Τρίτη 22 Αυγούστου 2017

Έπεσε η Αυλαία του 13ου Τουρνουά "Ελπίδες" στην Αλίαρτο-ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Η αυλαία του 13ου τουρνουά "Ελπίδες" έπεσε την Kυριακή με τον τελικό μεταξύ Barcelona - Βάγια. Νικητής αναδείχθηκε η Barcelona που επιβλήθηκε με σκορ  8-3 και κατέκτησε το τρόπαιο. Στο ημίχρονο του τελικού  έγινε και η καθιερωμένη πλέον κλήρωση με δώρο ένα διήμερο στο Aegliresort arachova.
Την απονομή έκανε ο Πρόεδρος της ΕΠΣΒ  κ.Νίκας Κων/νος
Η Ακαδημία ποδοσφαίρου ΑΛΙΑΡΤΟΥ και πιο συγκεκριμένα ο κ. Δημήτρης Αποστόλου διοργανώνει με απόλυτη επιτυχία τουρνουά εδώ και 13 χρόνια κάνοντας το πλέον αθλητικό πολιτιστικό γεγονός του Δήμου Αλιάρτου Θεσπιέων.

Επίσης στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου Αλιάρτου, μέσα σε ένα ασφαλές και φυσικό περιβάλλον λειτουργεί ο Σύλλογος ΕΛΠΙΔΕΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ, με σκοπό να προσφέρει στους μικρούς φίλους: Σωστή εκμάθηση του αθλήματος, Καλλιέργεια ομαδικού πνεύματος και άμιλλας, Βελτίωση της φυσικής κατάστασης, Αξιοποίηση των ικανοτήτων & δεξιοτήτων τους, Πειθαρχία, αντίληψη – προσανατολισμό, Άθληση, Ψυχαγωγία και παιχνίδι - διασκέδαση!





 
 
 
 
 



Διαβάστε Περισσότερα »

Αρχαία Τραγωδία στους Κήπους της Αλιάρτου

ΑΡΧΑΙΑ ΤΡΑΓΩΔΙΑ - ΚΗΠΟΙ ΑΛΙΑΡΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ 27 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, ΩΡΑ 20:00
Διαβάστε Περισσότερα »

Φρικτό τροχαίο στη Θήβα:Διαμελίστηκε ο οδηγός-Εικόνες-Σοκ





Ασύλληπτη τραγωδία πριν λίγη ώρα στη Θηβών Χαλκίδος
Ακόμα και οι αστυνομικοί και οι πυροσβέστες σοκαρίστηκαν από τις εικόνες που αντίκρισαν. 
Σφοδρή σύγκρουση Ι.Χ. αυτοκινήτου με νταλίκα, που είχε ως αποτέλεσμα να σκοτωθεί ένας άνθρωπος και να τραυματιστεί άλλος ένας,  σημειώθηκε λίγο μετά τις 3:00' το μεσημέρι  στον δρόμο Θήβας Χαλκίδας, στο ύψος του εργοστασίου WINTER
  Σύμφωνα με πληροφορίες του  permisospress νεκρός είναι ο οδηγός του αυτοκινήτου, αγνώστων στοιχείων και τραυματίας ο οδηγός της νταλίκας.
   Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το τροχαίο δεν έχουν διευκρινιστεί πλήρως, ωστόσο, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες το Ι.Χ.το οποίο κινούμενο στη Θηβών Χαλκίδος, ο οδηγός του, επιχείρησε προσπέραση με αποτέλεσμα  να συγκρουστεί διαδοχικά με δυο φορτηγά.
Το σημείο έχει αποκλειστεί, με αποτέλεσμα να έχουν σχηματιστεί ουρές με ακινητοποιημένα οχήματα.
 Έρευνα για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του ατυχήματος διενεργεί η Τροχαία

Ρεπορτάζ Παντελής Μπατσούλης
ΝΕΟΤΕΡΑ
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες  του  permisospress. ο άτυχος άνδρας ήταν 48 χρονών και καταγόταν από την Αθήνα.


Σε άμορφη μάζα σιδερικών μετατράπηκε το Ι.Χ. αυτοκίνητο μάρκας Mercedes
που συγκρούστηκε μετωπικά με τη νταλίκα ενώ ο  οδηγός του  διαμελίστηκε από την σφοδρή σύγκρουση και είναι αδύνατη μέχρι στιγμής η αναγνώρισή του.

 
 ΦΩΤΟ ΑΠΟ Γαβρήλος Γερονικολός







Διαβάστε Περισσότερα »

Έπαιξαν σε κλαρίνο το Despacito σε πανηγύρι της Άρτας-ΒΙΝΤΕΟ

Το μεγάλο καλοκαιρινό χιτ του 2017 παίχτηκε και σε κλαρίνο σε πανηγύρι του Δεκαπενταύγουστου στην Άρτα.
Μετά τις αμέτρητες διασκευές του, σε διάφορες γλώσσες, με διαφορετικό ρυθμό, ή τις εκατομμύρια φορές που το ακούσατε σε μπαρ, παραλίες, αυτοκίνητο, καταστήματα κ.λπ., οι Αρτινοί έκαναν τη διαφορά και έπαιξαν το αγαπημένο κομμάτι σε... κλαρίνο.
Διαβάστε Περισσότερα »

Κάλεσμα Δήμου Λεβαδέων για έκθεση προϊόντων στο Διεθνές Τουρνουά Μπάντμιντον


Κάλεσμα για έκθεση προϊόντων στο Διεθνές Τουρνουά Αντιπτέρισης Hellas Open International 2017 στη Λιβαδειά


Ο Δήμος Λεβαδέων συνδιοργανώνει με την Ομοσπονδία  Αντιπτέρισης Ελλάδος, Διεθνές Τουρνουά Αντιπτέρισης Hellas Open International 2017, που θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό  Κλειστό Γυμναστήριο Λιβαδειάς, κατά το χρονικό διάστημα από 31 Αυγούστου έως 3 Σεπτεμβρίου 2017.
Όσοι Σύλλογοι, ΚΟΙΝΣΕΠ και τοπικοί παραγωγοί ενδιαφέρονται να εκθέσουν τα προϊόντα τους, παρακαλούνται να καταθέσουν σχετική αίτηση στο πρωτόκολλο του Δήμου έως την Παρασκευή 25 Αυγούστου 2017.

Διαβάστε Περισσότερα »

Απάντηση της ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ στo Δήμο Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας

Με τον ευφάνταστο τίτλο "δεν θα σας περάσει", η δημοτική αρχή Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας, εξέδωσε ανακοίνωση που το περιεχόμενό της θυμίζει εποχές λασπολογίας και τσουβαλιάσματος με χαρακτηρισμούς γκεμπελικής πρακτικής του "πες-πες κάτι θα μείνει".
Πιο συγκεκριμένα, αναφέρεται στο ΔΣ που πραγματοποιήθηκε στις 9 Αυγούστου 2017 μετά την αναβολή της 7ης Αυγούστου, κάτι που βεβαίως δεν σχολιάζεται στην  ανακοίνωση  όπως και η αιτία της αναβολής.
Η Λαϊκή Συσπείρωση, μέσω του εκλεγμένου της Λουκά Ζάκκα και αφού είχε περάσει τουλάχιστον μισή ώρα, κατήγγειλε την διαλυτική κατάσταση που επικρατούσε (τοποθέτηση που είναι καταγεγραμμένη) και αποχώρισε. Η μη απαρτία δεν οφειλόταν στον δημοτικό σύμβουλο της ΛΣ, αλλά σε δικούς τους συμβούλους και σε συμβούλους των άλλων παρατάξεων. Αυτοί που καταγγέλλουν φθάσανε σε σημείο, για να μαζέψουν τους δικούς τους, να πηγαίνουν από σπίτι σε σπίτι και από καφενείο σε καφενείο για να τους βρουν.
Δηλώνουμε  ξεκάθαρα πως, όσο και να ενοχλεί αυτούς που χαριεντίζονται με τους επιχειρηματικούς ομίλους της περιοχής και παλεύουν για τα συμφέροντα τους, εμείς η Λαϊκή Συσπείρωση, είμαστε πραγματικά και ουσιαστικά δίπλα στα δικαιώματα των εργαζομένων.
Όσο και αν κόπτονται να μας τσουβαλιάσουν στον εμφύλιο τους, αφού όλοι τους στο δημοτικό συμβούλιο την ίδια στρατηγική υπηρετούν και υλοποιούν και οι όποιες διαφωνίες τους έχουν να κάνουν με την διαχείριση αυτής της αντεργατικής πολιτικής που εφαρμόζουν και όχι με την ουσία της που δεν είναι άλλη από το ξεζούμισμα του λαού μας για τα κέρδη των λίγων, δεν θα τα καταφέρουν.
Όσο και αν επιδιώκουν με τέτοιου είδους τακτικές να συκοφαντήσουν την στάση της ΛΣ και των κομμουνιστών είναι γελασμένοι. Οι εργαζόμενοι βλέπουν ποιοι είναι δίπλα τους, ποιοι μπαίνουν μπροστά σε κάθε μικρό και μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζει σήμερα η λαϊκή οικογένεια οργανώνοντας την πάλη της.
Οι εργαζόμενοι της περιοχής μας έχουν κριτήριο, αντιλαμβάνονται τους όψιμους δήθεν υποστηρικτές τους, όταν από τη μια λυπούνται για την άθλια κατάσταση που βιώνει η εργατική λαϊκή οικογένεια και από την άλλη σηκώνουν τα χεράκια και ψηφίζουν στα δημοτικά συμβούλια όλες τις αντεργατικές ανατροπές, που επιτάσσει σήμερα η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ , η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ χθες.
Όσο λοιπόν αυτοί θα ψάχνουν δικαιολογίες για να στηρίξουν τα αδικαιολόγητα, όσο θα αναλώνονται με το πως θα ρίξουν λάσπη στην Λαϊκή  Συσπείρωση, εμείς θα είμαστε στους δρόμους του αγώνα, με όλους τους εργαζόμενους στο Δήμο  (μόνιμους, αορίστου χρόνου, συμβασιούχων) και όχι μόνο, πρωτοστατώντας στην συγκρότηση ενός μεγάλου πανεργατικού μετώπου, παλεύοντας νυχθημερόν για την ζωή που μας αξίζει.
Δίστομο 21/8/2017
Διαβάστε Περισσότερα »

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για ρύθμιση οφειλών προς τους δήμους

Ρύθμιση οφειλών προς τους Δήμους, με δυνατότητα έως και 100 δόσεων και απαλλαγή ακόμα και του συνόλου των προσαυξήσεων, έχουν από σήμερα οφειλέτες, κατ΄ εφαρμογή του νόμου 4483 του υπουργείου Εσωτερικών.

Η ρύθμιση αφορά σε οφειλές προς τους Δήμους και τα νομικά πρόσωπα αυτών, που έχουν βεβαιωθεί ή που θα βεβαιωθούν έως και τις 30 Σεπτεμβρίου 2017.

Στη ρύθμιση μπορούν, επίσης, να υπαχθούν και οφειλές που κατά την ημερομηνία υποβολής της αίτησης τελούν σε αναστολή, διοικητική ή εκ του νόμου ή έχουν υπαχθεί σε προηγούμενη ρύθμιση ή διευκόλυνση τμηματικής καταβολής, η οποία είναι σε ισχύ, με απώλεια των ευεργετημάτων της προηγούμενης ρύθμισης και χωρίς η υπαγωγή τους να συνεπάγεται επιστροφή καταβληθέντων ποσών.

Υπάγονται επίσης και οφειλές που δεν έχουν βεβαιωθεί, λόγω του ότι εκκρεμεί για αυτές δικαστική αμφισβήτηση σε οποιοδήποτε βαθμό, εφόσον στην τελευταία περίπτωση, ο οφειλέτης παραιτηθεί από τα ασκηθέντα ένδικα βοηθήματα ή μέσα.

Προβλέπεται απαλλαγή κατά ποσοστό από τις κατά ΚΕΔΕ προσαυξήσεις και τόκους εκπρόθεσμης καταβολής, καθώς και από τα πρόστιμα λόγω εκπρόθεσμης υποβολής ή μη υποβολής ή ανακριβούς δήλωσης ή λόγω μη καταβολής τέλους ως εξής:

Με εφάπαξ καταβολή, απαλλαγή 100% των προσαυξήσεων,

από 2 έως 24 δόσεις, απαλλαγή 80% των προσαυξήσεων,

από 25 έως 48 δόσεις, απαλλαγή 70% των προσαυξήσεων,

από 49 έως 72 δόσεις, απαλλαγή 60% των προσαυξήσεων,

από 73 έως 100 δόσεις, απαλλαγή 50% των προσαυξήσεων.

Η σχετική αίτηση υποβάλλεται το αργότερο έως τις 30 Νοεμβρίου 2017 στην αρμόδια για την είσπραξη οφειλών υπηρεσία του οικείου Δήμου ή του νομικού προσώπου αυτού, ενώ το ελάχιστο ποσό μηνιαίας δόσης της ρύθμισης δεν μπορεί να είναι μικρότερο των 20 ευρώ.
Διαβάστε Περισσότερα »

Στην Ευαγγελίστρια Αλιάρτου ο Μητροπολίτης-ΦΩΤΟ

Την Κυριακή 20 Αυγούστου ε.έ. ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Γεώργιος τέλεσε την Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο χωριό Ευαγγελίστρια, με την συμμετοχή των κατοίκων του χωριού.
imtl.gr


Διαβάστε Περισσότερα »

Κοινωνικό Επίδομα Αλληλεγγύης: Πότε θα μπουν τα χρήματα στους λογαριασμούς



Εγκρίθηκε η μεταφορά πίστωσης, ύψους 61,7 εκατομμυρίων ευρώ, για την πληρωμή του Κοινωνικού Επιδόματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ), μηνός Αυγούστου 2017, από την αρμόδια υπουργό Έφη Αχτσιόγλου.

Σύμφωνα με το υπουργείο Εργασίας, η καταβολή του επιδόματος σε 266.407 δικαιούχους θα γίνει το απόγευμα της Πέμπτης 24 Αυγούστου ή το αργότερο το πρωί της Παρασκευής 25 του μήνα.

Όπως συμβαίνει κάθε μήνα, οι λογαριασμοί θα αρχίσουν να πιστώνονται από το απόγευμα της προηγούμενης ημέρας.
Την ίδια στιγμή, το υπουργείο Εργασίας και η αρμόδια αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου καλούν τους ενδιαφερόμενους για το ΚΕΑ να προχωρήσουν σε διορθώσεις αιτήσεων στην πλατφόρμα του keaprogram, εφόσον δεν έχουν λάβει χρήματα από τυχόν λάθη στον τραπεζικό λογαριασμό που έχουν οι ίδιοι καταχωρίσει.

Αναλυτικά, το υπουργείο Εργασίας επισημαίνει ότι οι πιθανοί λόγοι για τους οποίους δεν κατέστη δυνατή η πίστωση των ποσών σε δικαιούχους είναι:

1. Μη επικαιροποίηση στοιχείων λογαριασμού. Σε αυτή την περίπτωση απαιτείται επιβεβαίωση των στοιχείων του λογαριασμού, μέσω προσκόμισης στην τράπεζα των απαραίτητων δικαιολογητικών – ανάλογα με την πολιτική κάθε τράπεζας.

2. Ανενεργός λογαριασμός, πιθανότατα γιατί δεν έχει κινηθεί για αρκετό χρονικό διάστημα.

3. Αναντιστοιχία ΑΦΜ και τραπεζικού λογαριασμού.

Οι δικαιούχοι θα πρέπει να μεριμνήσουν για τη διόρθωση του προβλήματος στον τραπεζικό λογαριασμό έως τις 31/8/2017, διαφορετικά η αίτησή τους θα ανακληθεί, αναφέρει η «Καθημερινή». Σε αυτή την περίπτωση, υπάρχει η δυνατότητα υποβολής νέας αίτησης, αλλά χάνεται το δικαίωμα αναδρομικής καταβολής.


Διαβάστε Περισσότερα »

Γιορτάζει ο Άγιος Φανούριος στο Λεοντάρι



Διαβάστε Περισσότερα »

Σοκ στο Αιτωλικό: Νεκρό σε τροχαίο κοριτσάκι 2,5 ετών -Ανοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου και έπεσε


Θυσία στην άσφαλτο ένα κοριτσάκι 2,5 ετών στο Αιτωλικό.

Το τροχαίο δυστύχημα έγινε το βράδυ της Δευτέρας, όταν, σύμφωνα με τον τοπικό ιστότοπο aixmi-news.gr, το κοριτσάκι, που βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο των γονιών της, άνοιξε την πόρτα, με αποτέλεσμα να βρεθεί στο δρόμο. Διερχόμενο αυτοκίνητο που περνούσε εκείνη την ώρα δεν μπόρεσε να αποφύγει το μοιραίο και το χτύπησε, τραυματίζοντας το θανάσιμα.

Το παιδάκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αλλά δεν στάθηκε δυνατό να κρατηθεί στη ζωή.

Το τραγικό περιστατικό έγινε γύρω στις 9 το βράδυ της Δευτέρας, στην περιοχή κοντά στα δυτικά Γεφύρια, στο Αιτωλικό.


Διαβάστε Περισσότερα »

Βροχές και καταιγίδες και σήμερα -Πού θα χτυπήσουν τα φαινόμενα

Βροχές και σποραδικές καταιγίδες, τοπικά ισχυρές, που θα συνοδεύονται από ισχυρούς ανέμους και πιθανώς από χαλαζοπτώσεις, αναμένονται σήμερα, σε πολλές περιοχές της χώρας, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού, της ΕΜΥ.

Οι περιοχές που θα πληγούν από την κακοκαιρία είναι η κεντρική Μακεδονία (κυρίως η Χαλκιδική), η ανατολική Μακεδονία, η Θράκη και τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου.

Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι 3 με 5, τοπικά στα πελάγη 6 και πρόσκαιρα στο βόρειο Ιόνιο έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει πτώση.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Καιρός: Στην κεντρική, την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες, τοπικά ισχυρές έως το μεσημέρι και βελτίωση από το βράδυ. Στη δυτική Μακεδονία λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών στα ορεινά τις απογευματινές ώρες.
Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στην κεντρική Μακεδονία έως το μεσημέρι βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 17 έως 30 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη τοπικά 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

    ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές, κυρίως στην Πελοπόννησο, όπου θα εκδηλωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες στην Πελοπόννησο. Βελτίωση από το βράδυ.
Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και βαθμιαία στο Ιόνιο βορειοδυτικοί 5 με 6 και πρόσκαιρα στο βόρειο Ιόνιο έως 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 20 έως 31 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η ελάχιστη τοπικά 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

    ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Στην ανατολική Θεσσαλία, την Εύβοια και τις Σποράδες νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες τοπικά ισχυρές έως το μεσημέρι και σταδιακή βελτίωση από το απόγευμα. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Βελτίωση το βράδυ.
Άνεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 και στα νότια δυτικοί 3 έως 5 μποφόρ. Βαθμιαία βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 19 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

    ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές, κυρίως στην Κρήτη, όπου είναι πιθανό να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά, τις απογευματινές ώρες. Βελτίωση το βράδυ.
Άνεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και βαθμιαία από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 22 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

    ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Καιρός: Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου νεφώσεις παροδικά αυξημένες με βροχές και σποραδικές καταιγίδες, που έως το μεσημέρι θα είναι τοπικά ισχυρές. Βελτίωση από το βράδυ. Στα Δωδεκάνησα λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις,
Άνεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 και πρόσκαιρα στα βόρεια τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 23 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

    ΑΤΤΙΚΗ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.
Άνεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 και σταδιακά έως 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 21 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα ανατολικά. Σταδιακή βελτίωση από το μεσημέρι.
Άνεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ με εξασθένηση από το απόγευμα.
Θερμοκρασία: Από 19 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Διαβάστε Περισσότερα »

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ