Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015

Διάλεξη Πρωταθλητή Πυγμαχίας στην Παραλία Διστόμου

Εκδήλωση για τον αθλητισμό ως μέσο της παιδαγωγικής διαδικασίας μέσα από την εμπειρία του διακεκριμένου διεθνώς Έλληνα πυγμάχου Χρήστου Τριάντη, έξι (6) φορές Πρωταθλητή Ελλάδας  και μέλος των Εθνικών Ομάδων Πυγμαχίας για 10 χρόνια (1989 - 1998), θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 20 Οκτωβρίου  στα Άσπρα Σπίτια Παραλίας Διστόμου.


Την εκδήλωση διοργανώνει η ''Αθλητική Ψυχαγωγική Λέσχη Μεδεών'' στον κινηματογραφο ''Φίλιππος''  των Άσπρων Σπιτιών στις 11 το πρωί και έχουν κληθεί να την παρακολουθήσουν οι μαθητές καθώς και οι δάσκαλοι και οι καθηγητές των Σχολείων της περιοχής .Θέμα  της εισήγησης του κ. Τριάντη, που είναι και καθηγητής στην ειδικότητα Πυγμαχίας στην Σχολή Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού Αθηνών (Σ.Ε.Φ.Α.Α.). ειναι : "Η πυγμαχία ως άθλημα και παιδαγωγικό μέσο".
Αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον το θέμα της εισήγησης του Πρωταθλητή Πυγμαχίας με δεδομένη την μεγάλη εμπειρία του όχι μόνο ως αθλητή και προπονητή ( και των Εθνικών Ομάδων) αλλά και αυτή ως εκπαιδευτικού στην Μέση εκπαίδευση και ''ανιχνευτή'' ταλέντων σε σχολεία.

Ο κ Τριάντης είναι πτυχιούχος του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστήμιου Αθηνών, Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, με Ειδικότητα: Πυγμαχία (βαθμός: Άριστα)

Έχει υπηρετήσει στις Ειδικές Δυνάμεις, στην 2η Μοίρα Αλεξιπτωτιστών
Πρωταθλητής Ελλάδας (6 φορές) στο άθλημα της Πυγμαχίας. Μέλος των Εθνικών Ομάδων Πυγμαχίας από το 1989 έως το 1998.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ