Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015

Ατζαμήδες τραυματιοφορείς σακάτεψαν τραυματισμένο παίκτη -Βίντεο



Δείτε στο βίντεο τους αντζαμήδες τραυματιοφορείς που κατά τη διάρκεια του αγώνα Λάρισα -Εργοτέλης, έπρεπε να μεταφέρουν τον τραυματισμένο παίκτη εκτός γηπέδου.
Είναι από τις στιγμές εκείνες που δεν ξέρεις αν πρέπει να γελάσεις ή να κλάψεις.
Ομως, η μεταφορά αυτή δεν ήταν απλή υπόθεση αφού ο ένας από τους τραυματιοφορείς, σκόνταψε και έπεσε πάνω στον τραυματία και σαν να μην έφτανε αυτό, δευτερόλεπτα αργότερα τον πέταξε στο έδαφος!

Ο πρωταγωνιστής του βίντεο, ο 20χρονος μέσος του Εργοτέλη μίλησε στο SDNA για όσα έζησε την επίμαχη στιγμή του τραυματισμού του:

«Ηταν ντροπή για όλους αυτό που έγινε»

«Χτύπησα στο κόκκαλο, κάτω από τα πλευρά. Πονούσα πολύ, αλλά μπορούσα να βγω μόνος μου έξω. Ημουν έτοιμος να σηκωθώ πάνω, αλλά με έβαλαν με το ζόρι στο φορείο. Μου έλεγαν “άντε σήκω”, δεν είπε κάτι άλλο κατά τη διαδρομή. Είδατε μετά το έγινε. Μπερδεύτηκε δύο φορές ο τραυματιοφορέας, αλλά αυτό, οκ, συμβαίνει. Το χειρότερο είναι η κίνησή του μόλις έφτασε εκτός γραμμής, όταν με πέταξε κάτω. Θα έπρεπε να ντρέπονται».

Σε ερώτηση γιατί δεν σηκώθηκε ο ίδιος να βγει εκτός αγωνιστικού χώρου, από τη στιγμή που ήταν σε θέση να το κάνει απάντησε:

«Εγώ ήθελα, αυτοί δεν με άφηναν. Προφανώς επειδή νόμιζαν ότι θα έκανα καθυστέρηση καθώς θα έβγαινα. Ηθελαν να με βγάλουν τρέχοντας γιατί η Λάρισα σε εκείνο το σημείο ήταν πίσω στο σκορ και πιεζόταν. Ηταν όμως ντροπή και για τους παίκτες της Λάρισας αυτή η συμπεριφορά, να έρχονται και να με τραβάνε από τη φανέλα ενώ ήμουν κάτω».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ