Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Τα δοκάρια στέρησαν τη νίκη-"κλειδί" από την Εθνική


Ο στόχος του Σάντος και των διεθνών μας ήταν μια νίκη, έστω με .. μισό-μηδέν, απέναντι στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη που θα έφερνε την Εθνική μας μόνη πρώτη στην κορυφή του 7ου ομίλου.

Κι όντως η Εθνική προσπάθησε, δημιούργησε λίγες, αλλά σημαντικές ευκαιρίες για να βάλει κάποιο γκολ, αλλά δεν κατάφερε να το πετύχει και έτσι… πέταξε δύο βαθμούς στην εντός έδρας αναμέτρησή της με τους Βόσνιους, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2014.

Τα πράγματα δεν ήρθαν όπως τα σχεδίασε ο Σάντος κυρίως γιατί η τύχη γύρισε την πλάτη στην Εθνική στα δύο δοκάρια με Γκέκα (5’) και Τοροσίδη (33’), αλλά και στην τεράστια ευκαιρία του Σαλπιγγίδη στο 78'.

Αλλά και οι Βόσνιοι πιστοποίησαν πως είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα του ομίλου και σαφώς επικίνδυνη, γεγονός που αυξάνει το βαθμό δυσκολίας για τη συνέχεια, ιδίως από τη στιγμή που τα άλλα αποτελέσματα του ομίλου έφεραν … συνωστισμό στην κορυφή της βαθμολογίας, εκεί όπου η Εθνική μας πλέον ισοβαθμεί τόσο με τη Βοσνία, όσο και με τη Σλοβακία, την οποία καλείται να αντιμετωπίσει εκτός έδρας την ερχόμενη Τρίτη.

Πάντως με μια νίκη μέσα στη Σλοβακία αυτομάτως η ελληνική ομάδα γίνεται ξανά φαβορί για την πρώτη θέση του 7ου ομίλουυ.

Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης η αλλαγή του Καραγκούνη που με τη συμμετοχή του αυτή έγραψε ιστορία και αποθεώθηκε, αγωνιζόμενος για 121η φορά με τη φανέλα με το εθνόσημο.

Αγωνία στο τεχνικό τιμ της Εθνικής για τον Μαλεζά που αποχώρησε τραυματίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ