Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

Ληστές και διαρρήκτες δρουν ανενόχλητοι στην Ελλοπία. Έντρομοι οι κάτοικοι.(video)


Ανενόχλητοι δρουν το τελευταίο διάστημα στην Ελλοπία του δήμου Θηβών ληστές και διαρρήκτες.

Οι κάτοικοι είναι τρομοκρατημένοι αφοί οι δράστες μπαίνουν στα σπίτια τους και κλέβουν ότι βρουν.

Μάλιστα σε μία περίπτωση δεν δίστασαν να μαχαιρώσουν τον ιδιοκτήτη, όταν αυτός προσπάθησε να αντιδράσει.

Τα θύματα ζητούν πιο έντονη αστυνόμευση, την οποία όμως δεν μπορεί να προσφέρει το τοπικό αστυνομικό τμήμα που είναι υποστελεχωμένο.

Δείτε το video:

Διαρρήκτες στην Ελλοπία στη Θήβα από LAMIASTARGR

14 σχόλια:

  1. Η Αλιαρτος θα ξυπνησει ποτε;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΕΣΟΥΜΕ. ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΟΠΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΝΤΑΛΙΚΕΣ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ; ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΒΓΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στην Αλίαρτο έχουμε βάλει κάγκελα στα παράθυρα. Ζούμε σαν φυλακισμένοι. Αλήθεια στην αστυνομία της Αλιάρτου πόσοι αστυνομικοί υπάρχουν τώρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. tha ginei epitelous astynomiko tmhma sthn aliarto; pou phgan oi uposxeseis dhmarxou kai bouleutvn;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΛΙΑΡΤΟ. ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΝΗΓΗΣΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΩΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δημαρχε αλιαρτου βγες στα καναλια και στις εφημεριδες για να δημοσιοποιησεις το προβλημα γιατι μονο ετσι θα πιεστουν οι αρμοδιοι και ισως να δοθουν λυσεις για την δημιουργια αστυνομικου τμηματος και την ενισχυση του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αφού δεν ενδιαφερόμαστε οι ίδιοι. Που είναι ο εμπορικός σύλλογος αλιάρτου; Για να προστατέψουμε τα μαγαζιά μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΕΡΜΙΣΕ ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΛΙΑΡΤΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΛΕΓΟΝΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. kai o dhmarxos aliartou na bgei sto lamiastar gia na fvnaxei...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Περμισέ ανέδειξε το θέμα της εγκληματικότητας στην αλίαρτο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΓΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΛΙΑΡΤΟ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΘΕΙ Ο ΣΤΑΘΜΟΣ ΚΑΙ ΤΙ ΣΚΟΠΕΥΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΤΕ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΒΡΑΖΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Υπομονή, σε λίγο που θα αρχίσουν να διακτινίζονται εκ νέου όλοι οι παράνομοι και λοιποί μετανάστες κατά δώ,θα δείτε τι έχει να γίνει... προς το παρόν η επαρχία είναι έρμαιο κοινών γύφτων και αλβανο-βουλγαρο-ρουμανογύφτων, είτε πάνε είτε δεν πάνε σε μετασχηματιστές και κλοπές χαλκού κυρίως, το επόμενο ή παράλληλο βήμα είναι αυτοκίνητα ειδικά τα αγροτικά ΤΟΥΟΤΑ που κλέβουν με πασπαρτού κλειδιά αλλά και οι διαρρήξεις σπιτιών, οι εστίες όπου κινούνται γνωστές, τι κι αν ο "ανδρικός πληθυσμός καταυλισμών από 13-113" είναι στις φυλακές, υπάρχουν πολλοί αντικαταστάτες...
    Η κατάσταση ξέφυγε και δεν μαζεύεται όσο για αστυνόμευση,περιμένετε λίγο ακόμη...!!! εξάλλου το δόγμα αφενός της σύγχρονης δικαιοσύνης είναι να αποφυλακίζει για αποσυμφόρηση των φυλακών και της νυν πολιτείας για τη σύγχρονη αστυνομία ο ευνουχισμός, ο αφοπλισμός ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η ελλοπια νομίζω ανήκει στο δημο Θήβας. Τώρα πως κάποιοι διαβάζοντας για την εγκληματικότητα στο δημο Θήβας θυμούνται τον αλιαρτο έχει ενδιαφέρον να το μάθουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αυτοί που έφεραν τους γύφτους στην περιοχή προφανώς δεν ζουν στην περιοχή. Τι σημασία έχει σε ποιο Δήμο ανήκει η Ελλοπία, σημασία έχει ότι η ευρύτερη περιοχή έχει σοβαρό πρόβλημα και θα πρέπει οι τοπικοί φορείς να μαζευτούν και να συναποφασίσουν πρακτικά μέτρα αντιμετώπισης του προβλήματος. Το βέβαιο είναι ότι η πολιτεία αδυνατεί να προστατεύσει τους κατοίκους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ