Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Αποκλειστικό:Ρεπορτάζ από το σημείο της δολοφονίας του Αστυνoμικού στο Δίστομο



Στον τόπο της σημερινής τραγωδίας , στο Δίστομο Βοιωτίας βρέθηκε η ομάδα του viotiashop σήμερα 17/6.
Σύμφωνα με μαρτυρίες των κατοίκων του χωριού, το ιστορικό έχει ώς εξής: Ενώ τα τελευταία 24ωρα η αστυνομία ήταν στα ίχνη των δραπετών οι οποίοι τριγύριζαν στην Βοιωτία, οι δραπέτες είχαν στήσει ενέδρα στους αστυνομικούς οι οποίοι ήταν σε υπηρεσία όμως με πολιτικό αυτοκίνητο.
Οι δραπέτες ενώ προηγουμένως είχαν παραβιάσει την πόρτα και είχαν μπει σε στάβλο της περιοχής, "τσιμπολόγησαν" ξηρούς καρπούς που βρήκαν μέσα, και ενώ στη συνέχεια επιχείρησαν να κλέψουν αγροτικό αυτοκίνητο και δεν τα κατάφεραν.
Στη συνέχεια μπήκαν πεζοί μέσα στο χωριό από την είσοδο όπου υπάρχει στον περιφεριακό προς Αντίκυρα.Την στιγμή εκείνη φτάνουν στο σημείο και οι αστυνομικοί όμως οι πέντε κακοποιοί έστησαν ενέδρα στους αστυνομικούς σε σκοτεινό σημείο της περιοχής μέσα στα πρώτα σπίτια του χωριού ευνοημένοι από ένα μικρό άλσος, και όπως περνούσαν τους σταμάτησαν, λεγοντάς τους ότι έχουν πέντε καλάσνικοφ και δεν θα καταφέρουν να τους συλλάβουν. Αμέσως τους αφόπλισαν, τους πήραν τα αλεξίσφαρα, τα όπλα και τους ασυρμάτους, πυροβόλησαν τον άτυχο Γιώργο στο πόδι, και στη συνέχεια πήραν το αυτοκίνητο των αστυνομικών και εξαφανίστηκαν. Ο τραυματισμένος αστυνομικός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Λιβαδειάς όπου δυστυχώς δεν τα κατάφερε.
Το παρικάρι, ο 37χρονος Γιώργος Ανδριτσόπουλος ήταν πατέρας δύο ανήλικων παιδιών και η σύζυγος κυοφορούσε στο τρίτο.
Οι έρευνες για τον εντοπισμό των αδίστακτων κακοποιών συνεχίζεται μέχρι και αυτή την ώρα ενώ το υπηρεσιακό πολιτικό αυτοκίνητο ακόμα δεν έχει βρεθεί
Οι κάτοικοι έντρομοι ακόμα δεν μπορούν να μιλήσουν στην κάμερα, είναι σοκαρισμένοι με την τραγωδία που συνέβη έξω από την πόρτα του σπιτιού τους και οργισμένοι μας είπαν ότι πρέπει επιτέλους να τους σταματήσουν να τους συλλάβουν και να "πληρώσουν με το ίδιο νόμισμα" όπως χαρακτηριστικά μας είπε κάτοικος του χωριού
Είμαστε όλοι συκλονισμένοι και βαθύτατα συγκινημένοι ενώ ταυτόχρονα οργισμένοι γιατι ένα δικό μας παιδί ο Γιώργος έπεσε θύμα την ώρα του καθήκοντος.
Θα θέλαμε όλη η ομάδα του viotiashop να εκφράσουμε τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιώργου και ευχόμαστε ο Θεός να τους δώσει κουράγιο.
Γιώργο ΗΡΩΑ ΑΘΑΝΑΤΟΣ...
Δείτε το  βίντεο - ρεπορτάζ που θα ακολουθήσει από τους συνεργάτες του viotiashop από τον τόπο της τραγωδίας.

1 σχόλιο:

  1. Φράσεις από κηδεία που το έχουν σύστημα όπως έχω κρατήσει αρχεία κ σε άλλες δολοφονίες, να εκφράζονται με λέξεις που είναι πολύ γνωστές συμμορίας αστυνομικών κ κρατικών φορέων κ λαού που γνωρίζει το λόγο κ δεν τολμά να μιλήσει-Eνα μέρος του σχεδίου των κτηνών είναι να πηγαίνουν στις κηδείες των θυμάτων τους: http://www.youtube.com/watch?v=thAEj6IAbIU&feature=player_embedded:
    0:52 Γιάννη τρελάθηκε. 0:56 Η ------ ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ-ΧΕΣΤΗ. 3:12 ΒΑΛΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΡΜΙ ΤΟΥ 3:19 ΕΦΥΓΕ ΒΑΓΓΕΛΗ, ΑΠ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ