Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017

Της έκλεψαν την ταυτότητα και βρέθηκε... παντρεμένη με 50χρονο Πακιστανό!



    Απίστευτη περιπέτεια για 23χρονη φοιτήτρια από το Ηράκλειο.

Τι μπορεί να..σου συμβεί από μια χαμένη αστυνομική ταυτότητα; Σε τι κατάσταση μπορείς να βρεθείς και πόσο θα πρέπει να τρέξεις για να αποδείξεις... πως δεν είσαι "ελέφαντας";

Αυτά τα ερωτήματα κατατρέχουν εδώ και λίγες μέρες μια οικογένεια από το Ηράκλειο που τυχαία ανακάλυψε τι μπορούν να σκαρφιστούν και να πετύχουν οι επιτήδειοι όταν ένα προσωπικό σου δεδομένο βρεθεί στα λάθος χέρια.

Η 23χρονη κοπέλα φοιτήτρια από το Ηράκλειο είχε πέσει θύμα κλοπής στην Αθήνα όπου φοιτούσε το καλοκαίρι του 2014 όταν της έκλεψαν το πορτοφόλι με κάρτες και ταυτότητες κάπου μεταξύ Μετρό και Ηλεκτρικού σταθμού. Άμεσα κατήγγειλε το γεγονός στην Αστυνομία και προχώρησε στην έκδοση νέας αστυνομικής ταυτότητας.

Πριν από μερικές μέρες κι ενώ η 23χρονη ετοιμάζεται για το μεταπτυχιακό της στην Αγγλία, ζήτησε από το Δήμο Μινώα Πεδιάδος, όπου βρίσκεται η οικογενειακή της μερίδα, ένα πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης κι έκπληκτη διαπίστωσε πως ήταν... παντρεμένη
μ´εναν 50χρονο Πακιστανό, με τον οποίο μάλιστα είχαν συνάψει σύμφωνο συμβίωσης!

Τι είχε συμβεί; ο άγνωστος ή οι άγνωστοι που είχαν κλέψει την ταυτότητα της κοπέλας την χρησιμοποίησαν για να νομιμοποιήσουν έναν αλλοδαπό που με την κλεμμένη ταυτότητα εμφανίστηκε ενώπιον συμβολαιογράφου μαζι προφανώς με μια κατά περίσταση νύφη, για να τελέσει την πράξη συμβίωσης και βέβαια να αποκτήσει έτσι την ιδιότητα του έλληνα πολίτη!

Τι κι αν η καταγγελία της κοπέλας είχε γίνει δυο βδομάδες νωρίτερα ; κανένα σύστημα και καμμιά ηλεκτρονική διασύνδεση δεν σταμάτησε την κομπίνα και η κοπέλα θα ήταν σε κατάσταση γάμου αν τυχαία δεν ζητούσε το συγκεκριμένο πιστοποιητικό.

Όπως εξηγεί στο cretalive η μητέρα της κοπέλας εδώ και 10 μέρες οπότε και ανακάλυψαν τι είχε συμβεί η οικογένεια τρέχει κει δεν φτάνει για να αποδείξει πως η κοπέλα δεν είναι αυτό που λένε τα πιστοποιητικά, σε κατάσταση γάμου δηλαδή!

"Παραστάσεις στην Ασφάλεια Ηρακλείου, επισκέψεις στο δήμο Αθηναίων και στις υπηρεσίες που εμπλέκονται, επικοινωνία με τις Τράπεζες και την Εφορία μην τυχόν κι έχει γίνει ερήμην της κάποια οικονομική συναλλαγή, μηνύσεις και έξοδα για κάτι που σε οποιαδήποτε σύγχρονη ευρωπαϊκή χώρα δεν θα χρειαζόταν παρά ένα... κλικ στον υπολογιστή για να φανεί πως η ταυτότητα ήταν χαμένη και δηλωμένη άρα καμιά δημόσια πράξη δεν είναι έγκυρη καθώς είναι προϊόν κλοπής !"

Πάντως και στην Ασφάλεια Αττικής δήλωσαν έκπληκτοι αφού δεν υπήρχε άλλο περιστατικό που μια κλεμμένη ταυτότητα να έχει χρησιμοποιηθεί σε γάμο- μαϊμού.

Προσοχή λοιπόν με τις ταυτότητες σας και τα δημόσια έγγραφα σας, διότι αν σας τα κλέψουν κανένας στο ελληνικό δημόσιο δεν σας εγγυάται - ακόμα κι αν δηλώσετε την κλοπή - πως δεν θα βρεθείτε μπλεγμένοι !
cretalive.gr
Διαβάστε Περισσότερα »

Με το δεξί ξεκίνησε η νέα αγωνιστική τοξοβολική σεζόν των Σαρακατσαναίων Θήβας


ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΑΙΩΝ ΘΗΒΑΣ
<< Με το δεξί >> ξεκίνησε η νέα αγωνιστική τοξοβολική σεζόν.
Στο Ανοιχτό Πρωτάθλημα Νέων 9-10/ Σεπτεμβρίου 2017 οι αθλητές μας Κωνσταντίνος Ζαχαριάς και Νίκος Ακριβάκης κατέλαβαν τη 2η και 3η θέση αντίστοιχα στο ολυμπιακό τόξο. Πολύ καλή και η εμφάνιση του Χρήστου Καβάλου ο οποίος κατέλαβε την 4η θέση στο σύνθετο τόξο. Ο σύλλογος Σαρακατσαναίων Θήβας συγχαίρει τους αθλητές και ενημερώνει όσους ενδιαφέρονται να γνωρίσουν το άθλημα της τοξοβολίας ότι οι προπονήσεις ξεκίνησαν. Για πληροφορίες 6973726426 κ. Νίκος Μπαλιάμης ( προπονητής ).
Διαβάστε Περισσότερα »

Διήμερο Προσκύνημα στην Παναγία της Τήνου με την ενορία Βαγίων



Η Ενορία μας διοργανώνει την Τετάρτη 27 και Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου ,διήμερο προσκύνημα στην Ιερα Νήσο της Τήνου οπου θα προσκυνήσουμε την θαυματουργό εικόνα της Παναγίας μας και θα τελέσουμε την Θεία Λειτουργία,
Πληροφορίες - δηλ.συμμετοχής 22620-61266
Διαβάστε Περισσότερα »

Εκρηκτικό καιρικό κοκτέιλ τη Δευτέρα στη χώρα:Ζέστη, σκόνη,υγρασία και χαλάζι

Ένα εκρηκτικό καιρικό κοκτέιλ θα επικρατήσει τη Δευτέρα για τις περισσότερες περιοχές της χώρας, προβλέπει ο μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος.

Όπως αναφέρει, τη Δευτέρα θα επικρατήσει «απότομη ζέστη σε συνδυασμό με αυξημένες τιμές της σχετικής υγρασίας στα ανατολικά και νότια, ισχυροί νοτιάδες που θα αγγίζουν έως και τα 8 μποφόρ στο Ιόνιο αλλά και σε ορεινές-ημιορεινές περιοχές της κεντροδυτικής Ελλάδας, ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι στα βορειοδυτικά αλλά και αλματώδης άνοδος του υδραργύρου στις ευπαθείς στη ζέστη περιοχές.

Προσοχή στα βορειοδυτικά - Ακραία φαινόμενα

Φαίνεται ότι μετά το μεσημέρι της Δευτέρας, σε περιοχές του κεντρικού και βόρειου Ιονίου, στην Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά, τη Δυτική και Βορειοδυτική Θεσσαλία, τη Δυτική Μακεδονία μέχρι και το ύψος της Πέλλας, Πιερίας και Ημαθίας σε ότι αφορά στην Κεντρική Μακεδονία, θα εκδηλωθούν πολύ ισχυρές καταιγίδες σε συνδυασμό με απότομη ενίσχυση των ανέμων κατά τη διάρκεια εκδήλωσης των φαινομένων. Βέβαια, προς το βράδυ θα βρέξει τοπικά και σε περιοχές της Δυτικής Πελοποννήσου, της Κεντρικής Στερεάς αλλά και της υπόλοιπης Θεσσαλίας, χωρίς ωστόσο τα φαινόμενα εκεί να προβληματίσουν.

Αίσθηση δυσφορίας

Η αίσθηση της δυσφορίας θα είναι ανεβασμένη σε αρκετές περιοχές της χώρας, λόγω των αυξημένων τιμών της σχετικής υγρασίας σε συνδυασμό με τις αρκετά μεγάλες συγκεντρώσεις σκόνης που θα αιωρούνται πάνω από τις περισσότερες περιοχές της χώρας.

Εκτόξευση του υδραργύρου

Οι μέγιστες θερμοκρασίες (σε τοπικό επίπεδο) που θα σημειωθούν αργά το μεσημέρι της Δευτέρας ανά διαμέρισμα, θα είναι οι εξής ακόλουθες (από βορρά προς νότο)
- Θράκη : 34°C (36°C στα βόρεια του ν. Έβρου)
- Ανατολική Μακεδονία : 32-33°C
- Κεντρική Μακεδονία : 34°C
- Δυτική Μακεδονία : 33°C
- Επτάνησα : 28°C
- Θεσσαλία : 36-37°C
- Δυτική Στερεά : 36°C
- Κεντρική Στερεά : 36°C
- Ανατολική Στερεά - Εύβοια : 35-36°C
- Αττική :32-33°C
- Σποράδες : 31°C
- Δυτική Πελοπόννησος : 36°C
- Ανατολική Πελοπόννησος : 35-36°C
- Νησιά Ανατολικού Αιγαίου : 34°C
- Κυκλάδες : 32-33°C
- Δωδεκάνησα : 34-35°C (37°C στα ανατολικά της Ρόδου)
- Κρήτη : 37-38°C στα βόρεια παράλια, τοπικά ίσως και παραπάνω
ΥΓ.: Τους 37°C στα ανατολικά των Δωδεκανήσων, τους 37-38°C στα βόρεια παράλια της Κρήτης ή και τους 35-36°C σε ευπαθείς στη ζέστη περιοχές της ηπειρωτικής Ελλάδας δεν θα τους ακούσετε σε κανένα δελτίο καιρού στην Ελλάδα. Οι μέγιστες παντού σταματάνε στους 32-33°C. Λυπάμαι γι'αυτό, αλλά κρίνω ότι πρέπει να σας ενημερώσω σωστά».


Διαβάστε Περισσότερα »

Πρόγραμμα Αγιασμού στα Σχολεία των Βαγίων

Πρόγραμμα Αγιασμού στα Σχολεία των Βαγίων την Δευτέρα 11-9-2017


ΩΡΑ 8.30 π.μ: Πρώτο Δημοτικό & Νηπιαγωγείο
ΩΡΑ 9.00 π.μ: Δεύτερο Δημοτικό Σχολείο
ΩΡΑ 9.30 π.μ: Γυμνάσιο και Λυκειο
ΩΡΑ 10 .00 π.μ: Παιδικός Σταθμός

Διαβάστε Περισσότερα »

Συνελήφθη ένα ακόμη "ΚΑΛΟΠΑΙΔΟ" που λήστευε και έκλεβε στη Θήβα

 Συνελήφθη ημεδαπός στη Χαλκίδα, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν (2) Εντάλματα σύλληψης, για ληστεία και κλοπές

Επιπλέον στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης

Συνελήφθη, χθες (09-09-2017) νωρίς το απόγευμα στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χαλκίδας, ένας 34χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν δύο (2) Εντάλματα σύλληψης του κ. Ανακριτή Πλημμελειοδικών Θηβών.

Ειδικότερα, σε βάρος του εκκρεμούσαν τα από 26-01-2017 & 07-03-2017 Εντάλματα σύλληψης, για τα αδικήματα της ληστείας, των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής και της κλοπής.

Επιπλέον, στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, με μικροποσότητα ηρωίνης.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως.

Διαβάστε Περισσότερα »

Έρχεται «μαχαίρι» σε έξι επιδόματα


Μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα θα αρχίσουν και πάλι οι συζητήσεις με τους δανειστές, καθώς φαίνεται πως έξι επιδόματα παραμένουν «αγκάθι» στις διαπραγματεύσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Ειδήσεις», οι θεσμοί έχουν δώσει σαφείς εντολές για περικοπή και αναδιανομή των προνοιακών, αναπηρικών και οικογενειακών επιδομάτων, κάτι που θα πρέπει να έχει αποφασιστεί και να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τον Νοέμβριο.

Συγκεκριμένα επί τάπητος θα βρεθούν έξι κατηγορίες παροχών:

- η καταβολή του φοιτητικού στεγαστικού επιδόματος,
- η χορήγηση καρτών μεταφοράς σε πολύτεκνους αλλά και ανάπηρους,
- τα κριτήρια λήψης επιδόματος στέγασης ή επιδότησης ενοικίου σε 600.000 δικαιούχους το 2019,
- η αναδιοργάνωση του τρόπου αξιολόγησης της αναπηρίας για την καταβολή των επιδομάτων,
- η ανακατανομή των οικογενειακών επιδομάτων με ενίσχυση της στήριξης των οικογενειών με έως δυο τέκνα και
- η πορεία καταβολής Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) και η εξεύρεση των απαιτούμενων πόρων για το 2018 και το 2019.

Τα επιδόματα που ψαλιδίζονται:

Επιδόματα αναπηρίας: Η σκληρότερη μάχη με τους δανειστές στην αναδιοργάνωση του τρόπου αξιολόγησης της αναπηρίας. Οι δανειστές ζητούν την ιδιωτικοποίηση των κέντρων που θα πιστοποιούν τα ποσοστά αναπηρίας αλλά και την αξιολόγηση των ικανοτήτων των αναπήρων, σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο επιστημονικό εργαλείο του Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας.

Οικογενειακά επιδόματα: Οι δανειστές ζητούν την περικοπή των ποσών για οικογένειες με τρία παιδιά και πάνω και αναδιανομή των κονδυλίων ή την εξεύρεση των πόρων από την περικοπή άλλων παροχών.

Στεγαστικό – φοιτητικό επίδομα 1.000 ευρώ: Οι δανειστές επιμένουν σε μείωση του εισοδηματικού ορίου των 30.000 ευρώ που ισχύει σήμερα με προσαύξηση κατά 3.000 ευρώ για κάθε εξαρτώμενο τέκνο. Οι δανειστές συμφωνούν στο κόψιμο του φοιτητικού επιδόματος από φέτος.

Επίδομα στέγασης: Η κυβέρνηση θα πρέπει να συμφωνήσει από τώρα για τις προϋποθέσεις καταβολής του επιδόματος στέγασης που θα δοθεί σε 600.000 δικαιούχους το 2019.

Καταβολή Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης: Το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης έχει ζητήσει από τα υπουργεία Εσωτερικών και Άμυνας να περιορίσουν τις δαπάνες τουλάχιστον κατά 150 εκατομμύρια ευρώ. Οι δανειστές αναμένεται να ζητήσουν αναλυτικές πληροφορίες για το ΚΕΑ.

Πηγή: Ειδήσεις 
Διαβάστε Περισσότερα »

Δεν φαντάζεστε που έκρυβε τα ναρκωτικά 20χρονος στη Λιβαδειά!!!!

Σε..κινητό τηλέφωνο έκρυβε ναρκωτικά 20χρονος Πακιστανός στη Λιβαδειά!!!!Συνελήφθη αλλοδαπός στην περιοχή της Λιβαδειάς, για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών

Επιπλέον διαπιστώθηκε ότι στερούταν νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής στη χώρα μας

Κατασχέθηκαν (21) γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και (3) κινητά τηλέφωνα

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, συνελήφθη σήμερα   (10-09-2017) πρώτες πρωινές ώρες, στην περιοχή της Λιβαδειάς, ένας 20χρονος υπήκοος Πακιστάν, ο οποίος κατηγορείται για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα οι αστυνομικοί, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση – αξιοποίηση στοιχείων, εντόπισαν τον 20χρονο και σε έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν:

(1) κενή συσκευή κινητής τηλεφωνίας, στο εσωτερικό της οποίας ήταν τοποθετημένες (6) νάιλον συσκευασίες, που περιείχαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού μεικτού βάρους (21) γραμμαρίων και
(2) κινητά τηλέφωνα.

Στο πλαίσιο της έρευνας, διαπιστώθηκε επιπλέον ότι στερούταν παντελώς νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής στη Xώρα μας.

Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς. 
Διαβάστε Περισσότερα »

Το χορευτικό του Μαρτυρικού Διστόμου στα "Ιωνικά 2017" στην Λαμία!

ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ <<Ιωνικά 2017- ΜΙΚΡΑΣΙΑΣ ΜΝΗΜΗ-ΝΕΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑ>>που γίνονται στην ΛΑΜΙΑ, συμμετέχει την  Κυριακή το Χορευτικό Τμήμα του Πολιτισμικού Συλλόγου Διστόμου, με χορευτικά και δρώμενα.
Η καταπληκτική δουλειά που έχει ετοιμαστεί από το Χορευτικό μας και έχουμε απολαύσει στο Διστομο, βγαίνει τωρα προς τα έξω και το Τμήμα μας με μέλη του και το δάσκαλο του Γ. Κουνούκλα γινεται ένας πρεσβευτής της μαρτυρικής κωμόπολής μας και ένας προσκυνητής των ξεριζωμένων από την Ιωνία (Μικρά Ασία) συμπατριωτών μας.
Την πολυήμερη εκδηλωση στην Λαμία (8-10 και 17 Σεπτεμβρίου) διοργανώνουν η Ένωση Ποντίων Φθιώτιδας, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νέας Μαγνησίας Λαμίας, το Πνευματικό Κέντρο του Ναού Αγίων Κων/νου & Ελένης Ν. Μαγνησίας, και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 5ου Δημ. Σχολείου Λαμίας


Διαβάστε Περισσότερα »

Έδωσαν το… «10» στον Κομπότη στην παρουσίαση του Λεβαδειακού! ΦΩΤΟ


Ο Λεβαδειακός παρουσίασε τα νέα μεταγραφικά του αποκτήματα και τις εμφανίσεις, ενώ στον Γιάννη Κομπότη έδωσαν μια φανέλα με το νούμερο 10 - Πήραν Σωτηρίου οι Βοιωτοί.

Μπορεί να μην παίζει μπάλα, αλλά πήρε τη φανέλα με το «10».

Ο λόγος για τον Γιάννη Κομπότη, με τον ιδιοκτήτη του Λεβαδειακού να παίρνει δώρο από την ομάδα –-στο περιθώριο της παρουσίασης των μεταγραφικών αποκτημάτων και τον εμφανίσεων- τη φανέλα με το νούμερο «10».

Στην παρουσίαση βρέθηκε όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος, ενώ ανακοινώθηκε και η απόκτηση του έμπειρου τερματοφύλακα, Δημήτρη Σωτηρίου. 

Διαβάστε Περισσότερα »

Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Λεβαδέων

Με την παρούσα σας προσκαλούμε σε συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που θα πραγματοποιηθεί την  13η  Σεπτεμβρίου  2017, ημέρα  Τετάρτη   και ώρα  13.00   στο Δημοτικό Κατάστημα.


Σε περίπτωση απουσίας σας , παρακαλείσθε να ενημερώσετε τη γραμματεία της Οικονομικής Επιτροπής στο τηλέφωνο  2261350817 προκειμένου να προσκληθεί αναπληρωματικό μέλος.

Τα   θέματα   της ημερήσιας διάταξης είναι τα εξής:

1. ΄Εγκριση 3ου Πρακτικού και ανάδειξη προσωρινών αναδόχων για την «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΥΛΙΚΩΝ»ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΕΒΑΔΕΩΝ ΕΤΟΥΣ 2017.
2. ΄Εγκριση της υπ΄αριθ. 87/2017 μελέτης με τίτλο ‘’ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΗΜΙΦΟΡΤΗΓΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ 4Χ4 , ΕΝΟΣ ΜΙΝΙ ΕΚΣΚΑΦΕΑ ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΥ ΦΑΓΗΤΟΥ (ΒΑΝ).
3. Κατάρτιση των όρων πρόσκλησης και της ειδικής συγγραφής υποχρεώσεων της μελέτης με τίτλο «Σύνταξη τευχών δημοπράτησης για την πράξη ‘’Παρεμβάσεις εκσυγχρονισμού κτιριακού αποθέματος αρχιτεκτονικής αξίας (πρώην κτίριο πανεπιστημίου) και περιβάλλοντος χώρου , με εφαρμογές ενεργειακής αναβάθμισης, για την χρήση δημοτικών υπηρεσιών και Πολιτιστικών δραστηριοτήτων».
4.΄Εγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης ποσού 23.000,00 ευρώ για δαπάνη ηλεκτρικής ενέργειας για φωτισμό Δημοτικού Σταδίου.
5. ΄Εγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης ποσού 2.732,00 ευρώ για δαπάνες εργοδοτικών εισφορών.
6. ΄Εγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης ποσού 2.847,78 ευρώ για προμήθεια γραφικής ύλης για την πράξη ΄΄Κέντρο Κοινότητας΄΄ & τις δομές : α)Κοινωνικό Παντοπωλείο β)Παροχή Συσσιτίου και γ)Κοινωνικό Φαρμακείο.
7. ΄Εγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης ποσού 2.321,35 ευρώ για προμήθεια ενημερωτικού υλικού για την πράξη ΄΄Κέντρο Κοινότητας΄΄ & για τις δομές : α)Κοινωνικό Παντοπωλείο β)Παροχή Συσσιτίου και γ)Κοινωνικό Φαρμακείο.
8. ΄Εγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης ποσού 624,51 ευρώ για προμήθεια ειδών καθαριότητας για την πράξη Δομή Παροχής Βασικών Αγαθών : α)Κοινωνικό Παντοπωλείο β)Παροχή Συσσιτίου και γ)Κοινωνικό Φαρμακείο.
9.΄Εγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης ποσού 24.800,00 ευρώ για προμήθεια αυτοματοποιημένου συστήματος υπόγειων κάδων απρριμμάτων.
10. ¨Εγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης ποσού 82.800,00 ευρώ για προμήθεια ανοικτού ημιφορτηγού αυτοκινήτου 4Χ4 , ενός μίνι εκσκαφέα και ενός αυτοκινήτου για μεταφορά παρασκευασμένου φαγητού.
11. ΄Εγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης ποσού 2.999,81 ευρώ για επισκευή μεταλλικών κάδων απορριμμάτων.
12.Αναμόρφωση Προϋπολογισμού τρέχουσας χρήσης 2017 (11η).
13.Εισήγηση περί καθορισμού όρων διακήρυξης για την «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΝΟΣ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΗΜΙΦΙΡΤΗΓΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ 4Χ4 , ΕΝΟΣ ΜΙΝΙ ΕΚΣΚΑΦΕΑ ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΥ ΦΑΓΗΤΟΥ (ΒΑΝ) ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΕΒΑΔΕΩΝ» προϋπολογισμού 82.800,00 ευρώ και την κατάρτιση όρων διακήρυξης ηλεκτρονικού ανοικτού διαγωνισμού.
14.΄Εγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης ποσού 347,20 ευρώ για δημοσίευση προκηρύξεων για πρόσληψη προσωπικού ορισμένου χρόνου.

                                                       Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

                                                                ΠΟΥΛΟΥ ΓΙΩΤΑ      
                                                           ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ

Διαβάστε Περισσότερα »

Ηλιοφάνεια αλλά και πιθανότητα για τοπικές βροχές σήμερα

Οι καιρικές συνθήκες σήμερα, Κυριακή, ευνοούν τη μεταφορά αφρικανικής σκόνης.

Λίγες νεφώσεις θα εκδηλωθούν στα δυτικά, παροδικά αυξημένες, με πιθανότητα τοπικών βροχών στο Ιόνιο.

Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές ώρες.


Αναλυτικά η πρόβλεψη του καιρού από την ΕΜΥ:

Αττική

Καιρός: γενικά αίθριος.
Άνεμοι: ασθενείς και από το μεσημέρι νότιοι 4 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 20 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Καιρός: γενικά αίθριος.
Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 18 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: στη δυτική Μακεδονία λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις. Στα υπόλοιπα γενικά αίθριος.
Άνεμοι: μεταβλητοί ασθενείς.
Θερμοκρασία: από 17 έως 32 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία κατά τόπους 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών στο Ιόνιο.
Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 20 έως 32 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο κατά τόπους 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: γενικά αίθριος.
Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 και στα ανατολικά και νοτιά 5 και βαθμιαία μέχρι 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 18 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: γενικά αίθριος.
Άνεμοι: βορειοδυτικοί 3 με 4 και βαθμιαία από τα δυτικά νοτίων διευθύνσεων μέχρι 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 20 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: γενικά αίθριος.
Άνεμοι: στα βόρεια νότιοι 3 με 4 και στα νοτιά βορειοδυτικοί μέχρι 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 20 έως 32 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.



Διαβάστε Περισσότερα »

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ