Τρίτη 16 Απριλίου 2013

ΑΚΟΛ - Βαλκανικοί αγώνες νέων κολύμβησης


ΑΚΟΛ , Βαλκανικοί αγώνες νέων κολύμβησης


Το Σαββατοκύριακο 20 και 21 Απριλίου 2013, θα διεξαχθούν στη Λάρισα οι φετινοί Βαλκανικοί Αγώνες Νέων στην κολύμβηση, μετά το πρόβλημα που προέκυψε με τηv ακύρωση διοργάνωσής τους στη Λεμεσό της Κύπρου.
Η Περιφέρεια Θεσσαλίας, για μία ακόμη φορά, γίνεται αρωγός και η Λάρισα  φιλόξενος τόπος διοργάνωσης αθλητικών δραστηριοτήτων της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος, όπως συνέβη και με το Χειμερινό Πρωτάθλημα Κολύμβησης, που φιλοξενήθηκε από 1 μέχρι 3 Μαρτίου 2013, στην ίδια πόλη.
Να σημειώσουμε ακόμη, ότι, στη Λάρισα θα διεξαχθούν το καλοκαίρι από τις 2 μέχρι 4 Αυγούστου 2013 και οι Βαλκανικοί Αγώνες Υδατοσφαίρισης Εφήβων.
Για τους Βαλκανικούς αγώνες κολύμβησης νέων, έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή, η Σερβία, η Βοσνία/Ερζεγοβίνη, η Βουλγαρία και η Ρουμανία, ενώ αναμένεται η επιβεβαίωση και της Τουρκίας.
Η Εθνική μας ομάδα θα μετάσχει σ’ αυτούς τους αγώνες, με είκοσι τρεις (23) κολυμβητές/τριες, δώδεκα (12) αγόρια, γεννημένα το 1995 & 1996, καθώς και έντεκα (11) κορίτσια, γεννημένα το 1997 & 1998, τα οποία θα εκπροσωπήσουν τη Χώρα μας και στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων, που θα πραγματοποιηθεί στο Πόζναν της Πολωνίας, από 10 μέχρι 14 Ιουλίου 2013.
Στην αποστολή της Εθνικής Ομάδας, για μία ακόμη φορά επιλέχθηκε να μετάσχει και η αθλήτρια του Ομίλου μας ΜΑΡΙΑΝΩΤΑ  ΕΛΜΑΛΗ.
Την ομάδα των κοριτσιών συμπληρώνουν οι αθλήτριες Μπάκα, Στεργιοπούλου,Κουτσουβέλη,Μαυραντζά, Μπασδέκη, Απλάντη, Μπράμου, Σιατερλή, Παναγοπούλου και Μοίρα.
Με την ομάδα των αγοριών θα αγωνιστούν οι αθλητές Μυλωνάς, Χρήστου, Κοντιζάς, Μουζάς Χρ., Χιώτης, Καϊσαρλής, Ταυλαρίδης, Τσιραπίδης, Αλεξίου, Μουρατίδης, Κιτσούλης και Γιοβάνοβιτς.

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ