Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2017

Συνάντηση Δημάρχου Θηβαίων - Π. Σκουρλέτη για προσλήψεις και επέκταση της ΔΕΥΑΘ


Ο Υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, συναντήθηκε σήμερα, Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2017, με τον Δήμαρχο Θηβαίων, Σπύρο Νικολάου.
Ανάμεσα στα θέματα που συζητήθηκαν ήταν η λειτουργία της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης – Αποχέτευσης Θήβας (ΔΕΥΑΘ), καθώς και οι ανάγκες εργασιών επισκευής και επέκτασης των δικτύων ύδρευσης στα όρια του δήμου.
 Ο Υπουργός Εσωτερικών διαβεβαίωσε τον κ. Νικολάου ότι από την πλευρά του υπουργείου θα εξεταστούν όλες οι δυνατές επιλογές για τη διευκόλυνση του έργου της Δημοτικής Επιχείρησης. Αναφέρθηκε επίσης, στα νέα χρηματοδοτικά εργαλεία που ενεργοποιούνται το 2018 και τίθενται στη διάθεση των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης, τα οποία προβλέπουν την υποστήριξη έργων ύδρευσης και αποχέτευσης.

 Ταυτόχρονα, μετά τη σχετική νομοθετική ρύθμιση για την κάλυψη με μόνιμο προσωπικό των αναγκών των δήμων και των φορέων τους σε ανταποδοτικές υπηρεσίες, αναμένεται η ενίσχυση της ΔΕΥΑΘ με επιπλέον  είκοσι (20) εργαζόμενους, τους οποίους έχει ζητήσει ο δήμος, μαζί με εικοσιπέντε (25) ακόμη εργαζόμενους στον τομέα της καθαριότητας.
 left.gr
Διαβάστε Περισσότερα »

Παπαβασιλείου: Πότε ο ΘΗΒΑΪΚΟΣ ΛΑΟΣ θα μάθει πόσο νερό θα πληρώνει στο μέλλον; ;

Πότε ο ΘΗΒΑΪΚΟΣ ΛΑΟΣ και περισσότερο τα ΧΩΡΙΑ του Δήμου Θηβαίων θα μάθουν πόσο νερό θα πληρώνουν στο μέλλον; 
Καμία ενημέρωση από τον Δήμο Θηβαίων και την ΔΕΥΑΘ που προσπαθεί να δικαιολογηθεί και να παίξει με τις ημερομηνίες μιας και έληξε ο χρόνος επέκτασης της σύνδεσης προς την περιφέρεια του Δήμου Θηβαίων.
Τι σκοπό έχουν οι επισκέψεις, οι φωτογραφίες και τα κάλαντα στον κύριο Σκουρλέτη;
Είναι αλήθεια ότι θα μας αγοράσει η ΕΥΔΑΠ;
Περισσότερα το 2018.
Καλή Χρονιά.
Γρηγόρης Παπαβασιλείου
Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Θηβαίων
Διαβάστε Περισσότερα »

Μειωμένο κατά 50% φέτος το επίδομα θέρμανσης-Ποιοι και πού θα το πάρουν




Το ποσό του επιδόματος είναι 12,5 λεπτά για κάθε λίτρο κατανάλωσης πετρελαίου εσωτερικής καύσης θέρμανσης έναντι 25 λεπτών πέρυσι - Δείτε τα κριτήρια για τη χορήγησή του
Μειωμένο κατά 50% μοιράζεται φέτος το επίδομα θέρμανσης, όπως ορίζει η υπουργική απόφαση που υπεγράφη για την περίοδο 2017-2018.
Το ποσό του επιδόματος είναι 12,5 λεπτά για κάθε λίτρο κατανάλωσης πετρελαίου εσωτερικής καύσης θέρμανσης έναντι 25 λεπτών πέρυσι, ενώ θα αφορά σε αγορές που έγιναν από 15 Οκτωβρίου 2017 μέχρι και την 30 Απριλίου 2018. Η σχετική αίτηση πρέπει να υποβληθεί μέχρι 31 Μαΐου 2018.

Η υποβολή των αιτήσεων και η ενεργοποίηση της διαδικασίας πληρωμής θα γίνεται ηλεκτρονικά μέσω εφαρμογής στο TAXISNET. Για τις αιτήσεις που θα υποβληθούν έως 15.1.2018, η πληρωμή θα γίνει έως 15.2.2018. Για τις αιτήσεις που θα υποβληθούν από 16.1.2018 μέχρι 31.5.2018, η πληρωμή θα γίνει έως 30.6.2018.
1. Δικαιούχοι του επιδόματος είναι τα φυσικά πρόσωπα που έχουν:

Α) Ετήσιο συνολικό οικογενειακό εισόδημα έως 12.000€ για τον άγαμο, έως 20.000€ για τον έγγαμο, προσαυξανόμενο κατά 2.000 € για κάθε τέκνο και έως 22.000€ για τις μονογονεϊκές οικογένειες, προσαυξανόμενο κατά 2.000€ για κάθε τέκνο μετά το πρώτο.

Β) Ακίνητη περιουσία η αξία της οποίας δεν υπερβαίνει το ποσό των 100.000€ για τους άγαμους και το ποσό των 200.000€ για τους έγγαμους και τις μονογονεϊκές οικογένειες.

2. Κλιματικές ζώνες:

ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΖΩΝΗ ΝΟΜΟΙ

ΖΩΝΗ Α Γρεβενών, Δράμας, Έβρου, Ευρυτανίας, Ιωαννίνων, Καστοριάς, Κοζάνης, Σερρών, Φλώρινας

ΖΩΝΗ Β Αρκαδίας, Ημαθίας, Θεσσαλονίκης, Καβάλας, Καρδίτσας, Κιλκίς, Λάρισας, Μαγνησίας, Ξάνθης, Πέλλας, Πιερίας, Ροδόπης, Τρικάλων, Χαλκιδικής

ΖΩΝΗ Γ Αιτωλοακαρνανίας, Άρτας, Αττικής (εκτός Κυθήρων και νησιών Σαρωνικού), Αχαΐας, Βοιωτίας, Ευβοίας, Ηλείας, Θεσπρωτίας, Κέρκυρας, Κορινθίας, Λέσβου, Λευκάδας, Πρέβεζας, Φθιώτιδας, Φωκίδας, Χίου

ΖΩΝΗ Δ Αργολίδας, Δωδεκανήσου, Ζακύνθου, Ηρακλείου, Κυκλάδων, Λασιθίου, Μεσσηνίας, Λακωνίας, Κεφαλληνίας και Ιθάκης, Κύθηρα και νησιά Σαρωνικού, Ρεθύμνου, Σάμου, Χανίων

Επιπλέον, οι ορεινοί Καλλικρατικοί δήμοι που αναφέρονται στο άρθρο 1 του σχετικού Νόμου, εντάσσονται στην αμέσως ανώτερη κλιματική ζώνη από αυτή στην οποία εντάσσεται ο νομός στον οποίο ανήκουν (π.χ. ο δήμος Βιάννου του νομού Ηρακλείου μεταφέρεται στην Γ' κλιματική ζώνη, ενώ ο υπόλοιπος νομός παραμένει στην Δ' κλιματική ζώνη).

3. Για κάθε κατοικία, ανεξαρτήτως ζώνης, χορηγείται επίδομα σε άγαμους για τα πρώτα 80 τετραγωνικά μέτρα και για τα πρώτα 100 μέτρα για τους έγγαμους και τις μονογονεϊκές οικογένειες, με ανώτατη κατανάλωση πετρελαίου θέρμανσης ανά κλιματική ζώνη και ανά τετραγωνικό ως ακολούθως:

ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΖΩΝΗ Ανώτατη κατανάλωση λίτρων πετρελαίου θέρμανσης ανά τετραγωνικό. Ανώτατη συνολική κατανάλωση λίτρων πετρελαίου θέρμανσης ανά κύρια κατοικία που ανήκει σε

Άγαμο Έγγαμο / Μ.Σ.Σ. ή Μονογονεϊκή Οικογένεια

Α' ΖΩΝΗ 25 - 2000 - 2500

Β' ΖΩΝΗ 15 - 1200 - 1500

Γ' ΖΩΝΗ 8 - 640 - 800

Δ' ΖΩΝΗ 5 - 400 - 500
Διαβάστε Περισσότερα »

Έσπασαν και "άδειασαν" 5 αυτοκίνητα και το πούλμαν του Λεβαδειακού στην Αλίαρτο

Δεν γλύτωσε από τους κλέφτες ούτε το πούλμαν  της ομάδας του Λεβαδειακού
Γερή μπάζα έκαναν άγνωστοι σήμερα το βράδυ, στο γήπεδο της Αλιάρτου,  έσπασαν τα τζάμια πέντε  αυτοκινήτων  και έκλεψαν ότι είχαν μέσα. 
Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε αρκετούς ιδιοκτήτες αυτοκινήτων,οι οποίοι παρακολουθούσαν τον φιλικό αγώνα Παναλιάρτου- Κ20 Λεβαδειακού στο δημοτικό στάδιο Αλιάρτου, καθώς σπείρα διαρρηκτών σε χρόνο ρεκόρ,παραβίασε πέντε αυτοκίνητα και το λεωφορείο της ομάδας του Λεβαδειακού,που βρίσκονταν στο πάρκινγκ του σταδίου και αφαίρεσαν ρούχα, χρήματα και πολύτιμα αντικείμενα που υπήρχαν στα αυτοκίνητα.
Σύμφωνα με πληροφορίες μας, οι κλέφτες προτίμησαν αυτοκίνητα που δεν είχαν συναγερμό για να μην γίνουν αντιληπτοί.
 Για τις κλοπές έχει επιληφθεί το Αστυνομικό Τμήμα Αλιάρτου. 
Διαβάστε Περισσότερα »

Eυχές για τη νέα χρονιά από τον Κώστα Μπακομήτρο



Διαβάστε Περισσότερα »

Μήνυμα Δημάρχου Θηβαίων για το 2018




Με την ευκαιρία του ερχομού του νέου έτους, εύχομαι σε όλες και όλους Καλή Πρωτοχρονιά, Αλληλέγγυο και Ειρηνικό το 2018 για εμάς και τα παιδιά μας.
Αποχαιρετούμε το 2017, κρατώντας τις θετικές στιγμές του και βγαίνοντας πιο δυνατοί από τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε ο καθένας ξεχωριστά αλλά και όλοι μαζί ως έθνος . Ας  ατενίσουμε το μέλλον με δύναμη και αισιοδοξία και το 2018 να είναι καλύτερο και ελπιδοφόρο για όλους μας.
Θέλω να γνωρίζετε ότι και η Τοπική Αυτοδιοίκηση βιώνει σε μεγάλο βαθμό τις συνέπειες της συνεχιζόμενης κρίσης σε όλα τα επίπεδα προέκτασής της. Όμως, συνεχίζουμε με σθένος να προσπαθούμε για το καλύτερο δυνατό για την ανάπτυξη της περιοχής μας, την καλύτερη διακυβέρνηση των τοπικών υποθέσεων, την παροχή δημόσιων αγαθών και υπηρεσιών προς όφελος των δημοτών, των φορέων, των επισκεπτών μας.

Χρόνια Πολλά με υγεία και ευτυχία σε όλους! Ευτυχισμένο και Δημιουργικό το 2018!

Ο Δήμαρχος Θηβαίων
Σπυρίδων Νικολάου
Διαβάστε Περισσότερα »

SING - Παιδική Ταινία στο Κινηματοθέατρο Μαυρομματίου


Διαβάστε Περισσότερα »

Πυροβόλησε 39χρονη στην Κυρτώνη Φθιώτιδας

Συνελήφθη 39χρονος ημεδαπός στην Κυρτώνη Φθιώτιδας, κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος συνομήλικής του αλλοδαπής

Κατασχέθηκαν (2) κυνηγετικά όπλα


Συνελήφθη, χθες (27-12-2017) αργά το βράδυ στην Κυρτώνη Φθιώτιδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λοκρών, ένας 39χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παραβάσεις νομοθεσίας περί όπλων.
Ειδικότερα χθες βραδινές ώρες, μεταφέρθηκε τραυματισμένη αρχικά στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης και ακολούθως στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, όπου και παραμένει νοσηλευόμενη, μία 39χρονη υπήκοος Βουλγαρίας, η οποία έφερε τραύματα από σκάγια σε διάφορα σημεία του σώματός της.

Στο πλαίσιο της έρευνας που διενεργήθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Λοκρών, σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, προέκυψε ότι η 39χρονη τραυματίστηκε νωρίτερα χθες το βράδυ σε περιοχή της Κυρτώνης, όπου ο 39χρονος συλληφθείς την πυροβόλησε, μετά από μεταξύ τους διαπληκτισμό, με κυνηγετικό όπλο.

Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκαν δύο κυνηγετικά όπλα, τα οποία ο 39χρονος κατείχε παράνομα, (22) φυσίγγια κυνηγετικού όπλου, δύο πυροδοτηθέντες κάλυκες από τον αύλιο χώρο της οικίας του και ένα κινητό τηλέφωνο.

Την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Λοκρών, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.
Διαβάστε Περισσότερα »

Γενναίες εκπτώσεις 35% και 70% στα τιμολόγια της ΔΕΗ!

Σήμερα θα υπογραφή η Κοινή Υπουργική Απόφαση για το νέο Κοινωνικό Τιμολόγιο του ρεύματος με γενναίες εκπτώσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ.

Όπως είπε στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” του ΑΝΤ1 ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας θα υπάρχουν πλέον δύο κατηγορίες κοινωνικού τιμολογίου.

Στην πρώτη κατηγορία θα ανήκουν όλοι όσοι πληρούν τα κριτήρια του Κοινωνικού Μερίσματος και στη δεύτερη όλοι όσοι πληρούν τα κριτήρια για το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης.

Στην πρώτη περίπτωση θα υπάρξει έκπτωση 34%, για όσους δηλαδή ήταν δικαιούχοι Κοινωνικού Μερίσματος και η έκπτωση θα φτάσει στο 70% για τους δικαιούχους Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης.

Ο κ. Σταθάκης αποκάλυψε ότι σήμερα θα αποφασιστεί το νέο κοινωνικό τιμολόγιο ρεύματος και θα εφαρμοστεί από 1η Φεβρουαρίου.

Επίσης υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας πρόσθεσε ότι γίνεται φθηνότερο και το νυχτερινό ρεύμα. Επιπλέον η πολιτεία αναλαμβάνει το κόστος επανασύνδεσης ρεύματος των νοικοκυριών που ζουν σε ακραία φτώχεια.

Δείτε το βίντεο

Διαβάστε Περισσότερα »

Βράβευση Επιτυχόντων Πανελλαδικών Εξετάσεων στο Δήμο Θηβαίων

Δήμος Θηβαίων & ΤΟΣΥΝ: Πρόσκληση στην εκδήλωση
βράβευσης επιτυχόντων Πανελλαδικών Εξετάσεων 2017

O Δήμος Θηβαίων και το Τοπικό Συμβούλιο Νέων Δ.Θ.
σας προσκαλούν στην αναβληθείσα (λόγω χιονόπτωσης)
εκδήλωση βράβευσης
των επιτυχόντων μαθητών του Δήμου μας
στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2017,
που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 17:30 
στο Συνεδριακό Κέντρο Θήβας ( Λ.Μπέλλου 1).


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟ.ΣΥ.Ν. Δ.Θ.
ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΑΛΑΜΙΩΤΗΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΗΒΑΙΩΝ
                                                                    ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Διαβάστε Περισσότερα »

Το Σάββατο το Μνημόσυνο του π. Θωμά Μπαλατσού στον Υψηλάντη

Τεσσαρακονθήμερο Μνημόσυνο π. Θωμά Μπαλατσού

Διαβάστε Περισσότερα »

Συγκέντρωση ειδών για τα αδέσποτα της Λιβαδειάς

Την Παρασκευή 29/12 συγκεντρώνουμε είδη για τα αδέσποτα της πόλης μας.

Διαβάστε Περισσότερα »

Δηλώσεις συμμετοχής για το 1ο Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού Θήβας



Το 1ο Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού Θήβας είναι γεγονός και θα διεξαχθεί το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017 / Ώρα : 11.00 πμ / Σημείο Έναρξης : Κεντρική Πλατεία Θήβας.

Οι συμμετέχοντες σχηματίζουν ομάδες των 6 ατόμων και καλούνται να απαντήσουν σε μια ποικιλία γρίφων οι οποίοι θα τους οδηγήσουν σε διάφορα σημεία της πόλης όπου θα βρίσκονται στοιχεία για τη συνέχεια του κυνηγιού.

Παίρνοντας μέρος σε μια συναρπαστική, φανταστική(;) ιστορία που διαδραματίζεται στη Θήβα, οι ομάδες καλούνται να χρησιμοποιήσουν το μυαλό, την ευρηματικότητα και τη φαντασία τους για να φτάσουν πρώτοι στον θησαυρό! Κρυμμένα μηνύματα, μυστικοί κωδικοί, ξεχασμένες γλώσσες και πολύ μυστήριο είναι μερικά από όσα σας περιμένουν!

Δηλώσεις Συμμετοχών στα Τηλέφωνα : 6983233996 / 6974864114 έως την Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2017 ή εδώ:Δηλώσεις συμμετοχής

Μείνετε συντονισμένοι στη σελίδα μας https://www.facebook.com/KYNHGI.THIVAS   για περισσότερες πληροφορίες!

Εδώ μπορείτε να δείτε το teaser trailer του παιχνιδιού: https://goo.gl/jgUDUL

Περισσότερα εδώ :https://tosynthivas.blogspot.gr/2017/12/1-30-2017-11.html

Διαβάστε Περισσότερα »

Κακοκαιρία σε όλη τη χώρα με βροχές, καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά

Κακοκαιρία σε όλη τη χώρα με βροχές, καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά. Τα φαινόμενα στα δυτικά, τα νότια και βαθμιαία στο ανατολικό Αιγαίο θα είναι κατά τόπους ισχυρά. Το βαρομετρικό χαμηλό στην περιοχή της Ιταλίας, η Ηλέκτρα, αναμένεται να επηρεάσει τις περισσότερες περιοχές της χώρας κυρίως σήμερα Πέμπτη και αύριο Παρασκευή.«
«Εδεσαν» τα πλοία για Ιόνιο

Ηδη, προβλήματα έχουν δημιουργηθεί στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες στο Ιόνιο, λόγω των ισχυρών νότιων ανέμων που πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές και φθάνουν κατά τόπους τα 8 με 9 μποφόρ.

Ειδικότερα, δεν εκτελούνται τα δρομολόγια των πλοίων στις γραμμές Κυλλήνη-Ζάκυνθος, Ληξούρι-Αργοστόλι και Πόρος Κεφαλληνίας-Κυλλήνη. Επίσης, στη γραμμή Ηγουμενίτσα-Κέρκυρα δεν εκτελούνται τα δρομολόγια των πλοίων ανοιχτού τύπου.
Οι επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν σήμερα στις συγκεκριμένες γραμμές, καλό είναι πριν την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία για τυχόν αλλαγές και τροποποιήσεις δρομολογίων.

Αναλυτική πρόγνωση καιρού

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: στη δυτική Μακεδονία νεφώσεις με βροχές και χιόνια στα ορεινά. Τα φαινόμενα, τα οποία πιθανώς κατά τόπους θα είναι πρόσκαιρα ισχυρά, από το βράδυ θα εξασθενήσουν.

Στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις με τοπικές βροχές και χιόνια στα ορεινά. Βαθμιαία στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη τα φαινόμενα θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν και καταιγίδες.

Τοπικά περιορισμένη ορατότητα η ομίχλες το πρωί.

Ανεμοι: νότιοι 4 με 6 και στα ανατολικά πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ.

Θερμοκρασια: από 05 έως 14 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.



Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και βαθμιαία από το μεσημέρι στη δυτική Πελοπόννησο θα είναι κατά τόπους ισχυρά. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά, οι οποίες στα ορεινά της Ηπείρου και της δυτικής Στερεάς (πάνω από 800 μέτρα) και της Πελοποννήσου (πάνω από 1000 μέτρα) θα είναι πυκνές. Εξασθένηση των φαινομένων το βράδυ.

Ανεμοι: νότιοι νοτιοδυτικοί 6 με 7 και πρόσκαιρα στο Ιόνιο 8 με 9 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από το μεσημέρι.

Θερμοκρασια: από 07 έως 15 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο κατά τόπους 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.



Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στις δυτικές και νότιες περιοχές. Τα φαινόμενα από το μεσημέρι στην Πελοπόννησο και το απόγευμα στη Στερεά θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν και καταιγίδες. Χιονοπτώσεις στα ορεινά οι οποίες στα ορεινά της Πελοποννήσου θα είναι πυκνές (πάνω από 1000 μέτρα).

Ανεμοι: νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 και πρόσκαιρα στα ανατολικά και νότια τοπικά 7 μποφόρ.

Θερμοκρασια: από 06 έως 16 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και βαθμιαία σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα από το βράδυ στην Κρήτη και από τη νύχτα στις Κυκλάδες θα είναι κατά τόπους ισχυρά.

Άνεμοι: νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 και βαθμιαία στα δυτικά τοπικά 7 μποφόρ.

Θερμοκρασια: από 10 έως 18 βαθμούς κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα τη νύχτα στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου θα είναι κατά τόπους ισχυρά.

Ανεμοι: νότιοι 4 με 6 και στα βόρεια τοπικά 7 με 8 μποφόρ.

Θερμοκρασια: από 09 έως 17 βαθμούς κελσίου.

Αττική

Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως από το βράδυ οπότε θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα από το βράδυ πιθανώς να είναι πρόσκαιρα ισχυρά.

Ανεμοι: νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 και στα ανατολικά και νότια τοπικά 7 μποφόρ.

Θερμοκρασια: από 08 έως 16 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη

Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές το μεσημέρι και το απόγευμα. Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα η ομίχλη τις πρωινές ώρες.

Ανεμοι: νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 5 και πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ.

Θερμοκρασια: από 07 έως 13 βαθμούς κελσίου.
Διαβάστε Περισσότερα »

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ