Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

Συνεδριάζει η Επιτροπή Ποιότητα Ζωής του Δήμου Λεβαδέων



Με την παρούσα σας προσκαλούμε σε συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής  που θα πραγματοποιηθεί την 28η του μηνός Σεπτεμβρίου  2015 , ημέρα  Δευτέρα και  ώρα 13:30   στο Δημοτικό Κατάστημα.
Τα  θέματα  της ημερήσιας διάταξης είναι τα εξής:

1.    Εισήγηση για τον κανονισμό χρήσης & λειτουργίας  της ετήσιας Εμποροπανήγυρης  έτους 2015.
2.    Εισήγηση  για προσωρινή τροποποίηση κυκλοφοριακών ρυθμίσεων κατά τη διάρκεια λειτουργίας της Εμποροπανήγυρης έτους 2015.
3.    Εισήγηση για την έγκριση του Β1 Σταδίου της : “ΜΕΛΕΤΗΣ ΣΧΕΔΙΟΥ ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΙΣΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΔΗΜΟΥ ΧΑΙΡΩΝΕΙΑΣ” (ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΉ -ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΉ ΜΕΛΕΤΗ).
4.    Χορήγηση  προέγκρισης ίδρυσης καταστήματος Υγειονομικού Ενδιαφέροντος “ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ” στην Τοπική Κοινότητα Αγίου Γεωργίου , ιδιοκτησίας Καχριμάνη Πέτρου.
5.    Χορήγηση άδειας χρήσης μουσικών οργάνων μετά παρατάσεως για το κατάστημά της Αγγελοπούλου Αναστασίας του Αθανασίου & της Κωνσταντίνας, “Επιχείρηση Μαζικής Εστίασης Πρόχειρου Γεύματος (Αναψυκτήριο)” , που βρίσκεται στην Τοπική Κοινότητα Δαύλειας του Δήμου Λεβαδέων. 
6.    Εξέταση αίτησης του κ. Παππά Επαμεινώνδα του Γεωργίου , περί παραχώρησης θέσης στάθμευσης για το όχημά του  στην Δημοτική Κοινότητα Κυριακίου .
7.    Eισήγηση για διατήρηση ή κατάργηση υφιστάμενης κενωθείσας θέσης περιπτέρου.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΟΥΛΟΥ ΓΙΩΤΑ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ