Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Πυρκαγιές στη Βοιωτία –Έκλεισε η εθνική οδός

Η πυροσβεστική της Βοιωτίας σήμερα τρέχει και δε φτάνει. Σε εξέλιξη είναι δυο πυρκαγιές στη Βοιωτία, η πρώτη στο ύψος της Υλίκης και η δεύτερη στα  Βάγια ,  στο μοναστήρι του Αγ, Ιωάννη του Μαζαράκη όπου καίγονται δασικές εκτάσεις και η πυρκαγιά είναι σε εξέλιξη... . Η  πυρκαγιά στην Υλίκη έχει δημιουργήσει προβλήματα και στην κυκλοφορία των οχημάτων καθώς εξαιτίας των πυκνών καπνών κλείνει η εθνική οδός στο 94οχλμ .Οι δυνατοί άνεμοι δυσχεραίνουν κατά πολύ το έργο των πυροσβεστών και δυστυχώς δεν επιτρέπουν και ρίψεις νερού από αέρος. Το έργο της κατάσβεσης συντονίζει ο Περιφερειακός Διοικητής, Παναγιώτης Σκόνδρας,συμμετέχουν τέσσερα οχήματα της πυροσβεστικής.Η φωτιά στην Υλίκη είναι σε ύφεση αυτή την ώρα. 

 Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε στις 23.40 το βράδυ της Πέμπτης η πυρκαγιά που είχε ξεσπάσει στις 12.30 το μεσημέρι της ίδιας ημέρας σε δασική έκταση στα Βάγια .

Στο σημείο παραμένουν εννιά οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 22 άνδρες προκειμένου να αποτρέψουν ενδεχόμενη αναζωπύρωση της φωτιάς.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ