Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

Ζήτησε συγνώμη ο δολοφόνος της Έφης-βίντεο







Με την απολογία του κατηγορουμένου, ολοκληρώθηκε λίγα λεπτά μετά την μία τα ξημερώματα της Τρίτης, η πρώτη ημέρα της εκδίκασης της υπόθεσης της στυγερής δολοφονίας της 32χρονης Έφης Χαρατσή.

Της κοπέλας που βρήκε τραγικό θάνατο, από τα χέρια του κουνιάδου της τον Ιούλιο του 2013 στο Στείρι Βοιωτίας, μπροστά μάλιστα στο τριών ετών παιδί της.


Ο δολοφόνος παραδέχθηκε την πράξη του και επανέλαβε πως δεν ήταν ο εαυτός του την στιγμή του εγκλήματος.

"Δεν μπορώ να τους κοιτάξω στα μάτια", είπε αναφερόμενος στην οικογένεια της Έφης. "Με όλους είχα πολύ καλές σχέσεις. Ζητώ συγνώμη."

Η δίκη θα συνεχιστεί στις 12 το μεσημέρι της Παρασκευής, οπότε και αναμένεται η απόφαση του δικαστηρίου.

Η διαδικασία ξεκίνησε με ένταση καθώς ο συνήγορος υπεράσπισης έφτασε το πρωί στο δικαστήριο ταυτόχρονα με δύο από τους υποψήφιους ενόρκους, που λίγο αργότερα μέσα από την κλήρωση βρέθηκαν στη σύνθεση του δικαστηρίου. Αυτό προκάλεσε την αντίδραση της οικογένειας του θύματος που θεώρησε πως η προσέλευση δεν ήταν τυχαία. Μέσω του δικηγόρου τους ζήτησαν την απομάκρυνση των δύο ενόρκων που όμως δεν έγινε αποδεκτή από το δικαστήριο, αφού από την διαδικασία δεν προέκυψε σχέση μεταξύ των ενόρκων και του δικηγόρου υπεράσπισης.

 Το δικαστήριο διέταξε τη βίαιη προσαγωγή μίας γυναίκας  από τη Λιβαδειά, η οποία είχε σχέση στο παρελθόν με το δράστη. Μάλιστα της επέβαλε 40 μέρες φυλάκιση, γιατί δεν παρουσιάστηκε όπως θα έπρεπε.

Νωρίς το απόγευμα, η μητέρα του θύματος κατέρρευσε ενώ κατέθετε και χρειάστηκε να μεταφερθεί με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Καρπενησίου.

Με ενδιαφέρον αναμενόταν η κατάθεση του αδερφού του δράστη και συζύγου του θύματος, ο οποίος δεν ήταν σε θέση να εξηγήσει τι όπλισε το χέρι του δολοφόνου. Θέλω να μάθω το γιατί απαντούσε συνεχώς στις ερωτήσεις της έδρας και των δικηγόρων.

Η πλευρά της οικογένειας της Έφης πάντως θεωρεί πως πρόκειται για ερωτικό έγκλημα.

Όπως δηλώνει ο δικηγόρος τους Δημήτρης Κοκόγιαννος, ο δράστης ήταν ερωτευμένος με την Έφη. Θαύμαζε και ζήλευε την οικογένεια του αδερφού του, μια οικογένεια ο οποίας δεν είχε αποκτήσει.

Άλλωστε, συνέχισε ο κύριος Κακόγιαννος επικαλούμενος τον ψυχίατρο που κατέθεσε στο δικαστήριο, ακόμη και ο τρόπος που έγινε το έγκλημα, με αλλεπάλληλες μαχαιριές, σύμφωνα με την ψυχιατρική παραμπέμπει σε ερωτικό πάθος.

 Μέσα από το STAR  Κεντρικής Ελλάδας η αδελφή της Έφης, Χρύσα Χαρατσή, καλεί την δικαιοσύνη να κάνει το καθήκον της, προκειμένου να δικαιωθεί η οικογένεια και να αναπαυθεί η ψυχή της αδικοχαμένης κοπέλας.



Δηλώσεις από δίκη Καρπενήσι από LAMIASTARGR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ