Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Παράσχος: «Θα προσπαθήσουμε για την πέμπτη θέση»

Παράσχος: «Θα προσπαθήσουμε για την πέμπτη θέση»

Μπορεί κόντρα στον Ατρόμητο να μην ήρθαν οι τρεις βαθμοί, ωστόσο ο Γιώργος Παράσχος πιστεύει πως εν τέλει ο Λεβαδειακός μπορεί να φτάσει στην πέμπτη θέση και τα πλέι οφ.
Κάτι έλειπε στην τελική πάσα και δεν κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς ο Λεβαδειακός κόντρα στον Ατρόμητο, σύμφωνα με τον τεχνικό των Βοιωτών, Γιώργο Παράσχο.

Ο Έλληνας τεχνικός, αφού μοίρασε συγχαρητήρια για την προσπάθεια των παικτών του, ξεκαθάρισε πως στις εναπομείναντες αγωνιστικές θα κάνουν ό, τι γίνεται για να επιτευχθεί ο στόχος εισόδου στα πλέι οφ.

Αναλυτικά, όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου:

«Παρ' όλο που δεν κερδίσαμε, έχοντας να αντιμετωπίσουμε μία πολύ καλή ομάδα, θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί απέναντι σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο και σε μία κλειστή άμυνα είχαμε την κατοχή και κυκλοφορήσαμε καλά τη μπάλα. Αυτό που μας έλειπε ήταν η τελική πάσα και η καλή σέντρα. Θα προσπαθήσουμε στη συνέχεια να φτάσουμε στην πέμπτη θέση γιατί αυτή η ομάδα έχει δείξει ότι μπορεί να πάρει αποτελέσματα και εκτός έδρας», ήταν τα λόγια του τεχνικού των Βοιωτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ