Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

Ελειψη Αστυνόμευσης στον Δ.Αλιάρτου!Ολοι αύριο στην Συνεδρίαση για να αναδείξουμε το πρόβλημα !!




Το θέμα της έλλειψης αστυνόμευσης του Δήμου είναι πρώτο στην ημερήσια διαταξη της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αλιάρτου την Τετάρτη 27-7-2011 στις 19.30.Είναι κοινή διαπίστωση όλων των Δημοτών ότι υπάρχει πρόβλημα.Καλό είναι όσοι Δημότες μπορούν,να παραβρεθούν στην Συνεδρίαση προκειμένου να αναδειχθεί και το πρόβλημα.
«Ελλιπής αστυνόμευση»!  Eπεκτείνεται επικίνδυνα η εγκληματικότητα  στον Δ.Αλιάρτου και σε  ολόκληρo τον Νομό Βοιωτίας. Είναι κοινή συνείδηση των κατοίκων  αλλά και της Δημοτικής Αρχής ότι η αστυνόμευση της περιοχής μας, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των  αστυνομικών, είναι ελλιπέστατη και δεν ανταποκρίνεται στις καθημερινές ανάγκες αστυνόμευσης της ευρύτερης περιοχής μας και σε καμία περίπτωση δεν εμπεδώνεται με αυτό τον τρόπο κλίμα ασφάλειας για τους κατοίκους της περιοχής μας,βλέπουμε τα τελευταία εγκληματικά γεγονότα που έγιναν στην περιοχή μας!!!

Αθίγγανοι επιτέθηκαν στον δήμαρχο Γ. Ντασιώτη!!! 

alt

 

 

 






 






Αναστάτωση επικρατεί στην τοπική κοινωνία της Αλιάρτου το νέο περιστατικό ληστείας που σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου αλλά και την επίθεση που δέχθηκε ο δήμαρχος Γιώργος Ντασιώτης από Αθίγγανους το απόγευμα της Κυριακής.

 


 
 
 
 
 
 

Απεβίωσε ο 68χρονος απο τις Θεσπιές που είχε πέσει θύμα ληστείας

http://permisospress.blogspot.com/
Έχασε τελικά την μάχη με τη ζωή ο 68χρονος από τις Θεσπιές που πριν από λίγες ημέρες έπεσε θύμα ληστείας από άγνωστους.




Aλίαρτος: Mαχαίρωσαν ηλικιωμένο μέσα στο σπίτι του!!!



Δεν διστάζουν να χτυπάνε και να τραυματίζουν ηλικιωμένους οι θρασύτατοι  κακοποιοί που μπαίνουν στα σπίτια πρωί, μεσημέρι, βράδυ στην περιφέρεια όπου υπάρχει σοβαρότατο πρόβλημα αστυνόμευσης.

Το απόγευμα του Σαββάτου στις 17.00΄ ένα ηλικιωμένο ζευγάρι έζησε τον τρόμο όταν δέχθηκε την "επίσκεψη" 4 ατόμων την ώρα που βρισκόταν στο σπίτι τους.
Οι ληστές ζήτησαν τα χρήματα από τους ηλικιωμένους και η 80χρονη γυναίκα τρέμοντας τους έδωσε 500 ευρώ λέγοντας ότι δεν υπάρχουν άλλα.
Αυτοί όμως επέμεναν και τότε ο 91χρονος σύζυγός της αντέδρασε. Οι αδίστακτοι κακοποιοί τον τραυμάτισαν με μαχαίρι στο χέρι και του πήραν 130 ευρώ που είχε πάνω του.

Οι κάτοικοι στην Αλίαρτο είναι σοκαρισμένοι και απειλούν να πάρουν τις καραμπίνες για να

Αλίαρτος:Χειροπέδες σε ένα ζευγάρι ρομά.Πήραν τα χρήματα της γιαγιάς!!


http://permisospress.blogspot.com/

Είχαν κρύψει τα χρήματα στην ταπετσαρία του αυτοκινήτου.

Χειροπέδες σε ένα ζευγάρι ρομά, ηλικίας 22 και 18 ετών αντίστοιχα, πέρασαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ στην Αλίαρτο Βοιωτίας, όπου και τους εντόπισαν.

Λίγη ώρα πριν πήγαν στο σπίτι 83χρονης στη Λιβαδειά και με τη μέθοδο της απασχόλησης κατάφεραν να πάρουν από το πορτοφόλι της 750 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ