Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

Αποστέλλονται οι αγωγές για μη πληρωμή διοδίων


Picture 0 for Αποστέλλονται οι αγωγές για μη πληρωμή διοδίων
http://permisospress.blogspot.com
Τις πρώτες 15 αγωγές κατά εταιρειών – επαγγελματιών οι χρησιμοποιούν το τμήμα ΠΑΘΕ Μαλιακός Κλειδί χωρίς να πληρώνουν διόδια θα αποστείλει από την Παρασκευή 15 Ιουλίου και εντός των επόμενων 10 ημερών, η Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου ΑΕ.
Οι αγωγές αφορούν χρήστες της ΠΑΘΕ από τη Λάρισα, τη Λαμία, τον Βόλο, την Βέροια, την Θεσσαλονίκη, την Αθήνα και την Χαλκίδα.
«Η Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου ΑΕ έχει επισημάνει πολλές φορές ότι η χρήση του αυτοκινητόδρομου χωρίς την καταβολή του επιβαλλόμενου διοδίου τέλους αποτελεί παράνομη συμπεριφορά ειδικότερα όταν αυτή η συμπεριφορά προέρχεται από επαγγελματίες που οδηγούν μεγάλα φορτηγά και νταλίκες και τα οποία έχει επιστημονικά αποδειχθεί ότι προξενούν πολλαπλά μεγαλύτερη ζημία στο οδόστρωμα απ’ ότι τα απλά Ι.Χ. αυτοκίνητα» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.
Η Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου ΑΕ ευχαριστεί, παράλληλα, την μεγάλη πλειοψηφία των οδηγών που έμπρακτα στηρίζουν το έργο της και τους διαβεβαιώνει «ότι η υποστήριξή τους μας δίνει μεγαλύτερη δύναμη για να συνεχίσουμε την εκτέλεση αυτού του τόσο σημαντικού για την Ελλάδα έργου υποδομής».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ