Σάββατο 8 Ιουλίου 2017

Η Τιμία Κάρα του Οσίου Δαυίδ στις Πλαταιές-ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

 Οι Πλαταιές υποδέχθηκαν  την Τιμία Κάρα του Οσίου και Θεοφόρου Πατρός Ημών Δαυίδ του Γέροντος του εν Ευβοία.
Παρουσία των τοπικών - στρατιωτικών αρχών αλλά και πλήθους πιστών, πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα η υποδοχή της Τιμίας Κάρας του Οσίου Δαυίδ στις Πλαταιές.
Την Κάρα μετέφερε ο καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Οσίου Δαβίδ, στην Εύβοια, Αρχιμ. Γαβιήλ.
  Η υποδοχή έγινε στην είσοδο του χωριού από τον Αρχιμανδρίτη Κύριλλο παρουσία αγήματος και αξιωματικών του στρατού, συλλόγων, των τοπικών αρχών και πλήθος πιστών.
Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε λιτανεία, τελέστηκε δέηση στην είσοδο ναού, ενώ ακολούθησε Εσπερινός στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Πλαταιών.

 








 



Διαβάστε Περισσότερα »

Γιορτάζει η Αγία Μαρίνα στην Καλλιθέα Θηβών



Διαβάστε Περισσότερα »

Τραγωδία στο Βύρωνα: «Άντε γεια», φώναξε η 37χρονη μάνα και έπεσε στο κενό

Δύο παιδιά και δύο γυναίκες, σε κατάσταση σοκ, βλέπουν παντού αίματα γύρω τους... - Δεν την πήρε κανείς είδηση, για να προσπαθήσει να την μεταπείσει - Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα είχε βιώσει στο παρελθόν επιλόχειο κατάθλιψη
Συγκλονίζουν οι νέες λεπτομέρειες που έρχονται σήμερα στο φως της δημοσιότητας, αναφορικά με την τραγωδία που σημειώθηκε χθες στο Βύρωνα, όταν μια 37χρονη έδωσε τέλος στη ζωή της, πηδώντας από το μπαλκόνι του σπιτιού της, στην όδο Χρυσοστόμου Σμύρνης.

Πέφτοντας, σύμφωνα με μαρτυρίες, η γυναίκα φώναξε δυνατά «Άντε γεια»...., δίχως κανείς να προλάβει να την μεταπείσει. Δύο παιδιά και δύο γυναίκες που βρέθηκαν τη δύσκολη στιγμή κάτω από την πολυκατοικία, σε κατάσταση σοκ, βλέπουν παντού αίματα γύρω τους...

Μητέρα τριών παιδιών, ηλικίας ενός, τριών και πέντε ετών, η 37χρονη, για πολλά χρόνια ήταν υπέρβαρη και έκανε προσπάθειες για να χάσει βάρος. Και τα κατάφερε. Αμέσως, η ψυχολογία της άλλαξε, όπως και η γκαρνταρόμπα της.  

Πριν προχωρήσει στην τραγική αυτή πράξη, έβγαλε την κίτρινη φούστα της, αγαπημένο της κομμάτι, την κρέμασε και πήδηξε στο κενό.

Ωστόσο, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, η γυναίκα είχε βιώσει στο παρελθόν επιλόχειο κατάθλιψη, κάτι που προφανώς τη στοίχειωνε για καιρό...

Η εγκυμοσύνη, εκείνη την περίοδο της είχε προσθέσει περιττά κιλά. Αν και το ξεπέρασε, κανείς δεν μπορούσε να διανοηθεί ότι η γυναίκα αυτή είχε πληγωθεί βαθιά.


Ο σύζυγός της, τραγική φιγούρα της τραγωδίας, που την λάτρευε και την πρόσεχε, δεν μπορεί να πιστέψει τι έχει συμβεί.
Διαβάστε Περισσότερα »

Επέστρεψε στον Α.Ο. ΘΗΒΑ ο Θανάσης Βυλλιώτης

Ύστερα από το όλο αδιέξοδο που υπήρξε και όλοι είδαν πόσο δύσκολο είναι να στηθεί μία ομάδα και αφού έλαβα τις κατάλληλες εγγυήσεις από τους φορείς, τους οποίους και ευχαριστώ πολύ, μπαίνω εγώ και οι συνεργάτες μου πάλι μπροστά ώστε να μην διαλύσει ο αγαπημένος μας ΑΟ ΘΗΒΑ.

Η ιστορική διαδρομή της οικογένειας μου και ανιδιοτελής αγάπη μου για τον ΑΟ ΘΗΒΑ δεν μπορεί να με αφήσει ασυγκίνητο απέναντι στο φάσμα της καταστροφής του συλλόγου επειδή κάποιοι νόμιζαν ότι όλα είναι εύκολα.

Αυτή την στιγμή έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος ώστε να στηθεί μία αξιόπιστη ομάδα που θα μπορεί να είναι αντάξια απέναντι στην ιστορία της και να μπορεί να σταθεί με αξιοπρέπεια στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής. Οι συνεργάτες μου και εγώ ήδη σηκώσαμε μανίκια και στήνουμε την ομάδα όσο δύσκολο και αν είναι αφού έχουμε αποδείξει και εγώ και οι συνεργάτες μου σε χαλεπούς καιρούς τα δύσκολα μας αρέσουν και όπως πάντα θα τα καταφέρουμε προς απογοήτευση όλων όσων είναι απέναντι στον ΑΟ ΘΗΒΑ.

Με εκτίμηση

ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΥΛΛΙΩΤΗΣ 
Διαβάστε Περισσότερα »

Δουλειές με... φούντες στα Δερβενοχώρια-4 νέες συλλήψεις

(50) δενδρύλλια κάνναβης, πάνω από (3,5) κιλά κάνναβης και πλήρης εξοπλισμός υδροπονικής καλλιέργειας κάνναβης, κατασχέθηκαν στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών

Συνελήφθησαν (3) ημεδαποί (δύο άνδρες και μία γυναίκα) κατηγορούμενοι για καλλιέργεια, διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών, παράβαση νομοθεσίας περί όπλων και του τελωνειακού κώδικα

Συνελήφθη επιπλέον ένας ημεδαπός για κατοχή ναρκωτικών

Πραγματοποιήθηκαν έρευνες σε οικία στην ευρύτερη περιοχή των Δερβενοχωρίων Βοιωτίας και σε αγρόκτημα σε περιοχή της Αττικής

Κατασχέθηκαν επίσης πιστόλι κρότου, κυνηγετικό όπλο, (3) ζυγαριές, σπόροι κάνναβης, περισσότερα από (9) κιλά αδασμολόγητου καπνού, ναρκωτικά δισκία κ.α.


Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, συνελήφθησαν χθες (07-07-2017) το μεσημέρι, στην ευρύτερη περιοχή των Δερβενοχωρίων Βοιωτίας, τρεις (3) ημεδαποί και συγκεκριμένα ένας 60χρονος, ένας 36χρονος και μία 53χρονη, κατηγορούμενοι για καλλιέργεια, διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών, καθώς και για παράβαση νομοθεσίας περί όπλων και του τελωνειακού κώδικα.

Επιπλέον, συνελήφθη ένας 54χρονος ημεδαπός, για κατοχή ναρκωτικών.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση - αξιοποίηση στοιχείων, οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση, στο πλαίσιο της οποίας εντοπίστηκε αρχικά οικία στην ανωτέρω περιοχή, όπου διαμένουν οι τρεις πρώτοι συλληφθέντες.

Σε νομότυπη έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία τους, όπου εντοπίστηκε και ο 54χρονος, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

(7) νάιλον συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού μεικτού βάρους (1.969) γραμμαρίων,
πιστόλι κρότου και (4) φυσίγγια κρότου,
κυνηγετικό όπλο και (113) κυνηγετικά φυσίγγια, διαφόρων τύπων,
(2) ζυγαριές και (7) ναρκωτικά δισκία,
(9) κιλά και (200) γραμμάρια αδασμολόγητου καπνού,
Μεγάλος αριθμός από σπόρους κάνναβης, αλλά και νάιλον συσκευασιών, πρόσφορες για την συσκευασία των ναρκωτικών.

Όπως προέκυψε από την ενδελεχή αστυνομική έρευνα, οι ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης που βρέθηκαν στην οικία των 60χρονου, 53χρονης και 36χρονου, προέρχονταν από δενδρύλλια κάνναβης που καλλιεργούσαν σε αγρόκτημα σε περιοχή της Αττικής, τις οποίες ακολούθως απέκρυπταν στην οικία τους, με σκοπό την περεταίρω διακίνησή τους.

Σε έρευνα που διενεργήθηκε χθες το απόγευμα στο ανωτέρω αγρόκτημα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, βρέθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν:
 
(50) δενδρύλλια κάνναβης, μετά πλήρους ριζικού συστήματος, ύψους έως και (2) μέτρων, τα οποία εκριζώθηκαν,
(1.694) γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης,
πλήρης εξοπλισμός για την καλλιέργεια υδροπονικής κάνναβης και ειδικότερα λάμπες, μετασχηματιστές, ροοστάτης, χρονοδιακόπτης, θερμόμετρο – υγρασιόμετρο, μπαλαντέζες κ.λ.π.,
σπόροι κάνναβης και πλαστική βάση ανάπτυξης σπόρων κάνναβης.
ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Επίσης, στην κατοχή του 54χρονου, βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, ενώ κατασχέθηκαν και πέντε κινητά τηλέφωνα από την κατοχή όλων των συλληφθέντων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών.

Υπενθυμίζεται ότι προχθές (06-07-2017), συνελήφθη στην ευρύτερη περιοχή των Δερβενοχωρίων Βοιωτίας, 46χρονος ημεδαπός, ομοίως από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, στην οικία του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (15) δενδρύλλια κάνναβης, πάνω από (2) κιλά κάνναβης και (2) κυνηγετικά όπλα, εκ των οποίων το ένα διαπιστώθηκε ότι ήταν κλεμμένο (σχετικό το από 07-07-2017 Δελτίο Τύπου-Δείτε ΕΔΩ).

Οι έρευνες και οι επιχειρήσεις των Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βοιωτίας, για την καταπολέμηση των ναρκωτικών, θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον.




Διαβάστε Περισσότερα »

Τα κόλπα των απατεώνων για να εξαπατούν ηλικιωμένους -Διαβάστε τις συμβουλές της Αστυνομίας


Θύματα απάτης από επιτήδειους πέφτουν το τελευταίο χρονικό διάστημα(Δείτε ΕΔΩ) κυρίως άτομα τρίτης ηλικίας και με διάφορα προσχήματα και τεχνάσματα τους αποσπούν χρηματικά ποσά.
Ανακοίνωση με συμβουλές προς ηλικιωμένους εξέδωσε η Ελληνική Αστυνομία, έτσι ώστε να μπορούν να προστατευθούν από άτομα που πιθανόν να επιδιώκουν να τους ξεγελάσουν και να τους αποσπάσουν χρήματα ή να τους βλάψουν με κάποιον άλλο τρόπο.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Μην ανοίγετε την πόρτα σας σε άγνωστα άτομα.

Ασφαλίστε καλά το σπίτι σας ιδίως όταν κοιμάστε ή όταν πρόκειται να απουσιάσετε.

Μη τοποθετείτε τα χρήματά σας σε τσέπες του παντελονιού ή εξωτερικές των ενδυμάτων σας όταν είστε σε χώρους με συνωστιμό ή χρησιμοποιείτε τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Επίσης κρατήστε την τσάντα μπροστά σας και φροντίστε να είναι κλειστή.

Μη πείθεστε εύκολα με άγνωστα άτομα που σας πλησιάζουν είτε με το πρόσχημα ευκαιριακών αγορών, είτε ως γνωστοί συγγενών σας, προφασιζόμενοι την εξόφληση χρέους, ασφαλιστήριων συμβολαίων, ηλεκτρικών συσκευών, ανταλλακτικών αυτοκινήτων κ.λ.π., για λογαριασμό των συγγενικών σας προσώπων.

Μην επιτρέπετε να σας προσεγγίζουν άτομα την ώρα που πραγματοποιείται συναλλαγές σε ΑΤΜ. Επίσης, μη δίνεται πληροφορίες για τον αριθμό ΡΙΝ ή για το λογαριασμό σας.

Έχετε πρόχειρα τα τηλέφωνα με τα οποία θα πρέπει να επικοινωνήσετε σε περίπτωση ανάγκης (Αστυνομία, Πυροσβεστική, στενοί συγγενείς κ.α.).

ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

    Να μην πείθεστε εύκολα από άτομα, τα οποία σας “πλησιάζουν” ως γνωστοί συγγενικών – φιλικών προσώπων.
    Να είστε ιδιαίτερα επιφυλακτικοί σε άγνωστα άτομα που επιχειρούν με διάφορα προσχήματα και τεχνάσματα να εισέλθουν στην οικία σας.
    Εφόσον άγνωστο άτομο εισέλθει στην οικία σας με οποιαδήποτε πρόφαση (π.χ. διεξαγωγή έρευνας, πώληση κάποιου προϊόντος, ανάγκη να πραγματοποιήσουν μια κλήση κ.λπ.), να μην επιτρέπετε να μεταβαίνει σε άλλους χώρους του σπιτιού σας, πέραν αυτών που χρειάζεται και ποτέ να μην χάνετε την οπτική επαφή μαζί του.
    Στην περίπτωση αυτή, να προσέχετε τα προσωπικά σας αντικείμενα, προκειμένου να αποφευχθεί το ενδεχόμενο αφαίρεσής τους με τη μέθοδο της απασχόλησης.
    Να είστε ιδιαίτερα επιφυλακτικοί όταν άγνωστοι προσπαθήσουν να σας πείσουν για την καταβολή χρηματικού ποσού, με το πρόσχημα επείγουσας ανάγκης συγγενικού – φιλικού προσώπου (π.χ. νοσηλεία σε νοσοκομείο).Το ίδιο μπορεί να προσπαθήσουν και τηλεφωνικά. Για τους ίδιους λόγους να μην ενδίδετε σε προτροπές για συνάντηση (ραντεβού κ.λπ.).
    Σε περιπτώσεις που άγνωστοι επικαλούνται έκτακτη ανάγκη γνωστού -συγγενικού σας προσώπου, να επιδιώκετε πάντα οι ίδιοι να επικοινωνείτε τηλεφωνικά με το γνωστό-συγγενικό σας πρόσωπο, προς επιβεβαίωση των όσων επικαλούνται. Η επικοινωνία να γίνεται με δικό σας τηλέφωνο και κατόπιν δικής σας πρωτοβουλίας και να μην δέχεστε να μιλάτε με άτομο, το οποίο κάλεσαν οι άγνωστοι.
    Σε κάθε περίπτωση, να δηλώνετε ότι δεν πρόκειται να παραδώσετε χρήματα, εάν δεν εμφανιστούν οι γνωστοί-συγγενείς σας.
    Να μην δέχεστε σε καμία περίπτωση άγνωστα άτομα να σας οδηγήσουν σε Πιστωτικό Κατάστημα ή ΑΤΜ για ανάληψη χρηματικού ποσού.
    Να μην πείθεσθε εύκολα σε ευκαιριακές αγορές προϊόντων που σας προτείνουν άγνωστα άτομα, ιδιαίτερα δε δίχως να δείτε πρώτα τα προϊόντα αυτά.
    Να μην πείθεστε από άγνωστους, οι οποίοι εμφανίζονται ως υπάλληλοι Δημόσιας Υπηρεσίας ή άλλου φορέα για την επιδιόρθωση κάποιου τεχνικού προβλήματος, εάν δεν τους έχετε εσείς προηγουμένως καλέσει.
    Να μην πείθεστε όταν άγνωστοι σας ζητούν να καταβάλλετε χρήματα για οφειλές γνωστών ή συγγενικών προσώπων σε δημόσιες υπηρεσίες ή σε καταστήματα-εταιρείες για αγορά αγαθών-προσφορά υπηρεσιών.
    Επισημαίνεται ότι από νοσοκομεία ή από δημόσιες υπηρεσίες δεν χρησιμοποιείται η πρακτική υπάλληλοί τους να μεταβαίνουν σε οικίες ή σε δημόσιους χώρους και να ζητούν από πολίτες την καταβολή χρημάτων για υπηρεσίες που παρέχουν.
    Να έχετε πάντα διαθέσιμους τους τηλεφωνικούς αριθμούς, με τους οποίους πρέπει να επικοινωνήσετε σε περίπτωση ανάγκης (Αστυνομία, Πυροσβεστική, Νοσοκομεία, στενοί συγγενείς κ.α.).
    Προσπαθήστε να συγκρατήσετε τα χαρακτηριστικά των δραστών, καθώς και τα οχήματα με τα οποία κινούνται (αριθμό κυκλοφορίας, μάρκα οχήματος, χρώμα κ.λπ.), για να βοηθήσετε το έργο των διωκτικών αρχών.
    Να ενημερώνετε πάντα τις αστυνομικές Αρχές, ακόμη και σε περίπτωση απόπειρας απάτης σε βάρος σας.

Οι δράστες χρησιμοποιούν συνήθως την εξής μεθοδολογία :

Απάτη με τη μέθοδο προσέγγισης εκ μέρους συγγενικού προσώπου (κυρίως σε βάρος ηλικιωμένων ατόμων)

    Οι δράστες επιλέγουν κυρίως ηλικιωμένους ανθρώπους, για τους οποίους πληροφορούνται με οποιανδήποτε τρόπο τα στοιχεία ταυτότητας τόσο των ιδίων, όσο και προσφιλών συγγενικών τους προσώπων, συνήθως των παιδιών ή των εγγονιών τους.
    Τους προσεγγίζουν «δήθεν» ως απεσταλμένοι των συγγενών τους και με το πρόσχημα άμεσης και επείγουσας ανάγκης χρημάτων, επιδιώκουν να τους αποσπάσουν μεγάλα χρηματικά ποσά. Η προσέγγιση συνήθως γίνεται κατά την έξοδο ή λίγο πριν την είσοδο στην κατοικία τους, έξω από Τράπεζες ή εμπορικά καταστήματα κ.λπ.
    Οι τεχνικές, που χρησιμοποιούν οι δράστες για να πείσουν τους ηλικιωμένους να τους δώσουν τα χρήματα για λογαριασμό των οικείων τους, είναι ο αιφνιδιασμός και η παρουσίαση μιας αληθοφανούς οικονομικής ανάγκης που πρέπει να ικανοποιηθεί χωρίς αναβολή. Με τον τρόπο αυτό, αλλά και με την αναφορά σε συγγενικά πρόσωπα με ιδιαίτερη οικειότητα, επιδιώκουν να κερδίσουν την εμπιστοσύνη και να μην αφήσουν περιθώρια δεύτερης σκέψης. Σε αρκετές περιπτώσεις, οι δράστες για να ισχυροποιήσουν τα επιχειρήματά τους, προσποιούνται πως τηλεφωνούν στα οικεία πρόσωπα για να επιβεβαιώσουν την οικονομική ανάγκη, πλην όμως οι ηλικιωμένοι μέσα στην αναστάτωση τους δεν αντιλαμβάνονται ότι συνομιλούν με συνεργούς των δραστών και όχι με τους συγγενείς τους.
    Οι λόγοι που επικαλούνται οι δράστες για να αποσπάσουν χρήματα είναι συνήθως η εξόφληση ενός χρέους, η πληρωμή ασφαλιστηρίων συμβολαίων, η αγορά ηλεκτρικών συσκευών, ανταλλακτικών αυτοκινήτων κ.λπ., για λογαριασμό «δήθεν» συγγενικών προσώπων.
    Τα χρηματικά ποσά, που ζητούν οι δράστες κυμαίνονται από μερικές εκατοντάδες έως αρκετές χιλιάδες Ευρώ, ποσά τα οποία μεταβάλλονται και προσαρμόζονται ανάλογα με τη δεκτικότητα και ευπιστία των ηλικιωμένων. Ενδεικτικά αναφέρεται πως στο παρελθόν δράστες έχουν μεταφέρει με αυτοκίνητο ηλικιωμένους ακόμα και σε Τράπεζες, προκειμένου να αναλάβουν μεγάλα χρηματικά ποσά και να τους τα παραδώσουν.

Απάτη με τη μέθοδο νοσηλείας συγγενικού προσώπου

    Οι δράστες επιλέγουν συνήθως ηλικιωμένους και πληροφορούνται με οποιανδήποτε τρόπο τα στοιχεία ταυτότητας τόσο των ιδίων, όσο και προσφιλών συγγενικών τους προσώπων, συνήθως των παιδιών τους.
    Ακολούθως, επικοινωνούν τηλεφωνικώς μαζί τους κυρίως τις νυχτερινές ώρες (συνήθως μετά τα μεσάνυχτα) και εκμεταλλευόμενοι την αναστάτωση που προκαλείται, τους αναγγέλλουν ότι ένας στενός συγγενής τους (π.χ. γιος, κόρη, γαμπρός ή νύφη) εισήχθη εσπευσμένα σε κάποιο νοσοκομείο, λόγω τροχαίου ατυχήματος ή κάποιου άλλου εκτάκτου λόγου και απαιτούν χρήματα για να γίνει άμεσα κάποια ιατρική πράξη, συνήθως χειρουργική επέμβαση.
    Οι δράστες ζητούν από τους ηλικιωμένους να μεταβούν αμέσως σε συγκεκριμένο σημείο (που νωρίτερα οι ίδιοι έχουν επιλέξει ως κατάλληλο, συνήθως κοντά στο σπίτι τους), όπου τους «αναμένει» άνθρωπος του νοσοκομείου π.χ. ένας νοσηλευτής ή υπάλληλος του ΕΚΑΒ, για να παραλάβει τα χρήματα και να τα παραδώσει το ταχύτερο δυνατό στους γιατρούς.
    Οι ηλικιωμένοι χρησιμοποιούν συνήθως την ίδια τηλεφωνική συσκευή στην οποία δέχθηκαν την κλήση για να καλέσουν στο κινητό τηλέφωνο το συγγενικό τους πρόσωπο, που «δήθεν» νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Όμως, μέσα στη σύγχυση τους δεν αντιλαμβάνονται ότι η «γραμμή» είναι ακόμη ανοιχτή με τους δράστες, οι οποίοι δεν τερμάτισαν την προηγούμενη κλήση. Οι δράστες προσποιούνται ότι απαντούν στην κλήση των θυμάτων και «επιβεβαιώνουν» την άσχημη είδηση, παριστάνοντας για παράδειγμα κάποιον τραυματιοφορέα που κρατάει το κινητό του νοσηλευόμενου.

Απάτη με τη μέθοδο πώλησης κατασχεμένων από την Τράπεζα ακινήτων ή οχημάτων σε συμφέρουσα τιμή

    Οι δράστες εμφανίζονται συνήθως ως δικηγόροι Τραπεζών, οι οποίες προτίθενται να προχωρήσουν σε πλειστηριασμό κατασχεμένων ακινήτων και αυτοκινήτων. Με τη χρήση πλαστών εγγράφων και συνήθως με το πρόσχημα ότι οι ίδιοι ελέγχουν τη διενέργεια των πλειστηριασμών, πείθουν ότι μπορούν να μεσολαβήσουν στην κατακύρωση του πλειστηριαζόμενου αντικειμένου σε πολύ χαμηλή τιμή και αποσπούν έτσι μεγάλα χρηματικά ποσά.
    Έχει παρατηρηθεί ότι μέλη αυτών των εγκληματικών ομάδων για να γίνονται περισσότερο πιστευτοί μισθώνουν πολυτελή διαμερίσματα και ακριβά αυτοκίνητα, προκειμένου να τα παρουσιάζουν ως προοριζόμενα για εκποίηση από τις Τράπεζες.
    Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι οι δράστες «αλιεύουν» υποψήφιους συναλλασσόμενους, ακόμα και μέσα από τον κύκλο γνωριμιών άλλων ατόμων που έχουν εξαπατήσει, πριν αυτά αντιληφθούν την απάτη.

Απάτη με τη μέθοδο της απασχόλησης σε ΑΤΜ (συνήθως σε βάρος ηλικιωμένων ατόμων)

    Οι δράστες προσεγγίζουν ένα άτομο τη στιγμή που πραγματοποιεί συναλλαγή σε ΑΤΜ και χωρίς να γίνουν αντιληπτοί υποκλέπτουν οπτικά το «ΡΙΝ» κατά την πληκτρολόγησή του, ενώ στη συνέχεια περιμένουν να ολοκληρωθεί η συναλλαγή.
    Τη στιγμή της εξόδου της κάρτας από το ΑΤΜ ένας από τους δράστες ρίχνει στα πόδια του συναλλασσόμενου ένα χαρτονόμισμα και τον προτρέπει να το πάρει με το πρόσχημα ότι του έπεσε από τη τσέπη.
    Οι δράστες εκμεταλλεύονται το χρονικό διάστημα που ο συναλλασσόμενος απασχολείται με το πεσμένο χαρτονόμισμα και αφαιρούν την κάρτα του από το στόμιο εξόδου του ΑΤΜ, τοποθετώντας στη θέση της μία άλλη.
    Μετά την αποχώρηση του συναλλασσόμενου, που δεν έχει αντιληφθεί τη αλλαγή της κάρτας, οι δράστες αφαιρούν το υπόλοιπο του λογαριασμού.

Διαβάστε Περισσότερα »

Τι λέει η Αστυνομία για τη ληστεία στην Τράπεζα Οινοφύτων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συνελήφθη ημεδαπός, μετά από διάπραξη απόπειρας ληστείας σε υποκατάστημα τράπεζας στα Οινόφυτα Βοιωτίας

Συνελήφθη, χθες (07-07-2017) το μεσημέρι στα Οινόφυτα Βοιωτίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τανάγρας, 46χρονος ημεδαπός, ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα ληστείας και παράβαση νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα ο δράστης, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του με γυαλιά ηλίου και καπέλο τύπου τζόκεϊ, εισήλθε σε υποκατάστημα τράπεζας της ανωτέρω περιοχής, με σκοπό την διάπραξη ληστείας.

Συγκεκριμένα, προέταξε κοντόκανο κυνηγετικό όπλο το οποίο έβγαλε από σακίδιο πλάτης που έφερε μαζί του, πλην όμως από λάθος χειρισμό του ακινητοποιήθηκε από πολίτη που βρισκόταν εντός του υποκαταστήματος και συνελήφθη από τους αστυνομικούς που περιπολούσαν στην περιοχή και μετέβησαν άμεσα στο σημείο διάπραξης της απόπειρας ληστείας.

Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκαν το προαναφερόμενο κυνηγετικό όπλο και το σακίδιο πλάτης του δράστη, το οποίο περιείχε ένα ζευγάρι γάντια, ένα καπέλο και ένα ζευγάρι κάλτσες, καθώς επίσης πέντε (5) κυνηγετικά φυσίγγια και μικρό χρηματικό που είχε στην κατοχή του.

Σημειώνεται ότι ο δράστης έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις Διωκτικές Αρχές για διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων σε περιοχές της Αττικής, ενώ είχε αποφυλακισθεί πρόσφατα από Κατάστημα Κράτησης της Χώρας.

Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.

Διαβάστε Περισσότερα »

Πάνω από 50 συλλήψεις σε μια μέρα στη Στερεά

Στοχευμένες αστυνομικές επιχειρήσεις πραγματοποιήθηκαν στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, στο πλαίσιο των οποίων συνελήφθησαν συνολικά (53) άτομα

Κατά τη διάρκεια της εξόρμησης, ελέγχθηκαν πάνω από (1.450) άτομα και περισσότερα από (1.000) οχήματα, προσήχθησαν (87) άτομα και βεβαιώθηκαν (343) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

Οι αστυνομικοί έλεγχοι αποσκοπούν στην πρόληψη και στην καταστολή της εγκληματικότητας, αλλά και στην τόνωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών  


Στοχευμένες αστυνομικές επιχειρήσεις πραγματοποιήθηκαν χθες (06-07-2017), σε περιοχές των Νομών Βοιωτίας, Ευβοίας, Φθιώτιδας, Φωκίδας και Ευρυτανίας, στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, καθώς και της διαμόρφωσης ασφαλών συνθηκών διαβίωσης των πολιτών.

Οι επιχειρήσεις οργανώθηκαν και υλοποιήθηκαν από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας των ανωτέρω Νομών, σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας.

Οι συγκεκριμένες δράσεις πραγματοποιήθηκαν με στόχο την πρόληψη κλοπών και διαρρήξεων, την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, τον εντοπισμό φυγόποινων, τη διενέργεια ελέγχων σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, τον εξονυχιστικό έλεγχο οχημάτων και της νόμιμης κυκλοφορίας αυτών, την προσαγωγή υπόπτων τέλεσης αξιόποινων πράξεων και γενικότερα την αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς.

Στο πλαίσιο της εξόρμησης προέκυψαν τα ακόλουθα αποτελέσματα:

Ελέγχθηκαν: (1.489) άτομα, εκ των οποίων (1.148) ημεδαποί και (341) αλλοδαποί, καθώς και (1.033) οχήματα.

Προσήχθησαν: (87) άτομα, εκ των οποίων (55) ημεδαποί και (32) αλλοδαποί.

Συνελήφθησαν: (53) άτομα, εκ των οποίων (31) ημεδαποί και (22) αλλοδαποί και συγκεκριμένα:

(3) ημεδαποί, για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών.
(1) ημεδαπός, για παράβαση νομοθεσίας περί όπλων.
(2) ημεδαποί & (1) αλλοδαπός, για εκκρεμείς καταδικαστικές Αποφάσεις.
(13) αλλοδαποί, για παράβαση νομοθεσίας περί αλλοδαπών.
(16) ημεδαποί και (7) αλλοδαποί, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
(1) ημεδαπός, για φθορά ξένης ιδιοκτησίας.
(1) ημεδαπός, για απείθεια, απειλή και εξύβριση.
(1) ημεδαπός και (1) αλλοδαπός, για παραβάσεις του υγειονομικού κανονισμού.
(1) ημεδαπός, για παράνομο υπαίθριο εμπόριο.
(3) ημεδαποί, για παράβαση νομοθεσίας περί «αιγιαλού – παραλίας».
(1) ημεδαπός, για παράβαση νομοθεσίας περί ελεύθερης κατασκήνωσης.
(1) ημεδαπός, για επαιτεία.


Κατασχέθηκαν:

Μικροποσότητες ηρωίνης και κάνναβης.
Τρίφτης κάνναβης.
Ξύλινο γκλοπ.
Διάφορα είδη παραεμπορίου.


Βεβαιώθηκαν συνολικά: (388) παραβάσεις και συγκεκριμένα:

(343) παραβάσεις περί Κ.Ο.Κ. {ήτοι: (83) για υπερβολική ταχύτητα, (9) για οδήγηση υπό την επίδραση οινοπνεύματος (μέθη), (1) για παραβίαση προτεραιότητας, (5) για παραβίαση ερυθρού σηματοδότη, (13) για κίνηση στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, (2) για χρήση κινητού τηλεφώνου κατά την οδήγηση, (1) για αντικανονικούς ελιγμούς, (4) για μη χρήση ζώνης ασφαλείας, (6) για μη χρήση προστατευτικού κράνους, (4) για Κ.Τ.Ε.Ο. και (215) λοιπές παραβάσεις.}
(3) παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών.
(1) παράβαση του νόμου περί όπλων.
(13) παραβάσεις του νόμου περί αλλοδαπών.
(22) παραβάσεις του υγειονομικού κανονισμού.
(6) λοιπές παραβάσεις.


Παρόμοιες επιχειρησιακές δράσεις, οι οποίες αποσκοπούν στην πρόληψη και στην καταστολή της εγκληματικότητας, θα συνεχιστούν σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Διαβάστε Περισσότερα »

Ο Δήμος Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας υπέγραψε τις 11 συμβάσεις με τους συμβασιούχους

Ο Σύλλογος εργαζομένων ΟΤΑ επαρχίας Λιβαδειάς που από την πρώτη στιγμή βρέθηκε στην πρώτη γραμμή του αγώνα για μόνιμη και σταθερή εργασία όλων των εργαζομένων συμβασιούχων , χαιρετίζει την ομόφωνη απόφαση που πήρε το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Δ.Α.Α στη χθεσινή ( 07/07/2017 ) συνεδρίαση του , με την οποία ενέκρινε ομόφωνα την υπογραφή έντεκα ( 11 ) νέων συμβάσεων εργαζομένων ΙΔΟΧ και συνολικά δεκατεσσάρων ( 14 ) θέσεων εργασίας ( με ιεράρχηση αναγκών ) , για την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού στον τομέα των ανταποδοτικών υπηρεσιών καθαριότητας.
Ο αγώνας του Συλλόγου  εργαζομένων ΟΤΑ επαρχίας Λιβαδειάς για μόνιμη και σταθερή εργασία με πλήρη δικαιώματα για όλους , καθώς επίσης για την προάσπιση του Δημόσιου χαρακτήρα των κοινωνικών αγαθών προς όφελος όλων των πολιτών , συνεχίζεται.  



                                              ΓΙΑ ΤΟ  Δ.Σ

        Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                              Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ




ΜΠΟΥΡΑΣ  ΝΙΚΟΛΑΟΣ                                   ΚΑΡΑΛΗ ΓΙΟΥΛΗ
Διαβάστε Περισσότερα »

Τι καιρό θα κάνει σήμερα και αύριο

Λιβαδόστρα Λεύκτρων
Η θερμοκρασία σε άνοδο από Κυριακή
Πρόγνωση για σήμερα Σάββατο 08-07-2017
Γενικά χαρακτηριστικά-προειδοποιήσεις
Γενικά αίθριος καιρός. Τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.
Ανεμοι από βόρειες διευθύνσεις στο Αιγαίο 5 με 6 και τοπικά 7
Μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση από το βράδυ.

Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες .
Ανεμοι: ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία μεταβλητοί ασθενείς.
Θερμοκρασια: από 17 έως 36 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Καιρός: γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά.
Ανεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και στο Ιόνιο βορειοδυτικοί έως 5 μποφόρ.
Θερμοκρασια: από 19 έως 37 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Καιρός: γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά.
Ανεμοι: στα δυτικά και βόρεια ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Στα υπόλοιπα βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα.
Θερμοκρασια: από 19 έως 37 βαθμούς κελσίου. Στα ανατολικά η μεγίστη 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη
Καιρός: αίθριος.
Ανεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από το βράδυ.
Θερμοκρασια: από 23 έως 29 βαθμούς κελσίου. Στη νότια Κρήτη η μεγίστη κατά τόπους 2 με 3 βαθμούς υψηλότερη.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Καιρός: αίθριος.
Ανεμοι: από βόρειες διευθύνσεις στα βόρεια 4 με 6 και στα νότια 5 με 7 μποφόρ με εξασθένηση από αργά το βράδυ.
Θερμοκρασια: από 23 έως 33 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Αττική
Καιρός: αίθριος.
Ανεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα.
Θερμοκρασια: από 22 έως 34 βαθμούς κελσίου. Στα ανατολικά η μεγίστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Καιρός: γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.
Ανεμοι: νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασια: από 20 έως 35 βαθμούς κελσίου.

Πρόγνωση για αύριο Κυριακή 09-07-2017
Καιρός: αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά με σποραδικούς όμβρους κυρίως στα ορεινά.
Ανεμοι: στα δυτικά δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασια: σε μικρή άνοδο.
Διαβάστε Περισσότερα »

Τι αλλάζει στο Λύκειο από Σεπτέμβρη- Τι θα γίνει με τις Πανελλαδικές



Αλλαγές ετοιμάζει από τον Σεπτέμβριο το υπουργείο Παιδείας για το νέο Λύκειο. Ωστόσο, η..κατάργηση των πανελληνίων εξετάσεων -σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες- αναβάλλεται για αργότερα, αφού δεν περιλαμβάνεται στο νέο σχέδιο.

Οι διαφοροποιήσεις που θα έρθουν, έγκεινται κυρίως στο ωρολόγιο πρόγραμμα, στα διδασκόμενα μαθήματα που αναμένεται να μειωθούν αλλά στα εξεταζόμενα μαθήματα των ενδοσχολικών εξετάσεων που επίσης αναμένεται να μειωθούν.

Το Εθνικό Απολυτήριο (ο βαθμός του απολυτηρίου να αποτελεί το εισιτήριο για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση) βρίσκεται στο επίκεντρο των συζητήσεων αλλά αυτό που προκαλεί πονοκέφαλο στην ηγεσία είναι το πώς θα διασφαλιστεί το αδιάβλητο. Οι προτάσεις που έχουν συζητηθεί περιλαμβάνουν κλήρωση θεμάτων και βαθμολόγηση γραπτών από καθηγητές άλλων σχολείων.

Το δημοσίευμα αναφέρει ακόμα πως την ίδια ώρα που εγκαταλείπεται το φιλόδοξο σχέδιο για την κατάργηση των Πανελληνίων, το υπουργείο Παιδείας στοχεύει να θεσπίσει, λίγες μέρες πριν ανοίξουν τα σχολεία, την υποχρεωτική φοίτηση στην Α’ Λυκείου.

Η αναμόρφωση του Λυκείου θα γίνει σταδιακά. Αν και η θέσπιση θα προχωρήσει από φέτος, η εφαρμογή του νόμου θα ξεκινήσει με την Α’ Λυκείου φέτος (σχολικό έτος 2017-2018), τη Β’ Λυκείου από το 2018-2019 και θα ολοκληρωθεί με την Γ’ Λυκείου το 2019-2020.

Οι αλλαγές

Υποχρεωτική φοίτηση στην Α’ λυκείου

Σε πρώτο στάδιο, θα θεσπιστεί η υποχρεωτική φοίτηση στην Α’ Λυκείου. Οι μαθητές θα είναι υποχρεωμένοι να συνεχίσουν μετά το απολυτήριο του Γυμνασίου τη φοίτησή τους, έχοντας όμως την επιλογή να διαλέξουν τύπο Λυκείου. Ειδικότερα, η υποχρεωτικότητα δεν θα αφορά μόνο στο Γενικό Λύκειο, αλλά σε όλους τους τύπους (Επαγγελματικό, Μουσικό και Καλλιτεχνικό). Στη συνέχεια, η υποχρεωτική φοίτηση θα θεσπιστεί από τον Σεπτέμβριο του 2018 στη Β’ Λυκείου και μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2019 θα αφορά συνολικά στο Λύκειο. Σύμφωνα με τον υπουργείο Παιδείας, πρόκειται για μια πρωτοβουλία που έχει σκοπό να καταπολεμήσει το φαινόμενο της εγκατάλειψης του σχολείου και την εργασία κάτω των 18 ετών.

Υπάρχει ένα ζήτημα με τις μεταγυμνασιακές δομές, όπως οι σχολές του ΟΑΕΔ ή οι ΕΠΑ.Σ., οι οποίες έχουν πάρει παράταση λειτουργίας μέχρι και το 2021. Σύμφωνα με στελέχη του υπουργείου Παιδείας, θα συνεχιστεί η λειτουργία τους κατά το άμεσο μέλλον, όμως η «βιωσιμότητά» τους θα εκπνεύσει στα επόμενα τέσσερα χρόνια. Σε επίπεδο προτάσεων, όχι όμως συγκεκριμένης νομοθετικής πρωτοβουλίας, το υπουργείο Παιδείας προσανατολίζεται στο να κρατήσει κάποιες από αυτές τις δομές και να εγγράφονται μόνο ενήλικες που έχουν απολυτήριο Γυμνασίου. Μέχρι πρότινος, που η υποχρεωτική φοίτηση αφορούσε μέχρι και το Γυμνάσιο, μπορούσαν να εγγράφονται και ανήλικοι μαθητές με απολυτήριο Γυμνασίου.

Ψαλίδι στις ενδοσχολικές εξετάσεις

Από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο αναμένεται ψαλίδι στις ενδοσχολικές εξετάσεις. Η λίστα των μαθημάτων, όμως, που θα βρεθούν εκτός, δύο μήνες πριν ανοίξουν τα σχολεία, είναι ακόμα υπό συζήτηση.

Οι μεγάλες αλλαγές θα έρθουν στη Β’ Λυκείου από τον Σεπτέμβριο του 2018. Τα διδασκόμενα μαθήματα αναμένεται να περικοπούν στο μισό. Συζητείται και πρόταση να είναι επτά τα διδασκόμενα μαθήματα στη Β’ Λυκείου και τέσσερα στην Γ’ Λυκείου, αν και υπάρχουν πιέσεις να ανέβει λίγο ο αριθμός των διδακτικών αντικειμένων.

Αναμόρφωση των περισσότερων προγραμμάτων σπουδών και της διδακτέας ύλης

Μέσα στην επόμενη χρονιά αναμένεται και η αναμόρφωση των περισσότερων προγραμμάτων σπουδών. Μετά την υποχώρηση με το μάθημα των Θρησκευτικών αναμένεται το τελικό πόρισμα για το μάθημα της Ιστορίας. Η επόμενη συζήτηση θα αφορά στις φυσικομαθηματικές σπουδές. Ειδικότερα, τα βιβλία των Μαθηματικών έχουν κριθεί σε κάποιες τάξεις ως προβληματικά, με το υπουργείο να ανοίγει τη συζήτηση για τον εξορθολογισμό της ύλης αλλά και τον εκσυγχρονισμό της εκμάθησης των θετικών σπουδών.

Η κυβέρνηση θα πρέπει να προχωρήσει και στην ομαδοποίηση των ειδικοτήτων των εκπαιδευτικών. Η νομοθέτηση αναμένεται εντός του 2017 και θα ισχύσει από το επόμενο σχολικό έτος, 2018-2019.
Διαβάστε Περισσότερα »

Ο ΔΗΜ. ΣΚΟΥΝΑΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΜΒΡΥΣΣΕΑ ΔΙΣΤΟΜΟΥ ΣΤΗ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ

O έμπειρος κ. Δημήτρης Σκούνας - με θητεια στην Α' Εθνική-  είναι ο νέος προπονητής του Αμβρυσσέα Διστόμου, ανακοίνωσε η Διοικηση της Ποδοσφαιρικής Ομάδας της Μαρτυρικής κωμόπολης της Βοιωτίας, που ήδη προχωρά την υλοποίηση του σχεδιασμού της με την άνοδό της Ομάδας, φέτος, στη Γ' Εθνική.

Ο σχεδιασμός  είναι στο τελικό στάδιο και προχωρά ''σεμνά και ταπεινά χωρίς τυμπανοκρουσίες οπως αρμόζει σε μια ιστορική ομάδα και εναν σοβαρό - έμπειρο προπονητή που γνωρίζει οσο λίγοι την Κατηγορία'', σημειώνεται στο σάιτ της Ομάδας.

 Στην ανακοίνωση αναφερεται ότι ο Δημ. Σκουνας:

• ''Εχει εργαστεί σε Αναγέννηση Σάμου, Λεβαδιακό, Χανιά, Επανωμή, Ναυπακτιακό, Χαλκίδα, Αγερσανί, Πανναξιακό, Ερμιονίδα, ΑΕ Μεσολογγίου , Ρόδο , κ.α .

• Έχει 127 συμμετοχές ως παίκτης Α' Εθνικής με Πανσερραϊκό, Απόλλωνα Καλαμαριάς και Ολυμπιακό.

• Η διοίκηση της ομάδας καλωσορίζει τον έμπειρο τεχνικό - κάτοχο διπλώματος UEFA A'
στό Δίστομο
και του εύχεται υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας!''.

Να σημειωθεί ότι για την ολοκλήρωση της συμφωνίας με τον Δημήτρη Σκούνα ο αντιπρόεδρος του Αμβρυσσέα Διστόμου κ.Τάκης Δημάκας  ταξιδέψε ειδικά στο μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων στο Αιγαίο Πέλαγος (φωτό)
Διαβάστε Περισσότερα »

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ