Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

Λεβαδειακός-ΑΕΚ (17:15, NovaSports 1)

Preview: Λεβαδειακός-ΑΕΚ (17:15, NovaSports 1)

Ευκαιρία να «καθαρίσει»! Χωρίς λύση στο διοικητικό, αλλά με τον κόσμο της και πάλι παρόντα, η ΑΕΚ πάει στη Λιβαδειά για τη νίκη που θα διώξει πιο μακριά από ποτέ τον «εφιάλτη».


Δυο παιχνίδια αυτής της αγωνιστικής θεωρούνταν «κλειδιά» για την παραμονή.

Κι αφού Άρης και Πανθρακικός (με τη μεταξύ τους ισοπαλία) έμειναν αμπαρωμένοι στο ισόγειο, Λεβαδειακός και ΑΕΚ έχουν έναν ακόμα λόγο για τη νίκη.

Διότι αυτή θα σημάνει -για όποιον την πάρει- κάτι παραπάνω απ’ τη μισή παραμονή.


ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Η ώρα για το ντεμπούτο του Γιάσμινκο Βέλιτς στον πάγκο του Λεβαδειακού έφτασε. Ο Βόσνιος προπονητής, θα καθίσει για πρώτη φορά στον πάγκο των «πρασίνων» και θέλει να ξεκινήσει με το δεξί.

Μάλιστα, το σημαντικό για το νέο προπονητή των Βοιωτών είναι ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα να αντιμετωπίσει και υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του. Μάλιστα, δεν αναμένεται να γίνουν και σαρωτικές αλλαγές στο αρχικό σχήμα.

Έτσι, θα πρέπει να περιμένουμε ένα σχήμα με τον Κυριακίδη στο τέρμα. Τον Μουλόπουλο δεξιά, τον Μεντί αριστερά και τον Γεωργίου με τον Χοσέμι στο κέντρο της άμυνας. Οι Κόρμπος και Ζησόπουλος θα είναι τα αμυντικά χαφ και πίσω από τον Βασιλείου θα κινούνται οι Πόι, Ροτζέριο και Ακόστα.

Η αποστολή: Κυριακίδης, Κασμερίδης, Τσιντώτας, Μουλόπουλος, Χοσέμι, Κόρμπος, Ζησόπουλος, Νικολακάκης, Γεωργίου, Λισγάρας, Κουτσόπουλος, Μεντί, Μαχαίρας, Ροτζέριο, Καγεχόν, Μπουμάλ, Μίλιεβιτς, Ακόστα, Ρομέου, Πόι, Βασιλείου


ΑΕΚ

Τον δρόμο για την διοικητική επιβίωση δεν τον βρήκε ακόμα. Αυτός της αγωνιστικής σωτηρίας της, όμως, περνάει απ’ τη Λιβαδειά για την ΑΕΚ. Κι αν τον βαδίσει με νίκη, θα μπορεί πιο άνετη και πιο ανακουφισμένη από ποτέ να περιμένει από βδομάδα τις (όποιες) εξελίξεις.

Με βολικό για ‘κείνη λοιπόν το αποτέλεσμα του Άρης-Πανθρακικός, η «Ένωση» έχει την ευκαιρία να καθαρίσει σε μεγάλο βαθμό την υπόθεση παραμονής. Κι ευτυχώς για ‘κείνη, θα το επιδιώξει για μια ακόμα φορά με τη στήριξη του κόσμου της -που αναμένεται να είναι πολύς περισσότερος από τα 350 εισιτήρια που διέθεσε η διοίκηση του Λεβαδειακού.

Πέρα από τις εξέδρες, δε, η ΑΕΚ θα έχει την ευκαιρία να παραταχθεί δυνατή και στο γήπεδο. Κι αυτό διότι οι Κορδέρο, Ρίκκα, Τσουμάγκας και Φούντας ξεπέρασαν τις ενοχλήσεις που τους ταλαιπώρησαν μέσα στην εβδομάδα και τέθηκαν κανονικά στη διάθεση του Έβαλντ Λίνεν. Πέραν του τιμωρημένου Γκερέιρο λοιπόν και του ταλαιπωρημένου από την ίωση, Παυλή, ο Γερμανός έχει την ευκαιρία να παρατάξει χωρίς αλλαγές τον πετυχημένο ρόμβο.

Και σύμφωνα με όσα έδειξε σε κάποιες από τις προπονήσεις της εβδομάδας, αυτός θα διαμορφωθεί ως εξής: Με τερματοφύλακα τον Κωνσταντόπουλο και τους Τσουμάγκα, Μπουγαΐδη, Κουτρουμπή και Τσουκαλά -από αριστερά προς τα δεξιά- στην άμυνα. Αμυντικό χαφ θα είναι ο Μητρόπουλος, μπροστά του οι Ρίκκα-Κορδέρο, επιτελικός (και για πρώτη φορά βασικός) θα ξεκινήσει ο Ανάκογλου και δίδυμο στην επίθεση θα είναι οι Φούντας-Πετρόπουλος.

Η αποστολή: Κωνσταντόπουλος, Αραμπατζής, Β. Βλάχος, Τσουκαλάς, Τσουμάγκας, Μπουγαΐδης, Κουτρουμπής, Τσούπρος, Μητρόπουλος, Φέτσης, Ρίκκα, Κορδέρο, Αναστασόπουλος, Ανάκογλου, Καραλής, Φούντας, Πετρόπουλος, Κατσικοκέρης, Σταματής, Φουρτάδο

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Βοσκάκης (Ρεθύμνου)
ΒΟΗΘΟΙ: Αναστόπουλος (Αρκαδίας), Σταθόπουλος (Ηλείας)

ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ