Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

Στο Δήμο Λεβαδέων καλούνται για επανασύνδεση ρεύματος οι ευπαθείς ομάδες

Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Δημάρχου Λεβαδέων με τη συμμετοχή εκπροσώπων της ΔΕΗ, Εκκλησίας, της Περιφέρειας και των Δήμων της Βοιωτίας, διευκρινίστηκαν οι διαδικασίες επανασύνδεσης του ρεύματος για τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.
Συγκεκριμένα:
-    Δικαιούχοι της επανασύνδεσης είναι συμπολίτες στην κύρια κατοικία των οποίων, έχει γίνει διακοπή της ηλεκτροδότησης λόγω χρέους.
-    Οι δικαιούχοι μπορούν να απευθύνονται στις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου ή της Περιφέρειας και να δηλώνουν τα στοιχεία τους και τον αριθμό της παροχής τους. Για τον Δήμο Λιβαδειάς αρμόδιος είναι ο αντιδήμαρχος Σταματίου Αργύρης (τηλέφωνο 2261350807, Δημαρχείο Λιβαδειάς 4ος όροφος).
-    Επιπλέον οι Δήμοι θα συγκεντρώσουν λίστες δικαιούχων από τις κοινωνικές δομές των Δήμων, της Εκκλησίας, του Ερυθρού Σταυρού και άλλων φορέων και θα καταρτίσουν συγκεντρωτικά κατάλογο δικαιούχων που θα στείλουν στην ΔΕΗ.
-    Η ΔΕΗ αφού καλέσει τους δικαιούχους να προσκομίσουν τα αναγκαία δικαιολογητικά θα προχωρήσει στην άμεση επανασύνδεση του ρεύματος. Επιπλέον αναστέλλονται όλες οι διακοπές ρεύματος  για την περίοδο των εορτών.
-    Για όσους έχουν προχωρήσει σε διακοπή συμβολαίων με τη ΔΕΗ ή δεν έχουν ακόμη συνδεθεί θα πρέπει να το δηλώσουν και θα ακολουθηθεί ξεχωριστή διαδικασία
Ως Δήμος Λεβαδέων εμμένουμε στην διεκδίκησή μας, καμία διακοπή ρεύματος τουλάχιστον για την περίοδο του χειμώνα. Δεσμευόμαστε ότι θα κάνουμε ότι μπορούμε για να διασφαλίσουμε τους αδύναμους συμπολίτες. Στόχος μας:
Καμιά οικογένεια χωρίς ρεύμα στο Δήμο Λιβαδειάς!






                               

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ