβάζετε σκουπίδια'

Κινητοποιήσεις κήρυξαν οι ομοσπονδίες των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Οι δήμοι απευθύνουν έκκληση στους κατοίκους και τους επαγγελματίες της περιοχής τους, αυτό το διάστημα να μην κατεβάζουν απορρίμματα στους κάδους

«Λουκέτο» για τέσσερις συνεχείς ημέρες μπαίνει από αύριο, Σάββατο 20 Μαΐου, στους δήμους, λόγω των κινητοποιήσεων που κήρυξαν οι ομοσπονδίες των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση για το θέμα των συμβασιούχων-παρατασιούχων, καθώς και για το προσωπικό των βρεφονηπιακών σταθμών.

Οι δήμοι απευθύνουν έκκληση στους κατοίκους και τους επαγγελματίες της περιοχής τους, αυτό το διάστημα να μην κατεβάζουν απορρίμματα στους κάδους, ενώ αναβάλλονται προγραμματισμένες αθλητικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Η ΠΟΠ-ΟΤΑ και η ΠΟΕ-ΟΤΑ αποφάσισαν αποχή των δημοτικών υπαλλήλων από την εργασία τους για το Σάββατο και την Κυριακή, 20 και 21 Μαΐου, ενώ η τελευταία προκήρυξε 48ωρη απεργία για τη Δευτέρα και την Τρίτη, 22 και 23 Μαϊου.

Υπενθυμίζεται, ότι παράλληλα έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας των εργαζομένων στους παιδικούς σταθμούς, τη Δευτέρα 22 Μαΐου, στην πλατεία Συντάγματος, στις 11:00, ενώ την Τρίτη, στις 09:00, οι συμβασιούχοι θα συγκεντρωθούν μπροστά από τα γραφεία της ΠΟΕ-ΟΤΑ, στην πλατεία Καραϊσκάκη.

Διαβάστε Περισσότερα »

Πρόστιμα σε 89.225 οχήματα που δεν έχουν πληρώσει τέλη κυκλοφορίας

Πάνω από 89.000 οχήματα που ταξινομήθηκαν μεταξύ 2010 και 2017 δεν έχουν καταβάλει τέλη κυκλοφορίας ύψους 8,16 εκ. ευρώ που μαζί με τα πρόστιμα ανέρχονται σε 15,46 εκ. ευρώ σύμφωνα με την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) μετά τις διασταυρώσεις στις οποίες προχώρησε.

Πιο αναλυτικά:

Η Διεύθυνση Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της Α.Α.Δ.Ε. προχώρησε αρχικά σε έλεγχο των οχημάτων, που έχουν ταξινομηθεί από το 2010 έως και το 2016, και εντόπισε οφειλέτες, που δεν έχουν καταβάλει τέλη κυκλοφορίας για τις χρονιές από το 2013 έως το 2017.

Βεβαιώθηκαν 89.225 οχήματα, που ανήκουν σε 40.120 ΑΦΜ.

Τα συνολικό ποσό των τελών κυκλοφορίας, που δεν έχει καταβληθεί, είναι 8.168.213 ευρώ.

Τα πρόστιμα είναι 7.295.451 ευρώ.

Συνολικά, δηλαδή, οι οφειλέτες καλούνται να καταβάλουν 15.463.664 ευρώ.

Ήδη, οι συγκεκριμένοι ιδιοκτήτες οχημάτων έχουν τη δυνατότητα ενημέρωσης μέσω της εφαρμογής «Προσωποποιημένη Πληροφόρηση» του TAXISnet, ενώ θα λάβουν και e-mail για τα ποσά, που πρέπει να πληρώσουν.

Σημειώνεται ότι οι ως άνω βεβαιώσεις τελών κυκλοφορίας αφορούν σε οφειλέτες, που ακόμα και σήμερα εμφανίζονται στο TAXISnet ως κάτοχοι των συγκεκριμένων οχημάτων.

Οι έλεγχοι θα συνεχιστούν σε επόμενο στάδιο, οπότε και θα γίνουν αντίστοιχες διασταυρώσεις για οχήματα, που έχουν ταξινομηθεί πριν το 2010, για οφειλόμενα τέλη κυκλοφορίας πριν το 2013 και για οφειλέτες, που σήμερα δεν εμφανίζονται ως κάτοχοι των συγκεκριμένων οχημάτων.
Διαβάστε Περισσότερα »

I.N.AΓΙΟΣ ΡΗΓΙΝΟΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ:8ημερη εκδρομή,γύρος της Σικελίας


Διαβάστε Περισσότερα »

«Μήνας Φωτογραφίας Μάιος 2017» της Φωτογραφικής Λέσχης Λιβαδειάς


Η Φωτογραφική Λέσχη Λιβαδειάς πραγματοποιεί, στα πλαίσια των εκδηλώσεών της «Μήνας Φωτογραφίας Μάιος 2017», έκθεση φωτογραφίας της Μαρίας Σπυροπούλου.
Η έκθεση θα αναρτηθεί στην αίθουσα του ισογείου του Νερόμυλου στις Πηγές Κρύας στη Λιβαδειά, από τις 19 μέχρι τις 25 Μαίου 2017.
Την Τετάρτη 21 Μαίου η Μαρία Σπυροπούλου θα υποδέχεται το κοινό στον εκθεσιακό χώρο με σκοπό την εποικοδομητκή συζήτηση γύρω από θέματα που αφορούν το έργο της.

Ώρες λειτουργίας: Καθημερινά 19:00 - 21:30, Σαββάτο & Κυριακή: 12:00 - 14:00 & 19:00 - 21:30.
Λίγα λόγια για την καλλιτέχνη: Γεννήθηκε στην Καλαμάτα, ζει στην Αθήνα κι εργάζεται στο Υπ. Πολιτισμού ως συντηρήτρια αρχαιοτήτων. Φοίτησε στα Τ.Ε.Ι  στο τμήμα φωτογραφίας και παρακολούθησε σεμινάρια στον φωτογραφικό κύκλο. Έχει παρουσιάσει τη δουλειά της σε ομαδικές κι ατομικές εκθέσεις.

Οργάνωση :
Φωτογραφική Λέσχη Λιβαδειάς
www.fotolesxilivadias.gr e-mail: fotolesxilivadias@gmail.com


Για το Δ. Σ. της Φ. Λ. Λιβαδειάς

Ο  Π Ρ Ο Ε Δ Ρ Ο Σ             H  Γ Ρ Α Μ Μ Α Τ Ε Α Σ
Χαράλαμπος Λιάκος                 Καραδήμα Γιώτα 
Διαβάστε Περισσότερα »

Ανεβαίνει η θερμοκρασία σήμερα -Πιθανότητα βροχών στα βόρεια

Ανοδο σημειώνει η θερμοκρασία σήμερα, Σάββατο, σε ό,τι αφορά τις μέγιστες τιμές.

Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενώ υπάρχει η πιθανότητα τοπικών βροχών στα βόρεια ορεινά, κατά τις απογευματινές ώρες.

Οι άνεμοι στα νότια θα πνέουν από δυτικές, βορειοδυτικές διευθύνσεις, εντάσεως 4-6 μποφόρ και πρόσκαιρα τοπικά έως 7 μποφόρ.

Αναλυτικά η πρόγνωση της ΕΜΥ για το Σάββατο:

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: Γενικά αίθριος. Από το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις, οπότε είναι πιθανό να εκδηλωθούν σποραδικές βροχές στα ορεινά.
Άνεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς και το απόγευμα από νότιες διευθύνσεις 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 8 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: Γενικά αίθριος. Τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις, οπότε είναι πιθανό να εκδηλωθούν σποραδικές βροχές στα ορεινά της Ηπείρου.
Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 και από το απόγευμα από δυτικές διευθύνσεις τοπικά έως 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 11 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: Γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες στα βόρεια.
Άνεμοι: Στα βόρεια ασθενείς πρόσκαιρα το απόγευμα από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Στα νότια μεταβλητοί 3 με 4 βαθμιαία δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 9 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: Γενικά αίθριος.
Άνεμοι: Βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ και από το απόγευμα δυτικοί με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: Από 15 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: Γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις τις πρωινές ώρες στα νοτιοανατολικά.
Άνεμοι: Στα βόρεια βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ στρεφόμενοι από το απόγευμα σε νότιους. Στα νότια βορειοδυτικοί 4 με 6 πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 16 έως 24 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Αττική

Καιρός: Γενικά αίθριος.
Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 και από το απόγευμα από νότιε διευθύνσεις τοπικά έως 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 12 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Καιρός: Γενικά αίθριος. Από το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις.
Άνεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς και από το απόγευμα από νότιες διευθύνσεις 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 12 έως 26 βαθμούς Κελσίου.





Διαβάστε Περισσότερα »

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ