Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015

Παρουσίαση των μεταγραφικών αποκτημάτων του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ


Στην αίθουσα του συνεδριακού κέντρου Κρύας «Χρήστος Παλαιολόγος», η οποία ήταν ασφυκτικά γεμάτη, ολοκληρώθηκε το βράδυ η παρουσίαση των μεταγραφικών αποκτημάτων και της νέας φανέλας του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.
Το παρόν έδωσε η Δήμαρχος Λεβαδέων κα Γιώτα Πούλου, σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ, καθώς και αυτά των Νέων Κ20 και Κ17 και πλήθος φιλάθλων και εκπρόσωποι της τοπικής κοινωνίας.

Η Δήμαρχος δήλωσε: «Αρχίζει μια νέα εποχή συνεργασίας με την ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ και όλα τα άλλα ανήκουν στο παρελθόν. Μάλλον από ασυνεννοησίες είχαμε τις όποιες προστριβές σε εισαγωγικά. Ξεκινάμε μια καλή συνεργασία και αυτό θέλουμε όλοι. Εμείς από την πλευρά μας ως Δημοτική Αρχή θα κάνουμε τα πάντα για να βοηθήσουμε την ομάδα μας σε ότι χρειαστεί. Θέλουμε να είμαστε στη Super League και σε αυτό θα πρέπει και οι φίλαθλοι να συμπαρασταθούν με όλες τους τις δυνάμεις».
Ακόμη, μίλησε ο κ. Άκης Μάντζιος οριοθετώντας τους φετινούς στόχους της ομάδας και ο Βαγγέλης Μάντζιος εκπροσωπώντας ως αρχηγός τους παίκτες.
Η νεοσύστατη Λέσχη Φιλάθλων ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ τίμησε το μεγαλομέτοχο της ομάδας κ. Κομπότη, ο οποίος απουσίαζε και την πλακέτα παρέλαβε ο Πρόεδρος κ. Νίκαινας.

Στη συνέχεια η Marketing Manager της ΠΑΕ κα Στέλλα Τζαγκαράκη – Γιαννακάκη παρουσίασε τις φανέλες τις τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, τις οποίες για ακόμη μία σεζόν επιμελείται η Umbro, τους νέους παίκτες της ομάδας που αποκτήθηκαν κατά τη διάρκεια της τελευταίας μεταγραφικής περιόδου, δηλαδή τους: Siarhei Veremko, Κώστα Μανωλά, Sanel Jahić, Edwin Ouon, Θανάση Μουλόπουλο, Lucas Favalli, Χρίστο Μίνγκα, Romeu Dos Santos, Ivan Marković, Μάριο Νικολάου, Ximo Navarro, Chahir Belghazouani, Valeri Domovchiyski, τους νεαρούς Τάσο Καραγκιόζη, Μάριο Τόπι, Ματθαίο Καψάσκη και Στάθη Χατζηλάμπρο που προωθήθηκαν από την ομάδα Νέων Κ20, τον Γιώργο Θέο, ο οποίος επέστρεψε από δανεισμό, αλλά και τους παλιούς παίκτες της ομάδας, καθώς και το τεχνικό team και όλο το ιατρικό, διοικητικό και βοηθητικό προσωπικό.
Η εκδήλωση έκλεισε με ευχές από όλους για μια πολύ καλή αγωνιστική πορεία κατά τη φετινή σεζόν.
αρουσίαση της ομάδας
levadiakosfc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ