Δευτέρα 28 Μαΐου 2018

Σφοδρή μετωπική σύγκρουση με μία νεκρή έξω από την Αλίαρτο-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μία γυναίκα 53 χρονών από τον Υψηλάντη Βοιωτίας,έχασε τη ζωή της σε μετωπική σύγκρουση δυο αυτοκινήτων  στη Θηβών Λιβαδειάς έξω από την Αλίαρτο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του permisospress, το θανατηφόρο τροχαίο συνέβη σήμερα στις 5:30 το απόγευμα  και συγκεκριμένα λίγο μετά τη Στενή Αλιάρτου,όταν αγροτικό αυτοκίνητο  στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, προσέκρουσε μετωπικά με διερχόμενο αυτοκίνητο τύπου κλούβα, στο οποίο επέβαιναν η 53χρονη και ο γιος της, που κινούνταν στην αντίθετη κατεύθυνση.
Στο σημείο έσπευσαν οχήματα της Πυροσβεστικής,   τα οποία απεγκλώβισαν τους  τραυματίες και  με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ διακομίστηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Θηβών.
Δυστυχώς, η 53χρονη,έχασε τη μάχη για τη ζωή.
 Η άτυχη γυναίκα είχε μεταφερθεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο της Θήβας, όπου τελικά κατέληξε, καθώς τα τραύματά της ήταν σοβαρά, ενώ ο 25χρονος γιος της,λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του σε Νοσοκομείο των Αθηνών.

Την προανάκριση για το τραγικό συμβάν διενεργεί η Τροχαία Λιβαδειάς.
Παντελής Μπατσούλης








13 σχόλια:

  1. Τι ατομα επεβεναν στο αγροτικό.τι ηλικιας Και σε τι κατάσταση????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μεθυσμενος ηταν ο μπασταρδος με το αγροτικο.Σκοτωσε μια γυναικα και εδωσε το καλο παραδειγμα στον γιο του διπλα ο δολοφονος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν ηταν μεθυσμενος κρεμαστετον τον καριολη.Εφαγε τους ανθρωπους που ειχαν ξεκινησει απο τα χαραματα για το μεροκαματο τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλό Ταξίδι Άννα θα σε θυμόμαστε όλοι πόσο καλός άνθρωπος είσουνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν κ δε σε γνώρισα ποτέ είχα ακούσει τα καλύτερα απ' τη γυναίκα μου που εισασταν συνάδελφοι στο ίδιο χώρο εργασίας κ στο ίδιο γραφείο..πάντα χαμογελαστή!!! ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΝΝΑ Κ ας μη σε γνώρισα ποτέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θα μείνεις για πάντα στην καρδιά μου!!!!γλυκιά μου φιλενάδα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αχ βρε αννουλα ίδια τύχη με τον αδερφό σου κρίμα... Καλό ταξίδι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πιάνει το τιμόνι στα χέρια και βγαίνει στον δρόμο, ο κάθε ηλίθιος, ο κάθε μεθύστακας, ο κάθε ανισόρροπος, ο κάθε άσχετος, και όποιον πάρει ο χάρος.
    Την έφαγε την γυναίκα στα καλά καθούμενα το τομάρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αννούλα,
    Απίστευτο μου φαίνεται οτι δεν θα σε βλέπω τα Σάββατα. Όσοι σε ξέραμε, δεν θα ξεχάσουμε ποτέ το καλωσόρισμα σου, την προθυμία σου, την φιλία σου... Θα μου λείψεις πολύ. Το γελαστό σου πρόσωπο, η καλή σου καρδιά, η ζεστή σου αγκαλιά.
    Εκεί που πας, το ξέρω, θα χαμογελάς, θα σκέπτεσαι την εγγονούλα σου, θα έχεις την έγνοια της μαμάς σου, την σκέψη στα δυό σου αγόρια και στο σύζυγό σου. Να είναι ελαφρύ το χώμα που σε σκεπάζει.
    Θα σε θυμόμαστε
    Μια από τις φίλες σου τα Σάββατα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κρίμα κρίμα κριμα για την κοπελα Κ μακάρι να γινει καλα το παλληκάρι. Στάθη κουράγιο κ δυναμη, να εισαι γερός να την θυμασαι και στηριγμα για τα παιδιά σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γλυκειά μου θεια σ'αγαπώ!!πώς να πιστέψω πως δεν θα σε δω ξανά??Ακόμα σε περιμένω όπως μου είχες πει...Μας λείπεις ήδη...να περνάς καλα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μόλις το μάθαμε... Κρίμα... Ο Θεός να την αναπαύσει. Θερμά συλλυπητήρια Στάθη. Να σας δώσει κουράγιο και δύναμη σε σένα και στους γονείς σου... Περαστικά στο παλληκάρι.
    Έφη - Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο Θεος να αναπαυσει την ψυχη της. Ο φονιας, γιατι για φονια προκειτε, ειναι ενας ανισοροπος αλκοολικος, εντελως ανευθυνος και σναξιος να ζει. Στο αγροτικο ειχε την κορουλα του, 6 ετων και οχι γιο 14 ετων οπως γραψανε. Το κοριτσακι βρισκεται στο νοσοκομειο με εσωτερικη αιμοραγια και σοβαρες κακωσεις σε ζωτικα οργανα. Ο αλητης αυτος δεν αξιζει να ειναι ελευθερος αλλα στην Ελλαδα δεν υπαρχει δικαιοσυνη. Ο κυριος ειναι ελευθερος να συνεχισει να τα πινει, στην Αραχωβα. Καλη αναρωση στον νεαρο και στο κοριτσακι που εχει την ατυχια να εχει τετοιο πατερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ