Παρασκευή 18 Αυγούστου 2017

Τραγωδία στη Θήβα:Πατέρας βρήκε τον 20χρονο γιο του νεκρό στα Χανιά

Τραγωδία με 20χρονο φοιτητή από τη Θήβα στα Χανιά
Ένα ακόμη τραγικό περιστατικό με ένα νεαρό φοιτητή από το Πολυτεχνείο Κρήτης, εκδηλώθηκε τις πρωινές ώρες της Παρασκευής, μετά τη χθεσινή τραγωδία στα Κουνουπιδιανά με θύματα δυο ακόμα φοιτητές του Πολυτεχνείου

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του zarpanews.gr, ο τραγικός πατέρας του άτυχου 20χρονου φοιτητή που σπούδαζε στο Πολυτεχνείο, μπήκε στο διαμέρισμα που έμενε ο γιος του στο κέντρο των Χανίων, στην οδό Καλησπερίδων και αντίκρυσε το άψυχο σώμα του παιδιού.

Αμέσως στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων καθώς και διασώστες του ΕΚΑΒ, που απλώς διαπίστωσαν το θάνατό του.

Φως στα αίτια του θανάτου του 20χρονου, αναμένεται να «πέσει» με τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής.

Πάντως τα μέχρι στιγμής στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους οι αρχές, φαίνεται να αποκλείουν το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας ή της αυτοχειρίας.

zarpanews.gr
Διαβάστε Περισσότερα »

Ερασιτέχνες ψαράδες από Δίστομο και Στείρι έπιασαν “μουγγρί-μαμούθ”στον Κορινθιακό! ΒΙΝΤΕΟ

Διστομίτης ερασιτέχνης ψαράς έπιασε μουγγρι- μαμούθ στον Κορινθιακο Κόλπο::Πρόκειται για τον Κώστα Τζιτζώκο ( ”Τσέλιο”) ,που μαζί με τον Στειριώτη ( που κατοικεί στην Λιβαδειά) Γιάννη Λαγό, έπιασαν με το σκάφος του πρώτου, το βάρους 38 κιλών μουγγρί ( το μεγαλύτερο σε ελληνική θάλασσα) και είδαν το κατόρθωμά τους στο ειδικό ηλεκτρονικό περιοδικό boatfishing.gr αλλά και στο Δελτίο Ειδήσεων του ALPHA TV!
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γιάννης Λαγός είναι από τους μεγαλύτερους ερασιτέχνες ψαράδες που ξέρουν όλων των ειδών τα ψαρέματα!

Διαβάστε παρακάτω όλο το ρεπορτάζ από το boatfishing.gr:

Δεν μπορούσαμε να φανταστούμε ότι το μουγγρί (κάποιοι το γράφουν και μουγκρί) ή αλλιώς γόγγρος ή δρογκός (Conger conger) όπως είναι γνωστό, φτάνει σε τέτοιο βάρος και μέγεθος.

Το ψάρεμα έχει εκπλήξεις, κάτι που γνωρίζουν καλά όσοι ψαρεύουν καθετή στα βαθιά. Βλάχοι και μουγγριά είναι ψάρια που θα διεκδικήσουν μπαλάδες από την καθετή μας και πολλές φορές θα πάρουν το «μερίδιό» τους και θα φύγουν. Κάποιες φορές όμως θα μπερδευτούν στα αγκίστρια της μπαλαδοκαθετής και θα ανέβουν στην επιφάνεια.

Μία τέτοια περίπτωση συνέβη και στους Κώστα Τζιτζώκο και Γιάννη Λαγό στο Κορινθιακό, ένα τεράστιο μουγγρί έτρωγε τους μπαλάδες κάτω από το σκάφος στα 300 μέτρα ώσπου να μπερδευτεί στα αγκίστρια και να ανέβει στην επιφάνεια. Στη κοιλιά του βρέθηκαν 3 μπαλάδες και ένας στο στόμα!

 Το ψάρι πιάστηκε ψαρεύοντας καθετή, σε ένα βαθύ κομμάτι γύρω στα 300 μέτρα. Όπως μας ενημέρωσαν δεν είχαν ρίξει άγκυρα αλλά βρισκόντουσαν στο κομμάτι με την ηλεκτρονική άγκυρα i-Pilot. Το μουγγρί βρισκόταν στο κομμάτι και έτρωγε τα ψάρια που πιανόντουσαν στην καθετή, μέχρι που έκανε το μοιραίο λάθος! Το ανέβασμά του έγινε με το ηλεκτρικό μηχανάκι της Miya, το 4άρι και όπως μας μετέφεραν οι ψαράδες που έζησαν την εμπειρία ήταν γολγοθάς, όλοι γνωρίζουμε την δύναμή αυτών των ψαριών, φανταστείτε σε ένα τέτοιο μέγεθος την αντοχή και την δύναμή του.

Η αγωνία κορυφωνόταν μέχρι το μουγγρί να «ασπρίσει» κάτω από το σκάφος, δηλαδή να φανεί και το πλήρωμα να καταλάβει τι ψάρι έχει χτυπήσει στην αρματωσιά τους. Μεγαλύτερο όμως πρόβλημα από το ανέβασμά του από τα βαθιά ήταν να καταφέρουν να το βάλουν στο σκάφος. Μετά από τις άκαρπες προσπάθειες με τον γάντζο, κατάφεραν να το βάλουν «συρτό» από την πασαρέλα και την πόρτα της πρύμνης.

 Πόσο ζύγιζε το μουγγρί τέρας

Η ηλεκτρονική ζυγαριά έδειξε 38 κιλά βάρος και είναι μέγεθος ρεκόρ για τις Ελληνικές θάλασσες!
Διαβάστε Περισσότερα »

Πέθανε ξαφνικά από ανακοπή η Ζωή Λάσκαρη

Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο από τον θάνατο της μεγάλης ηθοποιού Ζωής Λάσκαρη.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Ζωή Λάσκαρη βρέθηκε νεκρή στο κρεβάτι της στο εξοχικό της στο Πόρτο Ράφτη στο συγκρότημα εξοχικών κατοικιών Απολλώνιο το οποίο είχε κατασκευάσει πριν πολλά χρόνια ο πολεοδόμος και αρχιτέκτονας Δοξιάδης. Η μεγάλη σταρ του παλιού ελληνικού κινηματογράφου έφυγε από τη ζωή στα 73 της χρόνια.

Αυτή ήταν η Ζωή Λάσκαρη

Η αγαπημένη ηθοποιός ξεκίνησε την καριέρα της κερδίζοντας τον τίτλο της «Σταρ Ελλάς», το 1959.

Το πραγματικό της όνομα ήταν Ζωή Κουρούκλη (όμοιο με της εξαδέλφης της Zωής Kουρούκλη, γνωστής τότε τραγουδίστριας). Η Ζωή Λάσκαρη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 12 Δεκεμβρίου 1944 και τη δεκαετία του ’60 θεωρούνταν μία από τις εμπορικότερες σταρ του ελληνικού κινηματογράφου.

Η προσωπική της ζωή πάντα απασχολούσε τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και πολλές σχέσεις της είχαν συζητηθεί.

Το 1967 παντρεύτηκε τον επιχειρηματία Πέτρο Κουτουμάνο με τον οποίο απέκτησε μια κόρη, την Μάρθα. Το ζευγάρι χώρισε οριστικά την άνοιξη του 1971. Το 1976 παντρεύτηκε τον ποινικολόγο Αλέξανδρο Λυκουρέζο με τον οποίο απέκτησε μια ακόμη κόρη, την Μαρία-Ελένη. Το 1997 έγινε γιαγιά της Ζένιας από τον γάμο της Μάρθας με τον Βλάση Μπονάτσο.

O τίτλος της Σταρ Ελλάς, αλλά και η κοινή καταγωγή της με τον Γιάννη Δαλιανίδη, ήταν η αφορμή ώστε ο τελευταίος να την επιλέξει για πρωταγωνίστρια της ταινίας «Ο Κατήφορος» το 1961. Η τεράστια επιτυχία της ταινίας έκανε την Λάσκαρη μία από τις μεγαλύτερες σταρ της εποχής και μόνιμη πρωταγωνίστρια του ελληνικού κινηματογράφου, υπογράφoντας αποκλειστικό συμβόλαιο με τη σημαντικότερη ελληνική εταιρία παραγωγής, τη Φίνος Φιλμ. Από τότε πρωταγωνίστησε σε πολύ μεγάλες κινηματογραφικές επιτυχίες και στα περισσότερα είδη ταινιών της εποχής (κωμωδία, κοινωνικό δράμα, μιούζικαλ) κατά την χρυσή περίοδο του ελληνικού κινηματογράφου.

Ο Φιλοποίμην Φίνος επέλεξε να μην κρατήσει το πραγματικό της επίθετο, προκειμένου να μη γίνεται σύγχυση με την πρώτη της εξαδέλφη, τραγουδίστρια Ζωή Κουρούκλη. Το επίθετο Λάσκαρη επέλεξε ο Γιάννης Δαλιανίδης από την ονομασία ενός Ιταλού.

Η εικόνα που διαμόρφωσε μέσα από τις ταινίες της ήταν αυτή μίας δυναμικής και μοιραίας γυναίκας, ενώ αποτελούσε το κρυφό απωθημένο πολλών ανδρών. Πολλές οι επιτυχίες στις οποίες πρωταγωνίστησε, όπως «Μερικοί το προτιμούν κρύο», «Νόμος 4000», «Κορίτσια για φίλημα», «Στεφανία», «Μια κυρία στα μπουζούκια», «Οι θαλασσιές οι χάντρες» και πολλές άλλες.

Στα τέλη της δεκαετίας του '60 η Ζωή Λάσκαρη, μαζί με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και την Τζένη Καρέζη, θεωρούνται οι μεγαλύτερες ντίβες και πιο εμπορικές σταρ στην Ελλάδα. Η Λάσκαρη έχει διαμορφώσει με τους ρόλους της την περσόνα της δυναμικής αλλά και μοιραίας γυναίκας, ενώ παράλληλα γίνεται το νούμερο ένα sex symbol της εποχής της.

Η δύση της «χρυσής εποχής» του ελληνικού κινηματογράφου θα στρέψει την προσοχή της στην μεγάλη της αγάπη, το θέατρο. Το 1966, σε συνεργασία με τον Αντρέα Ντούζο, περιοδεύει στην Κύπρο με τα έργα «Μιας πεντάρας νιάτα» των Γιαλαμά-Πρετεντέρη, την «Παγίδα» του Robert Thomas και την «Βαθιά γαλάζια θάλασσα» του Terence Rattigan.

Το 1982 πρωταγωνιστεί για τελευταία φορά στον κινηματογράφο, στην ταινία του Γιώργου Καρυπίδη «Αναμέτρηση», ενώ θα μείνει στην ιστορία η θρυλική γυμνή φωτογράφησή της για το περιοδικό «Playboy» το 1985 -η πρώτη Ελληνίδας πρωταγωνίστριας- που προκάλεσε θυελλώδες πολιτικό ζήτημα.

Συνεργάστηκε με άλλα μεγάλα και αγαπημένα ονόματα, όπως Ρένα Βλαχοπούλου, Ντίνος Ηλιόπουλος, Κώστας Βουτσάς, Μάρθα Καραγιάννη, Μαίρη Χρονοπούλου, Αλέκος Αλεξανδράκης, Φαίδων Γεωργίτσης, Νίκος Κούρκουλος.

Το 1966 κάνει την πρώτη της θεατρική εμφάνιση στην Κύπρο με τα έργα «Μιας πεντάρας νιάτα» των Γιαλαμά-Πρετεντέρη, «Η παγίδα» του Pομπέρ Τομά και το «Βαθιά γαλάζια θάλασσα» του Ράτιγκαν.

Στις θεατρικές σκηνές της Αθήνας εμφανίζεται το 1970 με το έργο του Γιάννη Δαλιανίδη «Μαριχουάνα Στοπ», ενώ ακολουθούν η μεγάλη θεατρική επιτυχία «Εραστές του ονείρου» του Γιάννη Δαλιανίδη μαζί με τον Tόλη Bοσκόπουλο (1972). Aκολούθως, «Ο άνθρωπος που γύρισε από τον γύψο» των Κώστα Καραγιάννη και Νίκου Καμπάνη, «Πώς να κερδίσετε τον άντρα σας» του Σμιθ (1975), «Ξυπόλητη στο Πάρκο του Νηλ Σάϊμον» (1977) και «Η κυρία του Μαξίμ» του Ζωρζ Φεϊντό (1979). Παράλληλα συμμετείχε σε μεταφορές θεατρικών έργων για την τηλεόραση, από το αντίστοιχο τμήμα της EPT.

Ακολουθούν τα θεατρικά έργα: «Φρύνη η εταίρα» του Γιώργου Ρούσσου (1980), «Παντρεύομαι τον άντρα μου» του Νόρμαν Κράσνα (1980), «Εγώ, εσύ και ο άλλος» του Τζιν Κερ (1982), «Οι άντρες προτιμούν τις ξανθές» της Ανίτα Λος (1983), «Μις Πέπσι» του Μπρουνό (1984) και «Η Ντόρις και ο γυαλάκιας» του Μπιλ Μάνχοφ (1984).

Το 1990 ο Μίνως Βολανάκης την σκηνοθετεί στην μεγάλη θεατρική επιτυχία «Καινούρια Σελίδα» του Νηλ Σάϊμον και το 1994 ο Ανδρέας Βουτσινάς στο «Ορφέας στον Άδη» του Τέννεση Ουίλιαμς, σε συνεργασία με το ΚΘΒΕ. Aκολουθούν τα έργα: «Τρελοί για έρωτα» του Σαμ Σέπαρντ (1995), «Ποιος φοβάται την Βιρτζίνια Γουλφ» του Άλμπι (1996), πάλι σε συνεργασία με το ΚΘΒΕ, «Τρεις ψηλές γυναίκες» του Άλμπι (1996), «Τρωάδες» του Ευριπίδη (1996), «Το μακρύ ταξίδι μιας μεγάλης μέρας μέσα στη νύχτα» του Eυγένιου Ο’ Νηλ (1997), Η συνάντηση του Νάντας (2000), «Σκηνές Γάμου» του Άλμπι (2000), σε συνεργασία με το ΔΗΠΕΘΕ Καλαμάτας, «Ευαίσθητη Ισορροπία» του Άλμπι (2003), «Διαμάντια και μπλουζ» της Λούλας Αναγνωστάκη (2006), Άλμα Μάλερ του Ρον Χάρτ (2009), Ρόουζ του Μάρτιν Σέρμαν (2011) και Ωραία Xρόνια του Xάρολντ Πίντερ (2013).

Στο θέατρο συνεργάστηκε με τους σκηνοθέτες: Μιχάλη Κακογιάννη, Ανδρέα Βουτσινά, Μίνω Βολανάκη, Σταμάτη Φασουλή, Άντολφ Σαπίρο, Σταύρο Τσακίρη, Αθανασία Καραγιαννοπούλου, Γιώργο Ρεμούνδο, Γιώργο Θεοδοσιάδη, Δημήτρη Νικολαΐδη, Κωστή Μιχαηλίδη, Κώστα Μπάκα, Αντώνη Αντωνίου, Γιάννη Δαλιανίδη.

Διαβάστε Περισσότερα »

Με 18 θέματα συνεδριάζει το Δ.Σ. του Δήμου Θηβαίων

Σας καλούμε όπως προσέλθετε στη δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του παλαιού Δημοτικού Καταστήματος του Δ.Θηβαίων, (Παλαιό Δημαρχείο οδός Πινδάρου & Οιδίποδος) στις   22 Αυγούστου 2017  ημέρα ΤΡΙΤΗ και ώρα 14:00  για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα συνημμένα θέματα της ημερήσιας διάταξης.
                          Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                    ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

                                                                                          ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Μ. ΚΟΚΟΝΤΙΝΗΣ
Π Ι Ν Α Κ Α Σ
ΘΕΜΑΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΗΒΑΙΩΝ ΣΤΙΣ  22-08-2017


1ο. 5η Αναμόρφωση δημοτικού προϋπολογισμού οικ.έτους 2017(Σχετ. η υπ’ αριθ. 363/2017 απόφαση Οικον.Επιτροπής).

2ο. Έγκριση πρακτικού κλήρωσης της επιτροπής για τη διάθεση και  έκδοση αδειών σε εμπόρους που θα συμμετέχουν στην εμποροπανήγυρη της Δ.Κ. Θήβας, έτους 2017.

3ο. Λήψη απόφασης για την υπογραφή παράτασης της σύμβασης δεσμευμένου λογαριασμού στο πλαίσιο του Χρηματοδοτικού Προγράμματος «Απόκτηση και διαμόρφωση ελεύθερων Κοινόχρηστων Χώρων και Διατηρητέων Κτιρίων στις πόλεις 2013» του Πράσινου Ταμείου για την πράξη με τίτλο : «Απόκτηση Νερόμυλου Αγίων Θεοδώρων στο Δήμο Θηβαίων».

4ο. Έγκριση σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δ.Θηβαίων και της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας για την πράξη «Ανάπλαση περιβάλλοντος χώρου της Κρήνης του Οιδίποδα στην πλατεία Αγίων Θεοδώρων του Δήμου Θηβαίων» στο πλαίσιο της ΣΑΕΠ 766 στο ΠΔΕ 2017 της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

5ο. Τροποποίηση του Κανονισμού Λειτουργίας του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Θηβαίων.

6ο. Ορισμός Μηχανισμού Πιστοποίησης Εκτέλεσης της ενταγμένης στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Στερεά Ελλάδα 2014-2020» πράξης με τίτλο «Δομή Παροχής Βασικών Αγαθών: Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Θηβαίων».

7ο. Υλοποίηση με ίδια μέσα του Υποέργου με Α/Α (1) «Δομή Παροχής Βασικών Αγαθών : Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Θηβαίων» της ενταγμένης στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Στερεά Ελλάδα 2014-2020» πράξης με τίτλο «Δομή Παροχής Βασικών Αγαθών: Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Θηβαίων» με κωδικό ΟΠΣ (MIS): 5002166.

8ο. Ορισμός υπόλογου διαχειριστή της ενταγμένης στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Στερεά Ελλάδα 2014-2020» πράξης με τίτλο «Κέντρο Κοινότητας Δήμου Θηβαίων»

9ο. Ορισμός Μηχανισμού Πιστοποίησης Εκτέλεσης της ενταγμένης στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Στερεά Ελλάδα 2014-2020» πράξης με τίτλο «Κέντρο Κοινότητας Δήμου Θηβαίων».

10ο. Υλοποίηση με ίδια μέσα του Υποέργου με Α/Α (1) «Κέντρο Κοινότητας Δήμου Θηβαίων με λειτουργία Παραρτήματος Κέντρου Ένταξης Μεταναστών» της ενταγμένης στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα "Στερεά Ελλάδα 2014-2020" Πράξης «Κέντρο Κοινότητας Δήμου Θηβαίων»  με κωδικό ΟΠΣ (MIS):5002825.

11ο. Λήψη απόφασης για τον ορισμό τακτικού και αναπληρωματικού μέλους του Δ.Σ. που θα συμμετέχει στην τακτική γενική συνέλευση των μετόχων του Δ.Σ. του Φο.Δ.Σ.Α. που θα πραγματοποιηθεί στις 6-9-2017.

12ο. Έγκριση της υπ’ αριθ. 147/2017 απόφασης του Δ.Σ. του ΝΠΔΔ «Δημοτικός Οργανισμός Θήβας» (Δ.Ο.Θ.), η οποία αφορά την β’ αναμόρφωση του προϋπολογισμού οικ.έτους 2017, αυτού.

13ο. Έγκριση μελέτης και τρόπου εκτέλεσης του έργου με τίτλο : «Επισκευή και συντήρηση παλαιού Κοινοτικού Καταστήματος Τ.Κ. Μουρικίου».

14th. Επικαιροποίηση μελέτης με τίτλο : «Κατασκευή παιδικής χαράς πλατείας Δήμου Θηβαίων».

15ο. Επικαιροποίηση μελέτης με τίτλο : «Βελτίωση και αναβάθμιση κεντρικής πλατείας Τ.Κ. Μελισσοχωρίου του Δήμου Θηβαίων».

16ο. Έγκριση χορήγησης άδειας παραγωγού πωλητή λαϊκών αγορών στον κ. Τζουμανέκα Χρήστο του Παναγιώτη, κάτοικο Δημοτικής Κοιν. Θήβας Δ.Θηβαίων.

17ο. Έγκριση χορήγησης άδειας παραγωγού πωλητή λαϊκών αγορών στον κ. Τζουμανέκα Γεώργιο  του Παναγιώτη, κάτοικο Δημοτικής Κοιν. Θήβας Δ.Θηβαίων.

18ο. Αποδοχή πίστωσης ποσού 92.610,00€ από το ΥΠ.ΕΣ. που αφορά 1η – 2η τακτική επιχορήγηση 2017 για την υλοποίηση έργων και επενδυτικών δραστηριοτήτων (πρώην ΣΑΤΑ).





Διαβάστε Περισσότερα »

Δείτε τις νέες ειδικότητες του ΔΙΕΚ Θήβας




 





Διαβάστε Περισσότερα »

Στην Ιερά Μονή Μακαριώτισσας η ενορία του Λεονταρίου


Διαβάστε Περισσότερα »

Συνάντηση Χορευτικών στον Ορχομενό


Διαβάστε Περισσότερα »

Δηλώσεις Συμμετοχής Εκπαιδευτικών για το Κοινωνικό Φροντιστήριο Δήμου Θηβαίων

Έναρξη δηλώσεων συμμετοχής ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ
για εθελοντική διδασκαλία στο Κοινωνικό Φροντιστήριο Δήμου Θηβαίων
       

Ο Δήμος Θηβαίων, δεδομένης της οικονομικής κρίσης που συνεχίζει να βιώνει η χώρα  και έχοντας υπόψη το υψηλό οικονομικό κόστος που καταβάλλεται ετησίως από τους γονείς για την παιδεία, σχεδιάζει να λειτουργήσει και για το σχ. έτος 2017-2018 το Κοινωνικό  Φροντιστήριο, για μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου (Γενικού & ΕΠΑΛ), το οποίο θα παρέχει ΔΩΡΕΑΝ  εκπαιδευτική αρωγή σε μαθητές, οι οικογένειες των οποίων αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες.

Γι' αυτό το λόγο,  απευθύνει ανοικτή πρόσκληση για συμμετοχή σε όσους εκπαιδευτικούς δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (διορισμένους ή μη) επιθυμούν να προσφέρουν εθελοντικά τη διδασκαλία τους στους μαθητές του «Κοινωνικού Φροντιστηρίου», προκειμένου να ενισχύσουν και να συμβάλουν δυναμικά στην παροχή ολοκληρωμένης παιδείας σε μαθητές που αντιμετωπίζουν δυσκολίες.

Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί καλούνται να συμπληρώσουν την ακόλουθη ηλεκτρονική φόρμα συμμετοχής μέχρι 15 Σεπτεμβρίου 2017: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdtlGmHb9AcrKX7NoaOH-mlGPXVWQzBTLYXmKXfRHtKpwistg/viewform
Όσοι δεν έχουν πρόσβαση σε υπολογιστή μπορούν να συμπληρώνουν την αίτηση προσερχόμενοι στο Γραφείο Παιδείας του Δήμου Θηβαίων (Kύπρου 3, Θήβας είτε μέσω τηλεφώνου στα τηλ. 22623 50610/ 652)

Διαβάστε Περισσότερα »

Καλός ο καιρός την Παρασκευή -Στους 34 βαθμούς ο υδράργυρος

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός την Παρασκευή σύμφωνα με την ΕΜΥ.

Τοπικές νεφώσεις θα σημειωθούν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά και την Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο 6 και την ημέρα τοπικά 7 μποφόρ.

Ο καιρός αναλυτικά σε ολόκληρη τη χώρα θα έχει ως εξής:

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, κυρίως στα ορεινά.
Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στα ανατολικά τοπικά 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 20 έως 35 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

    ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά, κυρίως ορεινά.
Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και το απόγευμα στο Ιόνιο βορειοδυτικοί τοπικά 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 20 έως 35 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

    ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Γενικά αίθριος.
Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 20 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

    ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις στην Κρήτη, κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.
Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και την ημέρα τοπικά 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 23 έως 30 και στη νότια Κρήτη έως 33 βαθμούς Κελσίου.

    ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις στα Δωδεκάνησα, κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.
Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και τη ημέρα τοπικά 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 24 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

    ΑΤΤΙΚΗ

Καιρός: Αίθριος.
Άνεμοι: Βόρειοι 4 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 24 έως 34 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.
Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 22 έως 34 βαθμούς Κελσίου.


Διαβάστε Περισσότερα »

Απογευματινό Προσκύνημα του Ι.Ν.Αγίας Τριάδας Βαγίων στην Ι.Μ. Ιερουσαλήμ στη Δαύλεια



Την Τρίτη 22 Αυγούστου παραμονή των Εννιαημέρων της Παναγίας μας .θα πραγματοποιήσουμε απογευματινό προσκύνημα στην Ι.Μ.Ιερουσαλήμ στην Δαυλεια οπουτ θα συμμετεχουμε στον  Πανηγυρικοί Εσπερινό για την εορτή των Εννιαημερων της Παναγιάς μας.
'Δηλ.Συμμετοχης 2262061266
Διαβάστε Περισσότερα »

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ