Τρίτη 16 Απριλίου 2013

Βροχές, καταιγίδες και ισχυροί άνεμοι σε όλη τη χώρα

Συνεχίζεται ακάθεκτος ο βροχερός καιρός
,αφού σήμερα Τρίτη προβλέπονται καταιγίδες στα βόρεια και στα νησιά της χώρας, ενώ στα υπόλοιπα προβλέπονται τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν ισχυροί μέχρι 8 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα παραμείνει σε χαμηλά επίπεδα.
Στην Αττική θα αναπτυχθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στα βόρεια και ανατολικά, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 11 έως 18 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός αρχικά θα είναι αίθριος και στη συνέχεια θα εκδηλωθούν πρόσκαιρες νεφώσεις τις απογευματινές ώρες με πιθανότητα βροχών κυρίως στα ορεινά, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 8 έως 19 βαθμούς Κελσίου.
Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα αναπτυχθούν το μεσημέρι λίγες νεφώσεις, όπου το απόγευμα θα είναι ιδιαίτερα αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών ή καταιγίδων κυρίως στα ορεινά, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 5 έως 19 βαθμούς Κελσίου.
Στα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις το μεσημέρι και από το απόγευμα στα ηπειρωτικά θα είναι κατά τόπους αυξημένες με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών ή καταιγίδων κυρίως στα ορεινά, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 21 βαθμούς Κελσίου
Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο θα αναπτυχθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 20 βαθμούς Κελσίου
Στις Κυκλάδες και την Κρήτη προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανώς στην Κρήτη θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 9 έως 20 βαθμούς Κελσίου.
Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα αναπτυχθούν νεφώσεις κατά περιόδους με βροχές κυρίως στις βορειότερες περιοχές, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 11 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ