Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

Άμεσες οι ενέργειες της Π. Ε. Βοιωτίας για την ασφάλεια των οδηγών που διασχίζουν το οδικό δίκτυο της Π.Ε.Β.



Ένα μέρος των αρμοδιοτήτων της Π.Ε. Βοιωτίας αφορά στην οδική ασφάλεια των πολιτών που κινούνται στο οδικό δίκτυό της.

Η Αντιπεριφερειάρχης Π. Ε. Βοιωτίας, Φανή Παπαθωμά δήλωσε:

“  Άμεση ήταν η παρέμβασή μας στο επαρχιακό δίκτυο της Θήβας  στον κόμβο Μιχαϊλίδη έως τον κόμβο Πυρίου-Μακαρίου, μήκους 3 χλμ. , όταν ενημερωθήκαμε για χυμένα λάδια στο οδόστρωμα από διερχόμενο φορτηγό.
25 κυβικά άμμου επιστρώθηκαν με μηχανήματα της Π. Ε. Βοιωτίας στο οδόστρωμα , έτσι ώστε να εξασφαλιστεί η ασφάλεια των οδηγών.
Το  έκτακτο γεγονός ήταν ένα μέρος της συνολικής ασφάλειας , την οποία προσπαθούμε να παρέχουμε στους πολίτες με ένα σύνολο παρεμβάσεων , οι οποίες εκτελούνται εδώ και αρκετό καιρό στο οδικό μας δίκτυο . Δηλαδή κοπή κλαδιών και θάμνων στον Περιφερειακό Δρόμο της Λιβαδειάς , στο Καλάμι-Ελαιουργική , σε τμήμα της οδού Λιβαδειάς – Αράχωβας , στο Δίστομο – Αράχωβα που υλοποιήθηκαν και σε άμεσο σχεδιασμό , προγραμματίζονται καθαρισμός κλαδιών στην είσοδο της  Λιβαδειάς καθώς και στο Αράχωβα – Δελφών. Όλα τα ανωτέρω διενεργούνται για   να μην παρεμποδίζεται η ορατότητα των διερχόμενων οδηγών.
Παράλληλα ολοκληρώνονται οι διαγραμμίσεις του οδικού μας δικτύου και είμαστε σε διαρκή επαγρύπνηση για τυχόν καταστροφές του οδοστρώματος. Προσπαθούμε μέσω των  τεχνικών  υπηρεσιών μας να παρέχουμε τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες στους οδηγούς οι οποίοι διασχίζουν το οδικό δίκτυο της Βοιωτίας και μάλιστα εν όψει του χειμώνα  και των γιορτών”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ