Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

11 συλλήψεις στη Στερεά για διάφορα αδικήματα

Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων σε περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, έντεκα (11) άτομα για διάφορα αδικήματα

Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι, στο πλαίσιο του ευρύτερου επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας.

Κατά τη διάρκεια αυτών των ελέγχων, οι οποίοι πραγματοποιήθηκαν με σκοπό την πρόληψη ληστειών, κλοπών και διαρρήξεων, τον εντοπισμό φυγόποινων και γενικότερα την αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς, συνελήφθησαν το τελευταίο διήμερο, έντεκα (11) άτομα και συγκεκριμένα:

Ημεδαπός στον Ορχομενό Βοιωτίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ορχομενού, για κλοπή Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητου και ενός κινητού τηλεφώνου από το εσωτερικό του, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στο νόμιμο κάτοχό τους.

Ημεδαπός στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Γ’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας, για απόπειρα κλοπής πετρελαίου από οικία στην ανωτέρω περιοχή.

Δύο (2) άτομα και ειδικότερα ένας αλλοδαπός και ένας ημεδαπός, σε περιοχές της Χαλκίδας, από αστυνομικούς των Β’ & Γ’ Ομάδων ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας, για εκκρεμείς καταδικαστικές Αποφάσεις.

Ημεδαπός στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, για παράβαση νομοθεσίας περί όπλων και αντίσταση. Κατασχέθηκε ένας πτυσσόμενος σουγιάς, συνολικού μήκους (12) εκατοστών. 

Ημεδαπός στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου, από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Φθιώτιδας, για παράβαση νομοθεσίας περί ναρκωτικών. Κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.


Δύο (2) αλλοδαποί στις Λιβανάτες και στη Στυλίδα, από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Φθιώτιδας & του Αστυνομικού Τμήματος Στυλίδας αντίστοιχα, διότι στερούνταν των απαραίτητων εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή τους στην Ελληνική Επικράτεια.

Ημεδαπός στη Λαμία, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λαμίας, για παράβαση σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Δύο (2) άτομα και ειδικότερα ένας ημεδαπός στη Λιβαδειά και ένας αλλοδαπός στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λιβαδειάς & της Β’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας αντίστοιχα, για παραεμπόριο. Κατασχέθηκαν διάφορα είδη παραεμπορίου.

Οι συλληφθέντες, με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες, θα οδηγηθούν στις κατά τόπους αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Οι συγκεκριμένοι έλεγχοι αποσκοπούν στην πρόληψη και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ