Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών-Χαλκίδας


Λόγω εργασιών αντικατάστασης και επέκτασης δικτύου ύδρευσης, θα πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Π.Ε.Ο. Αθηνών-Χαλκίδας, στο τμήμα της από το όριο του στρατοπέδου Μαχαίρα έως την οδό Κουρτέση, σε μήκος 200 μέτρων ανά θέση, περιοχής Δήμου Ωρωπού, για το χρονικό διάστημα από 23-7-2012 έως και 21-9-2012:

α) Τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στο ρεύμα προς Αθήνα, κατά τις ώρες 07.00΄ έως 17.00΄. Κατά τη διακοπή αυτή η διεξαγωγή της κυκλοφορίας θα πραγματοποιείται και προς τις δύο κατευθύνσεις εναλλάξ από το εναπομένον πλάτος του οδοστρώματος.
β) Τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων σε πλάτος 1,5 μέτρου από το δεξιό άκρο του οδοστρώματος, ρεύμα προς Αθήνα, κατά τις ώρες 17.00΄ έως 07.00΄ της επομένης. Κατά τη διακοπή αυτή η διεξαγωγή της κυκλοφορίας θα πραγματοποιείται και προς τις δύο κατευθύνσεις από το εναπομένον πλάτος (τουλάχιστον 3,25 μέτρων) του οδοστρώματος.
γ) Καθορισμός ανώτατου ορίου ταχύτητας σε τριάντα (30) χλμ./ ώρα στην περιοχή των έργων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου.

Η τροχαία συνιστά στους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των έργων και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ