Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Tην Τρίτη η κηδεία του αδικοχαμένου Αστυνομικού

Στο χωριό του, τον Δαφνιά Τριχωνίδας και στον ιερό ναό Αγίου Ιωάννου Προδρόμου θα κηδευτεί αύριο ο αστυνομικός που έπεσε νεκρός τα ξημερώματα από τα πυρά των αδίστακτων δραπετών των φυλακών Τρικάλων στο Δίστομο.

Στην κηδεία του αναμένεται να παραστεί σύσσωμη η ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας , καθώς και συνάδελφοί του, τόσο από την Βοιωτία όπου υπηρετούσε όσο και από τις δυο Αστυνομικές Διευθύνσεις της Αιτωλοακαρνανίας.

Να θυμίσουμε πως ο άτυχος αστυνομικός που υπηρετούσε στην Ασφάλεια της ΑΔ Βοιωτίας ήταν πατέρας δυο παιδιών, ενώ σε ένα μήνα η σύζυγός του θα έφερνε στον κόσμο το τρίτο τους παιδί.

1 σχόλιο:

  1. Φράσεις από κηδεία που το έχουν σύστημα όπως έχω κρατήσει αρχεία κ σε άλλες δολοφονίες, να εκφράζονται με λέξεις που είναι πολύ γνωστές συμμορίας αστυνομικών κ κρατικών φορέων κ λαού που γνωρίζει το λόγο κ δεν τολμά να μιλήσει-Eνα μέρος του σχεδίου των κτηνών είναι να πηγαίνουν στις κηδείες των θυμάτων τους: http://www.youtube.com/watch?v=thAEj6IAbIU&feature=player_embedded:
    0:52 Γιάννη τρελάθηκε. 0:56 Η ΤΟΝΙΑ ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ-ΧΕΣΤΗ. 3:12 ΒΑΛΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΡΜΙ ΤΟΥ 3:19 ΕΦΥΓΕ ΒΑΓΓΕΛΗ, ΑΠ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ