Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

15 συλλήψεις στη Στερεά για διάφορα αδικήματα


  Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων σε περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, συνολικά δεκαπέντε (15) άτομα, για διάφορα αδικήματα
Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς , στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι στη Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, με σκοπό τον εντοπισμό και την σύλληψη φυγόποινων ατόμων , την καταπολέμηση της μικροδιακίνησης ναρκωτικών ουσιών , την δίωξη της παράνομης μετανάστευσης και γενικότερα την αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς.

Στο πλαίσιο αυτών των ελέγχων, συνελήφθησαν κατά το τελευταίο 24ωρο, από αστυνομικούς των Ομάδων ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας και Βοιωτίας, της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. Βοιωτίας, των Τμημάτων Ασφαλείας Χαλκίδας, Θηβών, Λαμίας, Άμφισσας και Καρπενησίου, καθώς και των Αστυνομικών Τμημάτων Χαλκίδας, Σχηματαρίου και Καμένων Βούρλων, συνολικά δεκαπέντε (15) άτομα για διάφορα αδικήματα.

Συγκεκριμένα συνελήφθησαν:

    Τέσσερα (4) άτομα (δύο ημεδαποί και ένας αλλοδαπός στη Χαλκίδα και μία ημεδαπή στο Καρπενήσι), για εκκρεμείς καταδικαστικές Αποφάσεις.

    Τρία (3) άτομα (δύο ημεδαποί στη Θήβα και ένας ημεδαπός στη Χαλκίδα, για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών. Κατασχέθηκαν μικροποσότητες ηρωίνης και ακατέργαστης κάνναβης.

    Τέσσερις (4) αλλοδαποί (ένας στη Χαλκίδα, ένας στην Άμφισσα, ένας στο Δίστομο και ένας στα Καμένα Βούρλα), οι οποίοι στερούνταν των απαραίτητων εγγράφων που να δικαιολογούν την νόμιμη παραμονή τους στην Ελληνική Επικράτεια. Επιπλέον σε βάρος ενός εκ των ανωτέρω εκκρεμούσε και καταδικαστική Απόφαση.

    Δύο (2) άτομα (ένας ημεδαπός στη Χαλκίδα και ένας αλλοδαπός στο Σχηματάρι), για παράνομο υπαίθριο εμπόριο. Κατασχέθηκαν διάφορα είδη παραεμπορίου.

    Ημεδαπός στη Λιβαδειά, για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

    Ημεδαπός στα Καμένα Βούρλα, για παράβαση του Αγορανομικού Κώδικα.

Σε βάρος των μη νόμιμων μεταναστών θα κινηθεί η διαδικασία διοικητικής επιστροφής, ενώ οι υπόλοιποι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στις κατά τόπους αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές .




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ