Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Βροχή από σφαίρες στη Νέα Φιλαδέλφεια μεταξύ αστυνομικών και Αλβανών κακοποιών

Βροχή από σφαίρες στη Νέα Φιλαδέλφεια μεταξύ αστυνομικών και Αλβανών κακοποιών

Αγρια καταδίωξη έγινε χθες τα ξημερώματα στον Κόκκινο Μήλο στη Νέα Φιλαδέλφια όταν αστυνομικοί προσπάθησαν να κάνουν έλεγχο σε τέσσερις αλλοδαπούς που επέβαιναν σε ΙΧ. Εκείνοι όμως γάζωσαν με καλάσνικοφ τους αστυνομικούς.
Χθες το βράδυ η ΕΛ.ΑΣ ήταν σε «κόκκινο» συναγερμό μετά την απόδραση Αλβανού κρατουμένου από τα Τρίκαλα. Άντρες της αστυνομίας είχαν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του, αλλά και για να βρουν τους ανθρώπους που τον βοήθησαν να αποδράσει. Εκτός από τα μπλόκα που στήθηκαν στην ευρύτερη περιοχή, η ΕΛ.ΑΣ είχε πληροφορίες πως ένας από τους συνεργούς του βαρυποινίτη βρισκόταν στην Αθήνα.
Μετά από καταιγισμό σφαιρών ακολούθησε ανθρωποκυνηγητό και με τη συμμετοχή ανδρών της ΕΚΑΜ και τελικά οι αστυνομικοί κατάφεραν να συλλάβουν τον έναν από τους κακοποιούς. Το σκηνικό του πολέμου είχε μεταφερθεί στο νεκροταφείο του Κόκκινου Μυλου, όπου οι κακοποιοί αρχικά είχαν εγκλωβιστεί και τελικά οι τρεις κατάφεραν να διαφύγουν.
Σύμφωνα με την αστυνομία ο άνδρας που συνελήφθη φέρεται να εμπλέκεται στην απόδραση απο το νοσοκομείο των Τρικάλων, το απόγευμα της Παρασκευής. Υπενθυμίζεται πως οι 3 Αλβανοί εισέβαλαν με καλάσνικοφ στο Νοσοκομείο, πυροβόλησαν στον αέρα, χτύπησαν ειδικούς φρουρούς και έφυγαν μαζί με συμπατριώτη τους που είχε μεταφερθεί από τις Φυλακές Τρικάλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ