Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

Συλλήψεις σε Λιβαδειά και Θήβα για δικαστικές εκκρεμότητες και λαθραία τσιγάρα

Συνελήφθη, χθες (12-12-2013) το πρωί στη Λιβαδειά, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, ένας 74χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε η από 06-06-2012 απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελειοδικών Λαμίας.

Σύμφωνα με την ανωτέρω απόφαση, ο 74χρονος καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης έξι (6) μηνών για οφειλές προς το Δημόσιο.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λιβαδειάς.

Συνελήφθη 51χρονος ημεδαπός στη Θήβα, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ.)

Συνελήφθη, χθες (12-12-2013) το βράδυ στη Θήβα, από αστυνομικούς του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας, ένας 51χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε η από 17-11-2009 απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θηβών.

Σύμφωνα με την ανωτέρω απόφαση, ο 51χρονος καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης δέκα (10) μηνών, για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ.).

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.

Συνελήφθη, χθες (12-12-2013) το απόγευμα στη Θήβα, από αστυνομικούς του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας, ένας 28χρονος υπήκοος Πακιστάν, κατηγορούμενος για παράβαση Νομοθεσίας περί Τελωνειακού Κώδικα και Λαθρεμπορίας.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, σύμφωνα με την οποία ο 28χρονος κατέχει και πουλά λαθραία πακέτα τσιγάρα στην περιοχή της Θήβας, τον εντόπισαν να κινείται πεζός εντός της πόλεως και σε έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε, μία σακούλα, η οποία περιείχε συνολικά (67) πακέτα με λαθραία τσιγάρα, τα οποία δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης.

Τα κατασχεθέντα λαθραία πακέτα τσιγάρων θα σταλούν στο Τελωνείο Οινόης Βοιωτίας, προκειμένου να προσδιοριστούν οι διαφυγόντες δασμοί και φόροι για το Ελληνικό Δημόσιο.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ