Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας με τοπικές βροχές και καταιγίδες

Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας με τοπικές βροχές και καταιγίδες

Βροχερός και συννεφιασμένος και σήμερα, Παρασκευή, ο καιρός. Τοπικές βροχές και καταιγίδες αναμένονται στα βορειοδυτικά της χώρας, οι οποίες το βράδυ θα γίνουν ισχυρές., ενώ το πρωί η ορατότητα θα είναι περιορισμένη. Παρά την κακοκαιρία ωστόσο, η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.
Στην Αττική θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις, που το μεσημέρι και το απόγευμα θα αυξηθούν και υπάρχει πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων στα δυτικά ορεινά, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 16 έως 27 βαθμούς κελσίου.
Στην Θεσσαλονίκη, θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και ίσως το μεσημέρι και το απόγευμα να σημειωθούν τοπικές βροχές, κυρίως στα ορεινά.. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 25 βαθμούς κελσίου.
Στη Μακεδονία και τη Θράκη, θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις κυρίως στη Μακεδονία, που βαθμιαία θα αυξηθούν και ίσως το μεσημέρι και το απόγευμα να σημειωθούν τοπικές βροχές. . Η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 9 έως 25 βαθμούς κελσίου.
Στα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, προβλέπονται νεφώσεις, παροδικά αυξημένες και βαθμιαία τοπικές βροχές, κυρίως στα βόρεια, όπου από το απόγευμα θα εκδηλωθούν καταιγίδες. Τη νύχτα τα φαινόμενα πιθανόν να είναι ισχυρά στο βόρειο Ιόνιο και τις παράκτιες περιοχές της Ηπείρου. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 27 βαθμούς Κελσίου και στην Ήπειρο τοπικά θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις που πρόσκαιρα το μεσημέρι και το απόγευμα θα πυκνώσουν και υπάρχει πιθανότητα τοπικών βροχών κυρίως στα νοτιότερα ορεινά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 27 βαθμούς κελσίου.
Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις που πρόσκαιρα στην Κρήτη θα πυκνώσουν και ίσως βρέξει τοπικά κυρίως στα δυτικά, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 17 έως 26 βαθμούς κελσίου
Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 18 έως 26 βαθμούς Κελσίου και στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ