Κυριακή 11 Ιουνίου 2017

Θρίλερ με το άγριο έγκλημα στη Φθιώτιδα: 57χρονος βαυαρικής καταγωγής από τη Γλυφάδα το θύμα

Σοκ προκαλεί από το πρωί η είδηση της άγριας δολοφονίας 57χρονου άνδρα, στο στο 167χλμ της Παλιάς Εθνικής οδού Λαμίας-Αθηνών, στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου.

Το αποτρόπαιο έγκλημα ανακάλυψε περαστικός, κάτοικος της περιοχής, που έκανε τον πρωινό του περίπατο στις 06:30 της Κυριακής, όταν αντίκρισε τον άτυχο άνδρα κατακρεουργημένο σε μια λίμνη αίματος. Αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία.

Το θύμα ταυτοποιήθηκε και όπως αποδείχθηκε πρόκειται για άνδρα από την Γλυφάδα, βαυαρικής καταγωγής, 57 ετών, ο οποίος, κατά τις πρώτες πληροφορίες, ασχολούνταν με τις οικοδομές.

Εντύπωση προκαλεί ότι το θύμα δεν φαίνεται να είχε βρεθεί προσχεδιασμένα στην περιοχή, καθώς δεν έκανε διακοπές εκεί και δεν είχε νοικιάσει κάποιο ξενοδοχείο ή δωμάτιο στην περιοχή.

Ετσι, τώρα, η ΕΛ.ΑΣ. πιστεύει ότι το θύμα παραπλανήθηκε και μεταφέρθηκε από τους μετέπειτα δολοφόνους του στο συγκεκριμένο σημείο από την Αθήνα.

Οι άνδρες των εγκληματολογικών της ΕΛ.ΑΣ. ερευνούν τώρα το ποιοι μπορεί να μετέφεραν τον 57χρονο στην περιοχή και να τον δολοφόνησαν με τέτοια αγριότητα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δίπλα στο πτώμα βρέθηκε και το κινητό του το οποίο ίσως δώσει κάποιες απαντήσεις.


Φωτογραφίες: tvstar.gr
Διαβάστε Περισσότερα »

Σεισμός 3,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ 38 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της Αθήνας

Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν από τις 14:30 το μεσημέρι της Κυριακής (11/06/2017) στην Αθήνα.

Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 38 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της Αθήνας, ενώ το εστιακό βάθος ορίζεται στα πέντε χιλιόμετρα.


Διαβάστε Περισσότερα »

39 συλλήψεις και 110 προσαγωγές σε εξόρμηση της αστυνομίας στη Στερεά

Στοχευμένες αστυνομικές επιχειρήσεις πραγματοποιήθηκαν στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, στο πλαίσιο των οποίων συνελήφθησαν συνολικά (
39) άτομα

Κατά τη διάρκεια της εξόρμησης, ελέγχθηκαν πάνω από (1.200) άτομα και περισσότερα από (1.000) οχήματα, προσήχθησαν (110) άτομα και βεβαιώθηκαν (350) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

Οι αστυνομικοί έλεγχοι αποσκοπούν στην πρόληψη και στην καταστολή της εγκληματικότητας, αλλά και στην τόνωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών  


Στοχευμένες αστυνομικές επιχειρήσεις πραγματοποιήθηκαν προχθές (09-06-2017), σε περιοχές των Νομών Βοιωτίας, Ευβοίας, Φθιώτιδας, Φωκίδας και Ευρυτανίας, στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, καθώς και της διαμόρφωσης ασφαλών συνθηκών διαβίωσης των πολιτών.

Οι επιχειρήσεις οργανώθηκαν και υλοποιήθηκαν από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας των ανωτέρω Νομών, σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας.

Οι συγκεκριμένες δράσεις πραγματοποιήθηκαν με στόχο την πρόληψη κλοπών και διαρρήξεων, την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, τον εντοπισμό φυγόποινων, τη διενέργεια ελέγχων σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, τον εξονυχιστικό έλεγχο οχημάτων και της νόμιμης κυκλοφορίας αυτών, την προσαγωγή υπόπτων τέλεσης αξιόποινων πράξεων και γενικότερα την αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς.

Στο πλαίσιο της εξόρμησης προέκυψαν τα ακόλουθα αποτελέσματα:

Ελέγχθηκαν: (1.269) άτομα, εκ των οποίων (986) ημεδαποί και (283) αλλοδαποί, καθώς και (1.094) οχήματα.

Προσήχθησαν: (110) άτομα, εκ των οποίων (71) ημεδαποί και (39) αλλοδαποί.
Συνελήφθησαν: (39) άτομα, εκ των οποίων (22) ημεδαποί και (17) αλλοδαποί και συγκεκριμένα:

(2) ημεδαποί, για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών.
(1) ημεδαπός, για διάπραξη κλοπής.
(1) ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική Απόφαση.
(12) αλλοδαποί, για παράβαση νομοθεσίας περί αλλοδαπών.
(7) ημεδαποί και (5) αλλοδαποί, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
(3) ημεδαποί, για παραβάσεις του υγειονομικού κανονισμού.
(3) ημεδαποί, για παράνομο υπαίθριο εμπόριο.
(3) ημεδαποί, για παράβαση νομοθεσίας περί «αιγιαλού – παραλίας».
(1) ημεδαπός, για εξύβριση και πρόκληση απλής σωματικής βλάβης.
(1) ημεδαπή, για επαιτεία.


Κατασχέθηκαν:

Μικροποσότητα κάνναβης και αυτοσχέδια τσιγάρα κάνναβης, αναμεμειγμένα με καπνό.
Χρηματικό ποσό, ένα τσαντάκι και μία τραπεζική κάρτα ανάληψης μετρητών.
Διάφορα είδη παραεμπορίου.


Βεβαιώθηκαν συνολικά: (423) παραβάσεις και συγκεκριμένα:

(350) παραβάσεις περί Κ.Ο.Κ. {ήτοι: (75) για υπερβολική ταχύτητα, (5) για οδήγηση υπό την επίδραση οινοπνεύματος (μέθη), (11) για μη χρήση ζώνης ασφαλείας, (15) για μη χρήση προστατευτικού κράνους, (1) για παραβίαση προτεραιότητας, (2) για κίνηση στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, (3) για Κ.Τ.Ε.Ο. και (238) λοιπές παραβάσεις.}
(2) παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών.
(12) παραβάσεις του νόμου περί αλλοδαπών.
(52) παραβάσεις του υγειονομικού κανονισμού.
(7) λοιπές παραβάσεις.

Παρόμοιες επιχειρησιακές δράσεις, οι οποίες αποσκοπούν στην πρόληψη και στην καταστολή της εγκληματικότητας, θα συνεχιστούν σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Διαβάστε Περισσότερα »

Ένα μεγάλο Ευχαριστώ από την «Κοινωνία Εμπόρων» Λιβαδειάς


Η εκλογική αναμέτρηση της 8ης Ιουνίου μπήκε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας του Εμπορικού Συλλόγου Λιβαδειάς. Μια αναμέτρηση που, η συμμετοχή των μελών της, έδωσε μια εικόνα και μία αίσθηση γιορτής. Νικητές και ηττημένοι δεν υπάρχουνε. Στην δύσκολή εποχή που βιώνει ο εμπορικός κόσμος κανείς δεν περισσεύει.
            Όμως το αποτέλεσμα είναι τέτοιο για τον συνδυασμό μας, την «Κοινωνία Εμπόρων», το οποίο αξιολογώντας το είμαστε υποχρεωμένοι να ευχαριστήσουμε τους συναδέλφους εμπόρους που αποδέχτηκαν τις αρχές, τις θέσεις και τα πιστεύω μας, δίνοντας μας εντολή να διοικήσουμε και να υπηρετήσουμε τον εμπορικό κόσμο για άλλη μία τριετία. Αναλογιζόμενοι την μεγάλη ευθύνη που πέφτει στις πλάτες μας μετά από την επικράτηση του συνδυασμού διαβεβαιώνουμε τους συναδέλφους στο σύνολο τους ότι θα διοικούμε με αλληλεγγύη, συναδελφικότητα και εσωστρέφεια, διεκδικώντας ένα καλύτερο αύριο και την δημιουργία καλύτερων συνθηκών για την καθημερινότητα της εμπορικής και λειβαδίτικης οικογένειας στα κοινωνικά και πολιτιστικά δρώμενα της πόλης μας.
            Οι επιτυχόντες για το Διοικητικό Συμβούλιο κατά αλφαβητική σειρά είναι οι
·        Αγνιάδης Παναγιώτης
·        Ζησιμόπουλος Θεόδωρος
·        Θανέλλας Νικόλαος
·        Καλλιώρης Γεώργιος
·        Καλογρηάς Αθανάσιος
·        Σάκκος Μάριος
·        Τσιτσικλής Δημήτριος

Οι έδρες για την ομοσπονδία κατανεμήθηκαν 9 για την «Κοινωνία Εμπόρων» και 1 για τους συναδέλφους της «Αγωνιστικής Συνεργασίας Εμπόρων».
Κλείνοντας καλούμε όλους τους Συναδέλφους να πλαισιώνουν τις εκδηλώσεις, να καταθέτουν προτάσεις στο Διοικητικό Συμβούλιο μέσα από καθημερινή επαφή, δίνοντας σε όλους να καταλάβουν ότι όλοι μαζί μπορούμε να δίνουμε τον καθημερινό αγώνα για επιβίωση.
Σας ευχαριστούμε.



«Κοινωνία Εμπόρων»
Διαβάστε Περισσότερα »

Tα πρωτοσέλιδα των κυριακάτικων εφημερίδων

Διαβάστε Περισσότερα »

Δίστομο:Πρωτοφανές επεισόδιο με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, τον Γλέζο και τον Γερμανό πρέσβη-ΒΙΝΤΕΟ



Ένα πρωτοφανές επεισόδιο με πρωταγωνιστές τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, τον Γερμανό πρέσβη και τον Μανώλη Γλέζο συνέβη στην επίσημη τελετή του δήμου Διστόμου.

Αφορμή, η θλιβερή επέτειος της σφαγής του Διστόμου, στις 10 Ιουνίου του 1944, όταν οι Ναζί εκτέλεσαν εκατοντάδες Έλληνες.

Όπως έγραψε στο twitter ο βουλευτής του Ποταμιού, Γιώργος Μαυρωτάς, η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, επιχείρησε να εμποδίσει τον Γερμανό πρέσβη καταθέσει στεφάνι στην επίσημη τελετή του δήμου Διστόμου. Τότε, σύμφωνα με τα όσα έγραψε ο κ. Μαυρωτάς στο Twitter, επενέβη, ο Μανώλης Γλέζος, ο οποίος προηγουμένως είχε ανακηρυχθεί επίτιμος δημότης Διστόμου, και πήρε από το χέρι τον Γερμανό πρέσβη «για να την παρακάμψει».
Από την πλευρά της η Ζωή Κωνσταντοπούλου με ανάρτησή της στο Facebook επιχείρησε να εξηγήσει γιατί προχώρησε στην πράξη αυτή επιμένοντας ότι δεν έχει δικαίωμα η Γερμανία να καταθέτει στεφάνι γράφοντας ότι «τα στεφάνια που επικυρώνουν την άρνηση αποκατάστασης αυτών των εγκλημάτων δεν είναι συγγνώμη, αλλά κοροϊδία».

Διαβάστε Περισσότερα »

Άγριο έγκλημα στον Άγιο Κωνσταντίνο Φθιώτιδας: Τον έδειραν, τον μαχαίρωσαν και τον πάτησαν με το αυτοκίνητο



Στο πόδι η αστυνομία για τον άγρια δολοφονημένο άνδρα που βρέθηκε νωρίς το πρωί πεταμένος στην άκρη του δρόμου...

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ένας πολίτης που έκανε το πρωινό του περπάτημα στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου βρήκε τον άτυχο άνδρα.

Στις 6:20΄ το πρωί στο 167χλμ της ΠΕΟ Λαμίας - Αθηνών, κοντά στο συγκρότημα "Λεβέντη", είδε πεσμένο έναν άνθρωπο.

Όταν πλησίασε έπαθε σοκ, αφού βρέθηκε μπροστα σε ένα αποτρόπαιο θέαμα. Στην άκρη του δρόμου ήταν πεσμένος ένας άνδρας μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Το πτώμα έφερε πολλαπλές μαχαιριές, είχε σημάδια από ξυλοδαρμό, ενώ είχε πατηθεί και με αυτοκίνητο.

Όλα τα ευρήματα δείχνουν ότι πρόκειται για ένα ειδεχθές έγκλημα, που διέπραξαν με μεγάλη αγριότητα οι δράστες ή ο δράστης.

Οι πληροφορίες λένε ότι πρόκειται για Έλληνα, αλλά ακόμη δεν έχει γίνει γνωστή η ταυτότητα του θύματος.

Την υπόθεση ανέλαβε το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, ενώ στο σημείο έχει μεταβεί και το Εγκληματολογικό από την Δ/νση Αστυνομίας Φθιώτιδας.
Διαβάστε Περισσότερα »

Τραυματίστηκε 8χρονο αγοράκι από ανταλλαγή πυρών στον καταυλισμό Ρομά στη Θήβα-Έξι συλλήψεις και 32 προσαγωγές



Το αγόρι μεταφέρθηκε για νοσηλεία στην Αθήνα - Ευρεία αστυνομική επιχείρηση- Συνελήφθησαν έξι άτομα - Τα πέντε είναι τραυματισμένα- 32 προσαγωγές - Χτυπάει κόκκινο η παραβατικότητα και στο Πυρί
Ευρεία αστυνομική επιχείρηση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βοιωτίας, πραγματοποιήθηκε σήμερα, μετά από συμπλοκή και ανταλλαγή πυροβολισμών, από άγνωστο αριθμό ατόμων, η οποία έλαβε χώρα σήμερα το πρωί, εντός Οικισμού στην περιοχή του Πυρίου Θηβών Βοιωτίας.

Μετά από διενέργεια εκτεταμένων και συντονισμένων ερευνών και αναζητήσεων, στις οποίες συμμετείχαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας και του Αστυνομικού Τμήματος Θηβών, του Τμήματος Ασφαλείας και του Τμήματος Τροχαίας Λιβαδειάς, της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και των Α’ και Β’ Ο.Π.Κ.Ε. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βοιωτίας, αλλά και του Αστυνομικού Τμήματος Διστόμου, προσήχθησαν συνολικά τριάντα δύο (32) άτομα και συγκεκριμένα :

(19) άτομα από τον Οικισμό του Πυρίου Θηβών και πέριξ αυτού, καθώς και
(13) άτομα τα οποία εντοπίστηκαν να κινούνται επί της εθνικής οδού Λιβαδειάς – Δελφών (15ο χιλιόμετρο).
Στο πλαίσιο της ενδελεχούς έρευνας που διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, με τη συνδρομή του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, συνελήφθησαν για τη συμμετοχή τους στην συμπλοκή, έξι (6) ημεδαποί, ηλικίας 23, 38, 33, 41, 39 και 31 ετών, εκ των οποίων οι πέντε έφεραν ελαφρά τραύματα από σκάγια κυνηγετικών όπλων.

Επιπλέον αναζητούνται για να συλληφθούν δύο (2) ακόμη ημεδαποί, ηλικίας (39) και (65) ετών, οι οποίοι επίσης συμμετείχαν στη συμπλοκή.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για συμπλοκή, απόπειρα ανθρωποκτονίας, πρόκληση σωματικών βλαβών, παράβαση του νόμου περί όπλων και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Κατά τη διάρκεια των ευρείας κλίμακας ερευνών, βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα κοντά στον οικισμό και πέριξ των κατοικιών των συλληφθέντων, συνολικά πέντε (5) κυνηγετικά όπλα, τα οποία κατασχέθηκαν και όπως διαπιστώθηκε ήταν κλεμμένα.

Επίσης, κατά τη συμπλοκή τραυματίστηκε από σκάγια στο μάτι ένα οκτάχρονο αγόρι που κατοικεί εντός του Οικισμού, το οποίο διακομίσθηκε για νοσηλεία σε Νοσοκομείο των Αθηνών.

Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον  Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.

Χτυπάει κόκκινο η παραβατικότητα στο Πυρί

Αξίζει να σημειωθεί ότι η παραβατικότητα και η εγκληματικότητα στην συγκεκριμένη περιοχή χτυπάει κόκκινο. Συγκεκριμένα έχει καταστεί «εφιάλτης» των διερχόμενων οδηγών μια συμμορία Ρομά,  που στήνει καρτέρι στη γέφυρα και ληστεύει.

Θύμα τους έπεσε πρόσφατα και ο βουλευτής Βοιωτίας του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Θηβαίος. Ο βουλευτής επέστρεφε με το αυτοκίνητό του, το απόγευμα της Κυριακής από την Αθήνα.

Περνώντας από τη γέφυρα, πετάχτηκαν στη μέση του δρόμου νεαροί ρομά με ρόπαλα, τον σταμάτησαν βιαίως και με απειλές τον λήστεψαν.



  
Διαβάστε Περισσότερα »

Κυριακή με έντονα καιρικά φαινόμενα: Καταιγίδες, χαλάζι και μποφόρ

Επιδείνωση θα παρουσιάσει σήμερα ο καιρός, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, οι οποίες θα συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις και θυελλώδεις ανέμους.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ, στη Μακεδονία και τη Θεσσαλία και βαθμιαία στα υπόλοιπα ηπειρωτικά (εκτός Θράκης), την Εύβοια και τις Σποράδες και πιθανόν πρόσκαιρα το Ιόνιο, αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες πρόσκαιρα ισχυρές.

Τη νύχτα τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία σε πτώση στα ηπειρωτικά.

Πιο αναλυτικά:

Αττική

Νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα δυτικά και βόρεια του νομού πιθανόν πρόσκαιρα ισχυρές. Βελτίωση τη νύχτα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 4 και από το απόγευμα στα ανατολικά τοπικά 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες πρόσκαιρα ισχυρές. Βελτίωση το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία και Θράκη

Στην Μακεδονία νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες πρόσκαιρα ισχυρές. Βελτίωση το βράδυ. Στη Θράκη λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές καταιγίδες τις μεσημβρινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 Μποφόρ και από το βράδυ στα ανατολικά 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Στη Θράκη έως 27 βαθμούς.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες πρόσκαιρα ισχυρές κυρίως στις ηπειρώτικες περιοχές. Τη νύχτα τα φαινόμενα θα σταματήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 ως 28 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Αρχικά στη Θεσσαλία και βαθμιαία στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις με τοπικός βροχές και καταιγίδες πρόσκαιρα ισχυρές. Τη νύχτα τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 Μποφόρ και από το βράδυ στα ανατολικά 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 27 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη

Αραιές νεφώσεις που από το απόγευμα θα πυκνώσουν και το βράδυ είναι πιθανόν να σημειωθούν τοπικές βροχές η καταιγίδες στις Κυκλάδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και από το απόγευμα στις Κυκλάδες τοπικά 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και βαθμιαία τοπικά 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 28 βαθμούς Κελσίου.


Διαβάστε Περισσότερα »

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ