Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017

Εγκαίνια του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Άσκρη

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΘΗΒΩΝ ΚΑΙ ΛΕΒΑΔΕΙΑΣ

ΙΕΡΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ
Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Άσκρης

Παρακαλούμε τους ευλαβείς χριστιανούς να συμμετάσχετε στις εορταστικές εκδηλώσεις των Ιερών Εγκανίων του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα.

Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου ώρα 19.00μ.μ.:Κατάθεση Ιερών Λειψάνων

Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου ώρα 06.45π.μ.:Ακολουθία Όρθρου και Τελετή Εγκαινίων-καθαγιασμός Αγίας Τράπεζας με Αρχιερατική Θεία Λειτουργία.

Εκ του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου

Διαβάστε Περισσότερα »

Ξεκινούν οι πρόβες και οι εγγραφές της Παιδικής Χορωδίας Θήβας


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ  ΧΟΡΩΔΙΑ  ΦΙΛΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ  ΜΟΥΣΙΚΗΣ  ΘΗΒΑΣ
 Με μεγάλη χαρά σας ενημερώνουμε  ότι  καλούμε παιδιά ηλικίας  5 – 15 ετών   να προσέλθουν στην παιδική χορωδία φίλων παραδοσιακής μουσικής  να γνωρίσουν  και να βιώσουν την επίδραση της χορωδιακής αγωγής στην καθημερινότητα τους.
Ο ρόλος μιας χορωδίας δεν είναι απλά ψυχαγωγικός, αλλά συνάμα μορφωτικός, παιδαγωγικός, κοινωνικός. Η χορωδία έχει ως στόχο την καλλιέργεια της φωνής και της ψυχής των συμμετεχόντων, τη γνωριμία τους με μουσικά είδη που αφορούν την ελληνική μουσική, την εξοικείωση των συμμετεχόντων με τη σκηνή, καθώς και την ανάπτυξη ομαδικού πνεύματος και αλληλεγγύης.
 Άλλωστε, η ενασχόληση με τη μουσική και συγκεκριμένα με το χορωδιακό τραγούδι είναι μία σύνθετη διαδικασία, καθώς το τραγούδι αποτελείται από τρία στοιχεία: το ρυθμό, το λόγο και τη μελωδία, που κινητοποιούν αντίστοιχα το σώμα, τη λογική και το συναίσθημα.
ΠΡΟΒΑ: Κάθε  Σάββατο  6 - 7 το  απόγευμα.
Σας περιμένουμε!!
Τηλ. Επικοινωνίας : 6936950738  Κος Τσαρουχάς Αντ.   E-mail: tsarouxas.a@gmail
6988394001   Κα Γκιόκα  Ρ.       E-mail: spgmusic5@gmail.com


                               
Διαβάστε Περισσότερα »

Δύο φορές μεθυσμένος; Χάνεις το δίπλωμα για... πάντα

Δίπλωμα «τέλος» για τους οδηγούς που συνελήφθησαν μία φορά να οδηγούν υπό την επήρεια αλκοόλ και συλλαμβάνονται εκ νέου.

Αυτό προβλέπουν οι διατάξεις που προωθούνται από το υπουργείο Δικαιοςύνης, όπως τις παρουσίασε ο Σταύρος Κοντονής στις μητέρες που έχουν έχουν χάσει τα παιδιά τους από τροχαία. Στόχος του υπουργείου η αυστηροποίηση του πλέγματος των κυρώσεων για τους μεθυσμένους οδηγούς, όπως άλλωστε συμβαίνει και στο εξωτερικό.
Κατ'αρχή, το δίπλωμα θα αφαιρείται για μακρύ διάστημα, ίσως και χρόνια, στην περίπτωση που κάποιος συλληφθεί μία φορά.
Εάν επαναλάβει οποιαδήποτε παράβαση του ΚΟΚ εκ νέου έχοντας καταναλώσει αλκοόλ, θα προβλέπεται η αφαίρεση του διπλώματος οδήγησης του δια βίου.

Επιπλέον, όπως είπε ο κ. Κοντονής στις μητέρες που τον επισκέφθηκαν, ήδη προωθείται νομοθετική ρύθμιση για την επίταση των ποινών στις περιπτώσεις εγκατάλειψης θυμάτων από ασυνείδητους οδηγούς, ενώ βρίσκεται σε επαφή με τα συναρμόδια Υπουργεία για την επανεξέταση των διοικητικών προστίμων που προβλέπονται στον ΚΟΚ.


Διαβάστε Περισσότερα »

Δήμος Λεβαδέων:Διανομή φρούτων στους δικαιούχους του προγράμματος ΤΕΒΑ

Αύριο Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017 από τις 9.00 το πρωί ως τις 13.00 το μεσημέρι θα γίνεται διανομή φρούτων στο κτήριο του πρώην Πανεπιστημίου , στους δικαιούχους του ΤΕΒΑ .
Διαβάστε Περισσότερα »

Φοιτητικό στεγαστικό επίδομα – Κάντε κλικ ΕΔΩ για να κάνετε αίτηση

Από την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου έως και την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου μπορούν οι ενδιαφερόμενοι, δικαιούχοι του στεγαστικού επιδόματος για το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017, να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση για τη χορήγησή του.

Όπως ενημερώνει το υπουργείο Παιδείας για λόγους που σχετίζονται αποκλειστικά με τις τεχνικές προδιαγραφές της ηλεκτρονικής εφαρμογής, οι δικαιούχοι-φοιτητές του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθήνας, του Πολυτεχνείου Κρήτης και των ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας, καλούνται να υποβάλλουν την αίτησή τους ηλεκτρονικά από σήμερα Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου έως και την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επισκέπτονται την ειδική εφαρμογή στεγαστικού επιδόματος στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://stegastiko.minedu.gov.gr, προκειμένου να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους.

Για την είσοδό τους στην ηλεκτρονική εφαρμογή, οι αιτούντες θα χρησιμοποιήσουν το όνομα χρήστη (username) και τον κωδικό (password) που τους χορηγήθηκε από την ΑΑΔΕ για τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του TAXISnet.

Περισσότερες πληροφορίες δίνονται σε σχετική εγκύκλιο που αφορά στη χορήγηση του στεγαστικού επιδόματος για το ακαδημαϊκό έτος 2016-17.

To Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων προχώρησε για πρώτη φορά φέτος, από το 2004 που χορηγείται το στεγαστικό επίδομα, στη δημιουργία ηλεκτρονικής εφαρμογής αιτήσεων. Σε συνεργασία με την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων τα οικονομικά στοιχεία που αποτελούν προϋπόθεση για τη χορήγηση του επιδόματος αντλούνται με διαλειτουργικότητα από την ΑΑΔΕ. Έντυπες βεβαιώσεις απαιτούνται για εξαιρετικές περιπτώσεις μόνο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟ
Διαβάστε Περισσότερα »

Διακοπή ρεύματος σε Αλίαρτο,Μάζι και Ευαγγελίστρια λόγω Δ.Ε.Η. -Δυσλειτουργία στην παροχή νερού στις Δ.Ε. Αλιάρτου,Θεσπιών


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Σύμφωνα με ενημέρωση που λάβαμε από τη ΔΕΗ, αύριο , Πέμπτη 21-9-2017 και από 8.00 πμ έως 12, θα υπάρξει
διακοπή ηλεκτροδότησης στην Δ.Κ Αλιάρτου (Αλίαρτος-Μάζι) και στην Τ.Κ. Ευαγγελίστριας, λόγω εργασιών στο δίκτυό της.
Ενημερώνουμε τους κατοίκους  των παραπάνω διαμερισμάτων, αλλά και της Δ.Ε. Θεσπιέων ( Θεσπιές, Λεοντάρι, Μαυρομμάτι, Άσκρη, Νεοχώρι),πως όλα τα αντλιοστάσια ύδρευσης των χωριών αυτών  ηλεκτροδοτούνται  από το ίδιο δίκτυο και εξ αιτίας της διακοπής ρεύματος, πιθανότατα ,ανάλογα με την κατανάλωση θα υπάρξει δυσλειτουργία   στην παροχή του πόσιμου νερού.

Γραφείο Ενημέρωσης

Διαβάστε Περισσότερα »

Ένας νεκρός και δύο τραυματίες σε σύγκρουση ΙΧ με τρακτέρ στη Λιβαδειά





Δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Λιβαδειάς...

Ένα ακόμη τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στον δρόμο Θηβών - Λιβαδειάς με θύμα αυτή τη φορά έναν 70χρονο.

Ο άτυχος οδηγός κινούνταν το πρωί της Τετάρτης (20/9) γύρω στις 7:00 στο 40ο χιλιόμετρο της παραπάνω οδού με συνεπιβάτη την 68χρονη σύζυγό του, όταν για άγνωστη αιτία συγκρούστηκε με τρακτέρ που οδηγούσε 49χρονος κάτοικος της περιοχής.

Από τα συντρίμμια ανασύρθηκε νεκρός ο 70χρονος οδηγός του ΙΧ απο τη Φωκίδα, ενώ τραυματισμένοι διακομίσθηκαν στο Νοσοκομείο Λιβαδειάς η σύζυγός του και ο οδηγός του γεωργικού ελκυστήρα.

Τα αίτια του δυστυχήματος ερευνά η Τροχαία Λιβαδειάς.
lamiareport



Διαβάστε Περισσότερα »

Το σενάριο που σοκάρει: Οδηγίες του GPS προκάλεσαν το τροχαίο με τους 3 νεκρούς στη Θεσσαλονίκη-Νέες συγκλονιστικές λεπτομέρειες


Από τη μια στιγμή στην άλλη, δύο οικογένειες βυθίστηκαν στο πένθος και μια 18χρονη φοιτήτρια χαροπαλεύει όταν ένα αυτοκίνητο διεμβόλησε δύο μηχανές στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, προκαλώντας τον θάνατο τριών ανθρώπων.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, αλλά και το πιθανότερο σενάριο που εξετάζει η αστυνομία, ο οδηγός του αυτοκινήτου, Γερμανός που μόλις είχε φτάσει στην Θεσσαλονίκη με την σύζυγό του, τσεχικής καταγωγής, και κατευθύνονταν προς Χαλκιδική, έκανε απότομη στροφή, χωρίς καν να ανάψει φλας, παρασύροντας τις δύο μηχανές που είχαν αναπτύξει ταχύτητα... Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Γερμανός οδηγός πήρε λάθος πληροφορίες από το gps, ενώ το αυτοκίνητο βρισκόταν στη μεσαία λωρίδα της Βασιλέως Γεωργίου, έναν από τους κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης, με κατεύθυνση τη Χαλκιδική. Όταν ο 67χρονος αντιλήφθηκε από το gps του αμαξιού του, ότι έχει πάρει λάθος κατεύθυνση τότε ξαφνικά και χωρίς να ανάψει φλας προσπάθησε να στρίψει αριστερά προς την 3η Σεπτεμβρίου με αποτέλεσμα να κλείσει το δρόμο στις δύο μηχανές.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και τα σώματα των αναβατών εκτοξεύθηκαν μακριά... Ο 55χρονος πατέρας και ο 28χρονος γιος του οι οποίοι επέβαιναν πάνω στη μια μηχανή και είχαν ξυπνήσει αξημέρωτα για να πάνε για δουλειά, βρήκαν ακαριαίο θάνατο...

Ο 22χρονος Αντώνης, λάτρης των μοτοσικλετών και της ταχύτητας με συνοδηγό την αγαπημένη του Έλενα, φοιτήτρια στο ΑΠΘ, έτρεχαν με τη μηχανή, σύμφωνα με  αυτόπτες μάρτυρες του τροχαίου.

Η Έλενα είχε τις αισθήσεις της μέχρι και τη στιγμή που την παρέλαβε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όπως και ο Αντώνης ο οποίος μιλούσε με τους μάρτυρες. Τους έλεγε ότι είναι καλά και ρωτούσε για την κατάσταση της αγαπημένης του Έλενας παρόλο που τα κάτω άκρα του ήταν διαμελισμένα...

Η άλλη μηχανή εκτοξεύτηκε ακόμα πιο μακριά από το σημείο που ήταν ο Αντώνης με την Έλενα. Η τροχαία βρήκε τρία κράνη στο δρόμο και το τέταρτο το φορούσε η Έλενα στο κεφάλι της, ακόμα και όταν την παρέλαβε το ασθενοφόρο.

Ήδη από χτες το πρωί, οι σελίδες κοινωνικής δικτύωσης γέμισαν μηνύματα για την υγεία της κοπέλας αλλά και για το θάνατο του 22χρονου είναι δεκάδες από φίλους, αλλά και από απλούς ανθρώπους που πληροφορήθηκαν το τραγικό γεγονός.

Μάλιστα, ένας φίλος του 22χρονου έγραψε το όνομα Αντώνης στην φρέσκια άσφαλτο από τα κολονάκια που επανατοποθετήθηκαν στο σημείο που έγινε το πολύνεκρο τροχαίο. Το όνομα του Αντώνη θα μείνει για πάντα χαραγμένο στο δρόμο, να θυμίζει ότι εδώ παίχτηκε η «τελευταία πράξη του δράματος», της σύντομης ζωής του.

Ο κ. Κώστας Εμανουηλίδης, διοικητής του νοσοκομείου Γ.Παπανικολάου μίλησε για την κατάσταση της υγείας της  18χρονης κοπέλας: «Έχει πολλαπλές κακώσεις στο κεφάλι, στο θώρακα και στα άκρα. Η αιμορραγία έχει ελεγχθεί, τα ζωτικά όργανα της κοπέλας δεν έχουν επηρεαστεί και υπάρχει ελπίδα, αλλά η κατάστασή της είναι κρίσιμη».

Ο 67χρονος οδηγός που προκάλεσε το πολύνεκρο δυστύχημα νοσηλεύτηκε για παρακολούθηση στην καρδιολογική κλινική του νοσοκομείου Γ.Παπανικολάου λόγω ιστορικού στεφανιαίας νόσου και κρατείται από την αστυνομία ενώ οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το τραγικό συμβάν ερευνώνται.

Οι κηδείες των θυμάτων

Η τελευταία πράξη του δράματος θα παιχτεί σήμερα. Στη Νάουσα, στην ιδιαίτερη πατρίδα του, ο 22χρονος οδηγός της μιας μηχανής θα οδηγηθεί στην τελευταία του κατοικία. Οι γονείς και οι στενοί συγγενείς έμαθαν την τραγική είδηση από την αστυνομία και αμέσως ξεκίνησαν για τη Θεσσαλονίκη.

Οι άλλοι δύο νεκροί – Αλβανικής καταγωγής – θα οδηγηθούν στην τελευταία τους κατοικία το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη. Πατέρας και γιος που είχαν έρθει από την Αλβανία και δούλευαν το τελευταίο διάστημα στην πόλη.
Διαβάστε Περισσότερα »

Στη συνεδρίαση της ΠΕΔ Στερεάς ο Μπακογιάννης για την αγροτική οδοποιία


 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 12ης/2017  ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ
Καλείστε στη 12η / 2017 Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Ε.Δ. Στερεάς Ελλάδας, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 10:30 π.μ. στα γραφεία της, Λεωνίδου 6 & Πατρόκλου στη  Λαμία, με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, κ. Μπακογιάννη και με:
                                         
ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ
1.    Συζήτηση για χρηματοδότηση έργων αγροτικής οδοποιίας από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
   της Π.Ε.Δ. Στερεάς Ελλάδας


        ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΛΟΥΚΑΣ

    Δήμαρχος Ορχομενού




Διαβάστε Περισσότερα »

Τοποθέτηση της Λαϊκής Συσπείρωσης Στερεάς στην Οικονομική Επιτροπή

 ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΤΗΝ  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ 18-9-17
ΠΡΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ
Πολιτικές εξελίξεις.
Το περίφημο «Grinvest» θα γίνει με τη σφαγή του λαού, με φθηνή εργατική δύναμη, με απαράδεκτες εργασιακές σχέσεις και συνεχή φοροαφαίμαξή του, για να υπάρξουν φοροελαφρύνσεις για τους μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους
Κανένα προπαγανδιστικό περιτύλιγμα περί «δίκαιης ανάπτυξης» και περί εισόδου της Ελλάδας στη «μεταμνημονιακή εποχή» δεν μπορεί να κρύψει ότι τα χειρότερα για τα λαϊκά στρώματα έρχονται, είναι μπροστά μας.
Η πολιτική που εφαρμόζεται σήμερα είναι πολιτική καθαρής στήριξης του κεφαλαίου. Γι' αυτό ο ΣΕΒ, οι εφοπλιστές, η ελληνική άρχουσα τάξη ζητούν να επιταχυνθούν τα αντιλαϊκά μέτρα.
Ο ΣΥΡΙΖΑ, η ΝΔ και τα άλλα αστικά κόμματα μοιράζονται την ίδια στρατηγική, τη στρατηγική που θυσιάζει δικαιώματα εργαζομένων για την κερδοφορία των μονοπωλίων.
Η ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ και το ΚΚΕ καλούν σε συμπόρευση το λαό, να παλέψουμε μαζί, να χτίσουμε ένα μαχητικό, ταξικό, εργατικό - λαϊκό τείχος αντίστασης, για να εμποδίσουμε τις νέες απαιτήσεις των μονοπωλιακών ομίλων, να απαιτήσουμε την ανάκτηση των απωλειών της κρίσης, να καλυφθούν οι σύγχρονες λαϊκές ανάγκες.
Ο δρόμος των ταξικών αγώνων για την ικανοποίηση των σύγχρονων λαϊκών αναγκών είναι η μοναδική ελπιδοφόρα επιλογή για τους εργαζόμενους.
Αίτημα 1ο
Θεωρούμε απόλυτα επιβεβλημένο, στα πλαίσια της προσπάθειας μας να εκτιμήσουμε την δράση της Περιφέρειας, να μας γνωστοποιήσετε :
Τον ισολογισμό του Περιφερειακού ταμείου για το 2014.
Τον ισολογισμό του Περιφερειακού ταμείου για το 2015.
Τον ισολογισμό του Περιφερειακού ταμείου για το 2016.
Τα πεπραγμένα της διαχειριστικής αρχής από 1/9/2014 μέχρι σήμερα και φυσικά τον πίνακα των έργων που διαχειρίστηκε.
Το αίτημα αυτό ζητάμε να καταχωρηθεί και στα πρακτικά, προκειμένου να το αξιοποιήσουμε στην προβλεπόμενη διαδικασία ελέγχου της αρχής της Περιφέρειας.
Αίτημα 2ο
Όπως είναι γνωστό στις 11/9 ξεκίνησε η σχολική χρονιά….
Οι μαθητές δικαιούται δωρεάν μεταφοράς από και προς το σχολείο και 50% έκπτωση στις μετακινήσεις τους για την οργάνωση της ενισχυτικής τους διδασκαλίας και μόρφωσης…..
Μέχρι σήμερα αυτό δεν έχει εξασφαλιστεί σε όσους δεν χρησιμοποιούν ειδικά δρομολόγια…..
Οι συγκεκριμένοι δεν διαθέτουν τις προβλεπόμενες σχετικές κάρτες, που θα εξέδιδε το κάθε σχολείο και θα θεωρούσε το αρμόδιο ΚΤΕΛ…
Παρ όλα αυτά, αν και η σύμβαση τους ισχύει από τις 11/9 εξακολουθούν να εισπράττουν εισιτήρια από τους μαθητές.
Ζητάμε να μάθουμε τις προθέσεις της Περιφέρειας και φυσικά περιμένουμε τα μέτρα που θα πάρει για να αποκαταστήσει την ειδική μεροληπτική στάση της απέναντι στα ΚΤΕλ.
Ζητάμε σε κάθε περίπτωση να αναζητηθούν οι υπεύθυνοι και να αναλάβουν τις ευθύνες τους.
18-09-2017
ΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΣΟΦΙΑ ΝΤΟΥΡΟY
Διαβάστε Περισσότερα »

Σήμερα η παρουσίαση του βιβλίου του Μητροπολίτη Ιλίου κ. Αθηναγόρα στη Θήβα



Διαβάστε Περισσότερα »

Mουλκιώτης, Γκιζίμης ορίστηκαν ως Νομαρχιακοί Εκπρόσωποι διεξαγωγής εκλογών του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς στη Βοιωτία



Στις 5 και 12 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές για την ανάδειξη ηγεσίας στον υπό συγκρότηση νέο φορέα της Κεντροαριστεράς.

H Επιτροπή συντονισμού, οργάνωσης και διεξαγωγής της ψηφοφορίας όρισε τους Νομαρχιακούς Εκπροσώπους της στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας οι οποίοι είναι ανά Περιφερειακή Ενότητα - Ο Γιώργος Μπαντούνας, Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Χαλκίδας, ορίστηκε ως Νομαρχιακός Εκπρόσωπος στην Π.Ε. Ευβοιας:


Η Ανεξάρτητη Επιτροπή Διαδικασιών & Δεοντολογίας (ΑΕΔΔ) για την Εκλογή Επικεφαλής Του Νέου Πολιτικού Φορέα  υπό την προεδρία του Ομότιμου Καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου κ. Νίκου Αλιβιζάτου μου έκανε την τιμή να με ορίσει εκπρόσωπό της στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας (βλ. Δελτίο Τύπου 1.9.2017) και να μου αναθέσει την ευθύνη του συντονισμού της οργάνωσης και της διεξαγωγής της ψηφοφορίας που θα λάβει χώρα την 5η και την 12η Νοεμβρίου 2017. Μετά τον ορισμό μου ως Περιφερειακού Εκπροσώπου πρότεινα και η Επιτροπή όρισε τους Νομαρχιακούς Εκπροσώπους της στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας  οι οποίοι είναι ανά Περιφερειακή Ενότητα:

Π.Ε. Βοιωτίας: Γιώργος Μουλκιώτης, Δικηγόρος, πρώην Αντιπεριφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας. 
Κώστας Γκιζίμης, Εκπαιδευτικός, πρώην Δήμαρχος Ορχομενού. Αναπληρωτής, Υπεύθυνος για τον Εξοπλισμό και την υλικοτεχνική υποδομή των Εκλογικών Κέντρων

Π.Ε. Εύβοιας: Γιώργος Μπαντούνας, Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Χαλκίδας, πρώην Αντιδήμαρχος Δήμου Χαλκιδέων και πρώην Περιφερειακός Σύμβουλος Στερεάς Ελλάδας,

Π.Ε. Ευρυτανίας: Βασίλης Καραμπάς, Οικονομολόγος, Πρώην Αντιπεριφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, πρώην Δήμαρχος Καρπενησίου

Π.Ε. Φθιώτιδας: Θωμάς Στάϊκος, Δικηγόρος, πρώην Αντιπεριφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας,

Π.Ε. Φωκίδας: Απόστολος Καραχάλιος, Δικηγόρος, Πρώην Νομάρχης Φωκίδας.

Επίσης ορίζονται:
Π.Ε. Εύβοιας Υπεύθυνη υποστήριξης των Εφορευτικών Επιτροπών Βάσω Νταντάκου, Δικηγόρος
Π..Ε Φθιώτιδας Υπεύθυνος για τον Εξοπλισμό και την υλικοτεχνική υποδομή των Εκλογικών Κέντρων Φώτης Παπαευσταθίου, Υπάλληλος Περιφέρειας.

Ο Νομαρχιακός Εκπρόσωπος σε κάθε Περιφερειακή Ενότητα και οι εκπρόσωποι των Υποψηφίων Προέδρων συγκροτούν την «Νομαρχιακή Ομάδα Εμπιστοσύνης» (ΝΟΕ) η οποία έχει την ευθύνη για τη διεξαγωγή της ψηφοφορίας, τον ορισμό των εφορευτικών επιτροπών και την επίλυση κάθε ζητήματος σχετικού με την οργάνωση των Εκλογικών Κέντρων.

Καλούμε τους πολίτες της Στερεάς Ελλάδας να πάρουν την υπόθεση της προοδευτικής παράταξης στα χέρια τους συμμετέχοντας ενεργά στις εκλογές για την ανάδειξη του Προέδρου της παράταξης στις 5 και 12 Νοεμβρίου 2017 και να γίνουν πρωταγωνιστές σε έναν νέο, σύγχρονο, ενιαίο και πλουραλιστικό πολιτικό φορέα που θα ενώνει και θα εμπνέει την προοδευτική Ελλάδα

Ο Εκπρόσωπος της ΑΕΔΔ στη Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας
Δημήτρης Κατσούλης
Δικηγόρος
Τέως Δήμαρχος Αυλώνος Ευβοίας




Διαβάστε Περισσότερα »

Αλλάζει ο καιρός με αισθητή πτώση της θερμοκρασίας




Aλλάζει ο καιρός σταδιακά από σήμερα με πτώση της θερμοκρασίας.
Αρχικά στο Ιόνιο και την Ήπειρο και βαθμιαία στη δυτική Στερεά, τη δυτική Πελοπόννησο και τη Μακεδονία τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες με εξασθένηση των φαινομένων από το απόγευμα. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης στα νότια.

Ανεμοι από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία σε πτώση κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια.

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: λίγες νεφώσεις που βαθμιαία στη Μακεδονία και από τα δυτικά θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.

Ανεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και βαθμιαία νότιοι τοπικά 5 που από το βράδυ θα στραφούν σε δυτικούς μέχρι 6 μποφόρ.

Θερμοκρασια: από 17 έως 31 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία τοπικά 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: στο Ιόνιο και την Ήπειρο νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Στα υπόλοιπα λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες. Σταδιακή εξασθένηση των φαινομένων από το απόγευμα.

Ανεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 και βαθμιαία τοπικά 5 μποφόρ.

Θερμοκρασια: από 17 έως 29 και κατά τόπους στα νότια έως 30 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο τοπικά η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: γενικά αίθριος. Παροδικές νεφώσεις με πιθανότητα τοπικών όμβρων κυρίως στα ορεινά της Θεσσαλίας τις απογευματινές ώρες.

Ανεμοι: από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και βαθμιαία τοπικά 6 μποφόρ.

Θερμοκρασια: από 18 έως 33 βαθμούς κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: γενικά αίθριος.

Άνεμοι: δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ.

Θερμοκρασια: από 22 έως 33 βαθμούς κελσίου. Στις Κυκλάδες η μεγίστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: γενικά αίθριος.

Ανεμοι: στα βόρεια από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 και βαθμιαία τοπικά 6 μποφόρ. Στα νότια από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.

Θερμοκρασια: από 19 έως 33 βαθμούς κελσίου.

Αττική

Καιρός: γενικά αίθριος.

Ανεμοι: αρχικά μεταβλητοί 3 με 4 και βαθμιαία από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.

Θερμοκρασια: από 20 έως 33 βαθμούς κελσίου.


Θεσσαλονίκη

Καιρός: λίγες νεφώσεις που μετά το μεσημέρι θα αυξηθούν και είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες.

Ανεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και βαθμιαία νότιοι που από το βράδυ θα στραφούν σε δυτικούς 5 με 6 μποφόρ.

Θερμοκρασια: από 19 έως 29 βαθμούς κελσίου.
Διαβάστε Περισσότερα »

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ