Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

227 προσαγωγές χούλιγκαν του Ολυμπιακού! Ετοιμάζονταν για... μακελειό με μολότοφ, ρόπαλα, πτυσόμενα γκλομπ, μαχαίρια και σουγιάδες!




Από τις 6.30 το απόγευμα ήταν σε εξέλιξη γιγαντιαία επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. για να αποφευχθεί μεκελειό μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ...




Ο Παναθηναϊκός είχε αγώνα μπάσκετ στο κλειστό του ΟΑΚΑ, ο Ολυμπιακός στο κλειστό του Αμαρουσίου και η ΑΕΚ στην Κηφισιά.

Στο κέντρο επιχειρήσεων της ΕΛ.ΑΣ. είχε σημάνει συναγερμός, με τους αστυνομικούς να βρίσκονται επί ποδός σε κάθε σημείο από το Μαρούσι μέχρι την Κηφισιά, υπό τον φόβο άγριων και αιματηρών επεισοδίων.

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του planet-greece, ομάδα περίπου 230 χούλιγκαν του Ολυμπιακού επιβιβάστηκαν στο Ηλεκτρικό, από τον σταθμό του Νέου Φαλήρου και κατευθύνθηκαν στον σταθμό της Ειρήνης, όπου και κατέβηκαν. Εκεί τους περίμεναν χούλιγκαν του Παναθηναϊκού.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ήταν προγραμματισμένο ραντεβού, ανάλογο με αυτό της Λεωφόρου Λαυρίου!

Ωστόσο, ευτυχώς δεν έγινε το παραμικρό. Οι αστυνομικοί υποχρέωσαν τους οπαδούς του Ολυμπιακού να επιβιβαστούν στο τρένο και να κατέβουν στον σταθμό Νερατζιώτισσα, στο Mall, τους δε οπαδούς του Παναθηναϊκού τους ώθησαν μες στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Η ώρα έχει φτάσει περίπου 8.30 μ.μ. Όταν οι χούλιγκαν του Ολυμπιακού βγήκαν από το τρένο κι έκλεισαν την οδό Γεωργίου Παπανδρέου, αστυνομικοί βρήκαν μες σε κάποιο από τα βαγόνια μία ξεχασμένη βόμβα μολότοφ. Σήμανε συναγερμός. Διμοιρίες των ΜΑΤ εγκλώβισαν τους χούλιγκαν και με συντονισμένες κινήσεις τους ακινητοποίησαν. Βρήκαν πάνω τους πάνω από 10 μολότοφ, μαχαίρια, σουγιάδες στυλάρια και πτυσόμενα γκλομπ! Συνολικά 227 άτομα προσήχθησαν στην ΓΑΔΑ, τα οποία μέχρι και αυτή την ώρα υποβάλονται στη διαδικασία της δακτυλοσκόπησης ενώ δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη εάν κάποιες από τις προσαγωγές έχουν μετατραπεί σε συλλήψεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ