Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015

Λεβαδειακός-Παναιτωλικός 2-2 με... φαλτσοσφυρίγματα

Ο Παναιτωλικός με δυο γκολ του Μαρκόβσκι (το πρώτο οφσάιντ) προηγήθηκε 2-0 στη Λιβαδειά, αλλά οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και πήραν το 2-2, με αυστηρό πέναλτι του Μάντζιου. Με 10 από το 69` οι Αγρινιώτες
 Ένα πολύ ωραίο ματς στη Λιβαδειά στιγματίστηκε από δυο σοβαρά διαιτητικά λάθη, καθώς το 1-0 έγινε από γκολ-οφσάιντ του Μαρκόβσκι, ενώ στο 2-2 δεν υπάρχει πέναλτι στον Μάντζιο από τον Ντιέγκο Μπεχαράνο που πάντως αποβλήθηκε σωστά στο 69`. Οι Αγρινιώτες στο ντεμπούτο του Μαντζουράκη στον πάγκο προηγήθηκαν μόλις στο 20` με τα δύο γκολ του Σέρβου, όμως προδόθηκαν πάλι από την άμυνα τους, παίρνοντας πάντως ένα βαθμό "χρυσάφι". Οι Βοιωτοί είχαν δοκάρι με τον Μιλιάζες στο 58` αλλά δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν την αριθμητική τους υπεροχή μετά την αποβολή του Μπεχαράνο και μοιραία έμειναν στο 2-2.

Ματσάρα στη Λιβαδειά!

Ο Λεβαδειακός μπήκε καλύτερα στο ματς, αλλά κόντρα στη ροή του αγώνα, ο Μαρκόβσκι άνοιξε το σκορ στο 12`! Ο Βιγιαφάνιες με ωραία κάθετη τον βρήκε και ο Σέρβος (από θέση οφσάιντ...) πλάσαρε εύστοχα για το 0-1! Το ματς είχε καλό ρυθμό όπως και μπόλικα νεύρα, με τους Βοιωτούς να ισορροπούν γρήγορα μετά την ψυχρολουσία του γκολ. Εκ νέου ο Βιγιαφάνιες με φοβερή μπαλιά έβγαλε σε θέση γκολ τον Ρουσκουγέδα, όμως το πλασέ του πέρασε άουτ, ενώ στο επόμενο λεπτό από την μπαλιά του Κουτρομάνου αστόχησε! Μια, δυο στην τρίτη έγινε το 0-2 στο 20`! Κόρνερ από αριστερά, κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι του Μπεχαράνο και πάλι ο Μαρκόφσκι με προβολή στα δίχτυα!

Ο Μάντζιος μόλις στο 29` έβαλε τον Νικολάου αντί του Τριποτσέρη με τον Λεβαδειακό να πιέζει για το 1-2 και τον Κυριακίδη στο 32` να αποκρούει το σουτ του Ρομέου. Με τα πολλά, το 1-2 ήρθε στο 40`. Ο Φαβάλι έκανε το σουτ, ο Γιακουμάκης πήρε την κόντρα και σε κενή εστία μείωσε το σκορ, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο ματς! Πολύ ωραίο παιχνίδι, όπου θα μπορούσαν άνετα να είχαν σημειωθεί άλλα δύο-τρία γκολ.

Πέναλτι, αποβολή και 2-2

Ο Σελίμος στη λογική συμψηφισμού των σφυριγμάτων, έδωσε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Μπεχαράνο στον Μάντζιο με την απόφαση να είναι τουλάχιστον αυστηρή... Ο παθών ανέλαβε ο ίδιος την εκτέλεση, ισοφαρίζοντας στο 48` σε 2-2! Το ματς είχε ανάψει για τα καλά με τους Αγρινιώτες να προσπαθούν να απαντήσουν, όμως στο 59` ο Μιλιάζες με φοβερή εκτέλεση φάουλ από θέση πλάγια αριστερά σημάδεψε οριζόντιο δοκάρι!

Ο Ντιέγκο Μπεχαράνο φλέρταρε με την κόκκινη στο 69` και τελικά την πήρε, καθώς έπρωξε τον Μιλιάζες για ένα φάουλ που του έγινε, ακολούθησε ένταση και ο Βολιβιανός πήρε σωστά την άγουσα για τα αποδυτήρια... Ο Παναιτωλικός έμεινε με 10 και ο Λεβαδειακός έχασε τον Μιλιάζες που τραυματίστηκε με τον Μίνγκα να μπαίνει στη θέση του. Οι Βοιωτοί πίεσαν για το 3-2, έχοντας κλείσει τους Αγρινιώτες στα καρέ, με τον Κυριακίδη στο 85` να λέει όχι στον Στάθη και την κεφαλιά του Γιακουμάκη να περνάει λίγο άουτ στο 86`! Μ` αυτά και μ` αυτά το ματς έληξε 2-2.

ΣΚΟΡΕΡ: 40΄ Γιακουμάκης, 47' πέν. Μάντζιος / 11', 20΄ Μαρκόβσκι
ΔΟΚΑΡΙ: 55΄Μιλιάζες
ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ: 43' Φαβάλι, 69' Μιλιάζες, 69' Γιάχιτς / 10' Παπάζογλου, 13' Κυριακίδης, 30' Μαρκόβσκι, 47' Ντιέγκο Μπεχαράνο, 85' Κάπελ, Ντάνι Μπεχαράνο
ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ: 69' (2η κίτ,) Ντιέγκο Μπεχαράνο
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σελίμος (Λακωνίας)

Λεβαδειακός (Άκης Μάντζιος): Τσιντώτας, Τριποτσέρης (29' Νικολάου), Στάθης, Μιλιάζες (75' Μίνγκας), Εντουίν, Ρομέου, Ναβάρο, Φαβάλι (70' Μάρκοβιτς), Γιακουμάκης. Μάντζιος, Γιάχιτς

Παναιτωλικός (Ματζουράκης): Κυριακίδης, Ντιέγκο Μπεχαράνο, Κούσας, Παπάζογλου, Κουτρουμάνος, Μάκος, Ντάνι Μπεχαράνο, Ρουσκουγιέδα (66' Πάουλο), Βιγιαφάνες (71' Μάρτιν(, Κάπελ, Μαρκόβκσι (80' Ουάρντα)

sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ