Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017

Αποτελέσματα Α΄ Κατηγορίας Βοιωτίας

Χωρίς την μεγάλη έκπληξη ξεκίνησε το πρωτάθλημα της α’ κατηγορίας στη Βοιωτία.

Τα μεγάλα φαβορί Κιθαιρώνας και Ύπατο πέρασαν εκτός έδρας από τις έδρες των νεοφωτίστων Ηρακλή και Κυπάρισσου αντίστοιχα ξεκινώντας με το δεξί τη μαραθώνια διαδρομή τους για την κατάκτηση του τίτλου. Στο γειτονικό ντέρμπι στην Αράχωβα δεν είχαμε νικητή με τον Παρνασσό και την Ένωση να μοιράζονται βαθμούς και εντυπώσεις (1-1)

Μεγάλες εκτός έδρας νίκες πέτυχεανο Απόλλωνας μέσα στο Μαυρομμάτι και η Ολυμπιάδα μέσα στα Βάγια ενώ σπουδαίες νίκες για Κόκκινο, Παναλίαρτο και Δήλεσι

Παρνασσός – Ενωση Ασπρα Σπίτια/Αντίκυρα  1-1

Ηρακλής Ασωπίας – Κιθαιρώνας Καπαρελίου  0-3

Π.Α.Ο. Κόκκινου – Δάφνη Ερυθρών   3-0

Α.Ο. Μαυροματίου – Απόλλων Ακραιφνίου  0-2

Παμβαγιακός – Ολυμπιάδα Οινόφυτων  1-3

Παναλίαρτος – Αρματηλάτης   2-1

Κυπάρισσος – Ύπατο  0-4

Δήλεσι – Πανδαυλειακός   3-0
stereasports.gr
Διαβάστε Περισσότερα »

Ελεύθερη είσοδος σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους όλο το Σαββατοκύριακο


    Ελεύθερη θα είναι η είσοδος στους αρχαιολογικούς χώρους, τα μουσεία και τα μνημεία του κράτους αυτό το Σαββατοκύριακο 23 και 24 Σεπτεμβρίου, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, στο πλαίσιο του εορτασμού των Ευρωπαϊκών Ημερών Πολιτιστικής Κληρονομιάς.
Θέμα των εκδηλώσεων για τη διετία 2017-2018 είναι οι «ΠΟΛ(ε)ΙΣ», δηλαδή:
«Πόλεις παλιές και νέες, μεγάλες ή μικρότερες, σημαντικές ή λιγότερο σπουδαίες, ζωντανές ή ξεχασμένες. Αυτές θα αφηγηθούν μια διαφορετική ιστορία που ξεπερνά τα σύνορα της Ελλάδας, με σκοπό να μας προβληματίσουν για τη μεταμόρφωσή τους μέσα στο σύγχρονο κόσμο και την πορεία τους προς το μέλλον», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Πολιτισμού.

Πρόκειται για ιστορίες «σκορπισμένες σε 117 σημεία σε όλη τη χώρα, σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους, σε μνημεία που ζουν μια δεύτερη ζωή ή παραμένουν ανέπαφα στο χρόνο - τοπόσημα μικρών ή μεγάλων πόλεων. Οι πόλεις αποκαλύπτονται μέσα από μικρές ή μεγάλες ιστορίες, ιδιωτικές ή δημόσιες, πραγματικές ή φανταστικές. Μέσα από βιβλία και φωτογραφίες, ήχους, τραγούδια και χορούς, περιπάτους, δρώμενα και παραμύθια», σύμφωνα με το υπουργείο Πολιτισμού.
 Δείτε ολόκληρο το πρόγραμμα των εκδηλώσεων ανά την Ελλάδα ΕΔΩ.

Διαβάστε Περισσότερα »

"Έφυγε" από τη ζωή ο Ιερέας των Πλαταιών π.Δημήτρης

Την τελευταία του πνοή άφησε ο πατήρ Δημήτρης Παπασωτηρίου, ο ιερέας των Πλαταιών  σε ηλικία 92 ετών.
Ο ιερέας,  με τον καθαρό λόγο του και το έργο, επιτέλεσε ως ιερέας του χωριού για πολλά χρόνια- όσοι τον γνώριζαν κάνουν λόγο για έναν ιερέα  με καθαρές απόψεις, που είχε το θάρρος της γνώμης του και δε δίσταζε σε καμία περίπτωση να την εκφράσει.
Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί αύριο Κυριακή  στις 3 το μεσημέρι  στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Πλαταιών.

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ απο τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Πλαταιών κ.Αλέξη Φίλη.
Με αισθήματα λύπης   εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και  τους συγγενείς  για την εκδημία του π.Δημητρίου Παπασωτηρίου,  ο οποίος υπηρέτησε με μόχθο και φόβο Θεού την ενορία του Αγίου Νικολάου Πλαταιών για περισσότερα από 35έτη!!!
Εύχομαι να είναι η μνήμη του αιωνία, ελαφρύ και ευλογημένο το χώμα των Πλαταιών που θα τον σκεπάσει!
Καλό Παράδεισο να έχεις και θα σε θυμόμαστε πάντοτε.
Διαβάστε Περισσότερα »

Τρεις ηλεκτρικές συσκευές που καίνε πάρα πολύ ρεύμα

Αρκετές από τις συσκευές που έχουμε όλοι στο σπίτι μας καταναλώνουν πολλή ενέργεια με αποτέλεσμα να έρχεται ένας φουσκωμένος ο λογαριασμός της ΔΕΗ.

Κάποιες τις φανταζόμαστε ενώ κάποιες άλλες δεν μας περνάνε καν από το μυαλό.

Δείτε τρεις από αυτές που καταναλώνουν πάρα πολύ ρεύμα...

1. Πιστολάκι

Παρά το γεγονός ότι δεν το χρησιμοποιείτε ίσως καθημερινά και για πολύ ώρα, το πιστολάκι είναι μια συσκευή που είναι εξαιρετικά ενεργοβόρα. Αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι το αντικαταστήσετε με κάποιο άλλο πιο καινούριο που θα έχει καλύτερη ενεργειακή κλάση.

2. Φούρνος

Πρόκειται για μια ακόμη συσκευή που καταναλώνει πολύ ρεύμα οπότε την επόμενη φορά που θα πρέπει να ζεστάνετε το φαγητό σας σκεφτείτε αν έχετε μια εναλλακτική λύση. Επίσης προτιμήστε την ψηστιέρα για φαγητά που μπορούν να μαγειρευτούν εκεί.

3. Θερμοσίφωνας

Η πραγματική ποσότητα ενέργειας που ξοδεύεται όταν ανάβετε το θερμοσίφωνο έχει να κάνει με τον τύπο και το μέγεθός του αλλά και με το πόση ώρα τον έχετε αναμμένο. Είναι λοιπόν καλύτερο να μην τον αφήνετε αναμμένο για περισσότερο από 30-40 λεπτά ή να σκεφτείτε τη λύση του ηλιακού. 
Διαβάστε Περισσότερα »

Με 320 χλμ. έτρεχε η Porsche στο τροχαίο που συγκλόνισε την Ελλάδα στο Ύπατο Θηβών

Η μοιραία Porsche, που έπεσε εκτός ελέγχου σε αυτοκίνητο σε παράδρομο της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας, έτρεχε με 320 χλμ. την ώρα.

Αυτό αναφέρει έκθεση πραγματογνωμοσύνης, για το δυστύχημα που συγκλόνισε την Ελλάδα τον περασμένο Φεβρουάριο, στο οποίο είχαν χάσει τη ζωή τους η σύζυγος και ο τριών ετών γιος του Υπάτιου Πατμάνογλου, αλλά και ο οδηγός της Porsche Γιώργος Βακάκης και ο συνοδηγός Ανδρέας Γεωργακόπουλος.
Η έκθεση, στοιχεία της οποίας αποκαλύπτει το «Εθνος», αναφέρει ακόμη ότι από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης το ντεπόζιτο του Honda, στο οποίο βρίσκονταν η νεαρή γυναίκα και ο γιος της, εξαϋλώθηκε, τα καύσιμα σκορπίστηκαν στον αέρα, το μοτέρ εκτινάχθηκε σε απόσταση 85 μέτρων και τα δύο οχήματα κόπηκαν στη μέση.

Επιπλέον, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι τα τέσσερα λάστιχα της Porsche ήταν σε καλή κατάσταση και δεν παρουσίασαν στοιχεία υπερθέρμανσης σε βαθμό που να προκύπτει «λιώσιμο» καθώς τα πέλματά τους είχαν πάχος 6 χιλιοστά όταν το αποδεκτό από τα ΚΤΕΟ είναι τα 1,6 χιλιοστά.
Οι ειδικοί έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι κανένα από τα ελαστικά δεν άρχισε να διαλύεται λόγω της υπερθέρμανσης ή γιατί δημιουργήθηκε τρύπα από κάποιο αντικείμενο στο οδόστρωμα, αναφέρουν οι πληροφορίες της εφημερίδας.
Αστυνομικές πηγές επικαλούνται δεύτερο βίντεο από κάμερα ασφαλείας. Από αυτό προκύπτει ότι όλα ξεκίνησαν όταν η Porsche επιχείρησε να κάνει προσπέραση σε ένα Mercedes, και φαίνεται το αριστερό λάστιχο να έρχεται σε επαφή με το τσιμεντένιο διαχωριστικό της εθνικής οδού.
 iefimerida.gr


Διαβάστε Περισσότερα »

ΟΜΑΔΙΚΟ ΕΙΚΑΣΤΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ “Νίκος Καζαντζάκης - Οι τόποι” στη Λιβαδειά

ΤΡΟΦΩΝΙΑ 2017
ΟΜΑΔΙΚΟ ΕΙΚΑΣΤΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ
“Νίκος Καζαντζάκης - Οι τόποι”
Ισόγειο Νερόμυλου 23/9/2017 ως 6/10/2017
Στο πλαίσιο της επετείου των 60 ετών από το θάνατο του Νίκου Καζαντζάκη, ο Δήμος Λεβαδέων σε συνεργασία με την Αίθουσα Τέχνης IANOS, και τις Εκδόσεις Καζαντζάκη, διοργανώνει την εικαστική έκθεση - αφιέρωμα στον κορυφαίο Έλληνα λογοτέχνη, εστιασμένη στα τοπία της ζωής και της έμπνευσης του με τίτλο "Νίκος Καζαντζάκης – Οι τόποι".
Η έκθεση στοχεύει στην αποτύπωση της τοπιογραφίας που έζησε και εμπνεύστηκε, από την Κρήτη και την Αίγινα έως την Αθήνα και το Άγιον Όρος, αλλά και τα ίχνη της ευρωπαϊκής περιήγησης του σημαντικού λογοτέχνη και ταξιδευτή, στη Γαλλία, την Ιταλία, την Ισπανία, την Αγγλία, την Κίνα κ.α. και περιλαμβάνει έργα 33 καλλιτεχνών.
Η καλλιτεχνική διεύθυνση ανήκει στη Μικρή Άρκτο με την επιμέλεια της Ίριδας Κρητικού, και εστιάζει στην παρουσίαση θεματικών αφιερωμάτων με κυρίαρχη αφετηρία την άμεση ή έμμεση αναφορά στο πολυσχιδές, συναρπαστικό σύμπαν της λογοτεχνίας και της ποίησης, αλλά και τη σχέση ενός χώρου αφιερωμένου στον κόσμο του βιβλίου, με την πόλη που τον περικλείει.
Διάρκεια Έκθεσης: 23.9.2017 ως 6.10.2017
Ώρες λειτουργίας έκθεσης: Καθημερινά 19.00 – 22.00 και πρωινές ώρες για επισκέψεις σχολείων κατόπιν συνεννόησης
Εγκαίνια Σάββατο 23.9.2017, ώρα 19.00
Διαβάστε Περισσότερα »

Πρόσκληση του Πολιτιστικού Συλλόγου Μικρασιατών Λιβαδειάς


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
   Το Διοικητικό Συμβούλιο του   Πολιτιστικού Συλλόγου Μικρασιατών Λιβαδειάς   σας  προσκαλεί στον Αγιασμό που θα γίνει την Τετάρτη 27 Σεπτέμβρη  και ώρα 6.30΄μ.μ. στα Γραφεία του Συλλόγου για την έναρξη των μαθημάτων της νέας πολιτιστικής χρονιάς 2017 – 2018.
Επίσης ανακοινώνει την έναρξη εγγραφών στα Τμήματα Χορωδίας ( παιδικό και ενηλίκων), καθώς και στα Χορευτικά Τμήματα (παιδικό και ενηλίκων) για την περίοδο 2017 -2018.
Δασκάλα Χορωδίας η Κα Ιωάννα Παναγιωτίδη - Σταύρου
Δάσκαλος Χορού  ο Κος Νίκος Γαλανάκος

Τα μαθήματα  χορωδίας και χορού θα ξεκινήσουν αρχές Οκτώβρη.

Σας  περιμένουμε !!
Διαβάστε Περισσότερα »

Αίθριος ο καιρός σήμερα -Εως τους 27 βαθμούς το θερμόμετρο

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα, Σάββατο. Το θερμόμετρο θα φτάσει έως τους 27 βαθμούς.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες, βορειοδυτικές διευθύνσεις, εντάσεως 6 μποφόρ τοπικά στα νοτιοανατολικά.



Αναλυτικά η πρόγνωση της ΕΜΥ για το Σάββατο:

ΑΤΤΙΚΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος με πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες. Άνεμοι: Βόρειοι Βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία μεταβλητοί ασθενείς. Θερμοκρασία: Από 15 μέχρι 27 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες. Άνεμοι: Βόρειοι Βορειοδυτικοί 4 με 5 και νωρίς το πρωί 6 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 16 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες, κυρίως στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Άνεμοι: Από Βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και νωρίς το πρωί στην Κεντρική Μακεδονία τοπικά 6 μποφόρ. Από το μεσημέρι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 12 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Στη Δυτική Μακεδονία τοπικά 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις από το βράδυ. Άνεμοι: Βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 14 έως 27 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο θα είναι 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Άνεμοι: Βορειοδυτικοί 4 με 5, τοπικά στα Βόρεια 6 μποφόρ και βαθμιαία μεταβλητοί ασθενείς. Θερμοκρασία: Από 13 έως 27 βαθμούς Κελσίου. Στα Βόρεια η ελάχιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος με πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις στην Κρήτη. Άνεμοι: Δυτικοί Βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις στα Βόρεια τις πρωινές ώρες. Άνεμοι: Βόρειοι Βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα Νότια τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 18 έως 28 βαθμούς Κελσίου. Στα Βόρεια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Διαβάστε Περισσότερα »

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ «Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΙ Κ.Π. ΚΑΒΑΦΗΣ» στη Βιβλιοθήκη Λιβαδειάς


Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Λεβαδείας και ο Σύλλογος "Φίλοι της Βιβλιοθήκης Λιβαδειάς" διοργανώνουν σεμινάριο οκτώ (8) συναντήσεων με τίτλο «Μ. Αλέξανδρος και Κ.Π. Καβάφης» και ομιλητή τον κ. Στάντη Ρ. Αποστολίδη.
Τα  μαθήματα απευθύνονται σε κάθε ενδιαφερόμενο και θα πραγματοποιούνται στην Αίθουσα Εκδηλώσεων της Βιβλιοθήκης μία φορά το μήνα (Παρασκευή) στις 8.30 μμ.
Όροι συμμετοχής: Η καταβολή της ετήσιας συνδρομής στο Σύλλογο Φίλων της Βιβλιοθήκης των 10,00 €, και του ποσού των 40,00 ευρώ για την κάλυψη των εξόδων της διοργάνωσης (με την εγγραφή 25,00 € (για τα μέλη του συλλόγου που είναι ταμειακά εντάξει για το 2017 μόνο 15 € στην εγγραφή) και τα υπόλοιπα μέχρι τα Χριστούγεννα)
Δηλώσεις συμμετοχής online (στο site της Βιβλιοθήκης) μέχρι 30/09/2017.

Πληροφορίες: Στη Βιβλιοθήκη, στο site http://www.liblivadia.gr και στο τηλ. 22610.89977 (κ. Λ. Διαμαντή).
Παράλληλα, στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Λιβαδειάς συνεχίζονται  και φέτος με τη συνεργασία του συλλόγου ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ, η λειτουργία Εναλλακτικών Ομάδων Ανάγνωσης/Ψυχολογίαςυπό τον συντονισμό επαγγελματία ψυχολόγου.
Με την ανάγνωση επιλεγμένων κειμένων Ελλήνων και ξένων συγγραφέων και την καθοδήγηση από τον ειδικό επιστήμονα, η βιβλιοθεραπεία βοηθάει τα άτομα να αναπτύξουν αυτοαντίληψη, να εμπλουτίσουν την αυτοαποδοχή τους  και να αντιληφθούν  ότι υπάρχουν πολλοί εναλλακτικοί τρόποι επίλυσης σε κάθε πρόβλημα. Επίσης μέσα από αυτή τη διαδικασία οι συμμετέχοντες αυξάνουν  την ικανότητα να συζητούν ανοιχτά για τα προβλήματά τους.
- ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ: 1 ΦΟΡΑ ΤΟ ΜΗΝΑ(ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΒΡΑΔΥ)
- ΤΜΗΜΑΤΑ 18 ΑΤΟΜΩΝ
- ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 100 € (10 € ΣΥΝΔΡΟΜΗ στο σύλλογο ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ + 90 € ΓΙΑ 9 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ).
Πληροφορίες: κ. Λεωνίδας Διαμαντής
τηλ. 22610 89977 | email leodiam@gmail.com
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΕΚΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ONLINE(στο site της Βιβλιοθήκης http://www.liblivadia.gr)ΜΕΧΡΙ 30/09/2017
Διαβάστε Περισσότερα »

Πώς να διαγράψετε το αυτοκίνητό σας με 20 ευρώ

Εγκύκλιος από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων δίνει τη δυνατότητα για διαγραφή των ΙΧ που έχουν καταστραφεί ή αποσυρθεί μέχρι και τις 4 Μαρτίου 2004
Τη δυνατότητα για διαγραφή των ΙΧ που έχουν καταστραφεί ή αποσυρθεί μέχρι και τις 4 Μαρτίου 2004 με ένα παράβολο 20 ευρώ δίνει εγκύκλιος της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων που υπογράφει ο επικεφαλής της κ. Γιώργος Πιτσιλής.

Η εγκύκλιος δίνει τη δυνατότητα στους ιδιοκτήτες οχημάτων με άδεια πριν την 4 Μαρτίου 2004, τα οποία δεν βρίσκονται στην κατοχή τους διότι δόθηκαν για καταστροφή, διάλυση ή αχρήστευση ως την ίδια ημερομηνία (4.3.2004) να υποβάλλουν δήλωση διαγραφής από το μητρώο οχημάτων του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, χωρίς την προσκόμιση πιστοποιητικού καταστροφής του οχήματος.

Αυτό που χρειάζεται για να γίνει δεκτή η υποβολή της δήλωσης είναι ο ιδιοκτήτης του οχήματος να καταβάλλει ένα παράβολο αξίας 20 ευρώ. Από την άλλη πλευρά, αν διαπιστωθεί ότι η δήλωση του φορολογούμενου είναι ψευδής τότε προβλέπεται πρόστιμο 1.500 ευρώ.
Η εγκύκλιος που έρχεται σε εφαρμογή διάταξης που ψηφίστηκε πρόσφατα ορίζει ότι εφόσον η αίτηση γίνει δεκτή και ολοκληρωθεί η διαδικασία διαγραφής, στον αιτούντα χορηγείται βεβαίωση με ημερομηνία 4.3.2004, εκτός εάν έχει υποβάλει με την αίτησή του δημόσιο έγγραφο που αποδεικνύεται ότι η καταστροφή, διάλυση ή αχρήστευση του οχήματος έγινε νωρίτερα (π.χ. από την πυροσβεστική ή την αστυνομία). Στις περιπτώσεις αυτές ως ημερομηνία διαγραφής ορίζεται η ημερομηνία που προκύπτει από το έγγραφο.

Ακόμη και για οφειλές από τέλη κυκλοφορίας για τα έτη που προηγούνται της ημερομηνίας διαγραφής, παρότι τα σχετικά ποσά θα αναζητούνται από την εφορία, δεν θα εμποδίζουν την ολοκλήρωση της διαδικασίας διαγραφής. Από την άλλη πλευρά τα τέλη κυκλοφορίας τα οποία πληρώθηκαν κατά τα έτη που έπονται της διαγραφής του οχήματος δεν επιστρέφονται. 
Διαβάστε Περισσότερα »

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ